Halihó!
Vindo, jobban vagy? tudtál aludni, gyógyulni?
Nekem azért van gondom az arcplasztikával, mert az arc annyira az ember sajátja, és bár változik folyamatosan, az ember a másikban az arcát is szereti, annak sajátos vonásaival együtt. És amikor ebből valaki kivágat, akkor tök más lesz. Amos pl. gyönyörű volt, kis ráncai kezdtek lenni, most úgy néz ki, mint egy pufók viaszbaba és mint egy teljesen másik ember. Meg lehet szokni, nyilván, nekem pl. tuti pszichés problémát okozna megszoknom a saját arcomat is egy arcműtét után. (Az olyan plasztikát értem, ami orvosi vagy más szempontból segítő jellegű, pl. vkinek balesete volt, vagy egészen extrém bőrbaja). Nem tudom, én szeretem a ráncos, természetes arcokat. Szerintem azonnal látszik, ha vkinek meg van műtve az arca (és nem csak azért, mert tudom róla, h ennyi idősen nem így kéne festenie). Egyszerűen másként mozog. És igen, Amosban az borít ki, h ő egy nagyon erős karakterű, felforgató, alternatív művész, akit a rajongói elég önazonosnak gondoltak, és hát ez a kép finoman szólva is szétesett, amióta átszabatta magát. Nekem ne jöjjön senki azzal, h ez nem az önelfogadásról szól, mert kizárólag arról. Na, asszem, ezt kiírtam magamból.Verus, köszi! Te remek munkaerő vagy, rugalmas, bevethető bárhol

)) remélem, megbecsülnek!
Suli: ez a legjobb kombináció: közel is van, jó is, örülök!
Maggie, drága vagy, nekem azért még legalább 10 kg visszavan.
Szerintem is pihenned kéne, többet. Tudom, nem egyszerű megoldani.
Orvosi vizsgálatok: szuper, ezt kéne mindenkinek csinálnia.
A moziban mit szeretnétek megnézni?
Ma már jobban vagyok, az orrom nem folyik folyamatosan. Mondjuk gyógyszerrel indítottam a napot.
Tegnap idegeskedtem egy sort S. felől, aki se a fél nappal korábbi emailemre nem válaszolt, sms-ekre sem, telefont fel nem vette. Már azon voltam, h felhívom a hotelt, ahol megszállt, h egyáltalán látták-e. A fejemben számos wort és best case scenario ment, aztán kiderült, h hát igen, este későn ért vissza vacsi után (pedig S. olyan, h még éjjel 3-kor is ránéz a leveleire, most persze nem így tett), aztán a míting olyan sűrű volt, ha a gépét elő se vette, a mobilja meg lemerült.