Halihó!
Üdv Mindenkinek!
Magnoli, rengeteget gondoltam Rád/Rátok, szívből gratulálok Lénóhoz......Ügyesek voltatok, remélem a seb is felhagy a fájással és kiélvezhetitek az együttlétet! Oli mit szólt az öcsihez??
Mikor kell beindulni, szülni....lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem sincs fogalmam róla....mivel Zalánnál elfolyt a magzatvíz, ott tudtam, menni kell, bár egy fia fájásom sem volt....Zéti indított baba......ha most megint elkezd folyni a magzatvizem tudni fogom.....na de a fájások??? Nekem magamtól még sosem voltak, görcsölgetek most is, de nem lesznek hosszútávon rendszeresek, nem is nyitnak semmit a vizsgálatok alapján.....szóval passz....remélem, majd tudni fogom és ne itthon szülünk, mert olyan gyorsan jön Őkelme...
Picúr, inkább azt mondanám, hogy van pár nevünk, de még egyiket sem találtuk igazinak: Zoárd, Zénó és Zolta....a Zalán és Zétény tök egyértelmű volt....de most. Arra számítunk, hogyha meglátjuk a pofiját, akkor kit udjuk választani majd.
Álmos egy tündér, az a kép amelyiken apáján fekszik....hát elolvadtam, már most nagyon jóképű, dögleni fognak utna a csajok....majd csak győzöd megjegyezni a barátnők nevét.....én mondtam is anno apának, én nem jegyzek meg neveket...csak 'kis barátnő' lesz mindenki, Picúr át is alussza az éjszakát, nagyon ügyes kis krapek...igazi mintagyerek
Mmc, ház ragyogás addig volt, amíg a fiúk ki nem mentek a kerbe és utána be nem jöttek a fekete tappancsaikkal....bár van kerti papucs/játszócipő, de valahogy mindig a virágágyásban landol és csak amúgy is befutnak, mert hoztak virágot anyának, vagy csak egy falat valamit ennének vagy csak egy korty iszike kell......szóval lehet takarítani, csak nem érdemes....viszont a bútorok belül is megtisztultak, kivasaltam és elpakoltam a kisruhákat, a kórházi csomagom egy nagy kupacban áll, csak valamiért nem mászik be a táskába....szóval haladok
Veronika irigyellek has nélkül, már én is nagyon vágyódom arra, hogy lássak mást is, ha lefelé nézek, ne csak egy nagy kerek golyót....ne lihegjek úgy, mint egy gőzhajó és ne legyek akkora, mint egy elefánt.....úgy elkezdett vizesedni a lábam, hogy már le sem megy

éjszaka 3-4x járok pisilni és csak nyögök nagyokat minden átfordulásnál, jó hogy tudsz pihenni is a babázás közben, Adrika gyönyörűséges, szuperlány
Savariaa, köszi jobban vagyok, szerintem a meleg frontok viselnek meg, most már minden nap nézem...lehet a következő beindít

Nekem van egy kis előtejem, pár csepp, azt hiszem a fiúknál is volt.....ennek ellenére mindegyikőjükkel a szülést követő 5. napon indult be a tejem egy éjszakai magas lázzal, hidegrázással.
Kat, jó, hogy így előre meg tudjátok tervezni mi lesz a gyerkőccel, ez Neked is megnyugtató! Nálunk attól függ minden, mikor szülünk, hétköznap, hétvége, ovis nap-e, apa dolgozik-e vagy sem.....eléggé józannak kell maradnom....remélem éjszaka indul, mint Zalánnal, vagy, ha 13-ig nem indul, akkor rá tudom venni a dokim, hogy akkor indítsa meg
Ildi milyen volt az ünnepség? Nálunk nincs sajna, mert kicsi az ovi, de készültek valamivel, mert apa nagy titokban dugdosott valamit mikor hazahozta Zalánt az oviból.....
Nálunk ez a nagy tomboló vihar, elmaradt vagy még nem volt, kb 3 percet esegetett az eső, de semmi komoly.....Kedd délután óta görcsölgetek néha, de van, hogy semmi nincs....kíváncsi vagyok, hogy lesz-e eredménye hétfőn a vizsgálatkor. Hétfő óta iszom a málnalevél teát, holnap elkezdem a homeós bogyókat is....megvártam mire kb mindennel kész vagyok, gondolom azért úgysem hat azonnal.....remélem
Grat a babásoknak, irigykedem, hogy már túl vagytok rajta....kitartás nekünk