Sziasztok!
Tegnap írtam és elszáll, bemérgesedtem és kikapcsoltam.
Enikő: Az első érték az amikor a szíved teli van vérrel, a második pedig amikor nyugalomban van. Ezért rosszabb,ha a második magasabb. Nekem is ez volt. A pulzusom nekem is magas volt, 120! Bátorral 100 körül mozgott. Lécci vigyázz magadra és tessék szólni a dokidnak hogy felment a vérnyomásod, nem játék! Max. bemész megvizsgál hazajössz.
Boldog szülinapot tegnapra!
Gabici: Érdemes muffin sütőt venni, én már próbáltam papírba tenni csak de szétfolyt. A szilikonosba érdemes papírt használni, mert átveszi az ízét.
Mi a Horizont étteremből rendeljük, házhozszállítják, rendesek, eddig sosem hagytak kaja nélkül.
www.horizontetterem.hu Gerika:általában 12 db süti jön ki egy receptből kevesebbet nem is érdemes csinálni. Az két 6db-os sütő forma, de van 12-es is, de sztem az nem túl jó.
Jöhettek majd ti is!
Ildi: Egyszer Flóra magára rántotta a fa szobainasunkat. Hát ne tudd meg hogy megijedtem. Szerencsére nem ütötte meg.
Dancsi: Most már az én gyerekeim is úg yköhögnek, de ha ilyen szép idő van nem maradnék benn, mi is sétáltunk.
Ügyi,hogy így áll már! MI is paradicsomos krumplit ettünk. Bátornak ízlett, bár ő sem evett túl sokat. Nem lehet, hogy fáj a torka?! Én sem szoktam dokihoz ráncigálni őket, ha nem lázasak.
Ági, Angi: Ha éjjel is így köhécselnek nem tudunk menni bölébe. :-(
Ildi. Pedig Ági hozott fini muffint a talira!
Gabi3