A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tényleg, meg a Dogville.
Nekem a Szépség és a szőr is bejött, pedig a kritikák általában lehúzták.
Ja, a plasztikai sebészettel problémás a kapcsolatod (Tori Amos).
Hát, néha tényleg jól szétcseszik az arcukat.
De gyakorlatilag a legtöbb színész szét van műtve, ez van, más a fiatalok is. Aztén kinek hogy sikerül.

Én közben azon gonolkodok, hogy lefeküdjek-e aludni. Vagy majd ebéd után. Szerencsére megtehetem.

Kép
vindolanda

más = már

Kép
vindolanda

Na, lázas vagyok. Akkor ezért nem tudok koncentrálni, és csak lődörgök

Kép
vindolanda

Sziasztok!   Vindo,jobbulást :) Irina,ügyes vagy,gratulálok  a -7 kg-hoz :) M. keresztanyja most épp Sp.o-ban tanul,élvezi :) Suli: örülök,hogy nekünk 1 van a közelben(oda is tartozunk) alsó évfolyamok tanítói állítólag nagon jók :) Mondjuk ezt lányzónál tapasztaljuk :) Én folytatom a cégnél a "vándorcigány" életemet. Márciusban új boltban helyettesként kezdek :) :) Kedd este hívott főnököm ,kaptam először 10 perc gondolkodási időt :) majd 2-3 napot :) elvállaltam veszíteni valóm nincs :) S kilenc hónapra vagyok kalibrálva (tegnap ezen röhögtünk bent,ennyi a max. idő amit egy helyen töltöttem el eddig,de ezt sikerült 2*)  mennem is kell :) szép napokat :)
viranka

Halihó!

Tegnap estére már megint zombi voltam. Ma sikerült hétig aludnom.  Ma jöhet a szokásos robot, közben meg Bercó kérésére moziba megyünk majd.  Sokat ma sem pihenek majd. Tegnap már annyira kivoltam, hogy megkértem a kollégámat, masszírozzon meg. Szerencsére volt 20 percnyi időnk. Szerinte is nagyon kellene töltődnöm.

Vindo, Irina gyors gyógyulást kívánok Nektek. Szegénykéim. A munkahelyemen is kezd alakulni a dolog, egyelőre bírjuk.

Köszi a filmet, lehet megkeresem, érdekel.

Irinám, minden csodálatom a Tied. Ez a hét kiló hihetetlenül jó. Ha ennyitől megszabadulnék, akkor rendben is lennék. A fiúk hogy vannak?

Viranka, ez igazán remek hír. Minden szavadból azt lehet kiolvasni, hogy élvezed a munkádat. Ölellek!
Sok sikert!!!!!!!!!!

Vindo,

Jut eszembe, én meg egy projektbe kezdtem. Már voltam laborban, a jövő héten muszáj leszek elmenni tüdőszűrésre, de bejelentkeztem mammográfiára is, azt is letudom majd. Meg erőt vettem magamon és kértem időpontot az ortopédiára is. Lassan kiakadok a térdfájásomtól, annyira tud fájni, hogy már erre is rávettem magam. Márciusban meg rákszűrés esedékes. Szóval most majd mindent kipipálok szépen.
dmaggie

Ja és frizuraváltást is tervezek.
dmaggie

Halihó!

Vindo, jobban vagy? tudtál aludni, gyógyulni?
Nekem azért van gondom az arcplasztikával, mert az arc annyira az ember sajátja, és bár változik folyamatosan, az ember a másikban az arcát is szereti, annak sajátos vonásaival együtt. És amikor ebből valaki kivágat, akkor tök más lesz. Amos pl. gyönyörű volt, kis ráncai kezdtek lenni, most úgy néz ki, mint egy pufók viaszbaba és mint egy teljesen másik ember. Meg lehet szokni, nyilván, nekem pl. tuti pszichés problémát okozna megszoknom a saját arcomat is egy arcműtét után. (Az olyan plasztikát értem, ami orvosi vagy más szempontból segítő jellegű, pl. vkinek balesete volt, vagy egészen extrém bőrbaja). Nem tudom, én szeretem a ráncos, természetes arcokat. Szerintem azonnal látszik, ha vkinek meg van műtve az arca (és nem csak azért, mert tudom róla, h ennyi idősen nem így kéne festenie). Egyszerűen másként mozog. És igen, Amosban az borít ki, h ő egy nagyon erős karakterű, felforgató, alternatív művész, akit a rajongói elég önazonosnak gondoltak, és hát ez a kép finoman szólva is szétesett, amióta átszabatta magát. Nekem ne jöjjön senki azzal, h ez nem az önelfogadásról szól, mert kizárólag arról. Na, asszem, ezt kiírtam magamból.

Verus, köszi! Te remek munkaerő vagy, rugalmas, bevethető bárhol :-))) remélem, megbecsülnek!
Suli: ez a legjobb kombináció: közel is van, jó is, örülök!

Maggie, drága vagy, nekem azért még legalább 10 kg visszavan. 
Szerintem is pihenned kéne, többet. Tudom, nem egyszerű megoldani.
Orvosi vizsgálatok: szuper, ezt kéne mindenkinek csinálnia. 
A moziban mit szeretnétek megnézni?

Ma már jobban vagyok, az orrom nem folyik folyamatosan. Mondjuk gyógyszerrel indítottam a napot. 
Tegnap idegeskedtem egy sort S. felől, aki se a fél nappal korábbi emailemre nem válaszolt, sms-ekre sem, telefont fel nem vette. Már azon voltam, h felhívom a hotelt, ahol megszállt, h egyáltalán látták-e. A fejemben számos wort és best case scenario ment, aztán kiderült, h hát igen, este későn ért vissza vacsi után (pedig S. olyan, h még éjjel 3-kor is ránéz a leveleire, most persze nem így tett), aztán a míting olyan sűrű volt, ha a gépét elő se vette, a mobilja meg lemerült. 

Kép
Kép
irina

wort = worst

Kép
Kép
irina

wort = worst

Kép
Kép
irina

Haho,

Oh betegeknek jobbulast! :-(
Nálunk a csajok azóta is folyton taknyosK picit.
Irina, szupi a fogyás!
En most heti 4x járok edzeni igy nemi izom visszajött vele egyutt 1-2 kg, de ez meg jo igy.
Vindo jov heten mikor szakadhatnek ki a ladakkal? :oops:
Emma meg mindig nehezen kezelhető se ez a történések miatt van, biztatnak hogy jobb lesz :-)
Dalus szenzációs vagány kiscsaj ;-)
Mi jol vagyunk, ismerkedünk :-) remelem minden jol alakul!
Vera 9 hónap egy helyen :-))) tényleg te vagy a Jolly joker! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó, köszönöm a rám gondolást, már alakulok.
Ma dél körül még lehetett némi lázam, de aztán lement, és most már csak az orrom folyik, meg a fejembe belenyilal néha.
De nem vészes.
Még romeltakarítunk a lakásban, már alakul az első szoba. Éppen itt vagyok.
Rugó elég hisztis volt ma, pedig amúgy nem ilyen
Jövök majd hosszabban is, mindenki vigyázzon magára.
Melózni kell, két napja nem csináltam semmit.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk, kitartás Emmácskával, biztos javulni fog a helyzet! Edzés :-))) kell is az izom!

Vindo, örülök, h jobban vagy!

S. megjött tegnap éjfél előtt, nagyon jó érezte magát B-ban, sokat mesélt, mint kiderült, a spanyol kutatók nagyon erősen gendertémákban. Hát igen, ott pl. férfiak írnak könyveket a nők elnyomásának hétköznapi módjairól. Jó idejük is volt. És hozott egy nagyon klassz könyvet Gaudíról, tele képekkel. 
Mivel dolgozni nem tudtam több ok miatt sem esténként (Ármin rosszul aludt, beteg voltam), megnéztem egy rakat filmet, hát lehangolóbbnál lehangolóbbakat. Most épp a The road harmadánál tartok, ez kb. annyira nyomasztó, mint a Vakság volt. Nem is a nyomasztó a jó szó, mint film nagyszerű, hanem a témája rettenetes. 
Tegnap amúgy muszáj voltam feldobni kicsit magam, mert a bezártságtól és hogy kettesben vagyok a babával napok óta, kezdett kiborítani. Úgyhogy mentünk egy kört, vettem neki benti cipőt, megkávéztam egy Feri kávézóban, jó volt.

Kép
Kép
irina

Ja, a Vakságot még régebben láttam, nagyon megviselt.

Kép
Kép
irina

Azért ne vidd túlzásba a depis filmeket
Nézzél hepiendeseket is:)
Jó lehetett S-nek, az biztos.
Ma a géphez sem nagyon jutottam. Folytattuk a pakolást, G. meg a tíz-tizenöt év alatt összegyűlő cd-ket és dvd-halomban tett rendet. Több régi zenei cd-mre is rátaláltam, de pár még mindig nincs meg.
Most elkezdek dolgozgatni.
Sajna holnaptól kezdődik a nappalis félév. Vége a jó világnak.

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, szerintem tök jó DVD-ket meg ilyeneket rendbe tenni. Mindig mondom, ha lenne ilyen munka, engem felvehetnének rá. 
Ádi beszállt az oviban kitört fociskártya-gyűjtő bizniszbe. S. meg hozott neki a méretében egy Messi-mez-felsőrészt. 
No, a héten nézem meg Ádi leendő suliját. 

Kép
Kép
irina

Milyen focikártyák ezek?

Az egész napom egy katasztrófa volt, és a net is akadozott, ami még a munkát is akadályozta
Este megmutatták Rugó DIFER tesztjét, alá is kellett írni, hogy láttam.
Az első terület, a finommozgásos lett neki gyenge (kezdő szint), a hangfelismerős rész haladó, az összes többi területen pedig befejező szintet ért el. Ha jól emlékszem, a számos feladatoknál és a tapaszatalnál érte el a legjobb eredményeket, ott a befejező szint tetején végzett.
Holnap hat előtt kelek, de a kávénál benézek.

Kép
vindolanda

Na, már itt is vagyok.
Nem aludtam túl sokat.
De majd csütörtökön lógatom a lábamat, és az jó lesz

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, a fociskártyákat az újságosnál árulják, 1 csomagban 6 db van, mindenféle csapat összes játékosa, és van hozzá kártyagyűjtő album. Megnéztem, Adrenalyn XL card game a neve. 
Este kollektíve bealudtunk.
Ezek nagyon jó difer-eredmények, én még nem láttam Ádiét, majd állítólag megkapjuk (de szerintem a tavalyiak év végén kapták csak meg). 
Árminnak áthozom a duplókat, mert minden játékot elég hamar megun (pedig folyamatosan pakolom el, csak kicsit veszek elő stb.). 

Jó munkát mára mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Még nem láttam ezeket a kártyákat. Tényleg, hogy áll a gombfocival Ádi? És vannak kedvenc játékosai/csapatai?
Mi húztuk egy darabig este, egy weblappal bíbelődtünk.
DIFER - hát, a mozgásos dolgot sejtettük, de csak most kezdett el rajzolni. Az új asztalhoz már szépen leül otthon is, ami nagy szó. Még nekem is rajzolni kellett vagy két órát a múltkor, és amúgy jól is esett.

Ma még csak a dokumentáció miatt rohangáltam.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!
Gondoltam benézek... :)

Vindo!
Örülök, Rugó jó teszteredményéhez!
Egészséget rendbejött?
Rugó gombfocikik?

Irina!
A gyerekek ovijában még nem tapasztaltam a focis kártyákat. Egy ismerős elsős kisfiú viszont már nagyon benne van...
Ti jól vagytok? Nem vagy már beteg? HOgy bírtad a gyerekekkel hármasban?
Elljutottál végül a suliba?
A lehangoló filmek nem mindig tesznek jót az egészségnek, úgyhogy tessék másfélét is beiktatni...

Maggie!
Nagyon helyes! Tessék csak végére járni annak a térdfájásnak!
Milyen frizurát tervezel? Kiváncsi vagyok!

Viranka!
Neked nagyon is testhezálló a változtatás! Gondolom, hogy szereted!
Azért jó is az, amikor sikerül egy jó sulit kifogni...

Kaqk!
Örülök, hogy alakulnak a dolgaitok! Csak így tovább!

Mi köszönjük jól vagyunk, a gyerekeknek megvolt a farsang, jól sikerült. MI még a sulin vajúdunk, mert a körzetesben járva az egyik tanítónéni páros nem tűnt túl összeszedettnek. Az egyik teljesen rezignáltnak tűnt ( még 4 éve van a nyugdíjik) a másik meg nem tudott értelmesen a szülők által feltett kérdésekre válaszolni, a körmondataiban teljesen eltűnt a lényeg- borzasztó volt...

Kép
gica1

Halihó!

No, én is szerencsésen betaknyosodtam, mondjuk nem nehéz, ha az ember lánya gyerekek közt van jó sokat, ráadásul a gyereknek folyik a nyála, stb. Viszont nincs lázam, így megyek dolgozni. Hátha legyűröm majd.

Gica, nem is egyszerű ám jó tanítónénit találni. Remélem találtok majd ideálisat.

Irinám, köszi a filmajánlót, megnéztem a Vonzásokat, hihetetlenül tetszett. Valami csodásan fotózták. A végén még a Kedvesnek is tetszett. Meggyógyultál már?

Vindo, ilyen életkorban ezek tökéletes eredmények. A finommotorikás feladat nagyon összetett, a Bercó csoportjában lévő gyerekeknek is feladta a leckét. Szerintem Bercónak is volt ott hibája rendesen. De ez is nagyon természetes még ebben az életkorban. No, igen, azért látszik, hogy logopédushoz jár.

Tegnap voltam mammográfián, várom az eredményét.

Frizura, egészen rövid lett, olyan dtóthkrisztás.
dmaggie

Hahó.

Gica, hát ez elég kiábrándító lehetett Hogyan döntöttetek az iskolával kapcsolatban?
Ádi gombfocizik.
Rugó a sima focit abbahagyta, mert túl fáradt volt tőle.

Maggie, kérünk képet Jobbulást!

Rólunk: tegnap fél kilenc körül elaludtam, és hatig nyomtam. Már rám fért, mert elég K.O. voltam tegnapra, és az estét is egyedül csináltam, G. csak a mesére ért haza.
Ma még munkanap, csütörtökön viszont nagy ablakpucolást kell rendeznem, mert a helyzet már katasztrofális. Ősszel kimaradt Most hétévégén viszont anya és G. szülei is jönnek, így a helyzet már tarthatatlan lett Sajna itt elég sok ablak van, el fog tartani egy ideig.
De ha szakadni fog az eső, akkor a tervnek befellegzett.

Szia Viranka

Kép
vindolanda

Halihó!

Nemigen jutok a géphez, amióta Árminka beindult. Még nehezen megy neki az állásból visszaülés, úgyhogy van, hogy nagyot esik szegény. Remélem, a fejének nem lesz semmi baja, mert néha beüti bizony.

Gica, szia!!! :-)
Hú, hát remélem, hogy csak indiszponáltak voltak a tanítónénik, akiket láttatok -- vagy sikerül másik helyre bejutnotok!
Hát a fociskártyás biznisznek annyira nem örülök, mert szerintem elsősorban azért érdekli Ádit, mert mások gyűjtik, nem azért, mert bele van bolondulva a fociba, de hát mi meg Jedi visszatér-albumba gyűjtöttünk matricákat, a világ ilyen téren nem sokat változott. :-)
Ádi sulijába ma délelőtt megyek, kíváncsi vagyok. A bemutatóórákra nem jutok el reggel, mert vkinek ugye a kicsivel kell lennie, vkinek meg Ádit oviba vinnie. Nincs harmadik ember, aki meg elmegy a suliba.

Maggie: izgalmasan hangzik ez a frizura, DTK-nak mindig olyan jó hajai vannak :-)
Örülök, h tetszett a Stoker!
Jobbulást a náthával!!!

Vindo, ablakpucolást ne is mondd...

Mennem is kell, majd mesélek, mit mondtak az isiben.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Most viszonylag jobbnak tűnik a helyzet, de eléggé car a közérzetem. Hol ver a víz, hol meg meg akarok fagyni. Le is mondtam az összes délutáni elfoglaltságomat, még a holnapi angol miatt nem szóltam, de fogok, egyszerűen nem bírtam készülni sem meg, eléggé nehéz bármire is koncentrálnom. Már két napja kilenckor ágyban vagyok és el is alszok.
Bónuszként azért ma este elmegyek Szekeres Adrien koncertjére, már megvannak a jegyek, Momót meg nem hagyhatom cserben. Majd jól begyógyszerezem magam.

Irina, nagyon várom a beszámolót.

Vindo, a képet nem nagyon tudom megigérni, nem szeretem, ha fotóznak. A Kedvesnek nagyon bejön. Egyébként is most jólnevelt hullához hasonlítok leginkább. Ma ilyeneket kaptam a kollégáimtól.
dmaggie

Halihó!

Maggie-m, mielőbbi jobbulást Neked!!! Kéne vagy egy hetet ágyban pihenned... (tudom, megoldhatatlan).

No, a suli továbbra is tetszett, iskolaotthonos megoldás, azaz 8-től 4-ig vannak széthúzva az órák (a nehéz tárgyak 30 percesek, a készségek 45 percesek), házi nincs (!!!), mert ami gyakorlás kell, azt napközben, az adott órán vagy utána megoldják. Tiszta haváj. Persze a körzetesek esetében is túljelentkezés van (hála az ideiglenes lakcímre átjelentkező nem körzeteseknek), úgyhogy lehet, hogy sorsolás lesz, ha sok a gyerek.  Ha ide nem jut be, a tagiskolába kerül, de én azt kevésbé szeretném. Amúgy rengeteg mindenféle van, minden helyben megoldható (nyelvek, sakk, vívás stb.). Nyelv először egy van, hetediktől van 2. nyelv, úgyhogy mi az angolt választjuk elsőnek. Szóval most már csak be kellene jutni. A tanítónénikről nekem nem alakult ki különösebb véleményem, értelmesek, de hogy valójában milyenek, az ugye majd a gyakorlatban fog látszani. Szorítsatok, hogy bejussunk!

Kép
Kép
irina

Nagy elánnal ablakot pucolok, ami három fokban ideális
Ebédszünetben jövök, akkor tartok egy kis pihenőt.

Kép
vindolanda

Maggie, milyen volt a koncert? Máskor is voltatok már ilyenen, ugye?
Jobbulást!

Irina, éljen a jó iskola.
Szorítunk.

Itt semmi különös, ablakpucolás megy ezerrel. Már csak kettő van, de arra olyan nehezen veszem rá magamat

Kép
vindolanda

Hahó

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Látom iskola téma nagyon aktuális :) Mi még tanácstalanok, hova menjen Zsófi, mert ahova szeretnénk, az nem körzetes iskola, a körzetes meg... inkább hagyjuk :(

Ráadásul itt most annyira sok a gyerek, hogy kb örülhetek, ha Dunakeszin bejut egy iskolába, és nem kell máshovaa hordnaom :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hahó!

Vindo, no, kész lettek az ablakok? Az enyémeknek még jó sokáig kell várniuk a takarításra.
A normál takarításig is csak hétvégén jutok el (Ármint nem lehet felügyelet nélkül hagyni percekre, mert összetöri magát), örülök, ha akkor az alapdolgok megvannak. Több meg nem fér bele a két napba. De nem is zavar. 

Panndi, jaj, hát ez az egész beiskolázósdi nagyon gáz, hogy nektek azon kell izgulni, hogy bejuttok-e a kerületbe meg a nem rossz suliba, itt azon, hogy egyáltalán a körzetibe bejutunk-e, kész agyrém, a fő, hogy mindenki ideges, a tanárokon és az igazgatónőn meg láttam, hogy ők is tanácstalanok, nincs mit tenni. Én megértem, aki jó iskolát akar, ha körzetes, ha nem, de most már senkinek sincs nyugi, a lakcímvariálások miatt minden káoszban úszik. 

Visszanáthásodtam kicsit, ill. azt hittem, a fogam fáj, de az arcüregem sem százas azon az oldalon, úgyhogy nem tudom, mi ez. Kúrát indítom megint (gyógyteák, vitaminok). 
Picikém állandóan feláll, de egyensúlya az  még semmi nincs, a leülést kéne megtanulnia állásból, de közben azzal vagánykodik, hogy még legalább egy kezét el is engedi.

Kép
Kép
irina

Hahó
Vendégek vannak nálunk tegnap óta. Sőt, délután öten is lesznek
A mai nap nagy eseménye az volt, hogy elmentünk a zsibire. Rugónak kellett egy sisakot venni, hogy a farsangi jelmezében hibátlan forma egyes pilóta legyen. Találtunk is egy darabot, ami pont jó volt a fejére, és alkudni is lehetett belőle.

Irina, jobbulást!

Igen, az összes ablak készen lett.
De egy kis gikszer azért akadt. Nagyobb hőfökön mostam a függönyöket, mint szoktam, és erre jó gyűrödtek lettek (nem szoktam vasalni azokat, örülök, ha végzek minddel egy nap alatt). De annyi baj legyen.

Röviden ennyi. Nagy a káosz most.

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, köszi! Már jobban vagyok, teákat ittam és fújtam a jobb orrfelemet állandóan. Érdekes módon a fogam sem fáj azóta, hogy kitisztult. Mi lehetett ott...?
Káosz 

Végignyaltam a lakást gyors ütemben (bár mire a fiúkat kirimánkodom hétvégente a levegőre...! , hogy haladni is tudjak), mert holnap vendégeink lesznek, utána meg találkozom vkivel, és takarítani kizárólag akkor tudok, ha S. itthon van. 
Ó, és képzeljétek, elmúlóban a kiütéseim. Így 3 hónap után , most kezdtek bebarnulni és nem jönnek ki újak. Tele velük amúgy a két alsó karom, mellem alatt a hasam közepéig, lábfejemen rengeteg és még itt-ott. 

Végre leültem szusszanni egyet. Még a WC hátravan.

Kép
Kép
irina

És egy felmászó Muci képe:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Jelentem, sokkal jobban vagyok, bár eléggé megviselt. Meg szerintem megint az arcüregembe gyűlt minden, már megint a garatomon folyik a cucc. No, de majdcsak jobb lesz.

Vindo, ügyes vagy az ablakokkal, tegnap a napsütésben láttam a mieinket is, hát...
Tegnap megnéztük a Futótűzet. Hú! Nagyan tetszett. Érdekes, hogy mennyire elhúzzák az eseményeket, de közben a feszültséget jól fenn tudják tartani.

Irina, remélem sikerül abba az iskolába mennie Ádinak, amelyik tetszik. Megértelek, izgultunk mi is, de most már jó, hogy tudjuk, minden rendben. Mászós Mucikátok tüneményesen szép!!!!! Meg tudnám zabálni. Imádom a fintorát.
Betegség, végre, hogy lecseng.

Velünk semmi különös. Gergő tegnap utazott meccsre, ma Dávid megy majd.  A mai nap azért más, ma van Gergő szülinapja. 17 éves lett.
dmaggie

Irina, csodaszép ez a kisfiú :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Maggie, Isten éltesse sokáig! 17 év, huh, igazi pasi már.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Panndi, aranyos vagy, köszi! :-)

Maggie, köszi szépen!!!
Isten éltesse Gergőt nagyon sokáig!!! Huh, a 17 évtől én is ledöbbentem, felnőtt fiad van!
Remélem, az arcüreged tisztul! Lámpázol vagy inhalálsz időnként?

Ma muszáj volt egy szakdolgozómmal találkozni, úgyhogy anyu és a húgom kollektívában vigyázott Árminra, minden rendben volt. 
Csodák csodájára Mucika egy fél koktélparadicsomot elnyammogott. A babakekszek rendszerint a földön kötnek ki, de volt már, hogy valami a gyomrába is jutott belőlük. 

Vindo???

Kép
Kép
irina

Jövök már
Tegnap annyira akadozott a net a munkahelyen, hogy nem igazán tudtam belépni Ha esik az eső, mindig ez van. Hiába, na, stabil a rendszer.
Azt még leírom, hogy Valentin napra Rugó kapott a szerelmétől egy kis csokit, meg egy rúzsos szájnyomot papíron
A farsang nálunk jövő héten pénteken lesz, de most helyszűke miatt a szülők nem mennek.
Velem meg annyi van, hogy mindig olyan fáradt vagyok estére, hogy elalszok. Még nem szoktam vissza a normál munkarendemhez

Ármin nagyon aranyos. És ügyes is, mivel jól elvolt a rokonokkal.
Húgod hogy van?
Éljen a kiütések nélküli élet.

Gergőnek boldog születésnapot utólag!
Magginek jobbulást!

Panndi, a költözés lecsengett már? Minden rendben?

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, ettől a rúzsos papírtól kész vagyok!!!
Nálunk Ádi továbbra is azt hajtogatja, hogy az első szerelme (Anna) lesz a felesége, nem zavarja, h Anna már kb. 2 éve másba lett szerelmes, és most akik lányok -- idézem -- "nyomulnak" rá, azokkal nem akar semmit.  Kár, nagyon helyes kislány mindegyik. :-D
Ne is mondd az alvást... itt sokat romlott a helyzet, Ármin rengetegszer ébred, úgyhogy munkára nincs mód, ill. tegnap el tudtam egy tanulmányt olvasni, leveleket tudok írni, de semmi mást. Mindegy, majd megoldom valahogy, már elengedtem a problémát, nem fogok ezen stresszelni hónapokig. 
Köszi, húgom nagyjából jól van, persze a terhesség vége fárasztó, meg eléggé sokat teper bent a kislány (sokszor egész éjjel élénk). De nagyon szép terhes szerintem, formás, nem dagad a lába, jó ránézni. Az alvással vannak gondjai. Meg persze izgul már a szülés és a babagondozás miatt.

Kép
Kép
irina

Na, ma már jobb a net.
Igen, a rúzsos papír szerintem is jó ötlet. Bájos, pénzbe nem kerül, szóval tökéletes.
Még Anna meggondolhatja magát:)
Szegény húgod. A vége már egy nagy katasztrófa. Szerintem.
Délelőtt most adminisztrációs dolgok vannak, levelezés és egyéb ügyek. Tanítani csak délután kell.
Éjjel viszont jót aludtam, fitti vagyok.

Kép
vindolanda

No, Ármint sikerült Ádi pár autójával (amiket még nem látott) lekötni :-)

Vindo, láttuk a Blue jasmine-t, rendben volt, bár én némileg jobbra számítottam. De ez már régi problémám WA filmjeivel, az újakkal mármint. De Cate Blanchett egyszerűen parádés volt. Amúgy is az egyik kedvenc színésznőm. 

Cipőtéren rosszul állok, vettem egy reprezentatív célokra is jó őszi-tavaszit, de ennyi az össz. 

Kép
Kép
irina

De ügyes valaki. Meglátod, egyre tovább lesz el a játékokkal:)
WA-től nekem a Hétalvó a kedvencem. Amúgy nem igazán törekedtem a filmjeit megnézni, szóval nem vagyok nagy rajongó.
Éljen az új cipő

Mi meghoztuk életünk egyik legjobb döntését. Pizzákat vettünk az étkezési utalványokból
G. ma nincs este, egyedül vagyunk.
Kitűzték a habil. dolgozatom elővitájának időpontját.

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, nem is tudtam, h van elővita habilitációnál is... ez olyan, mint a doktorinál a házi védés/elővita? Vagy itt csak a bizottság ül össze habitusvizsgálatra (ezt a szót nagyon bírom, azért használom :-))?

Ádi sajnos megbetegedett, torokfájás, hőemelkedés. Az ovis farsang meg holnap lenne...

WA: a régiek szinte mindegyikét szeretem (de főleg: Manhattan), a közepesen újak közül a Deconstructing harry volt a kedvencem és a krimis dolgait is bírtam (Matchpoint). A vak rendezős is bejött (talán az volt a Hollywoody történet), az nem volt átütő, de a legjobban a képtelenségekre, gegekre épülő darabjait szeretem. Meg amikben szerepelJudy Davis  (és így az utolsó előtti To Rome with Love is oké volt, abban Davis a Woody alakította férj pszichoanalitikus feleségét játszotta, iszonyú jól tud neurotikus nőket játszani). 

Hát ma nem lesz egyszerű napunk...

Kép
Kép
irina

Pizzák: kész pizzákat vettetek? Vagy van pizzautalvány? 
S. állatkerti belépőket kért a cafeteria egy részéből, nagyon bölcsen. Már vagy másfél éve nem voltunk, tavasszal muszáj lesz.

Kép
Kép
irina

Akkor Ádinak ki kell hagynia a farsangot?
Szerencsére csak a dolgozatot nézik ilyenkor (Nem mindehol van. Az is lehet, hogy csak nálunk.). Meg eleve csak akkor indulhat a folyamat, ha a doktori iskola vezetője megnézte a cv-t, és azt mondta, hogy már nem kell pótolni semmit, mehet.
Igen, kész pizzákat vettünk.
Állatkert - na, nyáron jó lenne elmenni nekünk is.

Jobbulást Ádinak.

Én már az első órámon túl. MOst van egy kis szünetem.

Kép
vindolanda

No, elvileg mindkét gyerek alszik. Ármin rajtam. Ádinak szirupot kellett adnom, mert fájlalta a fejét, és hogy emiatt nem tud aludni. Szegénykém... bár a nurofenezésnek nem örültem, mert a szervezete a hőemelkedéssel legalább küzdött a fertőzés ellen, és ha még ettől is megfosztjuk... kár, hogy nincs külön fájdalom- meg lázcsillapító cucc.
Igen, úgy fest, lőttek a farsangnak. Nem először Ádinál, két éve is ez volt. Majd itthon bepótoljuk valahogy, mondtuk neki, mire ő: És ti minek öltöztök be? 
Ezen erősen elgondolkodtam, de valami majd csak összejön. 

Vindo, és ezen az elővédésen Te is ott leszel? Tehát nemcsak a habil. bizottság?

Kép
Kép
irina

Bizony, nekem is meg kell jelennem szép ruhában.
Öltözzetek be valaminek feltétlenül
Rugó jövőre ninja akar lenni.
Terelgetem a múmia felé, csak géz kellene hozzá, de nem áll kötélnek.

Kép
vindolanda

hali majd ha lesz pár percem olvaslak is. irtam 

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Valahogy most nem tudok angolozni. Nem is régen jöttem haza, gondolom azért.  Meg továbbra is eléggé fáradt vagyok.

Irina, sajnálom Ádit. Remélem, nem lesz hosszú a betegség. Jobbulást neki.
Farsang: Bercóéknál is holnap lesz. Ő ninja akart lenni, szerencsére az egyik barátnőm/kollégám kisegített, így nem kellett költeni rá.

Vindo, ez izgalmasan hangzik.

Nálunk, a frissen 17 éves a héten még itthon volt, kötőhártyás. Még mindig eléggé randa a szeme, nem biztos, hogy holnap elengedem. Mi többiek rendben vagyunk.
Valóban sok a 17 év, de Dávid meg hamarosan 20 lesz.
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Irina!
Sajnálom, hogy Ádi nincs jól. De legalább nincs elkeseredve a farsang miatt. Kiváncsi vagyok minek öltöztök be! :)
De jó, hogy múlóban a kiütések! Elég idegesítőek lehettek...
Ármin nagyon édes babóca még mindig! :)

Maggie!
Jó nagyok a nagyok! :)
Én már el is felejtettem, hogy néz ki egy ninja...
Istenes éltesse Gergőt, és jobbulást neki!

Vindo!
Nnna, akkor tessék csak szépen kiöltözni!
Rugó nem hagyja az utolsó pillanatra a döntést jelmezügyileg. :)
De kis ötletes a szerelme a rúzsos papírral! :)l v

Panndi!
Amúgy jól vagytok? Iskolaügyileg Téged sem irigyellek...

Móni vajon túl van már a vizsgákon?

És Gremeséékkel mi újság?

Mi köszönjük jól vagyunk. Gergő szipog kissé, de remélem ez csak valami múló megfázás. Ma csak délig voltak oviban Zsuzsu névnapjára tekintettel. Ebéd után családilag sütizés következett. :)

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: