2014.01.03 15:17
2014.01.07 17:36
Nady! Nektek meg holnap lesz ugye a 2. genetikai uh?
Számolj be mindenről!
Ígértem, hogy megírom, mit mondott a védőnő a lepényről. Szóval eléggé elhúzta a száját... Mondta, hogy sokat pihenjek, ne emeljek nehezet, és hogy valóban nem a legjobb helyen tapadt meg, de ahogy nő majd a méh, feljebb emelkedik a lepény is, az esetek többségében így van, úgyhogy nálam is így lesz!
Mondta is, hogy arra készüljek, hogy a dokim amilyen lelkiismeretes, biztosan halálra rémiszt majd vele.
Nekem most vizsgáim vannak, egyszerűen nem megy a tanulás. Régebben is nehezen vettem rá magam, de most már lassan képtelen vagyok rá. Állandóan ezen a csöppön agyalok, most minden Róla szól. Jó lenne most nem főiskolásnak lenni...
2014.01.08 18:22
2014.01.08 18:39
Aztaaaa! Szívből gratulálok!!!! De jó hír, hát az szuper, gondolom, most madarat lehetne Veletek fogatni!
Tudod, hogy mikor fogant a babád? Ovu előtt vagy éppen akkor?
Sok fiúcska ruhát vettetek?
Látom, itt a vonalzódon is kék a cumi, de édes. Irány egy bababolt, és gyorsan beszerezni valami igazán csajosat!
Babaszobával hogy álltok? Miket sikerült már megvennetek?
2014.01.09 14:10

2014.01.09 22:08
Milyen kis édes. Azok a formás karocskák és lábacskák. Imádni való!
Úgy legyen Nady!!! Legyünk mindhárman lányos anyukák! ![]()
Voltam ma orvosnál, nem nyugtatott meg. Veszélyeztetett terhes lettem, sokat kell kímélni magam. Végülis számítottam rá. 2 hét múlva elmegyünk 4D-re, azt nagyon várom.
Azt mondta az orvos, hogy ez elsődlegesen rám nézve veszélyes, mert ha valami történik, leválhat a méhfal, és akkor elvérzek perceken belül. Úgyhogy szigorúan csak az ő szabálya szerint élek, akkor nem lehet baj.
A baba mérete és a méhem mérete pont megfelelő. Ma meghallgattam a szívhangját, bár nagyon nehezen csalogattam elő. ![]()
2014.01.10 15:37
2014.01.10 15:46
2014.01.15 16:52
Sziasztok csajok! Hogy vagytok?
Én tegnap voltam AFP-s vérvételen, 2 hét múlva lesz meg az eredmény. Ma voltam háziorvosnál, minden rendben az EKG-val. Most elmondhatom, hogy a pocakom a korához képest kicsi, 1 hónapja ugrott meg, azóta stagnál.
Viszont a nadrágok már kényelmetlenek. Nady, mennyit híztál eddig?
2014.01.15 18:44
2014.01.16 12:03
2014.01.16 12:11
2014.01.16 13:43
Mivel én mindig is gyerekközpontú voltam, és hallottam már 1-2 rémtörténetet, nekem is eszembe jutott az örökbefogadás. Tervet állítottam össze a fejemben, mert úgy gondoltam, hogy nekem biztosan lesz gyerek, ha nem is vérszerint, de akkor is lesz. Mikor ezzel előhozakodtam a páromnak, elméleti szinten, hogy ő mit gondol erről a lehetőségről, ő elvetette. Sosem láttam még ilyen határozottnak. Úgyhogy nyeltem egyet. Arra is gondoltam, hogy ha nem jön össze a gyerek (atya ég, miért gondoltam én ilyet egyáltalán) az azt jelenti, hogy nem ő az, akivel le kell élnem az életem. Elfogadtam, hogy így gondolja, hiszen már van egy gyereke.
Aztán jött a próbaidőszak, ami Nálatok nemsokára megkezdődik, és sikerült. Amellett, hogy boldog voltam, és vagyok azóta is, eszembe jut, hogy lehet azért is jött ő ilyen hamar, hogy bebizonyítsa, hogy nekünk, szülőknek együtt kell maradnunk.
Én úgy gondolom, hogy ha nincs, nem is volt nőgyógyászati problémád, csupán ez a májenzimes dolog, nem kell aggódnod. Hidd el, nagyon össze vagyunk rakva, mi emberek. A beültetés után ugyanolyan lesz a terhességed, mintha normál módon történt volna, ráadásul progeszteronnal is megtámogatnak majd. Minden rendben fog menni. ![]()
Nady! Jó olvasni, hogy minden rendben Nálatok! Rólam még leesnek a terhesnacik, vagyis a bandázs része.
Szerintem egy picikét korán vették le a vért, de nem akartam vitakozni az orvosommal. Jövőhéten meglessük a picurkát. ![]()
2014.01.16 16:58
2014.01.17 15:42
2014.01.21 11:39
2014.01.21 11:42
2014.01.23 10:21
2014.01.23 18:04
2014.01.23 20:11
Reni, szerintem is nagyon-nagyon jó döntés volt!! Az én dokim is nagy a homeos.
A májnak meg kifejezetten jót fog tenni a méregtelenítés, és majd meglátod, hogy Te is 1000x jobban fogod érezni magad.
Lányok, ma voltunk uh-on. Nagyon-nagy valószínűséggel kisfiunk lesz. 2D-n majd 4D-n is láttuk a buciját, és mivel a szonográfus azt mondta, hogy ő csak akkor mondja így, ha tényleg nagyon biztos benne, ezért elhisszük neki, hiszen mi magunk is láttuk. A párom utólag mesélte, hogy ahogy meglátta a pofiját, rögtön fiú jutott eszébe.
DVD-n kikeresem azt a bizonyos helyzetet, és bemásolom a képet.
2014.01.25 19:11
Igen, hát az élet gyakran hoz meglepő furdulatokat.
Azóta csak a fiú kisgyerekeket és babákat nézem, és hogy kiknek vannak fiaik. Az élet is olyan érdekes, hogy van, akinek megadatik, hogy fia és lánya is legyen. Eddig nem is gondoltam ebbe bele, hogy ők milyen szerecsések.
Amit nagyon bánok az az, hogy elmondtuk szinte mindenkinek, hogy mi az áhított nem, hiszen most szinte mindenki sajnál minket, holott ez olyan butaság!!
Apuci egy pirinyót letört volt, hiszen ölni tudott volna egy kislányért, de természetesen nagyon örült, és mondta is, hogy legközelebb ha törik, ha szakad lányt készítünk! Szóval a lányos álmunk mind a két részről megmaradt, csak most félretesszük 2-3 évre.
Úgy érzem, sokkal közelebb kerültem most a babámhoz, hogy már tudjuk a nemét, és nagyon-nagyon jó érzés.
Ami kissé beárnyékolja az örömünket, hogy a lepény helyzete változatlan, úgyhogy továbbra is nagyon kell vigyáznom:
Nady! Hogy vagytok? Annyira kiváncsi vagyok a pocakodra, nekem is már elkezdett nőni, és olyan büszkén viselem. ![]()
2014.01.25 21:21
2014.01.25 21:52
Szia Melanim 89! Örülünk nagyon, hogy csatlakozol! Nagyon szívesen vonunk be új tagokat a fórumba.
Mesélj!!
Nady! Holnap én is töltök fel egy pocakfotót. Várom a Tiédet is!
Ruhákat már mi is beszereztünk pár darabot.
Hogy álltok a babaszobával? Milyen nagy dolgokat vettetek már meg?
2014.01.26 10:41
2014.01.26 11:21

2014.01.26 18:22
Sziasztok!
Nady, nagyon cukik vagytok!!
A kinder tojás az eddigi legjobb elnevezés szerintem, nagyon tetszik, még sosem hallottam! Szuper! Eddig úgy voltam a falszínnel, hogy legyen madártej színű, de akkor még nem tudtam, hogy kisfiam lesz. Most már tudom, és valahogy nem illik a képbe a sárga. Nekünk megvan a babakocsi 3in1, és már egy csomó ruhánk is. Légzésfigyelőt és a mérleget pont megörököljük. Holnaptól elkezdek itthon kismama jógázni. ![]()
küldöm én is ![]()

2014.01.26 18:32
2014.01.27 10:20