Hello mindenki
Vkhajni
igen, budapest, es ma vagyok a 22.napon ELORE IS KOSZI
Megann es a tobbiek:
a jonas modszer: en sem vagyok szakerto a mult heten talaltam a neten,,es vettem is egy konyvet kerek 100 Ft ert ami elmondja a lenyeget (VAci uton, Bp. Elixir konyvkiado)Bebikontroll a konyv cime
Arrol vagy szo roviden, hogy ahogy pl a szulest sem csak a menstruacios ciklus hatarozza meg, mint ahogy az orvosok tobbsege kiszamolja, hanem a Hold allasa. Azt tudjuk, hogy a menstruaciot is fugg a Holdtol,,es ez a Jonas doki (30 evvel ezelott halt meg, nobel dijra is felterjesztettek..) azt mondja, szerintem eleg logikusan, hogy a fogamzas is szinte jobban fugg a Hold allasatol, mint pl a menstruaciotol.
Ugye mi azt tanuljuk, hogy pl egy 28 napos ciklus kb 10- 15 napjaig fogamzokepes egy no,,pedig sokat menzesz alatt, meg 26, napos is teherbe esnek. Es nem is kevesen.
4 fajta tablazattal foglalkozott, az adott no Szuletesi kordinatait figyelembe veve.
-akik azokat a napokat kertesik, amikor vedekezes nelkul nem esnek teherbe
-akik a gyerekek nemet szeretnek megallapitani. jonas dokinak voltvagy 8,,az utolso 4 nel hasznalta a modszert,, esmond bejott. lehet veletlen is,,de ki tudja?
-magunk fajtak. Akik egeszsegesek, csak nem jon ossze
-azokanak a noknek akik mar beteg, vagy halott gyereknek adtak eletet
A volt Cseszlovakiaban 1968 es 70 kozott allitolag 30 000 non vegeztek 98% os hatekonysaggal !!!!!
Aki nagyon hihetlen,,annak uzenem, hogy arra sincs pl magyarazat, hogy egy haztartasban , kollegiumi szobaban,,stb elo nok egy ido utan tok egyszerre menstrualnak!! en tapasztaltam! ledobbento....
CSAK egeszseges paroknal mukodik!!!!
A bokkeno, hogy a konybol nem tudtam kiszamolni a sajat termekeny napjaimat,,az interneten talaltam egy urget,,es o 19 400 (jajajjjj) kiszamolja neked 1 evre
budapesten a Deli palyaudvarnal vhol van
en jovo honapban megyek hozza. ha erdekel vkit,,elokeresem a pontis cimet
bocs a hosszura nyult levelert
PEntek vaaaaan, ELJEN!
udv mindenkinek Saci