A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Teszek a másik helyre egy képet, amin a jólfejlett tokácskák is látszanak. Vígan 5 kg felett járunk. 8)

Kép
Kép
irina

Hali, épp a búrában szaradok, kaptam szőke barna tincseket :-)
Nyuszi cuki, logó fulu, szürke. 5 hetes :-)
Megpróbálok ma csinálni fotót :-)
Csajok imádják. Emma gondozza enni inni ad neki simogatja. Dalus is szereti, feg a szemet nyomkodni ezért próbáljuk távolabb tartani :-)

Adi kirándulás :-)

Jo lenn holnap is ilyen szép napsütés lenne.

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!
Megnéztem, ééééédes! :)
Ádi akkor jól érezte magát a tanyán, ez a lényeg!

Kaqk!
És hol tartjátok a nyuszit? Elhiszem, hogy tetszik a lányoknak!
Apukám is beszerzett párat a telekre az unokái kedvéért, a hétvégén meg is simiztük őket.

Kép
gica1

Kaqk, várjuk a fotót!

Gica, köszi, Ti hogy vagytok?

Vindo, én kimondottan szeretem az ilyen leveseket (a kínai verziókat is).

Hát ma sem tudom a babát lerakni, azonnal ébred szinte, a kiteregetés, 15 percnyi vasalás is elérhetetlen távolságban leend.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Drágák vagytok, nincs semmi különös, csak mindig akad valami. Tegnap az úszáshoz szereztük be a cuccokat Bercónak. Dávid is jött velünk, sokat ökörködtek az üzletben. Még esőkabátot is vettünk a Kedvessel, szerintem jól jön majd a tantestületi kiránduláson.
A Padisba megyünk, már várom. Amilyen idő van, remélem havazás nem lesz. :lol:

Ma végre sikerült porszívóznom, mosok, meg sütit sütök a keresztfiamnak. :lol: Bercó már meózza az első adagot. Végül azt találták ki, hogy csináljak muffinokat, abba szúrkálják majd a gyertyákat. Azért csinálok még mást is. :lol:

Egyébként meg amikor csak tehetem, pihenek, alszok.

Ma délben véletlenül összetalálkoztunk Kaqk-kal. Hol máshol: egy cipőboltban. Tegnap Momóval járkáltunk a fórumban, megláttam egy aranyos kis "szaladgálós" szandit, egyfolytában azon járt az agyam, ma visszamentem és megvettem. Kaqk annyira csinos...
dmaggie

Hahó, mi is itt.

Délután elhoztam Rugót, de G. még nincs itt, elhúzódott a munkája.

Várjuk a nyulas fotót 8)

Éljen a megvásárolt cipő:)

Gica, mizu?

Nem találom a körömcsipeszemet. Ami gáz, mert a bal kezemben nem áll meg az olló :?
G. meg olyan hülye alakúra tudja vágni, még fiatalkoromban néha kisegített :roll:

Kép
vindolanda

Maggie-m, néha az az érzésem, alva sem pihensz ;-).

A mai nap definitely cici- és ölbebaba-nap, még S. kezében sincs el Ármin pár percnél többet... Ez van. A szörpöt is csináltatnom kell, eh. WC-re futok oda s vissza. De nem bírom, ha sír, olyankor patakzik a kis könnye, tényleg.

Holnap jó lenne egy kis séta.

Kép
Kép
irina

Hali,
Hozok majd kepet! Delben mikor hazajottem en is 3x neztem meg a nyuszit, annyira cukor! :-)

Ugy megorultem Maggienek! :-) picit dumcsiztunk, de szaladtunk mindketten. Nagyon jol all Maggienek a rovidhaj! :-))
Ja Maggie, azerencsere otthon mindenkinek tetszettek a cipok :-) Emma felkialtot mikor meglatott a dobozokkal: vettel magadnak cipoket? Es olyan izgatott lett! :-)
Ma gyorsan vendegek is jottek, kinti sutes volt, majdnem elmosott az eso. :-( I vel volt majdnem 2 orank, kaveztunk csavarogtunk :-)

Jaj emma ragja a kormeit, azt hiszem a kutya "tamadas/szaglalas" ota. Mar probaltuk mozitivan motivalni a leszokasrol? Vagy csak az a keseru ecsetelo?
maggie: koszi a dicseretet. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Körömrágásra sajna nincs tippem :roll:

Irina, olyanok vagytok Árminnal, mint a borsó meg a héja :wink:

Nálam tegnap este filmszakadás volt. Negyed kilenckor bemásztunk az ágyba, gondoltam, meghallgatom, hogy G. hogy mesél Rugónak, de a következő emlékem az az, hogy fél hét van és világos :roll:

A többiek még alszanak.

Itt továbbra is hűvös van, megyek is ki gyújtósért, hogy égjen a tűz, mire a többiek felkelnek :arrow:

Kép
vindolanda

Tündének boldog névnapot kívánunk!

Kép
vindolanda

Hahó!

Vindo: akkor aludtatok egy jót, ez a lényeg.
Jenny meg Forrest :-)), hát olyasmi, össze vagyunk nőve, nem lesz így sokáig, tudom.

Kaqk, körömrágásban nem tudok okos lenni, én világéletemben rágtam a körmöm, szorongós típusoknál ez elég gyakori, de ezer más oka is lehet, amiért megjelenik. Ezt találtam, talán segít: http://www.pszichofeszek.hu/koromragas.html

A baba elkezd kitúrni az ágyból, egyre több helyet foglal el a kis drága. Hajnalban kicsit nehezebb, mert mindig van hasfájás vagy vmi más (most a vmi más volt, a szopit sem kérte, lehet, front).

Kép
Kép
irina

Front lehet, én tiszta nyomott vagyok, Rugó meg idegbeteg. G. meg elszenvedi az egészet.

Ja, azt akartam még leírni, hogy a koncerten volt a Kuckó Mackó, de R. szerint a Hápi kacsa nem került sorra.

Kép
vindolanda

Na, törölte, amit írtam, szóval: tuti van vmi, ha ennyien szenvednek tőle.
Kissé nehezen viselem, de nem a baba nyűgösségét, hanem hogy kb. 3. napja egész nap csak ülni tudok vele az ölemben (vagy az ágyon feküdni, az sem jobb). Minden szalad, áll, S. csinálja, amit a legégetőbb. Mérhetetlenül zavaró, hogy egy pisilés, gyors zuhanyzás is hosszú várakozás után lehetséges (hátha van pár perc, amit kibír sírás nélkül). Sírni én meg nem hagyom, annyit semmi nem ér meg (nem akarom, hogy azt érezze, magára van hagyva, még túl kicsi, hogy értse, hogy de vissza fogok jönni hozzá).
Mondjuk mit tudok ebben a helyzetben: netezni, olvasni (nem túl mély dolgokat), nézni vmit a gépen. Ezeket persze imádom, de nem akkor, amikor az egész lakás poros. Ja, kendőben üvölt, ha rendesen elaludt, akkor tudnám belecsempészni, na de épp hogy nem alszik el mélyen, akkor máshová is le tudnám rakni. Áh, nem tudok okos lenni.

Kép
Kép
irina

Tündének sok boldogságot!

Kaqk!
Ezek szerint Emma mostanában kezdte rágni a körmét?
Nálunk Gergő rágja, de én már nem szólok rá, az apja is rágja, a család nőtagjai nem. Igaz Zsuzsu annyira fél a kutyáktól, hogy a múltkor rákérdezett az egyik néni, hogy ő -e az a kislány, aki annyira fél a kutyáktól. Igen, ő volt...

Irina!
Biztos, hogy nehéz ilyenkor, de tényleg hamar elrepül ez az időszak. A porral meg próbálj ne törődni - tudom ez nehéz, dehát mit van mit tenni...

Vindo!
Köszi megvagyunk, bár a héten betegek voltak a mi gyerekeink is. Nem túl vészes, de már unom a köhögést, taknyolást.
Én sem gondoltam volna, hogy P.R még koncertezik. Ő volt a Kuckó mackó is, nem?

Kép
gica1

Gica, megértem, h unod... S. épp az imént mondta, hogy neki azzal van tele a himbilimbije, hogy nyár lenne úgymond, tavaszi-nyári gyerekünk született, ehhez képest most is megy az olajradiátor, mindenki tüsszög.
Aranyos vagy, a porral és más eltüntetnivalókkal az a bajom, hogy attól, hogy nem csinálom a takarítást, attól még a lakás nem lesz tiszta. Én boldogan nem foglalkozom a házimunkával, de a kosz ettől még marad és nem is egészséges.

Kép
Kép
irina

Igen, Tündinek boldog névnapot!!!

Kép
Kép
irina

Ledobáltam a galériából a száraz ruhákat, hogy majd hajtogatom. R. már ki is találta, hogy toronyházat épít belőle, és azzal játszunk :roll: Már alig várom.

Betegségek - itt is minden gyereknek folyik az orra. Hülye idő van, lövése sincs az embernek, mit is adjon rájuk.

Gica, igen, Kuckó Mackó ő volt.

Kép
vindolanda

Kaqk!kolleganőm lánya is rágta a körmét,s egy vásárló azt mondta ,próbálja meg a következőt: ha rágod a körmöd bajuszod lesz :) :) kislány ettől megrettent és abbahagyta :) aztán mesélte anyjának,h. (nem napon barnult) csoporttársa (lány) rágja a körmét és tényleg bajsza lett :) :) nyuszi :)

Maggie,rövid a hajad? dobj egy képet légyszi :) :)

Irina,én örülök,h. esik az eső :) nem kell locsolnom,paradicsom,paprika,padlizsán,mángold,retek,cékla,dinnyék nőnek :) :) nézzük mindennek a jó oldalát :) Enyém gyerekek is élvezik ha megyünk sógorékhoz :) ott is van mindenféle állat :) most traktort is vezetett B. :)
nekem M. volt ilyen,mint Ármin :( azt nem próbáltad még h. szopi előtt bebugyolálod takaróba és ha leteszed ugyanúgy melegben/burokban van. Anno nálunk még a kókuszpólya is bevált(tépőzáras takaró volt kókuszbetéttel)

:arrow: mindenkinek pusz

KépKép
viranka

Bajusz :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, kész lett a ruhatoronyház? okvetlen rakj képet, ha igen.

Verus, köszi a tippeket, csináltam lényegében "mindent", puha vs. sík felületre tettem, meleg felületre - normálra, kül. vastagságú takarókba csavarva, kendőben vs. kézben kül. pózokban ringatva (vállgödörben is) stb. Mondjuk ezt Ádinál nyomtuk nagyon keményen, mert irtó hasfájós volt. Kiderült, Árminnak is ma ez a fő baja szegénykémnek, ez ébreszti fel mindig, ha elszunyókálna rendesen...
Mindegy, S. kezébe adtam és elvonultam fürödni, attól rendszerint kioldanak az idegeim (mer' eszembe jutott, hogy anya vmilyen fokú idegessége tovább spilázhatja a babát). Volt egy nyugodt félóránk, azalatt elkezdtem egy ismerős cikkét olvasni (ez is mindig lenyugtat), úgyhogy már teljesen zen vagyok. Baba most az ölemben alszik.

Bajuszos: hát elmondva ez felnőttnek vicces, de a gyereknek nem túl ijesztő? Engem már kb. 10 évesen ijesztgetett egy rokon azzal, hogy vmi rosszat csinál vele, ha rágom, hát azóta is emlékszem rá és nem pozitívan :roll:

Szandál, de jó lenne venni egyet, meghoztátok a kedvet hozzá. Hosszú évek óta nem vettem szandált, akkor is csak feketét-barnát, most viszont valami nagyon élénk színűt akarnék.

Kép
Kép
irina

Irina!
Éljen az élénk színű szandál!
Örülök, hogy sikerült egy nyugodt zuhit megejtened! Rögtön szebb az élet! :)

Kaqk!
Nagyon zavar, hogy Emma rágja a körmét? Lehet, hogy csak átmeneti és majd a kutyákkal való megbarátkozása után el is hagyja...

Vindo!
Megépült a toronyház?
Nálunk most pecáznak az műanyag pecacuccal, és vacsorát készítenek a babáknak.

Viranka!
A növényeknek most igaz, jól esik az eső, de azért lassan jöhetne a napsütés is...

Maggie!
Most olvasgattam vissza, és tudatosult bennem, hogy kész vagy a vizsgákkal. Le a kalappal előtted! Szívből gratulálok!

Kép
gica1

Túl vagyunk egy mérföldkövön, egy sírós napon. :)

Elsők között született, és elsőnek ballagott...

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 694&type=1

Kép
Kép
Kép
gremese

Haho.
Épp folyik a lagzi. Dalusra vigyázok de akkora a buli lent, nem lehet egyszerű ilyen zajban aludni :-(
Emma meg bírja! :-)
Emma vitte a gyuruket, kis koszorús lány. Egyem a szívet, úgy kinyílt, ismerkedik beszél mindenkivel, vadidegenekkel barátkozik :-) szenzációs mindenki imádja :-) én mar kezdek fáradni :-) pedig mind a 4en aludtunk délben.

Gica: azt javasoltak hogy ne vegyünk róla tudomást ( a ragasrol) hanem tereljuk a figyelmet. :-) amikor el van vmi el foglalva akkor nem rágja, csak mikor gondolkodik :-)

Mesi :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Alig fél órája ébredtem. Eléggé későn jöttünk haza tegnap. Egyébként is rohantunk egyik helyről a másikra.
A délelőtti sportos program jól elhúzódott, fél kettőkor értünk haza, akkorra már Szoboszlón kellett volna lennünk. Én úgy tudtam, hogy délig lesz a program.
Egyébként jól szervezett volt, csak hosszú. Megúsztuk eső nélkül, viszont a szél úgy átfújt, hogy még este is majdnem vacogtam. A keresztfiam be is gyújtott a cserépkályhába miattam. :oops:

Gica, köszönöm szépen. :lol: Jobbulást a babóknak.

Emese, ez hihetetlen, mármint, hogy ballagott Zsozsi. Sajnos a képet nem tudtam megnézni. Gratulálok neki!

Viranka, már régen rövid. Január óta. A diplomaosztós képeken is már rövid. :lol: Ja, a növényeknek jó, csak nekem az a bánatom, hogy a gyomoknak is. :lol:

Irinám, megértelek. Ismerős a helyzet. Én sem hagytam sírni őket. Emlékszem, az első őszi szünet egy káosz volt. A Kedves fejezte be a főzést, már behoztuk a lakásba a babakocsit, mindent elkövettünk, de nem álltunk a helyzet magaslatán. :lol:

Kaqk, szerintem se nagyon törődjetek vele. Valamelyik nap én is hallottam egy beszélgetést Bercó és Dávid között, ahol Bercó azt kérdezi, hogy lerágja-e a körmét, mert ő azt már tudja. :lol: Dávid egyébként nagy körömrágós, egyszer egy pszichológus azt mondta, amikor rákérdeztem, hogy nem feltétlen szorongás áll mögötte, egyszerűen csak az, hogy büszke rá, hogy azt ő saját maga már képes megcsinálni. Attól kezdve nem aggódtam tovább. Pedig D. képes volt a lábujjairól is lerágni a körmöt. :lol:
Meddig buliztatok?
dmaggie

Hahó, egy húsz perce ébredtem én is, a fiúk meg még alszanak :shock:
Nagy reményekkel kinézek az ablakon, erre látom, hogy esik :? Annyira unom.

Kaqk, várjuk a buli végéről is a jelentést!

Maggie, ez a lábujj lerágós dolog hány éves korban történt? :)

Tegnap estefelé elmentem Rugóval a tescoba. Elfogyott az allergia-gyógyszerem, és elég érdekesen kezdtem kinézni. Csináltunk egy nagyobb bevásárlást, és elmentünk a vállfás turiba is. R. is kért magának egy pólót, találtam is neki egy nagyon menőt. Piros, ujjatlan és kapucnis, szóval boxoló fílingje van. Magamnak két félalkalmi felsőt túrtam.

Tegnap este megtaláltuk G. kisgyerekkori rágóspapír-gyűjteményét (Turbo rágó, Mickey egeres rágó stb.). Igazi kincsek vannak benne, pl. egy több mint 15 éves Knight Rider-levonó nagy LOVE felirattal, rajta Michael és Bonnie :lol:

Éjjel még filmet is néztünk, szóval elég későn estünk be az ágyba.
Ma már takarítani is kéne, megesz bennünket a kosz. Estétől meg dolgozni.

Kép
vindolanda

Ja, az esőről jutott eszembe, hogy a bambuszaink idén öt méteresre nőttek. Majd délután lefotózom.
Most épp takarítok.

Kép
vindolanda

Halihó!

Mesi, gratulálok Zsozsi ballagásához, nagyon szép a leányzó!

Gica, köszi!!!

Kaqk, szépek voltatok az esküvőn, láttam a képeket a fb-on! De jó, h Emma ennyire élvezte az egészet!

Maggie, hát a szél biztos nem hiányzott a náthád mellé... hogy vagy?
Hát én a főzésnek neki sem tudok kezdeni, még jó, hogy van honnan kaját szerezni a közelből... Ármin jellemzően egész délelőtt ébren van (kisebb szünetekkel), pár perc után már keres engem, oda sem jutok semmihez. A kendőbe kötést csak akkor viseli el, ha már nagyon álmos és degeszre ette magát, csak úgy nincs el benne.

Vindo, rágópapír-gyűjtemény, ez igen! Éljenek az új rucik.

A fiúk elmentek egy szülinapra, múzeumban lesz vmi játékkal egybekötve.
Egész éjjel fájt a fejem, sokszor ébredünk, a babának sokat fáj a hasa mostanában, éjjel is-nappal is, eléggé zavarja. Nem sír tőle annyira, mint Ádi, de aludni nem hagyja. Tegnap is kb. délután 3-4 fele volt egy hosszabb (é: 1,5 órás) alvása, addig csak vergődött.

Kép
Kép
irina

Próbálkoztatok már valamilyen gyógyteával? Emlékszem, mi a a köménnyel kísérleteztünk, én ittam meg.
Sajnálom a nem alvást :?

Múzeumi parti - az nagyon jó lehet.
És S. igazi hős, hogy elmegy egy partira.
Rugót még mindig nekem kellett vinnem :roll:

Emese fotóit én is sem tudtam megnézni, gondolom, mert nem vagyok a FB-on:)

Itt mintha jobb lenne az idő, már 20 fok is van.
A porszívózás után statisztikáztam egy negyven percet (ma kell leadnom egy absztraktot), de lassan enni fogok, mert éhen halok.

Kép
vindolanda

Irinám, hát a főzés nálunk is a paprikáskrumplis magasságokban merült ki akkoriban. :lol: Vagy olyasmiben, amit a Kedves is meg tudott csinálni.
De ez így van rendjén.
Ez a múzeumi összejövetel engem is érdekelne. Mik nem vannak már. :roll:

Vindokám, ügyesek voltatok a vásárlással. Én imádom a turikat, de mostanság nem nagyon jutok el egyikbe sem. Meg jobban szeretem azt, ahol nekem kell megtalálnom a kincseket. :lol:

Körömrágás, kb. 5-6 éves lehetett. :lol:

Én még főzök, de már finisben a kaja. Későn keltünk, nem baj, ha kicsit csúszok. Bár a főtt répákat már mekóstolgattam rendesen. :lol:

Kaqk, ide is kérünk képet.
dmaggie

Jaj, igen, a náthám. Valóban rosszabb lett, az arcüregemet eléggé érzem. Majd sokszor ellenőrzöm a krumplit a sütőben. :lol:
Ebéd után meg lefekszem majd.
dmaggie

Maggie, jobbulást!
Sikerült aludni?

Hát, sajna Rugóval járok a turiba, így aztán a gyorsaság fontos dolog... Átnézem a ruhákat, mint a villám.

Képek a bambuszokról. Mikor ideköltöztünk, négy szál bambusz volt a szomszéd portáján. Az idei növés nagyon magas lett, majdnem öt méteresek. Meg ott van Rugó a vaterás traktorával.
Kép

Kép
Itt talán látszik.

Az előbb egy nagy zuhé volt, most meg tűz a nap. Tiszta monszun :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, nem is tudom, tejen kívül szerintem semmit nem iszik meg, a vizet is kiköpi, de köszi, majd megpróbálom a mecsek teát. Ádi életében nem ivott két pohár teánál többet.

Maggie, na azért 8)

Ádi az imént jött meg S-val, egy nagy kartondárdát lóbált a kezében. Jól elvoltak, még lovagi tornaszerűséget is rendeztek.

Kép
Kép
irina

Arra céloztam, csak hülyén fogalmaztam, hogy elég, ha Te iszod meg a teát, a babánál is ugyanúgy fog hatni.

Kartondárda 8)

Kép
vindolanda

Vagyis nálunk a köménymagos teánál így volt. Rugó sem ivott még semmit, a tápszer-minták is kifordultak belőle, és soha egy korty lefejt tejet nem tudtam belé diktálni. És cumisüveget sem használt soha, csak engem :wink: Mondjuk kiskanállal néha sikerült lenyeletni vele egy kis üres teát, mikor fájt a hasa. De hogy használt-e, arra már nem mernék megesküdni.

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon szépek lettek a bambuszok -- de azért Rugó a traktoron mindent visz.
Ja, S. szívesen elmegy az ilyen zsúrokra, általában van 1-2 ismerős apuka-anyuka (rendszerint munkaügyből kifolyólag is ismeri őket).

Kép
Kép
irina

Vindo, ja, értem, én szívesen megiszok bármilyen teát 8)
Á, Ádi is csak belőlem ivott, most is rendszeresen narancslét és vizet tud inni, mást csak alkalmanként. Kakaót, tejet és ilyen egzotikumokat inkább a nagymamánál issza meg, ott simán, itthon nem, akkor sem, ha tökéletesen ugyanúgy csinálja meg.

Majd lefotózom a dárdát.
Idén Ádi is akar zsúrt, és itthon sosem tartanék, már nézelődök helyszín után. Hát kínálat van meg árak is rendesen.

Kép
Kép
irina

csinálja = csinálJUK

Kép
Kép
irina

S. egy hős még így is :roll:

Ja, az otthoni zsúr olcsóbb. A miénk teljesen egyszerű volt (szendvicset sem készítettem), de szerintem olyan 9000 ft-ból kijött a költség (lufik, tálak, innivalók, rágcsák).

Várjuk a fotót.

Kép
vindolanda

Hát ha lenne kertünk, tartanék itthon zsúrt, így nem. Szülőkkel együtt el sem férnénk (itt vmiért az szokás, hogy a zsúron minden szülő is ott van, van, hogy mindkettő, tesók is). De tény, h jobban megérné. Ármin akkor lesz kb. 4 hónapos, annyira sok időm nem jutna az összeszervezésre, főleg nem ilyen matricababa mellett. Ma konkrétan 5 percet volt nem a kezemben, az apjánál ordít. Lehet, a 6 hetes növ. ugrás, mert le nem jön a ciciről.

Kép
Kép
irina

kezemben = kézben/mellen/ölben

Kép
Kép
irina

Egyszerűen szeret téged 8) Ezt vedd bóknak a részéről 8)

Közben itt voltak a szomszéd gyerekek, most tessékeltem haza őket. G. lassan befejezi a kerítést.

Nekünk szerencsénk van ebből a szempontól. Udvar is van, meg a ház is elég tágas.

Meglocsolom a virágokat kinn, aztán valami vacsora után nézek.

Kép
vindolanda

Vindo, hát ha lenne egy állandó bejárónőm (aki naponta jön), nem lenne itt semmi gond. :lol:
Biztos változik majd a helyzet, és persze a zömét nagyon élvezem én is.
Jó vacsizást!

Maggie, pihentél, drága?

Kép
Kép
irina

jelentem, ittam Mecsek teát, volt itthon belőle egy-két filter, amit egy kismamás mintacsomagban találtam. majd holnap szerzek be belőle még.
tegnap aszonták, keddtől jó idő lesz. ma már csütörtöktől mondják. agyam eldobom. :?

Kép
Kép
irina

Most telefonáltak, sajnos mama meghalt :(

Kép
vindolanda

Vindo, őszintén sajnálom, részvétem Neked és a családnak

Kép
Kép
irina

Köszönöm.
Sajnos lehetett rá számítani, hogy ez történik.

Kép
vindolanda

Vindokám, nagyon sajnálom. :cry: :cry: Legalább sok emléked van róla?

Irinám, drága vagy, hogy aggódsz. Igen, pihentem. Aludtam is egy kicsit, meg fetrengtem egész du Dávid kitalálta, hogy nézzünk valami filmet. Kő, papír, ollóval eldöntöttük, hogy a Másnaposok második része lesz, de négány perc múlva abba is hagytuk, átnyergeltünk a Papírkutyákra, de ez sem volt nyerő, a Bourne-filmeknél kötöttünk ki. Megnéztünk két részt belőle.

Közben Bercó mintagyerekként magában játszogatott, elég volt néha egy-két szót szólni hozzá, kérdezni, stb. :lol:
dmaggie

Vindo, Sajnalom! Reszvetem! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo!
Őszinte részvétem. :(

Kép
gica1

Vindo részvétem.

KépKép
Kép Kép