Sziasztok!
Zituska?
Csakhogy végre óhajtottál visszajönni hozzánk

Tisztára frászba voltunk, hogy mi lehet veled...
És a tábli nélkül már azt se tudtuk hogy mi magunk hányadik napon vagyunk, nemhogy a másikunk...
Ejnye-bejnye...na mindegy, az a lényeg hogy visszatértél.

Meg van bocsátva
Szerencsére Vkhajni átvette a melót(táblit)tőled, nem is tudom, mi van veled Hajnika???
Zituska, szerencsére miközben te dolgoztál én bezebrásodtam, úgyhogy nem kell berónod a táblába a nevem(tudod, még tavaly megigértem, hogyha nem jön össze, akkor januárba feliratkozom).Viszont a lányok olyan kedvesek voltak, hogy megengedték hogy bekerüljek a babások közé, úgyhogyha jövő héten meglesz az első uh, akkor leszek a 8. hétben(orvosilag)akkor beiratkozom.
Ninácska!
Semmi okod izgalomre, szerintem is nagyon sokat nőhet még a tüsződ a repiig, ne izgulj

Ha dokid meg kicsinek találja, biztos kapsz majd fincsi bogyókat

, amiktől szépen meghiznak legközelebbre....
A 3 hetet viszont én is soknak találom.
Belegondolni is szörnyű, hogy ilyen arcátlanul vágják ezt az ember arcába...felőlük akár 3 hét alatt meg is halhatnánk

Bocsi ez kicsit morbid, de azért van igazságalapja...
Wish!
Mit mondott a doki a szintjeidre, szerintem a süllyedés biztos a torkod miatt volt, az enzimekhez sajna nem tudok mit hozzászólni, nem ismerem őket
Nagyon izgulok érted..., hogy mihamarabb startolhassatok

Szalay73-Andi!
Nagyon köszönöm a táblázatokat, megkaptam az összes fajtát

Nekem mind átjött rendesen, nagyon kis alapos voltál
Az eredményt viszont ugyanugy hülyeségnek tartom, mert nekem is ugyanaz jött ki ami neked, hogy a 20. cn napon fogant és kislány lesz!
Hát szerintem a 12-15 nap között fogant, és a nemét még nem közölte velem

Lehet hogy én vagyok az egyetlen kripli, akinek nem jön be???
Gyors helyzetjelentés rólunk:
Idő: 6+5
Hasi ma nem fájt, a cici kicsit, közérzet közepes, álmosság a köbön, étvágy közepes, hányinger nuku.
Mostanában ritkán jövök mert utálatos tantárggyal küzdöm egész héten, de ha minden jól megy, jövő héten már sutba vágom az összes könyvet.

Puszi mindenkinek
Bocsi remélem nem untattam senkit!