Mostanában én is aggódom, hogy elég legyen a tejcsi, tényleg mindent bevetek, hogy legyen: homeós bogyók, laktoherb tea, édeskömény olaj, sok pihizés - vagy amennyit lehet
-, mégis neki elég. Ha semmilyen eszköz és praktika nem állna rendelkezésre, valószínű, már nem lenne tejcsim. Anyukám engem csak 3 hónapos koromig tudott szoptatni, azt is kiegészítéssel, utána nem volt tejcsije. Mesélte, hogy akkor nem tulajdonítottak ilyen fontosságot a szoptatásnak, ha nem volt tejük az anyáknak, akkor nem foglalkoztak vele, adtak tápszert. ÉRdekes, hogy annak idején a nagymamám viszont 1 éves koráig tudta szoptatni anyut
Csengo: így vagyok vele én is, hogy minden napot ajándéknak veszek, hogy csak szoptatni tudom
Nincs rengeteg, leadásra fejt tejem, de Balázs jövő héten lesz 4 hónapos, és eddig még nem kellett pótolni szerencsére
Persze, nálunk is volt olyan, hogy estére kiürült a cici, ill. nehezebben jött a tejcsi, mert nem ittam eleget - pl. azt hiszem, ma
- vagy nem voltam kipihent, ilyenkor kapott lefejt vagy fagyasztott lefejt tejet. Liv:
kitartás, remélhetőleg csak átmeneti állapot!! Bízom benne, hogy nem fog elapadni egyik napról a másikra a tejcsid. Nem jött meg esetleg? Mert attól is apadhat, úgy hallottam. Próbáltad esetleg kispohárból itatni? Balázs nem szereti, ha kiskanállal adom neki a tejcsit, pohárból jobban szereti.
Volt olyan, hogy Bazsival beköltöztünk az ágyikóba, és szopiztunk
Aludtunk, felébredt, szopiztunk
Másnapra jobb is lett a tejcsimennyiség
Esetleg próbáltátok már? Maccs: köszi az e-mailt, nagyon használható!!
Gratula a vizsgáidhoz, sőt, le a kalappal mindenki előtt, aki baba mellett tanul és vizsgázzik!!!
Kyrandia
mivel fontosnak tartod a szoptatást, ezért tartasz ki mellette. Persze, megtehetnéd, hogy feladod, de valószínű, hogy nem éreznéd jól magad miatta. Néha én is úgy érzem, hogy mennyivel egyszerűbb (?) lenne, ha megmelegíteném a tápot és azt kapná Bazsi, de nem
Nagyon élvezem a szoptatással töltött időt, és úgyis lesz elég idő pepecselni a pürés kajcsik elkészítésével
Olyan hihetetlen, hogy nemrég születtek ezek a törpék, és már mekkorák
Már nagyon várom a tavaszt, hogy élőben is láthassam a csepp embereket
Lau