Sziasztok, gyorsan bekukkantok az éjjeli etetés után
Loramatte, mégegyszer gratulálok Martinhoz, Ő lett a hókezdő Baba
Majd mesélj bővebben is, ha időd engedi...
Picur, most nem fogsz szeretni a véleményemért, de szerintem felelős szülők ne motorozzanak, de legalábbis ne száguldozzanak 200-zal, ejnye-bejnye, haza is kell ám érni a Szépfiúhoz, mostantól már RÁ is gondolnotok kell...
K-vitaminban sósav: ne aggódj= NO PARA!
Olimnál soha nem volt gond a bevételkor.
Jól tettétek, hogy a másodikat már reggel adtátok be, megóvva ezzel az éjszakai szunyát
A terpeszpelus nem az ördögtől való, ha szakember javasolja, akkor hajrá, pár hétről van csak szó, de sokat segít (nekünk is volt).
Amúgy ahogy az ortopédusokat ismerem, a páciensek döntő többségének javasolják
Veronika, CUKIK a Csajaid, nekem főleg a meghitt hármas teccik
De a tesóimádósok is "szuperek" ám
A nagy alvás miatt de irigyellek, nekem ilyenben utoljára szeptemberben volt részem, és ahogy elnézem, jó ha idén szeptemberben lesz ismét, de lehet hogy már álmodom
Kat, reméljük hogy az otthoni környezet segít majd aludni, bár mivel ott lesz már Báilnt is, méginkább kétlem, hogy lesz rá lehetőséged
Ha szükségét érzed, nyugodtan vegyél be Xanaxot, vagy egy éjszaka erejéig valami könnyű altatót, mert a nemalvás kikészíti az embert. Viszont ilyenkor 24 órán át inkább tápit adj Balunak, a tejet fejd, és addig öntsd ki, nehogy az amúgy is aluszékony Kicsidbe átkerüjön a szerekből...
Halkan jegyzem meg, hogy hangulati zavar esetén végső esetben az apasztás is szóba jöhet...
Sandie, "rászülök" micsoda szöveg, behaltam a röhögéstől
Az érzéstelenítőre szerintem nem vagy immunis, inkább azt tartom valószínűnek, hogy máshol futnak az idegeid, mint a többségnek, és azt nem találják el
Toxémia-gyanú, húha, na akkor már inkább a szex
Ildi, eddig attól tartottál hogy hamar szülsz, most meg attól, hogy későn, hát Magácskának semmi nem jó???
Savaria, ha a budiba költözöl, akkor elég lesz azt a kis lakrészt végignyalni amikor jön Hozzátok a védőnő, mecsoda előny
Vasárnap amúgy jött a dokid vizitelni, cukipofa
Szerintem nyugodtan kérj epiduralt ha szeretnél, minek szenvedni feleslegesen ha kikerülhető?...
A "feltételekről" a szülésznőd biztos tud valami infot
Bozza, mesélj majd a vizsgálati eredményeidről (is)
Na megyek, eltolom a biciklit az alcsizás irányába