A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andi!
Az ikrek csak vicc volt. Olyankor nem egyértelmű a gyerek neme sztrológialilag, ha nincs jel mellette, csak késöbb derülhet ki Kép

Ninácska! Örülök, hogy jelentkeztél. A tüszők bíztatóak Kép Milyen vérvizsgálat tart három hétig? Az nagyon sok!
Vigyázz magadra!

Wish

wish

Wish!
Nem tudom pontosan melyik, de szerintem a prolaktin, ösztrogén, tesztoszteron. A doki azt mondta, hogy egy miatt nem bontanak fel egy ellenőrző készletet, megvárják, míg összegyűlik több és akkor. Köszike, ennyi erővel akár Pestre is felküldhetnék onnan hamarabb lenne eredmény. Veled mi újság mostanában?

Évike!
Én is úgy olvastam, hogy lehetne nagyobb, de lehet, hogy így is jó lesz. Azért akciózunk biztos, ami biztos.

Nina
nina79

Sziasztok Lányok!

Ne haragujatok, hogy megint terhelek a problémával, de szükségem lenne a tanácsotokra -(

Tegnap volt a 2.inszemünk. Már beszéltünk róla, hogy nem is kellene folytatni, mert mindig bal oldalt érik a tűszőm(most is, a 10.napon 36mm, 26mm és 21mm volt)pedig ezen az oldalon van elzárodva a petevezetékem. Erre a tegnapi inszem közepén közli a dokim, hogy a páromnak(tavaly tökéletes volt az eredménye)olyan eredménye lett ami az inszemhez kevés és mennie kell megint kivizsgálásra. Majd kap vmi bogyot és akkor rendben lesz. Én csak azon csodálkozom, hogy már több mint 1éve odajárunk hozzá és az az érzésem, hogy csak húzni akarja az időt és nem tesz semmit.
Miért nem mehetünk akkor lombikra?
Nagyon el vagyok keseredve és még álljak pozítivan a mostani inszemhez?! Hisz ezek után, még kisebb az esélyünk ebben a hónapban!
Kérlek adjatok tanácsokat mit tegyünk, tehetünk vmit, hogy végre szülők lehessünk.
Köszönöm előre is a válaszotokat
Puszi, Tmaci
tündérmaci

Ninácska!
Na végre, de jó, hogy jelentkeztél!
Ne türelmetlenkedj, jusson eszedbe az, hogy már elindultatok a jó úton!Gondolj arra, hogy az előző hónaphoz képest már mennyit léptetek előre. Lazíts és bújj oda apucihoz!
Nem tudom, mennyire vígasztal (gondolom semennyire sem), de az én eredményeim is két hét múlva lettek meg, pedig én egy női klinikán voltam, akik ugye erre specializálódtak. Sajnos az állami intézetek ilyen kis csigák.
A nyálkahártyád szerintem kifejezetten szép, a tüszőcskéd viszont tényleg lehetne nagyobb, ha igaza van a dokidnak és tényleg a hétvégén lesz a tüszőrepid. Jól emlékszem, hogy 30 nap körüliek a ciklusaid? Ha igen, akkor szerintem még korai egy picit az a tüszőrepi. A 16. napra viszont már ez a 14 milis is megnőhet ám szép 20-asra, az meg már ugye teljesen rendben van.

Tmaci!
Hol csinálják neked az inszemet? Szerintem célszerű lenne felkeresned vagy a Kaálit vagy a BMC-t vagy a Dévai ill. Forgács Intézetet. Nem hinném, hogy ezeken a helyeken is így szórakoznának veletek.

Bogi
bogi1975

Jázmin!Kép

Sajna, tuti, hogy meg jön...KépKép

Szívesen dobnék táblát, de fogggggalmam sincs, hogy ki hol tart, még nem volt időm visszaolvasni!
De ha sikerül pótolnom a hiányosságokat, akkor szívesen dobok egyet!Kép

Jónás bigyó:
Nekem is meg csinálta Andi (szalai73) a táblázatot (KÖSZI!Kép). Na a januári esélyes napokon még a kezét sem fogtam meg a páromnak, nem hogy egyebek...Kép
De ahogy a következőt nézem, az többé-kevésbé egybe fog esni a peteéréssel!Kép
De én már egy kicsit belekeseredtem ebbe az egészbe, úgyhogy nem nagyon merek reménykedniKép

Na nem panaszkodom tovább!Kép

Hajrá, Lányok!Kép

Puszi, Zita

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Bogi Kép
Köszönöm válaszod, amin mosolygok, hogy a felsoroltak között van az intézet ahová járunk.
Nagyon szeretnék bízni benne, mert kedvesek, aranyosak és nagyon szép, de most egy kicsit megrendült ez a bizalom. Most elhatároztam, hogy a legközelebbi konzultáció alkalmával vagy sikerül megbeszélni és nekünk megfelelő megoldásra jutni vagy máshol probálkozunk tovább.
Tmaci
tündérmaci

Na idesüssetek!!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zita!

A 3cn-on vagyok.Kép

Szilvi
szilvi26

Csanita!
Ment a tábla!

Wish!
Értettem ám a poént, de sokan szívesen fogadnák itt gondolom az ikreket is hát bíztassuk meg őket!

Egyébként nálam nem jött be az egyik gyerek neme a régi tábla alapján, viszont van valami visszajelzésem pé. ügyben.
Hát én is az a ciklus végén akciózzunk fajta vagyok a táblán, és most hoztam össze a múlthavi tapasztalatokat, mikor a doki vizeletet kért tőlem ciklus végén, mivel az uh-n egy szép sárgatestem volt, ami ugyan utalhat terhességre is az utolsó napokban, de nálam valószínű, hogy csak a "megkésett" tüszőrepedés következménye volt. Bár nem lettem teljesen "jónásfun", de kicsit jó volt játszani. Abban viszont hiszek, hogy égiek és földiek együtt szerepelnek ebben a csatában. És felnézni is jó arra fránya holdra ha persze látja az ember a város fényeiben...
Egyik éjjel a Discoveryn láttam egy érdekes filmet, abban azt mondták, hogy a pete igaz 18óráig életképes, de a kiskatonák egy jó nyálkában akár 5-6napig is bírhatják. Meg persze az a peteérés is teljesen "kiszámíthatatlan".Egyre jobban elbizonytalanodom benne, hogy mi mennyire tudjuk befolyásolni ezeket a dolgokat. Igazán azért is tanultam olyan sokat tőletek, mert ha már "rengeteg gyerekünk" lesz akkor sem szeretnék nagyon gyógyszert szedni, tanulom a dolog ellentettjét is, hogy hogyan lehetne természetesen születést szabályozni, de most tanácstalan vagyok. Én soha nem szedtem fogigátlót, a spirál, mint a megterékenyült petét beágyazódni nem engedő szerkezet ellenszenves, hát maradjon akkora majd a jó öreg jónás???
Bocs, hogy hosszú lettem, de valahogy elmaradtak mellőlünk a barátok, gyerekekkel már nem vagyok nekik olyan érdekes...sajnos.
Üdv, jó pihenést! Andi
Szalay73

Szilvi!
Sajnálom...KépKépKép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zituska?Kép
Csakhogy végre óhajtottál visszajönni hozzánkKépKép
Tisztára frászba voltunk, hogy mi lehet veled...
És a tábli nélkül már azt se tudtuk hogy mi magunk hányadik napon vagyunk, nemhogy a másikunk...
Ejnye-bejnye...na mindegy, az a lényeg hogy visszatértél.KépKépMeg van bocsátva
Szerencsére Vkhajni átvette a melót(táblit)tőled, nem is tudom, mi van veled Hajnika???
Zituska, szerencsére miközben te dolgoztál én bezebrásodtam, úgyhogy nem kell berónod a táblába a nevem(tudod, még tavaly megigértem, hogyha nem jön össze, akkor januárba feliratkozom).Viszont a lányok olyan kedvesek voltak, hogy megengedték hogy bekerüljek a babások közé, úgyhogyha jövő héten meglesz az első uh, akkor leszek a 8. hétben(orvosilag)akkor beiratkozom.

Ninácska!
Semmi okod izgalomre, szerintem is nagyon sokat nőhet még a tüsződ a repiig, ne izguljKépKép
Ha dokid meg kicsinek találja, biztos kapsz majd fincsi bogyókatKép, amiktől szépen meghiznak legközelebbre....
A 3 hetet viszont én is soknak találom.
Belegondolni is szörnyű, hogy ilyen arcátlanul vágják ezt az ember arcába...felőlük akár 3 hét alatt meg is halhatnánkKépBocsi ez kicsit morbid, de azért van igazságalapja...

Wish!
Mit mondott a doki a szintjeidre, szerintem a süllyedés biztos a torkod miatt volt, az enzimekhez sajna nem tudok mit hozzászólni, nem ismerem őketKép
Nagyon izgulok érted..., hogy mihamarabb startolhassatokKépKépKép

Szalay73-Andi!
Nagyon köszönöm a táblázatokat, megkaptam az összes fajtátKépKép
Nekem mind átjött rendesen, nagyon kis alapos voltálKép
Az eredményt viszont ugyanugy hülyeségnek tartom, mert nekem is ugyanaz jött ki ami neked, hogy a 20. cn napon fogant és kislány lesz!
Hát szerintem a 12-15 nap között fogant, és a nemét még nem közölte velemKépKépKép
Lehet hogy én vagyok az egyetlen kripli, akinek nem jön be???

Gyors helyzetjelentés rólunk:
Idő: 6+5
Hasi ma nem fájt, a cici kicsit, közérzet közepes, álmosság a köbön, étvágy közepes, hányinger nuku.
Mostanában ritkán jövök mert utálatos tantárggyal küzdöm egész héten, de ha minden jól megy, jövő héten már sutba vágom az összes könyvet.KépKép
Puszi mindenkinek
Bocsi remélem nem untattam senkit!

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Örülök, hogy nem kell bevésselek a várakozók táblájába, de a babásba szerintem is iratkozz fel!!Kép
Jó látni azokat is, akiknek sikerül! Csak úgy sugárzik az írásodból a boldogság (vajon miért?Kép), remélem ráragasztod a többiekre is ezt a hangulatot!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

Régi "megint megjöttös" vagyok. Október 29-én megszületett a kisfiam, és már a másik topicba járok.
Azért írok most nektek, mert maradt egy csomó gyógyszerem, amiket szívesen átadnék bárkinek, akinek szüksége van rá, természetesen ingyen:

1/2 doboz Utrogestan hüvelykapszula
3 doboz Clostilbegyt tabletta
1 doboz Bromocriptin tabletta
1 doboz Serophene
1 és 1/2 doboz Duphaston
3 doboz Utrogestan oral (ezeknek a szavatossági ideje 2005.02., gondolom februárban még jók)

Ha valakinek szüksége van bármire, írjon nekem. Mail cím a profilomban.

Mindenkinek nagyon szorítok, és várunk titeket a másik topicban.

Alena
alena

Megann!
Vannak nagyon titkolózós babák! Nekem is csak a 30hetes uh-n látták meg, hogy kislány.
És persze a lényeg, hogy a pocakodban a baba, mindegy az már, hogy Megann vagy Jónás módszer!
Andi
Szalay73

Csajok!

Képet nem tudok csatolni, de ma reggel teszteltem, és zebrás lettem Kép))))
Most már csak a dokim erősítse meg a dolgot akkor tényleg el merem hinni (majd hétfőn).
Remélem mielőbb átélhetitek ezt Ti is. Addig is DRUKK!
gviki

Viki!
Gratulálok!!!!!!Én már most elhiszem!

Tmaci!
Ugye nem a Kaáli az? Egy világ dőlne bennem össze.
Bogi
bogi1975

Viki!!!!GRATULÁLOK!!!KépKépKép
sZUPER érzés lehet, aztán kérjük, mindenről tudósíts!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Zituska örülök,hogy visszajöttél. Akkor vissza is adom a táblát. Ha megint eltűnsz szólj időben hogy ki tudjak javítanim indenkit Kép

Nekünk nem volt netünk, azért nem voltam eddig. Bocsi csak azt olvastam el amit nekem írtatok, így senkiről nem tudok semmit. Köszi hogy hiányoltatok. Még jövök csak most főzőcskézek

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Andi, most nézem a táblát, örülök,hogy már át merted babásítani magad Kép.

Na, írok egy kicsit többet magamról, ha már titeket nem tudlak visszaolvasni Kép. Iszonyat mennyiség Kép.

Nekem még szerencsére nem jött meg, bár a görcsöcskék még mindig megvannak. A páfránykáim is jól vannak, időnként az egész páfrányos, máskor kicsi bujkálnak, de mindig lehet találni egy kettőt Kép.

Remélem azért mindenki jól van, bár nem láttam új zebrát. De ahogy nézem a táblát várható hamarosan Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

AnnaKép
Mikor lesz a vérvétel ? Megy a megadrukk!!!!KépKép Előre az ikrekért!

TMaciKép
Ne haragudj, hogy belekotyogok, de azt a dokit ott kellene hagynod! Semmi értelme úgy gyógyszerezni téged inszemre, hogy el van záródva az az oldali petevezetőd. Tök felesleges tortúrának teszitek ki magatokat. Szerintem mielőbb menjetek el egy Meddőségi Központba, és ott megfelelő kezelést kaphatsz, és nem fognak áltatni, hanem küldenek lombikra, ha nincs inszemmel esélyetek, és leigazolják az inszemeket. Még egészséges petevezetőkkel is kevés embernek sikerül az inszem, szerintem nem sok értelme van. A párodat is szakszerűen kivizsgálják ott, és kezelik, ha valóban van rá szükség.

LányokKép
MilénávalKép nem tudjátok, hogy mi van ? Olyan régen írt, én ott leakadtam, hogy lombikra készült a Kaáliban.

Ja és még valami...

Nem akarok senkit megsérteni, de túl nagy hangsúlyt ne helyezzetek a Jónás módszerre! Itt nagyon sokan próbáltuk, de senkinek sem lett eredményes. Persze érdemes kipróbálni egyszer-egyszer, mert hát hátha, és ugye az ember kínjában mindent kipróbál, hogy ne ezen múljon, de inkább orvosi alapokra helyezzétek a próbálkozást. Mégegyszer bocsi, hogy belekotyogok, meg mondhatjátok, hogy nekem könnyű már a másik oldalról, de higyjétek el, hogy én is így szenvedtem itt 2 évet, mire sikerült.KépKép

Mindenkinek minden jót!

Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Cat!

A babásba írtam, tudnál nekem segíteni esetleg Te is?

Szilvia

Köszi

emeseanyu

Sziasztok lanyok!

A regiek kozul nem tudom, hogy emlekszik e ram valaki, de ide jartam kozetek ,igaz nem nagyon latok ismeros nevet.
Igaz nem azert jartam ide, mert nem sikerult, hanem mert nem probalkoztunk meg. Akkor mindenki el akart zavarni, hogy ne jojjek ide, mert itt fogok ragadni.

Szoval hogy olvastalak titeket sokat tanultam es igy jott nekem olyan gyorsan egybol az elso probalkozasra a most 4 honapos fiam. Sokat tanultam toletek.

Kivanok mindenkinek nagyon nagy kitartast. Es mielobbi zebrasodast.
Ja es nekem sem ment 36,8 fole a hom soha, meg a zebrasodaskor sem. Kép

Puszilok es koszonom mindenkinek mindent.

Magi
Vendég

Tegnap du még 1x teszteltem (másik fajtával) az is bezebrásodott. Kezdem elhinni a dolgot.
Holnap jelentkezem immáron orvsilag megerősített tényekkel.

Magika!
Emléxem rád bár ritkán írtam nyomon követtem az eseményeket.
gviki

Sziasztok csajok!

Csak egy kis bejelentkezés: még mindig nem jött meg november 9-e óta, most "jövesztik" meg gyógyival és utána jön a closty, puregon, medrol kúra és jön az első inszem február közepe fele. Hihetetlen, hogy a három éves, spontánul összejött kislányom után erre van szükség. Van tapasztalatotok inszem területén?

Köszi

Szilvia

emeseanyu

jezus, 2 nap alattmennyi minden tortent!

Viki, ismeretlenul is gratula! inszem? lombik? vagy "csak" sex?
Hajni !! vegre visszajottel! Kép mar hianyolztal! nem is tudtam hogy elotted mas csinalta a tablazatot,,koszi neki is

tundi,,meg ki is kerte a fotot? nem tudom kihajtani ugy az albumot, hogy szkennelni tudjak,,- majd vmikor..
CAt ,,lehet hogy igazad van,,de mindent kiprobalunk, artani nem arthat.
Jo vasarnapot,,pihenest, akciozast, pozitiv gondolkodast MINDENKINEKKép Kép
Csutka Kép hol vagy? mi lett a hugoddal/ bebivel? Veled??
saci

Saci, örülök, hogy örülsz nekem Kép. Most már frissítem folyamatosan a táblát, ha esetleg Zitus megint szó nélkül eltűník könnyebb legyen, de remélem nem fog Kép. Ti is hiányoztatok ám nekem. Remélem azért holnap már többen leszünk.

Ja, majd el felejtem, én is gratulálok Vikinek. Olyan jó. És most nézem hogy milyen régóta próbálkoztok. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!Kép

Megpróbálok nem eltűnniKép, de sajna nem ígérhetek semmit!Kép

Viki!Kép

Én is nagyon gratulálok!!!KépKép
Tényleg nagyon régóta próbálkoztatok!! Ez egy kis erőt ad nekem is!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Jóvan ne ígérjél semmit. Ha nem vagy két három napig, vagy én nem vagyok, akkor sem maradnak a lányok tábla nélkül sokáig. Csak nehogy egyszerre tűnjünk el Kép. Pedig bíztam benne, hogy valami jó hírrel fogsz visszajönni. De sajna nem.

Kép

Kép
vkhajni

Na igen, erre ügyelnünk kell!!Kép
Hát, sajna a jó hírrel várnom kell, már nagyon fáj a hasamKépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Tudnod kell jobban mint nekem hogy semmi nem jelent semmit. Ha azt hiszed hogy babás tüneteid vannak az sem jelent mindig babát, és a menzis tünet sem minden esetben menzit. Bár én is ma egy párszor azt hittem hogy megjött és bitzos vagyok a ciklus végét illetőleg, de azért neked tessék reménykedni. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hoppá!!! Bagoly mondja bögölynek...KépKép
Sajnos én már nem nagyon merek reménykedni. Már túl sokszor pofára estem.Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Úgy látom, csak kétszer többször mint én, úgyhogy mivel én vagyok a kezdőbb tessék rám hallgatni. Én is bízom benne, főleg ha a lányok itt harsogják a fülembe, hogy de attól még lehet. Tudom, hogy az a vége, amit én godolok, de olyan jó ez a pár nap izgalom Kép. És nem ilyen kék csúnya fejecskéket kérek, hanem szép sárga-fehéreket, ilyet KépKépKép
Ok? És ígérem én is bizakodni fogok. Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
zituska28

ezt már szeretem

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Azt mondja meg nekem vki, hogy a pafranyok egyertelmuen pafranyok, vagy csak aminek latni szeretnenk?
Babszi

babszi

A páfrányok egyértelműen jégvirágok. Nem lehet beleképzelni mást, legalábbis nekem nem sikerült, és nem lehet összetéveszteni.

Kép

Kép
vkhajni

Koszonom. Nem tudom, lattam-e mar pafranyt, de annyira varom az igazi pafranyokat, hogy minden nap bele szeretnem magyarazni. Sajnos az ablakomon egyertelmubbek - azt hiszem. Kép

babszi

Nincs mit. Én is így voltam vele. Minden nap megmagyaráztam a páromnak, hogy de hát ott van, miért nem látja. De az igazit tudni fogod. Én szegény párommal kaja közben nézettem meg, mert épp akkor láttam az elsőt és nagyon fontos volt hogy megnézze. Te is csináld úgy hogy megmutatod valakinek aki objektíven tudja nézni. Kép

Kép

Kép
vkhajni

en is a paromat nyaggatom vele, de o is szereti belemagyarazni a pafranyokat Kép Olyan aranyos, ahogy lelkesen mondja: pafrany ... De sajnos meg nem az igazi. Ma szebbet lattam, mint eddig, de meg ez sem egyertelmu.

babszi

vannak kisebb és nagyobb páfrányok, vannak olyanok amiknek egész hosszú levele van, meg vannak olyanok is amiknek rövid, mintha vonalzóval rajzolták volna. Az én párom is szerette az első időkben nézegetni, most már sűrűn elfelejti, de ha szólok neki mindig meglesi Kép.
Remélem azért segítettem eldönteni.
Ja, még annyit, hogy nekem először a szélén jelentek meg, meg ha maradt rajta szösz, vagy buborék akkor azok körül. Később mindenhol lett. Most megint keresgélni kell.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

VIKi Kép Gratuklálok KépKépKép. Igazán jó példát mutatsz!
Lányok Kép Tessék ezt követni Kép

Elküldtem mindenkinek az ígért táblákat Kép Jobb későn, mint futva.

Saci, Bandita a tiétek itt van, mert nem volt emailcím a profilotokban. Az első Sacié, a második Banditáé
Kép Kép

Pénteken kiderült, hogy nem kell rákszűrést csinálni, mert a múltkori leletem jó lesz még mostanra is Kép. A nem normálértékű véreredményekra azt mondta a dokim, hogy nem számítanak Kép
Viszont meg kell várni, hogy nem vagyok AIDS-es meg ilyesmi. Az remélem csütörtökre megjön. Majd felhívom a háziorvost. Aztán mehetek a dokimhoz egyeztetni lombikügyben. Szóval lassan-lassan elekezdünk befordulni a célegyenesbe.
A hétvége nagyon gyorsan eletelt sok házimunkával és mászkálással. Dolgozni nem maradt időm, pedig a csütörötöki lazítást be akartam pótolni. Na mindegy. Most viszont olyan rosszul vagyok, hogy nem akaródzik lefeküdni sem. Hányingerem van és nem jó sehogy sem Kép. De legalább alvás helyett jutott időm a tábláztaitokra Kép
Pusza mindenkinek. Legyet jók, nem tudom holnap hogy lesz időm felnézni. De remélem mindenki jó hírekkel jön! Kép

Wish

wish

Wish

NAGYON KOSZI Kép Kép
Erdekes, hogy minden egybeesett a Jonas modszerrel. Meg az is, hogy itt meg az orat is megadjak,,amikor akciozni kell. Az utolso oszlop mit jelent? Az "Sz" ? meg a 2 csillag?
latom, hajnalban csinaltad...aztan jobban lettel? tudtal mar aludni? Mar csak 3 at kell aludni,,is meglesznek az eredmenyeid! Es koveted Te is Vikit! Velunk egyutt! Kép
Jo lesz ez a 2005 ! Erzem!
saci

Sziasztok!

Tündi ment a kép!!
Te is küldjél!!

Mindekinek drukk ezerrel!!

nicola
nicola79

Szép napot Mindenkinek!

Tündi
nem láttam a hőgörbéd. Azt szerettem volna írni, hogy a havi ciklus termékeny napjaival esik egybe. Vagy mi. Kép

Hajni
hurrá megvagy!!! Drukkolok Neked!

Bogi
mikor is tesztelsz?

Anna
és Te? Annyira izgulok miattatok!!! Mennek a drukkok.

Viki
nagy-nagy gratula!!! Kép

Zitus
remélem jó hír miatt fáj a pocid! Ugye?!

Nina
Sajnos nem sietnek a laborok az eredmények kiadásával. Nekem 3-4 hetet mondott a dokim az eredmény elkészültéig. Kép
A tüsződ biztos nőtt még hétvégéig!

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Viki
Én is gratulálok neked, nagyon szupi érzés lehet! Kép

Jázmin
Kép Remélem a hőgörbém is alátámasztja majd ezeket a Jónás táblázatokat, hát a héten kiderül Kép Kíváncsian várom Kép

Anna, Bogi
Mizujs veletek???

Tündi
Vendég

Tündi
égi (Holdfázis) - földi (pé időszak) stimmelnek, rajtatok a sor!!!! Kép
HAJRÁ!!!

Jázmin
djázmin

Jázmin!Kép

Nem, sajnos, mert megjött...KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zituska
óóóóóóh, de sajnálom!!! Ne szomorkodj sokáig, itt egy újabb reményteli hónap.

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Jázmin, Nina
akkor most együtt várjuk, hogy kész legyenek a laborjaink. Én optimistán remélem, hogy az enyémek csütörtökre meglesznek. Egyébként ahol ezt csinálják, ott azt mondták, hogy 7-10 nap. Ez után még postázzák. A tiéteket még el is kellet küldeni, szóval végülis érthető a 2-3 hét, de azért fura. Ma már pl akár emailen is megküldhetnék az eredményeket nem?

Saci,
Mennyire estett egybe az én táblázatom azzal amit te csináltattál?
A Sz oszlop és a színek erössége azt jelenti, hogy mennyire valószínű a baba neme abban az időpontban.

Képzeljétek, a rosszullétem köszöni szépen még midnig megvan. Nem is nagyon aludtam, dolgozni is csak most indulok be. Ha mgtehetném be sem mennék, de sajnos muszáj.
Ha nme lenne lehetetlen akkor azt gondolnám terhes vagyok. De így csak gyomorrontásra gyanakodok, illteve méginkább a bromora.

wish

Wish
igen, együtt várunk.
Az enyémek csak február elején lesznek meg. Kép
Kíváncsi vagyok mit hámoznak ki a dokijaink a leleteinkből! (Remélem csak jót!)
Mennyit és meddig kell szedned a bromoból?

Jázmin
djázmin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: