Sziasztok,
megvagyunk, csak nagyon mozgalmasak a napok. Próbálom utolérni magam a takarításban (is) + Barnus sajnos az utóbbi napokban percre pontosan 30 perc után megébred. A babakocsiban is csomót tolom mire elalszik és pontosan 30 perc múlva már fent is van. A héten jön az ingatlanos, össze kéne rántani a lakást is, szóval nehéz, plusz még magamat is tegyem rendbe, mint mondjuk epilálás, hajmosás, meg egyéb finomságok :/
Most alszik Barnus 10 perce, szóval talán van 20 percem

picur, a nyáltenger nagyon durva, viszont már látom alul a fogat, szerintem napok kérdése és kint van.
Tünemény a picurod!
éjszakai kaka, nálunk az már nincs. Ha lenne, kicserélném. Bár egyszer volt rá példa emlékszem, hogy hallottam, ahogy fosik be, de nem bírtam kikelni az ágyból

lehet hogy jó meleg volt, de egész sokáig aludt vele

mmc, jó a kedvezmény, köszi, bár tecsóba nem hiszem, hogy megyünk, a Váci útiban voltunk legutóbb, amikor is Lotti bement a játszóházba és hát hiába szólt a néniknek, hogy ki akar jönni, nekem nem szóltak, nem hívtak, csak annyit mondtak, hogy majd jön az anyukád... mire odaértünk a vásárlás után, Lotti ott sírt, borzalmas volt... meg is mondtam a magamét még a FB tesco oldalán is! Lotti azt mondta, hogy ide többet nem akar jönni, szóval lehet hogy nem lesz szükség a kedvezményre

Pedig nagyon jók a tecsós babarucik, imádom őket!
savariaa, hát a nehézségek mellett ez, hogy ránézel és elolvadsz, ez átsegít azért mindenen! Tényleg tüneményesek tudnak lenni,én attól olvadok el, ahogy reggel felébred és mindig ugyanazzal a hangsúllyal szoktam mondani neki, hogy jóreggeeeeeeeeelt és az a fej olyankor, hát nincsenek rá szavak, hatalmas tátiszájjal, szétzabálom

Tejspricccccccc

Nagyon sajnálom, hogy ennyiszer ébredt meg Bátor!

monis, nekem az elmúlt 2-3 napban már reggelre nem volt beton a cicim. Barnus ált. 5-6 között eszik először, ma meg 7-kor kelt, szóval változó, de szerintem beáll egy idő után arra, hogy ne legyen iszonyat kemény reggelre.
Nagyon szép a fekete-fehér fotó!
savariaa, hogy éjjel altatnál babakocsiban? Hát megpróbálhatod, csak nehogy rákapjatok, húgom kislánya is annyira rákapott anno, hogy csak cicin és babakocsiban aludt. De átmeneti megoldásnak pár napra - hogy összeszedd magad picit és pihenj - talán nem lenne rossz.
Na most olvasom lentebb, hogy a babakocsiban milyen jól aludt

Én a kiságy-babakocsi dologra tippelnék, hogy a kiságy nem jó valamiért vagy a hely, ahol van?
Bogi, szuper hogy híztok rendesen, látod nem kellett aggódni!
Én is megnézném szívesen a talis képeket!

mmc, nekünk elfogyott már a k vitamin, doki ezt az egy dobozt írta fel és 6 db volt benne és nem kell utána már szednünk. Szerintem nem változott semmi, kérdezd meg a dokidat!
Képzeljétek, tegnap megpróbáltuk az almalevet!!! Barnusnak tetszett, ma is kapott 2 kanállal. Az az igazság, hogy bár nagyon szerettem volna úgy mint Lottinál 6 hós korától a hozzátápit, de akkor is annyira nyögvenyelősen ment a dolog, most pedig szeretném mihamarabb a tízórai szopit kiváltani. Nagyon nincs időm Lottira, ez a fő oka

Nagyon igényelné, viszont mindenhová hárman megyünk, hétvégén pedig 4en. Fejni nem szeretnék, mert kézzel nagyon sok idő és kis mennyiség jön le... de így ha megyünk valahová, már amikor elindulunk ketten, azon töröm a fejem, hogy úrég, mire odaérünk már fordulhatunk vissza, páromat sem szeretném olyan helyzetbe hozni, hogy itthon Barnus megéhezik és üvölt, ő meg csak néz

Szóval 2 napja alma... de valahogy nem vagyok tőle boldog, félek, nehogy rosszat tegyek vele neki. Tudom, hogy már sokan adtok mást is, de mindig az lebeg a szemem előtt, hogy 6 hós kora előtt éretlen az emésztőrendszere és anyatejes babáknak ráér... remélem nem csinálok rosszat ezzel!
Egy kép búcsúzóul, kihasználom, hogy még szuszizik a kis harmincpercesem

Lotti vs Barnus

Egyre jobban nem hasonlítanak