Hahó!
Köszi, lányok, most már jobb, a tegnap és az éjjel elég rossz volt, de most jó, némi fej- és izomfájdalmat leszámítva. Hát nem tudom, érdekes egybeesésnek tűnik nekem a véres kaki Árminnál, a kör a laborban és az én nyavalyám. Persze lehet mindhárom egymással össze nem függő dolog is.
Öröm az ürömben: a cikket tegnapelőtt elküldtem, pont utána jött ki rajtam ez az izé.
De a legnagyobb öröm, hogy senki más nem beteg. Így is maradjon.
Maggie, nagyon kíváncsi vagyok a madarakra

Hát segítségem az nincs, S. az, ha hazajön Ádival az oviból (kb. fél 6-kor). Anyuék messze vannak, és általában vagy anyu sincs a topon egészségileg, vagy apunak segít (most épp apuval van valami). Húgom terhes és dolgozik, barátok mind dolgoznak...
Vindo, sajnálom a tekit
Mónikám, akkor jobbulást a náthával. E csodás időjárásban a fél világ náthás lett sajnos.
Az angolhoz szorítok, hátha mégis összejön egy kurzus minél előbb neked is.
Hát ez a logopédiás mizéria mindenhol, nagyon sajnálom. Nem értem, miért nem oldják meg az óvodák ezt helyben.
S. kipróbálta a hordozást, kicsit aggódik, h jól van-e felkötve a baba, de hát alszik rajta egy ideje.

Köszi, lányok, tudtam, hogy nem lesz egyszerű Ádival a tesódolog, de inkább nyílt féltékenységi jelenetekre számítottam, nem arra, hogy felerősödnek az amúgy is problémás területek (pl. önállótlanság).
Ma meg kell ünnepelnünk Ádi képzeletbeli barátjának, Tominak a szülinapját. Tomi pár napja keletkezett, nincs is megjátsztva, hogy igazi lenne, úgy is hívja, hogy játék-Tomi.