A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Pocaklakó - a legnagyobb csoda

És mikor tudsz vele konzultálni leghamarabb? Engem is érdekel, hogy mi a véleménye.
nady

9-én megyek hozzá, 7-én védőnőhöz, Tőle is meg fogom kérdezni, és megírom majd a véleményt. Hogy vagytok? :)

Pregnancy Ticker
szegcsig

Okés, köszi, kíváncsi vagyok.
Jól vagyunk, köszönjük, az elmúlt nspokban szinte megállás nélkül rugdalózik a kis drágám. Néha már annyira beindul, hogy egész kellemetlen tud lenni, főleg ha pont a köldököm vonalabán hancúrozik. :)
A tüsszentést nem szereti. :)
Szerdán megyünk a 2. genetikai uh-ra, már nagyon várom, hogy újra lássuk.
Veletek minden rendben? Nem is mesélted, hogy mit szólt a család?! :)
nady

Jaj micsoda élmény lehet a rugdalózás. :) Nagy sikere volt mindenhol a babának. Mindenki nagyon örült. Azt mondták, hogy ez volt a legszebb karácsonyi ajándék. :)

Várom a beszámolót az uh-ról, és ha tudsz, persze a képeket is! Most már valószínűbb, hogy biztosra megmondják a nemét. 

Pregnancy Ticker
szegcsig

Jaj micsoda élmény lehet a rugdalózás. :) Nagy sikere volt mindenhol a babának. Mindenki nagyon örült. Azt mondták, hogy ez volt a legszebb karácsonyi ajándék. :)

Várom a beszámolót az uh-ról, és ha tudsz, persze a képeket is! Most már valószínűbb, hogy biztosra megmondják a nemét. 

Pregnancy Ticker
szegcsig

Hát lányok nekem még mindig nem okés a májenzimem kezdek aggódni a többi mint tök jó csak ez tér el nem nagyon, de amíg nem tökéletes Dévai nem kezd bele semmib...
reni87
Kecskemét

Óóó..jajjj... :( És ilyenkor mi a további teendő?
De nehogy nekem elkeseredj!!! Kitartás és meglesz az eredmény! :)
nady

Először is vissza megyek a házidokihoz, majd ad valahova beutalót...amúgy nem vagyok elkeseredve, inkább boszant.
reni87
Kecskemét

Oh, ez nem jó hír...  Mit tanácsol az orvos? Mikor kell legközelebb menned? És vajon mitől lehet ez?

Drukkolok Reni, hogy legközelebb csak jó hírt kapj!

Pregnancy Ticker
szegcsig

Nady! Nektek meg holnap lesz ugye a 2. genetikai uh? :) Számolj be mindenről! :) 
Ígértem, hogy megírom, mit mondott a védőnő a lepényről. Szóval eléggé elhúzta a száját... Mondta, hogy sokat pihenjek, ne emeljek nehezet, és hogy valóban nem a legjobb helyen tapadt meg, de ahogy nő majd a méh, feljebb emelkedik a lepény is, az esetek többségében így van, úgyhogy nálam is így lesz! :) Mondta is, hogy arra készüljek, hogy a dokim amilyen lelkiismeretes, biztosan halálra rémiszt majd vele. 

Nekem most vizsgáim vannak, egyszerűen nem megy a tanulás. Régebben is nehezen vettem rá magam, de most már lassan képtelen vagyok rá. Állandóan ezen a csöppön agyalok, most minden Róla szól. Jó lenne most nem főiskolásnak lenni...

Pregnancy Ticker
szegcsig

Reni! Örülök, hogy legalább elkeseredve nem vagy. Mesélj majd, hogy mi a következő lépés!

Szegcsig! Az csak természetes, hogy nálad is így lesz, hiszen semmi gond nem lehet. ;) Az én dokim nem ijesztgetős típus, remélem a Tiéd sem hozza rád a frászt. Bár így azért már fel vagy készülve.
Kemény lehet a vizsgákra meg a tanulásra koncentrálni. Le a kalappal! Miből lesz?

Mi ma voltunk a 2 . genetikai uh-n, azt mondták, hogy makk egészséges, minden szerve tökéletes. :) Úgy megkönnyebbültem. Viszont kiderült, hogy kicsilány van a pocimban...most már 1000%. Jól megtréfált minket. :)
nady

Aztaaaa! Szívből gratulálok!!!! De jó hír, hát az szuper, gondolom, most madarat lehetne Veletek fogatni! :) 

Tudod, hogy mikor fogant a babád? Ovu előtt vagy éppen akkor? 

Sok fiúcska ruhát vettetek? :) Látom, itt a vonalzódon is kék a cumi, de édes. Irány egy bababolt, és gyorsan beszerezni valami igazán csajosat!

Babaszobával hogy álltok? Miket sikerült már megvennetek?

Pregnancy Ticker
szegcsig

Juj Nady kisláááááááááááááááány! Irígy vagyok :P

Most elöször is arra koncentrálok hogy kiderüljön hogy mi a baj, de ahogy nézegettem uh-ra nem lesz eghamar időpont :/
reni87
Kecskemét

Köszi Lányok, tündérek vagytok! Természetesen nagyon boldogok vagyunk!! :) Bármennyire is fiúra számítottam, nagyon örülök a kiscsajnak! :)
Lehet, hogy akkor mi hárman mind lányos anyucik leszünk. ;)

Sok rucit vásároltunk már, de szerencsére nem igazán fiúsakat. Én nem vagyok híve túlságosan se a nagyon rózsaszínes, sem pedig a kék cuccoknak. Nagyon szeretem a natúrabb színeket (bézs, homok, vaj, stb.). Ami pedig esetleg picit mégis fiúsabb, azt majd ügyesen kombináljuk. ;)
Apuci már nagyon sok mindent beszerzett önként és dalolva:D pl. légzésfigyelő, kamerás bébiőr, cumisüveg melegítő, pelus kuka, stb. Nagyon lelkes. :) Persze még jópár dolog hiányzik, de van még időnk. Szegcsig, Ti?! Vettetek már valamit?

Azért megmutatom Nektek a "tündérkirálylányt", ahogy Apa hívja.. :) Fülecskéje már most a kedvencem.. :D

nady

Milyen kis édes. Azok a formás karocskák és lábacskák. Imádni való!

Úgy legyen Nady!!! Legyünk mindhárman lányos anyukák! :)

Voltam ma orvosnál, nem nyugtatott meg. Veszélyeztetett terhes lettem, sokat kell kímélni magam. Végülis számítottam rá. 2 hét múlva elmegyünk 4D-re, azt nagyon várom. :) Azt mondta az orvos, hogy ez elsődlegesen rám nézve veszélyes, mert ha valami történik, leválhat a méhfal, és akkor elvérzek perceken belül. Úgyhogy szigorúan csak az ő szabálya szerint élek, akkor nem lehet baj.

A baba mérete és a méhem mérete pont megfelelő. Ma meghallgattam a szívhangját, bár nagyon nehezen csalogattam elő. :)

Pregnancy Ticker
szegcsig

Jajj, akkor csak óvatosan és nagyon vigyázz magatokra!!!! Én is veszélyeztetett vagyok, de csak mert nehezen jött össze a baba. De nem baj, így legalább még tudatosabban odafigyelek és vigyázok.
nady

Most jöttem meg a házidokitól, szerinte nem kell aggódni az eltérés miatt mert nem nagy, de azért kaptam beutalót még egy vérvételre...persze úgy sem lesz jobb az eredmény, de nem is az a lényeg hogy kell-e aggódni hanem hogy helyre kéne rani mert egyébként nem kezd bele a lombikba a doki...de ha meg alati dolog akor nem lehet vele mit kezdeni, lehet mási lombikost kell keresnem, csak pont tetszett a dokiban hogy túlaggódja a dolgokat nála tuti jó kezekben lennék...
reni87
Kecskemét

Azért ez valahol jó hír, hogy nincs ok nagy aggodalomra. Viszont értem, hogy mindez semmit sem ér, ha egyszer a doki így nem vág bele. Szerintem is jó, hogy a doki ilyen körültekintő, de lehet, hogy tényleg érdemes lenne legalább konzultálni egy másik szakemberrel is. Van esetleg még valaki, aki szóba jöhet?
nady

Sziasztok csajok! Hogy vagytok?

Én tegnap voltam AFP-s vérvételen, 2 hét múlva lesz meg az eredmény. Ma voltam háziorvosnál, minden rendben az EKG-val. Most elmondhatom, hogy a pocakom a korához képest kicsi, 1 hónapja ugrott meg, azóta stagnál. :) Viszont a nadrágok már kényelmetlenek. Nady, mennyit híztál eddig?

Pregnancy Ticker
szegcsig

Én most szupcsin :) gyümit eszek sokat :) állítólag ez is jót tesz a májna :) pénteken vérvétel...Amúgy mostanában agyalok az örökbefogadáson is, hogy ha neadj isten mégsm jönne össze a lombik...de még a férjecskémmel nem beszéltem róla, de arra gondoltam hogy mindeképpen be kéne adni egy kérelmet hiszen 2-3 év míg lezajlik az egész, addigra kiderül hogy sikeres lesz-e nálunk a lombik...
reni87
Kecskemét

Szegcsig! Mi jól vagyunk, köszönjük szépen. :) Legközelebb majd csak február 7-én megyünk dokihoz. Rengeteget rugdalózunk, egy percre sem állunk meg. :D
Az én dokim azt mondta, ha a kombinált tesztnél minden rendben volt, akkor szinte kizárt, hogy az afp rossz eredményt hozna.
Nekem már elég nagy pocim van, kedden voltunk a védőnőnél, megmért és így félidőig 3,5 kg-ot híztam.

Reni! A sok éves várakozás alatt én is okat törtem ezen a fejem, úgy voltam vele, hogy ne húzzuk az időt, vágjunk bele, max annyival előrébb leszünk, ha végül nem sikerül. A párom viszont azt mondta, hogy egyelőre verjem ezt ki a fejemből, mert ÚGYIS sikerülni fog (én persze biztosra vettem, hogy nem), aztán ha mégsem és már garantáltan végig jártunk minden orvosi lehetőséget, akkor természetesen ő is benne van az örökbefogadásban. Aztán végül mégis sikerült! :) Nektek is fog!!!!!! Csak nem szabad siettetni vagy feladni, ha várat magára. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de hidd el, pontosan tudom, milyen ez.
nady

Tegnap este végüéis beszétünk a dologról, nekem is azt mondta a férjem hogy biztos sikerül és ő még nem is akar ilyesmire gondolni :) Hihetetlen hogyha tőle hallom ezt teljesen megnyugszom :) Igazából nálam ez csak ilyen "praktikus" elgondolás, mert ugye 5 lombikot támogat az állam de még így is sokba kerül, én meg nem tudom mennyire vagyok képes teherbe esni, minden normális nálam ezen a téren de az hogy megtapad-e a bébi és hogy reagál erre a testem nem tudhatom előre...majd ha már belevágtunk minden kiderül, én próbálo egyébként hinni abban hogy sikerül elsőre hiszen miért is ne? De ha a sors úgy dönt hogy sokadszorra sem fog sikerülni a lombik, azt hisem tudnék szeretni egy örökbe fogadott babát is :)
reni87
Kecskemét

Mivel én mindig is gyerekközpontú voltam, és hallottam már 1-2 rémtörténetet, nekem is eszembe jutott az örökbefogadás. Tervet állítottam össze a fejemben, mert úgy gondoltam, hogy nekem biztosan lesz gyerek, ha nem is vérszerint, de akkor is lesz. Mikor ezzel előhozakodtam a páromnak, elméleti szinten, hogy ő mit gondol erről a lehetőségről, ő elvetette. Sosem láttam még ilyen határozottnak. Úgyhogy nyeltem egyet. Arra is gondoltam, hogy ha nem jön össze a gyerek (atya ég, miért gondoltam én ilyet egyáltalán) az azt jelenti, hogy nem ő az, akivel le kell élnem az életem. Elfogadtam, hogy így gondolja, hiszen már van egy gyereke.

Aztán jött a próbaidőszak, ami Nálatok nemsokára megkezdődik, és sikerült. Amellett, hogy boldog voltam, és vagyok azóta is, eszembe jut, hogy lehet azért is jött ő ilyen hamar, hogy bebizonyítsa, hogy nekünk, szülőknek együtt kell maradnunk. 

Én úgy gondolom, hogy ha nincs, nem is volt nőgyógyászati problémád, csupán ez a májenzimes dolog, nem kell aggódnod. Hidd el, nagyon össze vagyunk rakva, mi emberek. A beültetés után ugyanolyan lesz a terhességed, mintha normál módon történt volna, ráadásul progeszteronnal is megtámogatnak majd. Minden rendben fog menni. :)

Nady! Jó olvasni, hogy minden rendben Nálatok! Rólam még leesnek a terhesnacik, vagyis a bandázs része. :) Szerintem egy picikét korán vették le a vért, de nem akartam vitakozni az orvosommal. Jövőhéten meglessük a picurkát. :)

Pregnancy Ticker
szegcsig

Lányok olyan sokat írtunk már a babás dolgainkról, de most picit meséljetek magatokról, mit kell tudni rólato a babán kívül? :)
reni87
Kecskemét

Reni! Szerintem szuperül látod a dolgot, tetszik a gondolkodásod. Ugye milyen hihetetlen jó érzés, mikor a párod meg tud nyugtatni a szavaival? Szerintem talán senki más nem képes erre. :)

Szegcsig! Nem is értem egyébként ezt az afp dolgot. Ezt a 16.héten szokták elvégezni. Nekem a dokim is ezt mondta, a védőnő is, sőt még mikor a laborban időpontot kértem, ott is azt mondták, hogy úgy adják, hogy pont a 16.-ban legyek.
A kismama naci vásárlás nekem igazi tortúra volt. Már nagyon kényelmetlen volt a saját nacim, de a bandázsosak meg mind leestek rolam, konkrétan még kb a párom is mögém állhatott volna a nadrágba, úgy lógott rajtam az egész. Aztán végül találtam egy igazán kis méretet, ami tökéletes volt, persze a poci rész még kicsit nagy volt. Mostanra már belegömbölyödtem. :)
nady

Kár aggodni az afp-n, elavult vizsgálat....

Így van Nady, fantasztikus érzés :)
reni87
Kecskemét

Egyetértek, tényleg nincs sok értelme az afp-nek, pláne ha valaki kombinált tesztet csináltat, de attól még kötelező és ha amiatt mutat eltérést, mert rossz időben végezték, az csak fölösleges aggodalmat vált ki szerintem.
nady

én nem is értem miért erőltetik, főleg hogy vannak sokkal korszerűbb vizsgálatok, csak feleslegesen idegesítik a kismamát, ikreknél pl teljesen fals eredményt ad...
reni87
Kecskemét

Sajnos a májenzim továbbra is rossz bár az egyik érték csak minimálisan, de úgy döntöttem nem vacakolok háziorvossal, sztk-val ezek úgysem törődne rendesen az emberrel kértem időpontot magán rendelésre...sokba kerül de jobban bízom benne :) és tuti hamarabb lesz időpont majd telefonálnak, vagy emaileznek :) szóval a végére járo hamarosan a máj dolognak és aztán indulhat a babaprojekt :) :) :) múltkor teljesen le voltem törve a rosz eredmémny miatt most meg csak az van bennem hogy ez is csak egy lépcső fok amin túl kell lépni :)
reni87
Kecskemét

Reni, annyira tetszik a hozzáállásod!!!! :) Tökéletesen igazad van, ez is csak egy léc, amit át kell ugrani a cél érdekében. Egyébként pedig tuti, hogy én is felkeresnék egy magán orvost, általában sokkal körültekintőbbek és eredményeik is hamarabb vannak, mint az sztk-ban. Szóval hajrá, biztos, hogy megéri megmászni azokat a lépcsőket! :)
nady

voltam hasi uh-n tegnap pici eltérések voltak, amit én egy gyerekkori komoly betegségnk tudok be, meg volt egy cita a bal petefészekben de utánanéztem hogy ez normális a ciklos ezen szakaszában peteérést jelez :) szóval csütörtökön belgyógyász és remélhetőleg tud valami jó kis májvédőt ajánlani és kezdőthet a "buli" februárban :)
Szerintem amúgy neem nem is kell olyan nagy adag hormon, mivel működik minden normálisan csak kicsit rá kell erősíteni :)
reni87
Kecskemét

Úgy látszik nálunk tovább húzódik a várakozás...ma járta egy homeopata belgyógyász orvosnál, a májenzim emelkedés miatt. Kiírt egy 45 napos méregtelenítő kúrát és mellé diétát, picit rossz hogy várnom kell, de még fiatal vagyok és igazából majd a babának is az lesz a legjobb ha velem minden rendben, azt bánom hogy hamarabb nem mentem ilyen helyre...de most beszerzem a szükséges szereket és egészséges diétát tartok :)
reni87
Kecskemét

Ez jó döntés volt szerintem. ;) Én nagyon hiszek a természetgyógyászatban és a homeopátiában is. Mikor a húgom kicsi volt, 3 orvos is azonnal műteni akarta, de anyukám nem szerette volna 1,5 évesen kés alá fektetni, így inkább ehhez a tudományhoz fordult és a tesóm pár hét alatt meggyógyult. A dokik nem akartak hinni a szemüknek. Szóval szerintem szuper, hogy ilyen orvoshoz mentél, biztosan meglesz az eredménye!!! Sőt lehet, hogy neked nem is lesz szükséged 45 napra! ;)
nady

Reni, szerintem is nagyon-nagyon jó döntés volt!! Az én dokim is nagy a homeos. :)   A májnak meg kifejezetten jót fog tenni a méregtelenítés, és majd meglátod, hogy Te is 1000x  jobban fogod érezni magad.

Lányok, ma voltunk uh-on. Nagyon-nagy valószínűséggel kisfiunk lesz. 2D-n majd 4D-n is láttuk a buciját, és mivel a szonográfus azt mondta, hogy ő csak akkor mondja így, ha tényleg nagyon biztos benne, ezért elhisszük neki, hiszen mi magunk is láttuk. A párom utólag mesélte, hogy ahogy meglátta a pofiját, rögtön fiú jutott eszébe.

DVD-n kikeresem azt a bizonyos helyzetet, és bemásolom a képet.

Pregnancy Ticker
szegcsig

Pregnancy Ticker
szegcsig

Gratulálok!!!!! :) Úgy tűnik kicsit megcseréltük a dolgot.. :) Én fiút vártam, Te kislányt, de fordítva lesz. :)
Apuci mit szólt?
nady

Igen, hát az élet gyakran hoz meglepő furdulatokat. :) Azóta csak a fiú kisgyerekeket és babákat nézem, és hogy kiknek vannak fiaik. Az élet is olyan érdekes, hogy van, akinek megadatik, hogy fia és lánya is legyen. Eddig nem is gondoltam ebbe bele, hogy ők milyen szerecsések.

Amit nagyon bánok az az, hogy elmondtuk szinte mindenkinek, hogy mi az áhított nem, hiszen most szinte mindenki sajnál minket, holott ez olyan butaság!!

Apuci egy pirinyót letört volt, hiszen ölni tudott volna egy kislányért, de természetesen nagyon örült, és mondta is, hogy legközelebb ha törik, ha szakad lányt készítünk! Szóval a lányos álmunk mind a két részről megmaradt, csak most félretesszük 2-3 évre. :) Úgy érzem, sokkal közelebb kerültem most a babámhoz, hogy már tudjuk a nemét, és nagyon-nagyon jó érzés. 
Ami kissé beárnyékolja az örömünket, hogy a lepény helyzete változatlan, úgyhogy továbbra is nagyon kell vigyáznom:

Nady! Hogy vagytok? Annyira kiváncsi vagyok a pocakodra, nekem is már elkezdett nőni, és olyan büszkén viselem. :)

Pregnancy Ticker
szegcsig

Sziasztok!

Olvastam az írásotokat, nagyon tetszett.Csatlakozhatok hozzátok én is?
Első babámat várom, jelenleg itthon vagyok veszélyeztetett terhes ként.
melanim89
Gyömrő

Szia Melanim89!!!! De jó, hogy Te is itt vagy velünk! Nagyon örülök, hogy csatlakozol. Most nézem, majdnem egyszerre fog születni a babánk. :)
Mesélj magadról/magatokról. Kisfiú vagy kislány lesz Mazsola?

Szegcsig! Mi szuperül vagyunk, holnap mutatok képet magunkról. Én is örömmel megnézném a tiédet. ;) Mi voltunk ma szülinapozni meg vásárolgatni, vettünk egy csomó rucit a kis tündérnek.
nady

Szia Melanim 89! Örülünk nagyon, hogy csatlakozol! Nagyon szívesen vonunk be új tagokat a fórumba. :) Mesélj!! 

Nady! Holnap én is töltök fel egy pocakfotót. Várom a Tiédet is! :) Ruhákat már mi is beszereztünk pár darabot. 

Hogy álltok a babaszobával? Milyen nagy dolgokat vettetek már meg?

Pregnancy Ticker
szegcsig

Sziasztok!

Köszönöm szépen Egyenlőre még nem tudjuk milyen nemű lesz a kis drágánk.7főn megyünk párommal a 20 hetes ultrahangra.Remélem megmutatja magát. Az elején sajnos voltak gondok, de most én vagyok a világon a legboldogabb Az afp eredményem jó lett.
Szegcsig aranyos a uhkép. Nálunk egyenlőre még csak a babaágy és a babakocsi van meg, de még gőzöm nincs miket vegyek előre.
Szép napot 
Holnap jelentkezem 
melanim89
Gyömrő

Akkor ahogy ígértem, itt egy friss kép.. :)

Bár őszíntén megmondom, ez a pulcsi nagyon sokat takar, ennél életben már jóval nagyobb a kinder tojás, ami a felsőm alatt van. :)
Szegcsig, várom a Tiédet is! Melanim, Te is küldesz? ;)

Baba szoba...nekünk már szinte minden magvan, 1-2 apróságot kivéve (pl. mellszívó), apuci nagyon lelkes, már rengeteg dolgot megvett. Viszont még berendezve nincs a szoba, mert úgy néz ki, hogy lehet, hogy sikerül elköltöznünk 1 hónap múlva. Nagyon bízom benne, mert jó lenne a tündérkirálylánynak kertes ház.. :) Már le is van foglalózva, reméljük semmi nem húzza keresztbe a terveinket.

Melanim, a 20. héten szerintem már biztosan látni fogják, hogy ki van a pocakban. :) Olyan kiváncsi vagyok.. Milyen gondok voltak Nálatok az elején?
nady

Cuki a pocid Nady :)

Hihi már nekünk is van egy cumisüvegünk :D Remélem majd lesz is aki használja :)
reni87
Kecskemét

Reni, ebben egészen biztos vagyok! ;)
Egy cuki kis tündérbogyó fog belőle hamizni (vagy kettő).. :D
nady

Sziasztok!

Nady, nagyon cukik vagytok!! :)  A kinder tojás az eddigi legjobb elnevezés szerintem, nagyon tetszik, még sosem hallottam! Szuper! Eddig úgy voltam a falszínnel, hogy legyen madártej színű, de akkor még nem tudtam, hogy kisfiam lesz. Most már tudom, és valahogy nem illik a képbe a sárga. Nekünk megvan a babakocsi 3in1, és már egy csomó ruhánk is. Légzésfigyelőt és a mérleget pont megörököljük. Holnaptól elkezdek itthon kismama jógázni. :)

küldöm én is :)

Pregnancy Ticker
szegcsig

Sziasztok!

Sajnos kb lehettem vagy 10 hetes mikor begörcsöltem és azt hittem elment a baba  Aztán az orvos mondta Utro + magnerot, és táppénz. Nagyon el voltam keseredve Párom tartotta bennem a lelket h mindennél fontosabb a gyerekünk. Pocimról majd küldök képet .

Reni nemsokára neked is lesz aki iszik a cumiból és minden napjaidat boldoggá teszi.
melanim89
Gyömrő

Szegcsig, nagyon cuki pocid van! :)
Én már az elején kipróbáltam a kismama jogát, mert nagyon tetszett, amiket olvastam róla, de aztán valamiért mégsem lett a szívem csücske...
Én minden másnap kismama tornázom 50 percet és nagyon szeretem.

Melanim! Uuuuuu..ez borzasztó lehetett. :/ El tudom képzelni, hogy mit élhettél át. Utrot én is kaptam, mert nálunk meg hosszú évekig nem jött össze a baba, aztán mikor sikerült, nagyon féltettük.
De látod tényleg milyen igaz, hogy az a baba, aki minket választ szüleinek, az velünk is marad. :)
Várjuk a Te pocakos képedet is!
nady

Sziasztok!

Letudva a mai orvosi vizsgálat  Mazsola kislány lesz Nagyon boldogok vagyunk mind a ketten Mikor a doktor úr elárulta páromnak a szeme felcsillant 

melanim89
Gyömrő

és neveken gondolkodtatok már? De szupi hogy kislányod lesz :)
reni87
Kecskemét

Gratulálok!!! :) Egyébként kislányt is szerettetek volna?
nady

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: