Sziasztok,
savariaa, én olvastam valahol, hogy a szülés előtt van egy nagy pihentető alvás
Jól fogod csinálni nyugi, ösztönök! Amit nem tudsz, vagy bizonytalan vagy, megkérded tőlünk vagy ott a védőnő, gyerekorvos... menni fog!
bozza, szerintem a szülést nem felejti el az ember. Bár anyu azt mesélte, hogy anno mikor megszült, a szülőágyon mondta, hogy jöhet a következő, de bennem nagyon erősen megvan most az érzés, hogy nagyon fáj, persze most szültem, de akkor is, én nem felejtek
Köszi a címet
Eliza nagyon szép név!
Nekem nem hiányzik a pocak!!! Sőt, olyan aktív vagyok, tegnap én mentem Lottiért, ma én vittem oviba és mindenki csak nézett, hogy mi van, mit keresek én itt. Szerintem az lehet, hogy az én habitusommal egy kínszenvedés volt ez a totyogás a harmadik harmadban és felszabadultam most, hogy nincs hasam
picuralmos, nekem kifejezetten azt mondták, hogy nem szabad húzogatni a fütyit! Kórházban is, védőnő is :O
Nálunk nincs félálomban szopi, mert én csak ülve szeretek, szóval ébren vagyok, néha tévézek vagy csak pihentetem a szemem
Na látom savariaa is mást ír a kukira, ma jön a gyerekorvos, megkérdem tőle, hogy most akkor mi van???!!
Éjszakázás, egy ideig ez lesz, szerintem bírható, napközben kell pihenni, amikor a baba alszik és akkor nem készülsz ki!
magnoli, pont így érzek, ahogy írtad a nemalvás-alvás dolgot

És dettó ilyen Barnus is

Alszik-eszik

Egy tünemény.
csicsi, gátseb, nekem Lottinál volt nagyon fájdalmas és otthon is ülőpárnán ültem. Érdekes, hogy most a gátseb nem is fájt, bár elnyomta egy hatalmas aranyér :O
Szuper hogy tej is van és hogy Luca baba ilyen jó baba
étvágy, nekem van, viszont 7 után nem eszek semmit. Próbálok napközben jól táplálkozni, sokat reggelizni és du. nem zabálni, szeretném ha lejönnének a kilók.
Tényleg, rajtatok mennyi maradt? Mert nekem sok, 11 kiló

Oké, hogy naponta min. 2 liter folyadék megy be, valamikor 2,5-3 l is, de azért a 10 kiló sok
DM baba bónusz program, tegnap voltam, kaptam kezdőcsomagot, Lottinál is itt voltam. A csomag nem nagy szám, fürdető, törlőkendő és egy babanapló amibe sosem fogok írni

De jönnek majd a kuponok és az jó. Rossman nincs a közelben nálunk, így maradok a DM-nél, nekem bevált Lottinál is amúgy és szeretem a baby love terméküket is.
sandie, igen, szerencsés vagyok a szüléssel, tény, a szopival nagyon, és meg is nyugodtam, mert Lottinál annyira nehéz volt, de a kisbarni érti a dolgát

Azt mondják, a fiúk zabagépek
csalexandra, sajnálom, hogy ennyit sír a kislányod
Nekem sok időm van magamra, mert jól alszik Barnus, minden napra valamit kitűzök, vasárnap bőrradíroztam, tegnap hajat mostam, ma kezet gyantázok, vasalok, szóval kis lépésekben haladj előre, minden napra valami kis dolog.
Viszont a nem kajálás nem jó a tejnek és neked sem, próbálj enni, ha sír a baba, akkor sír, de ha te éhes és fáradt vagy, azt megérzi rajtad és még rosszabb lesz. Normális vagy, fáradt vagy, most szültél, nyugi, babád is hamarosan túllesz a hasfájáson és megnyugszik mindenki! Dokitól kérjetek valami tippet a hasfájásra, nekünk az Infacol volt jó anno, amikor nehezen kakilt Lotti, de az is fontos, hogy te is jót egyél, mert anyatejből átmegy a babába, tehát a kelkáposztafőzelék pl. tuti nem lenne jó.
mmc, már nem érzem az összehúzódásokat, viszont még eléggé vérzek

Nekem is H&Mből van melltartóm, az nagyon jó, 5 e forint volt a 2 db, de nagyon kihasználom.
Tényleg, aki szült már, hogy van a vérzésetek? Csökkent már? Meddig van erősebb vérzés? Nekem még kell a Tenna
Lottit kérdeztétek... kemény dió, nagyon féltékeny... ha a baba a kezemben van, már jön azzal, hogy mi nem szeretjük már őt, csak a babát... pedig meg se puszilom előtte direkt, tegnap én mentem érte oviba aztán együtt DM-bevásárlás, és aztán a baba miatt jött megint a szöveg, hogy már nem foglalkozunk vele... és nekem nincs sok türelmem ehhez a nyávogáshoz most, amit szégyenlek is, de elviselhetetlenül viselkedik most a nagylány... remélem hamar túlleszünk ezen
Mi megvagyunk amúgy, tegnap du. nagyon sokat akart cicin lenni, 1 óránként cuppogtatta a kezét. Én igény szerint szoptatok most legalább egy pár hétig, úgyhogy le voltam kötve kissé. Hajnalban én kit vagyok a babával, hogy tudjon aludni Lotti és párom, 5-kor tettem a kiságyába és 8-kor ébresztenem kellett, mert ma jön a gyerekorvos 9-től. Szóval alszik, eszik, szépen kakil, cuki nagyon.
Viszont képzeljétek, tegnap tiszta ideg voltam. Védőnővel beszéltem a kórházban, mondta, hogy írjak egy sms-t neki, amikor tudom mikor megyünk haza és megbeszéljük, hogy akkor ő mikor jönne. Tegnap végre szépen evett babó, aludni tért, mi meg párommal a frissen főzött ebédbe kezdtünk bele, erre kaputelefon cseng, védőnő a vonalban, hogy ő akkor jött... mondom neki, hogy nem így volt megbeszélve és épp eszünk és baba alszik... de nem akart elmenni, csak zárójelentést néz ... beengedtem... de annyira ideges voltam és annyira nem bírtam palástolni... bocsánatot kért, de így is itt volt vagy 45 percet, nagyon dühös voltam, legszívesebben elküldtem volna a fenébe!!!
Ráadásul olyan dolgokat mondott, amiket mind tudok, mondtam is neki. Láttam hogy nem esett jól neki, de annyira dühös voltam...
Na megyek reggelizni, párom csinálta

Most 2 hétig itthon van, így azért bírható nekem is, ő pelust cserél ha kell, altat, büfiztet