A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Csutka Kép
Én emlékszem rád, reméltem, hogy jobb hirrel jösz. Hát, nem tudom, a kérdés tényleg nehéz. Velük beszélgettetek már erröl? Annával egyetértek abban, hogy mi van, ha késöbb meggondolják magukat. Nem tudom a jogszabályokat, de sztem lehet örökbe fogadni családon belül is. Vagy csak a gyámságot kaphatod meg? Nem tudom, jogilag van-e különbség a kettö között. Viszont ha a tesódék tényleg lemondanának róla (szülés után, mert sztem a szüléskor nagyon nagy lelki dolgok játszódhatnak le, amitöl meggondolhatja magát), és törvényileg is rendben van, akkor nem látom akadályát!
Sok sikert, és irj majd, hogy mit döntöttetek!

Anna Kép
Juj ez nagyon szupi! Nagyon szoritunk a transzferhez!

Puszka
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Csutka!

Szegénykém!Biztos nagyon nagy gondok nyomják a válladat!
Sajnos én is azt tudom mondani, hogy nem egészséges a dolog, hogy törvényileg rendben van-e azt nem tudom. Nagyon nehéz helyzetben vagy!Kép
Ha esetleg van rá mód, hogy írásban lemondjanak még akkor is ott van az esély hogy bármikor meggondolják magukat, befolyásolni próbálják majd nagyobb korában, "esetleg elszeretni".
És függetlenül attól, hogy a leendő szülők, fikarcnyi érdeklődést sem mutatnak a pici iránt, attól még nem biztos hogy lemondanának róla!
Ne haragudj nem ismerem az érintetteket, de nem értem miért tartották meg, ha ennyire nem törődnek már most vele...
Tudom ez egy babás topic, és szörnyű ilyet leírni, de talán nem lett volna szabad megtartaniuk...a babára sem vár jó sors mellettük.
Inkább lettél volna te terhes!!!!!!!!

KépSzomorú vagyok ha ilyet hallokKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

ReniKép
Köszi a gratut!
Akkor te 23 leszel 24-én, én meg 24 leszek 25-én.Kép

AnnaKép
Hajrá mindent bele! Mondtam hogy most az A betűsök jönnek. Csak gyere tényleg.Kép
Nagyon drukkolok neked. Nem értek ezekhez a dolgokhoz (sem) de gondolom ez elég jó termés!
Tapadjanak a babók, amennyire csak tudnak.

Ez az MegannKép ez a beszéd.
Tökös csajnak ismertelek meg, hát legyél is hű hozzá.
Puszka
Andi
andi81

Köszönöm a hozzászólásokat!

Sajnos tényleg nehezen vagyunk ilyen témában okosak. Engem egy dolog nagyon aggaszt:
Mi van ha nem is teremtik meg a szükséges feltételeket, és lazán elveszik tőle? Akkor egy életen át bánni fogom, hogy nem léptem időben!

Nagyon nehéz, de most majd gyakrabban jelentkezem, és holnap lesz a családi megbeszélés, mert már nagyon szorít az idő. Jelentkezni fogok a hírekkel!

Köszönöm
Csutka
csutka

Hajni!
Kivajítanál a táblában 1 cn-re. Sajna.
Köszike Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Csutka
Szerintem részben igaza van Annának, hogy talán meggondolják magukat és talán örök vitaforrás lehet köztetek. Viszont ha nem vetitek fel a kérdést és idegennek adják örökbe a hivatalos úton, akkro meg pláne egy életen át haragszol magadra. Nálatok biztosan jobb helye lenne, mint valahol, ahol nem is látjátok, hogy nevelik, stb. Nem irigyellek, nagyon nehéz a helyzeted Kép Sok sikert a családi megbeszéléshez!

Megann Kép
Én is szivesen látnálak a táblában, csak ez a fránya babonaság......... Kép
Neked szeretnék írni igen, nem másnak, de ezt már csak holnap teszem, és ha csak az utazás után tudunk beszélni róla az sem baj Kép
Nagyon vigyázz magadra! Pontosan mikor indultok és érkeztek haza?

Anna
Extra mega drukk megy hétfőre! Kép +++++++++++++++ Ennek sikerülnie kell! Kép

Noémi és többiek
Köszönöm, hogy drukkoltok nekem holnapra, aranyosak vagytok Kép

Tündi
Vendég

Gyöngyi, úgy sajnálom. Nehéz szívvel de javítottalak.

Madaran, nekem eszembe jutott egy tök jó. Hívd fel a dokidat és mond meg neki, hogy te kérsz a babákra extra tapadókorongokat Kép.

Megann, ha készen állsz csak küld az adataid Kép. Örülök, hogy így döntöttél Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Köszönöm együttérző soraitokat!

Megann!
Ilyen jellegű folytatás (lapar) 6 hónap múlva. Addíg kaptunk türelmi időt. Addíg minden vizsgálatot megcsinál. Amúgy tök rendes volt a doki. Láttam a szemén, hogy megijedt attól, ahogy kinéztem...

Csutka!
A kolleganőm 1 éve fogadott örökbe babát. Nyílt örökbefogadás volt. A mamának 2x nyilatkoznia kellett, hogy lemond a gyerekről. Ezután fogadhatták csak örökbe úgy, hogy a nevükre is vették. Ha a húgod lemond róla írásban a szülés előtt és utánna is, akkor te is örökbefogadhatod szerintem. És akkor nem veheti tőletek vissza. Van egy ilyen alapítvány, ahol nyílt örökbefogadással foglalkoznak. Menj el és kérdezd meg. Amúgy meg, ha meg is gondolná évek múlva magát, az sem biztos, hogy akár a gyerek, akár a gyámügy is úgy döntene, hogy nálatok nincs rossz helyen. De kérdezd meg hivatalosan is.
Én mindenesetre drukkolok neked!!!

Megann!
Gyere fel a táblába, légyszilégyszilégyszi!

Andi!
KépKépKépKépKép

Puszi - Mohácska

mohácska

Köszi lányok, hogy így örültök nekem, tényleg olyan jól esik, hogy vagytok nekem!
Úgyis olyan egyhangúak a napjaim, reggeltől estig itthon vagyok, tanulok, a párom dolgozik, ti vagytok a kikapcsolódásom, a barátnőim, a tv és azu újságok egyben, mindig figyeltek rám, és soha nem hagytok bizonytatanságbanKépKép
KÖSZÖNÖMKépKépNAGYON HÁLÁS VAGYOK NEKTEKKépKépKép

Tündi!
Már válaszoltam is nekedKép
Ehhez sokkal több kedvem volt, mit még 10 függvényt betanulniKépKépKépKépKép
Utazás majd csak 2 hét múlva hétvégén kb 2-3 hét időtartamra, de valószínű hogy valamennyire akkor is nyomon tudlak követni titeketKépKép

Mohácska!
Biztos nem akarod megpróbálni mégegyszer???
A többi vizsgálati eredmény szerintm 2-3 hónapon belül megvan!
Nem írtad miért produkáltad ezeket a tüneteket???

Gyöngyi!
SajnálomKép Jobb lett volna, ha Hajnika inkább ad neked egy másik színt meg egy zebrátKép.
Legközelebb...KépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Csutka Kép már egy csomóan írtak, csatlakozom Mohácskához. A legrövidebb út mindig az egyenes út, először szerintem beszéljétek ezt meg velük, hogy ők mit szólnak hozzá. Akár úgy is beállíthatjátok, hogy nektek már 6 éve nem jön össze, nekik meg nem hozta lázba az életüket, és nagy sokat tudnának segíteni ezzel rajtatok, ha meg később mégis akarnak gyereket, szervi akadálya nem lesz nekik (reméljükKép). Legyél nagyon ügyes és diplomatikus. A nagy kérdés az az, hogy ők mit gondolnak erről a helyzetről. Kötelesség, presztizs, muszáj vagy egyszerűen csak nem foglalkoznak vele közömbösségből. Ha ezt kiderítettétek akkor van esély az örökbefogadásra, ha jogi akadálya nincs.

Írj ám, hogy mi történik veletek! Nagyon szorítok!

Mohácska, rendes nőgyógyászhoz jársz vagy meddőségi központba? Szerintem még belefér az a fél év. Addig meg élvezzétek a szexet. Nem kell görcsölni, sikerülni fog. Akik 2004-ben kezdtek el próbálkozni a topikból, azok már szinte mind babát várnak. Úgyhogy hajrá!!!

Pusz
Noémi
Vendég

Mohácska Kép most látom csak, hogy már 35 éves vagy. Remélem meddőségi központba jársz.
Vendég

SziasztokKép

Kicsit szégyellem magam,hogy ilyen rég nem jelentkeztemKép Bocsánat!
De szinte minden nap ,olvastalak benneteket!
Drukkolok továbra is!!

Mostanában az új topikba írogatok ( Magzatok kor szerint...)

AndiKép

Gratulálok!

Tündi Kép

Ha jól látom te holnap tesztelsz!
Nagyon izgulokKépKépKép Megy a druk!!!!!!!!!

MadaranKép

Gratulálok a 8 babóhozKép Biztos sikerülni fog ,ne izgulj! Nagyon fogok szorítani érted én is!KépKép

Csilla (8.hétben)
csillam

Most egy nagyon elkeseredett lany ir nektek,aki ugy erzi, hogy raszakadt az eg.

Tegnap volt a parom ondovizsgalata es ma volt a megbeszeles. Az orvos nezte a papirt es azt mondta, hogy nincsen itt semmi sem. Kezdtem megkonnyebulni, hogy legalabb vele nincsen semmi baj, de az orvos folytatta NINCSEN EGY DARAB SEM. Azt hittem megall a szivem. Egy darab sem volt. Lehet, hogy valamilyen gyulladas, de az is lehet, hogy nem is volt soha. Most kell szedjen valamilyen gyogyszereket 3 honapig, azutan majd meglatjuk. Kijottem a rendelobol es kovalyogtam a varosban ket oran keresztul es kozben folytak a konnyeim.
Valahogy meg most sem tudom feldolgozni. A parom szegeny nem mutatja, de latom, hogy konnyes a szeme. Eppen a vizsgalat elott mondta, hogy nem elne tul ha valami baja lenne. Tudom, hogy most nekem kellene az erosnek lenni, csak olyan nehez.

Volt mar valakinek ilyen problemaja? Es hogyan lepett tul rajta?

Kerlek szepen, ha tudtok valamiyen eljarast, modszert, gyogyszert, barmit amit csak el lehet kepzelni a temaban, kerlek irjatok meg nekem.
Egyszeruen nem tudom es nem akarom elfogadni, hogy nem lehet gyerekunk, mert ha erre gondolok, akkor erzem, hogy a szivem hasad meg.
Most sem latom a konnyeimtol, hogy mit irok, igy befejezem, mert meg jobban faj.

Tökmag
tökmag

Tökmag Kép Stálláéknál volt hasonló probléma, most volt nálunk az első lombik. Tőle tudsz többet kérdezni.

Ami a lelki oldalát érinti, az tényleg nem könnyű. Ha a lombik-kezeléseket nézzük, akkor szerencsésebb, hogy a párodnak van "baja", mint neked, mert ICSI-vel nagyobb az esély arra, hogy legyen babátok! Szövetből is tudnak spermiumokat nyerni ,ezzel kapcsolatban neked is javaslom, hogy olvass utána a www.meddoseg.lap.hu oldalon. És beszéljétek ki minden félelmeteket és gondolatotokat, különben mindketten feszültek lesztek. Add a párod tudatára, hogy nem könnyű a helyzet, de megoldjátok és ne is gondoljon arra, hogy hibás ezért. Kitartást!

Pusz

Noémi
Vendég

TökmagKép

Ne keseredj el ,kérlek! Biztos nagyon szörnyű volt ezt hallani. De ettől még lehet babátok, ne butáskodj!!!
Én a lombik központból ,""ismerek,, egy párt,akinek ugyanez volt a probléma!O -kiskatona
Nekik is volt gyógyszeres kezelés, utána lombik!
Elsőre sikerült nekik a 3-as iker!KépKépKép

Ha a gyógyszerek hatására sincs spermium,akkor még mindíg tudnak a hereszövetből nyerni!

Ezt egy könyvben olvastam:Várva Várt Babák

Úgyhogy én bizton állíthatom, hogy lesz ott baba hamarosanKépKépKépKép

NE SÍRJ KépKépKépKépKép
éS A PÁRODAT IS NYUGTASD MEG! Ez orvosolható probléma! Biztos!Kép

Csilla
csillam

TökmagKép

Idézet az előbb említett könyvből:

"Microsurgical Epididymal Sperm Aspiration (MESA)

-Amannyiben az ejakulátumban nincs megtermékenyítésre alkalmas spermium, mikrosebészeti eljárással van lehetőség arra,hogy a herzacskó felmetszése után egy speciális tű segítségével,közvetlenül a mellékheréből szívják ki a bent lévő hímivarsejteket. Ezeket megfelelő előkezelés után ICSI-módszerrel juttatják a petesejtbe.

TESTICULARIS SPERM EXTRACTION (TESE)

Az előbb ismertetett módszer egyik változata,amikor herebiopsziából,azaz a heréből kimetszett borsónagyságú szövetdarabból nyerik ki a spermiumokat.A szövetminták fagyasztására is van lehetőség, így későbbiekben nem szükségees újra átélni a műtéttel járó kellemetlenségeket,,

Szóról szóra leírtam,mi van a könyvben!Kép
Remélem megnyugodtál valamennyire!

Csilla
csillam

Sziasztok!

Tökmag!
Annyira sajnálom. Most nagyon megijedtem, mi van, ha nálunk is lesz ilyen gond. Ráadásul a párom másnap nem tud velem jönni az eredményért, lassan kezdek egyre idegesebb lenni.

Csutka!
Tényleg nagyon kényes helyzetbe kerültél. Épp itt volt anyu és azt beszéltük, hogy ha én örökbe fogadnám a helyedbe a picit az elejétől mondanám neki, hogy nem én vagyok a vérszerinti anyja, hogy ezzel később ne lehessen vissza élni, zsarolni. De ő meg azt mondta, hogy a picit csak összezavarnám ezzel. Hát nem tudom, de azt biztosan tudom, hogy nálatok lenne a legjobb dolga annak babónak.

Madaran!
Drukkolok a hétfőhöz.

Megann!
Én is annyira örülnék, ha felkerülnél a tábliba. Nekem rengeteget segítettél, és remélem, még fogsz is. Ezért is ijedtem meg egy kicsit, hogy így babásan már nem kellünk neked, és átnyargalsz egy kifejezetten babás topikba. De ha bekerülsz a tábliba, akkor nincs menekvés, folyamatos baba híradót kérünk.KépKép

Tündi!
Drukkolok a holnaphoz!

Bogi!
Remélem jól vagy és sikeres volt az inszem. A múltkor írtad, hogy tornáztál. Hát most mi is rávettük magunkat anyuval, és nekünk is nagyon jól esett.

Pusz
Nina
nina79

Sziasztok, rettento sokat irtatok,,alig birom kovetni
(ekezetem meg most sincs, elnezest erte)

VKHAjni,,en is lehetek a tablazatban? hamajd raersz:
31 eves Saci, 27-29 napos rendszeres, 2002 apr. ota proba. 2004 ben 2 inszem. Mit mondjak meg? nagyon bizakodom! ja,,azt nem irod bele,?,,Kép Kép Kép
Koszi elore is!!!!

Noemi 22
akkor mar 27vagy? jajj, de jo,,Kép
Tudom gonosz vagyok, de Kép

Megann
5 hetes bebi!! de jo! szivbol orulok neked!!! Kép
a repules nem art ilyenkor,,de latom ezt mar mindenki megirta

Tokmag
ilyen esetben a herekbol lehet kivenni spermat,,ez is szokott mukodni,,ne aggodj! Csak az kap nagy feladatokat, akit erdemesnek talalnak ra! MEg fogtok ezzel is birkozni!

Csutka
Mit dontottetek? Remelem , hogy a legjobb megoldas szuletik mindnenki szamara. Ez egy velos kerdes,,tatva is maradt a szam! Kerdes: egy helyen laktok a hugoddal? egy varosban?
Nagy kitartast es erot kivanok Neked!

Laporoszkopiat ki kerdezte? ..elfelejtettem

Vki hasznaLta mar a Jonas fele naptari modszer?? 30 000 non allitolag 98% os volt a teherbeeses??! LEGYSZI IRJON, aki tud rola

koszonom
Sac.
saci

Arra rájöttem hogy Budapest, de arra még sajna nem hányadik napon vagy. Még az kellene és holnap reggel már benne is leszel

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Tökmag!
Látom, hogy szinte mindenki nagyon bíztató dolgokat írt, olyanokat amikről én még nem is hallottam!Tehát ne keseredj el, Kép
Stella párjánál is eredményes volt a gyógyszeres kezelés, hiszen tizenvalahány petét is meg tudtak termékenyíteni lombikon!
Nagyon drukkolok hogy minél hamarabb pozitív hírekkel gyere ismétKépKépKép
És a pároddal beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni....Ha neked nehéz, neki százszor nehezebb!Önts lelket bele, ne hallgassatok, és mielőbb mondd el neki, amit itt hallottál a lányoktólKépKépKépKépKépKép

Nina!
Dehogyisnem kelletek nekemKépKépKépKépKép
Mondtam már te kis feledékeny szétszórt nőszemély, hogy magammal akarlak vinni titeketKépKépKép
Ezt ne felejtsd el!
És csak azért előztelek ki titeket(téged meg Wisht-t) egy kicsit, hogy kitapossam az utat előttetek és tudjak segíteni nektek, amikor bezebársodtokKépKépKép
És Nina, verd ki a fejedből hogy a te párodnak olyan problémája van, mint Tökmagéknál!Szerencsére a statisztika még nem ennyire rossz, legtöbb embernek nincsenek ilyen problémái és annak akiknek vannak, azokon is lehet segíteni!
És a nagy számok törvénye alapján, ha nekünk már ugye itt a babaneten 2 ilyen sajnálatos és szerencsére ritka esetünk is van, akkor az azt jelenti hogy nem lesz több!KépKépTessék mihamarrabb elvégeztetni a vizsgálatot!Mikor lesz eredmény???
Jövő héten ugye???

Mi ez a Jónás féle hókusz-pókuszKép???

Kép

Kép
megann

Noémi, Nina!
Köszi az érdeklődést. Az első adag kiskatona benn van, ma 1 körül jön a 2. felvonás. Tegnapra nőtt még a tüszőm, elérte a 20mm-t, a nyálkahártyám 11,7 lett!!!!
Valószínű mostanra már megrepedt.
Szorítsatok értem 12-1 körül! Este írok többet.
Bogi
bogi1975

Noemi, Csilla, Nina!

Nagyon koszonom, hogy probaltok lelket onteni belem, csak most meg egyelore nem sikerul. Ma egy kicsiket jobban vagyok, kiveve a szememet, ami meg a jotekony festek alatt is szornyen nez ki. Remelem, hogy senki sem fog ma nagyon szembenezni velem.
A tegnap kisirtam magam, most pedig elhataroztam, hogy kemeny leszek, mert a parom a tegnap megijesztett. Szegeny mar nagyon a siras hataran volt, cask azt tudta hajtogatni, hogy en jobbat erdemeltem volna az elettol, nem olyat, mint o. Es milyen nehez volt neki latni, hogy milyen nagyon osszetortem. Ezert hataroztam el magam, hogy megprobalok elotte nem sirni, ami eleg nehez, mert agy bogomasina vagyok. De azert is megallom, mert nem akarok szegenynek fajdalmat okozni.

Azert egy kicsit optimistak vagyunk,elhataroztuk, hogy jovo heten meg egyszer megcsinaljuk a probat, mert azt mondja, hogy o erezte, hogy ez nem volt valami jo, meg o is meglepodott rajta. Hatha valami jobb eredmenyt tudnak mondani. Az orvos eleg hamar lerazott, ha nem tudtam volna errol a dologrol eleg sokat, akkor azt hiszem, hogy vege lett volna szamomra a vilagnak.
Most minden ehhez vago dolgot elolvasok, vannak remenykelto dolgok is benne.

Csilla, koszonom majd igyekszem megszerezni ezt a konyvet.

Nina, ne aggodjal, nalatok biztosan nincsen ilyen baj, en valahogy megereztem, de biztos vagyok benne, hogy nalatok nem all fenn ez a dolog. Verd ki a fejedbol.

Tudjatok, mindig azon jar az eszem, hogy mit rontottunk el, miert pont velunk tortenik ez. Nem mintha masnak ezt kivanom, Isten orizzen, csak olyan nehez, hogy miert te vagy azok a "kivalasztottak" kozott. Tudom, hogy erre senki sem tud valaszolni. Szerencsesek vagyunk abbol a szempontbol, hogy nincsen nagyobb baj, itt mas egeszsegugyi problemakra gondolok. Valahogy tul kell lepjunk ezen, csak meg nem tudom, hogy mikorra sikerul.

De sikerulni fog, ebben biztos vagyok. Es abban is, hogy lesz meg nekunk babank, nem is egy, hanem tobb. Mert ugy-e, igy nagyobb az esly arra, hogy tobb legyen. En imadom az iker kisbabakat es raadasul harom lurkot szeretnek. Ki tudja, nem-e ezert van minden. Csak tudnam, mert akkor nem lenne nehez varni vele ha kell eveket is (ugy ev szempontjabol kb.beleferunk).

Nezzetek el nekem, hogy ilyen sokat irok, csak valahogy ki kell mondjam magambol es nem akarjuk meg senkinek sem elmondani. A szuloknek sem, de a baratoknak sem, nem akarom, hogy ezen raggodjanak.

Koszonom, hogy meghallgattatok.

Tökmag
tökmag

Jó reggelt!

Tökmag!
Úgy örülök, hogy jöttél, és ennyi mindent írtál. Remélem tényleg jobban vagy, mert a párocskádnak most nagy szüksége van rád. Az a baj, hogy én is nagyon sírós vagyok, van, hogy nincs is oka, mégis szomorú, meg sírós leszek. A párom eddig nagyon megértő volt és mindig ott volt a válla, ha kellett. Szóval újra próbálkoztok, remélem ez a vizsgálat jobb eredményeket hoz. Nekem is mondta a doki, ha nem lesz egyértelmű a vizsgálat, akkor megyünk Miskolcra. A doki egyébként nem mondott semmit, hogy szedjen valamit a párod, vagy hogy mit akar most tenni.

Megann!
Köszi a bíztató szavakat, de nagyon parázok. A vizsgálatot, meg nem tudom előrébb hozni, max addig próbálom magam lekötni. Délután szerelik a kapucsengőnket, este megyünk a haverokkal biliárdozni, holnap meg délelőtt anyuval vásárolgatni, este táncikálni. Vasárnap mosok, takarítok és már itt is a hétfő. De gyorsan le lehet ezt írni. Az eredmény csak másnap lesz meg, de akkor a párom nappalos, és lehet, hogy csak szerdán megyünk az eredményekért. Szorítsatok.

Bogi!
Szépen megnövesztetted a tüszőt is, és a nyálkahártyát is. Ügyi vagy. Remélem este is ilyen jó hírekkel jössz.

Saci!
Én se tudom mi az a Jónás módszer.

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok Csajszik!

Madaran
szorííííítok hétfőn!!!

Bogi
nagyon ügyes vagy. Gyönyörű tüsződ és mnyh-d lett!!! Szerintem tuti baba lesz ott!!!!

Tündi
Teszt? Jaj, nagyon drukkolok Neked!!!!

Megann
én is szeretnélek látni a babások között! Minél többen vagytok (vagyunk) ott annál bíztatóbb, megnyugtatóbb a tábla.

Tökmag
nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptatok. Szurkolok Nektek, hogy jó kezekbe kerüljetek és mielőbb sikerüljön (ha segíteséggel is) a baba.

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Látom sokakat megindított a helyzetem, és nagyon köszönöm a véleményeket!
Szerencsére nem egy helyen lakunk, bár nem túl nagy a távolság. Ahogy telik az idő egyre bizonytalanabb vagyok a dolgot illetően. Sajnálnám a hugom is, aki szerintem fel sem fogja még miről kell döntenie. Tegnap nagyon sokat beszélgettem anyuval is, és Ő minenképp azt javasolja, hogy nálunk legyen. De hiszen azért mégiscsak a hugi lesz az édesanyja, és az ösztönök, ha idővel is felébrednek az "anyai ösztönei" és akkor mi lesz? Hiába minden papír, jogi döntés, a szívem nem hagyná, hogy akár 2-3, vagy több év után ha helyreáll az élete, ne adjam vissza neki. És akkor velem mi lesz?

Tökmag!

Tényleg nem szabad elkeseredni, amíg van lehetőség, már pedig van(!!!), ne add fel! Harcolni kell, látod az élet képes fura dolgokat művelni, soha nem tudhatod mi vár rád. Most kicsit kilátástalannak érzed a dolgot, ismerem a szitut, de biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben teljesülni fog az ami egy nő legnagyobb vágya!!!!
csutka

TökmagKép
Jól mondták a lányok. Nálunk is hasonló a probléma. Nálunk nem kellett a gyógyszeres kezelés, mert 1-2 kiskatona mindig úszkált a mikoroszkóp látóterében, de a lényegen ez sem változtat. Vagyis lombik a megoldás.
Bízzatok a gyógyszerekben, a doki tudja mit csinál.
Mi emellett elmentunk urológushoz is, de ő igen ráérős ember és még nem tett semmit annak érdekében, hogy kiderítse a probléma forrását (na jó, egyszer vett vért a hormonok miatt).
Szerintem ti is keressetek egy jó urológust, vagy andrológust. Lehet, hogy csak egy szimpla elzáródásról van szó.
A
z egyik kollégámnál is ez volt, őt megműtötték és most van egy egy hónapos kislányuk!
Ne keseredj el, rengeteg megoldás van.
Ha nem segít a gyógyszer és nincs elzárődás sem, akkor a hereszövetből nyernak spermiumokat és ezzel termékenyítik meg a petesejteket.
Szóval rengeteg lehetőség van. ENm szabad feladni.
Persze én tudom a legjobban, hogy idő kell mire feldolgozzátok és tovább tudtok lépni!
Amit még szoktak ajánlani az egy MAca Vibe nevű kapszula. DM-ben lehet kapni (kb. 5000Ft). Ez egy növénynek a kivonata és sokaknak már segített. Az én párom is szedi.

Szóval, amit ajánlani tudok az az, hogy ne adjátok fel és keressetek egy andrológust, vagy urológust. Lehet, hogy tényleg csak egy műtétre van szükség. Szerintem jó utánajárni a problámának.
A párodat pedig bíztatsd. Az enyémet is nagyon nehéz volt összekaparni a rossz hír után.
NEm szabad, hogy magát hibáztassa.
HA bármiben tudok segíteni szólj. Bár dokit nem nagyon tudok ajánlani, mert mi Pécsen lakunk, de minden másban szívesen segítek, kérdezz nyugodtan.

Ja, és még valami! Most azonnal tessék elfelejteni a "miért éppen mi?" vagy "mit rontottunk el?" kérdéseket. Ezzel csak saját magatok számára nehezítitek meg a dolgot. Mi is feltettük ezeket a kérdéseket, de választ ugysem kaphatunk rá és csak növeli a keserűséget.
Egyszer talán kapsz majd választ a miértekre, de az nem most lesz.
Most az a dolgotok, hogy megbírkózzatok a helyzettel, ami korántsem annyira kilátástalan, mint amilyennek első ránézésre tűnik!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Csutka
nagyon nagy dologról kell döntenetek. Jogi oldal, érzelmek, hatalmas felelősség... Nem könnyű. Beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés.

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Andi !Kép Nem irtál!Kép
Várom a leveled..

Bogi!Kép

Nagyon várjuk a jelentkezésed!

Tündi!

Teszt eredmény?

Nicola
nicola79

Sziasztok!

Andi !Kép Nem irtál!Kép
Várom a leveled..

Bogi!Kép

Nagyon várjuk a jelentkezésed!

Tündi!

Teszt eredmény?

Nicola
nicola79

Hello mindenki

Vkhajni
igen, budapest, es ma vagyok a 22.napon ELORE IS KOSZI Kép

Megann es a tobbiek:
a jonas modszer: en sem vagyok szakerto a mult heten talaltam a neten,,es vettem is egy konyvet kerek 100 Ft ert ami elmondja a lenyeget (VAci uton, Bp. Elixir konyvkiado)Bebikontroll a konyv cime
Arrol vagy szo roviden, hogy ahogy pl a szulest sem csak a menstruacios ciklus hatarozza meg, mint ahogy az orvosok tobbsege kiszamolja, hanem a Hold allasa. Azt tudjuk, hogy a menstruaciot is fugg a Holdtol,,es ez a Jonas doki (30 evvel ezelott halt meg, nobel dijra is felterjesztettek..) azt mondja, szerintem eleg logikusan, hogy a fogamzas is szinte jobban fugg a Hold allasatol, mint pl a menstruaciotol.
Ugye mi azt tanuljuk, hogy pl egy 28 napos ciklus kb 10- 15 napjaig fogamzokepes egy no,,pedig sokat menzesz alatt, meg 26, napos is teherbe esnek. Es nem is kevesen.
4 fajta tablazattal foglalkozott, az adott no Szuletesi kordinatait figyelembe veve.
-akik azokat a napokat kertesik, amikor vedekezes nelkul nem esnek teherbe
-akik a gyerekek nemet szeretnek megallapitani. jonas dokinak voltvagy 8,,az utolso 4 nel hasznalta a modszert,, esmond bejott. lehet veletlen is,,de ki tudja?
-magunk fajtak. Akik egeszsegesek, csak nem jon ossze
-azokanak a noknek akik mar beteg, vagy halott gyereknek adtak eletet

A volt Cseszlovakiaban 1968 es 70 kozott allitolag 30 000 non vegeztek 98% os hatekonysaggal !!!!! Kép Kép

Aki nagyon hihetlen,,annak uzenem, hogy arra sincs pl magyarazat, hogy egy haztartasban , kollegiumi szobaban,,stb elo nok egy ido utan tok egyszerre menstrualnak!! en tapasztaltam! ledobbento....

CSAK egeszseges paroknal mukodik!!!!

A bokkeno, hogy a konybol nem tudtam kiszamolni a sajat termekeny napjaimat,,az interneten talaltam egy urget,,es o 19 400 (jajajjjj) kiszamolja neked 1 evre
budapesten a Deli palyaudvarnal vhol van
en jovo honapban megyek hozza. ha erdekel vkit,,elokeresem a pontis cimet

bocs a hosszura nyult levelert
PEntek vaaaaan, ELJEN!

udv mindenkinek Saci
saci

Sziasztok!

Nem volt szükség a mai tesztelésre, mert 36,5-es hőre ébredtem Kép Úgyhogy remélem ma meg fog jönni a menzim, és kezdődhet az igazán esélyes hónap Kép Persze sajnálom, hogy a páromnak nem lehet törpe a szülinapi ajándéka Kép De nem bánkódunk Kép
Köszi hoyg gondoltatok rám! Kép

Tündi
Vendég

Tündi sajnálom. Akkor dobom a táblát. Kiabálj a javításért, ha kell.

Saci, köszi, minden megvan, beírtalak.

Remélem tényleg mindenkit javítottam.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Tökmag
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a babaproject nálatok Kép Szerintem ha össze tudod szedni magad, nagyon sokat segíthetsz a párodnak is feldolgozni a történteket. Igen, beszélgetni, beszélgetni, őszintén és mindenről! És ahoyg Stella sajnos tapasztalatból írta, az urológus is egy lehetséges út a sikerhez! Mindent meg kell próbálni! Nagyo nszorítok nektek először azért hogy az első sokkon sikeresen túljussatok, aztán ha jön a lombik, ismét nagyon fogok drukkolni! Ma már nincs lehetetlen és esélytelen babaproject! Kép

Nina
Remélem a ti eredményetek jó lesz, és egyébként nekem is gyakran eszembe jut, hogy még mi is kerülhetünk olyan helyzetbe mint Stella vagy Tökmag, hiszen amíg nincs bizonyítva hogy komoly bajunk nincs addig lehet. Szóval csak én is aggódok kicsit ezen néha, noha tudom, hogy nem kéne Kép

Megann
Köszi hogy válaszoltál, mindjárt olvasom is Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép Hajni még nem javított ki. Ez nem lehet véletlen Kép
Olyan jó lenne! Kép

BogiKép nagyon szorítok 12 és 1 között! Nagyon ügyes vagy, szépen megnőttek a tüszőcskéid. A sok kiskatona pedig csak bandukoljon felétek. Mit mondott az orvos, hogy mennyi kiskatona volt? Megkérdeztétek?

Anna Kép írj, ha van bármi híred! Nagyon szorítunk Nektek!!!!
Mennek a babahívó energiák neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sikerülnie kell! Olyan ügyesek vagytok!
Hajrá!!!

Pusz
Noémi
Vendég

Tundi
Sajnalom, hogy megjott, de itt a FEBRUAR elottunk,,en is arra, ill, marciusra turbozom magam, lelkileg, testileg. Es akkor meg iden,,karacsony elott szulnenk... DE jo lenne! Kép

Vkhajni, koszonom szepen a tablazatot, gyors voltalKép Kép
saci

Tundi
Sajnalom, hogy "leesetel". de itt all a FEBRUAR elottunk,,en is arra turbozom magam testileg, lelkileg
es akkor meg iden szulnenk,,Karacsony elott! de jo lenne Kép

Hajni, koszonom a tablazatot, gyors voltal Kép
saci

bocs Kép 2 szer kellett irnom,,mert nem engedte elkuldeni a szerver, legalbb 2 szorra kijavitottam magam,,mert meg ugye nem jott meg Tundi??
saci

Nicola
Nem felejtettem el, bocsi. írni fogok mindenképp, csak most nem tudok mert dolgozom.

Nagyon rosszul vagyok egyébként.Kép
andi81

Saci!
Köszi a Jónás infot!Mindenesetre érdekes, az tuti, szeritnem érdemes kipróbálni legalább egy két hónapig....

Tündi!
Kép
Azért nehogy elkenődj......

Kép

Kép
megann

Tündi
Kép Pedig úgy szorítottam. De majd ez a hónap, meglátsd másképp lesz.

AnnaKép
Hétfőre megy a drukk ezerrel!

NoémiKép
Neked meg a szülcsinapod remélem dupla ünnep és boldogság lesz. Drukk

MegannKép
Te hogy vagy? Neked nincs semmi panaszod? Poci, cicifájás, émelygés, stb.
Én iszonyat szarul vagyok.Kép

MeaKép
Merre vagy?????????? Hogy vagy? Táppénzzel kapcsolatban mit döntöttél? Vagy amíg birod addig dolgozol?

ANdi
andi81

Szia Megann

jovo honapban mindnekepp beszamolok a Jonas modszerrol. Ha annyi nonek bejott, miert pont nekem ne sikerulne...
ha mukodik, majd passzolom masoknak is
en leszek a kiserleti nyul Kép

Tundi, neked most lombikod volt? bocs,,mar nem tudom kovetni...

Mindenkinek kitartas, fajosoknak enyhulest es pihenest kivanok
Kép Kép Kép Kép

Sac. a nyul Kép
saci

Megint itt vagyok, új hírek:

M,ost beszéltem anyuval telefonon, a hugi 2 napja haza sem ment, a védőnő meg ma kezdte náluk vadászni, mert oda sem járt el. A gyámügyet akarja már megkeresni, mert nem hagyhatja tétlenül. (A szükséges orvosi vizsgálatok felére nem ment el, így az orvosa nem is vállalja a szülést).
Felhívtam a Gólyahír egyesületet, és azt mondták, hogy a lehető legjobb lenne a picinek nálunk, ráadásul egyszerűbb elintézni mint gondoltam. Kedden vár minket a védőnő, és segít mindenben. Tehát a felállás: Vagy a gyámügy veszi el, vagy mi örökbefogadjuk a párommal. Szerintetek akkor most vágjak bele, igaz? A párom kicsit fél, hogy mi lesz ha viszakérik, meg kicsit nehezen tudja feldolgozni, hogy nem a saját gyereke, de azért akarja Ő is. Olyan döntést szeretnék hozni, amiben senki nem károsul, és alehető legjobb a picinek. Azért gondoljatok bele, kb. 2 hetem van, hogy berendezkedjek egy újszülött csöppség fogadására, mint lelkileg, mint fizikailag (lakás). Nem lesz egyszerű, és még azt sem tudom hogyan tudom ezt megvalósítani....De úgy vagyok vele, hogy most semmi sem számít!

Na megin egy regényt írtam, de most ennek ki kell jönni, mert csak emésztem magam....
csutka

Nicola

Ment a mail.
andi81

CsutkaKép
Mi már régóta ismerjük egymást. Reméltem, hogy jobb hírrel térsz vissza, de sajnos nemKépKép Ez a családon belüli örökbefogadás szerintem nagy viszályokat szülhet! Mi van ha visszaköveteli 2 év múlva a gyerekét a húgod ?? Ő mit szól ehhez ? Mondjuk ha a gyámügy elvenné tőlük, akkor természetes, hogy nálatok lenne a legjobb helyen, és nagyon megérdemelnétek. Nagyon gondoljátok meg, és több oldalról rágjátok körbe a kérdést, és jó lenne családjogászt is megkérdezni.

A gyerekszobát hamar össze lehet dobni egyébként. Kb 2 nap.KépKép

AnnaKép
Rettenetesen szorítok hétfőre!!!!KépKépKép

Andi81Kép
A fáradtság az természetes velejárója a terhességnek. Ne izgul nyúlnak a szalagok, tágul a méh, azért is van a sok szurkálás és görcs. Azért ne hajtsd túl magad!

Cat

Cat
Kép
cateye

CSutka

Le a kalappal! Eros csajszi vagy! en nagyon bizom benne, hogy a legjobb dontest hozod meg,,de igy, hogy a gyamugy amugy is elvenne, akkor nagy eselyetek van, hogy hozzatok keruljon!! A hugod mit mondd? mert arrol meg nem irtal. O is Hozzatok adna legszivesebben a picit?
Egy varosban laktok? mert ha nem,,az elony, hogyy nem futtok minden nap ossze.
Nekem tobb baratomat is orokbe fogadtak, imadjak a szuleiket,,de MIND tudta kicsi kora ota, hogy mi a helyzet. A gyerekek sokkal rugalmasabbak mint hinnenk,,es sokkal rugalmasabbak mint a felnottek. Amugy is az oszinteseg nem rossz dolog!
En drukkolok nagyon nektek,,latom mennyire szeretnetek,,en a helyedben belevagnek,,foleg hogy 6 eve probalkoztok.

nagyon erdekel, hogy mi lett,,irjal majd

sok sikert Kép Kép Kép Kép

saci
saci

Andi Kép jó volna, épp inszem után leszünk Kép

Cat Kép de jó hallani rólatok!
Mi van veletek? A fiúk már elég nagyok lehetnek. Az albomok olyan szépek, töltsétek őket Kép

Remélem Orsiék Kép is jól vannak.

Pusz

Noémi
Vendég

Cat

megneztem a kepedet,,irto aranyosak a kicsikeid! mikor szuletel? es hogyan jott ossze? gondolom regen ezeket mind elmondtad,,de nem tudok annyira visszakeresni

koszi, es gratulalok!!! Kép

sac.
saci

Cat!Kép

Nagyon örülök, hogy írtál te is! Gratulálok a picikhez, a minap megnéztem a képeket, tündériek!
Sajnos ez a visszakérős dolog benne van a pakliban, de sajnos ezt fel kell vállalnom. Úgy érzem ebben a helyzetben nem tehetek mást, félek attól, hogy ha most ezt nem teszem meg, és idegenekhez kerül, akkor magam hibáztatnám!

SaciKép

Igen, erősnek tűnök, de valójában gyenge vagyok. Félek az egésztől, de ugyanakkor ha már így alakult, rettenetesen vágyom rá. A legszomorúbb, hogy jobban mint az édesanyja. Egy ártatlan, pici gyermek nem tehet semmiről, miért érdemli ezt a bánásmódot? Soha nem gondoltam volna, hogy idáig fajul a helyzet. Visszatérve kérdésedre, már beszéltem a hugival, úgy 1 hónapja erről a dologról, amikor a pasija éjjel egykor kidobta az utcára, és akkor Ő is úgy gondolta, hogy nálunk a helye. Talán emiatt nem is készül a baba fogadására, mert valahol már eldöntötte, hogy nálunk akarja hagyni. A távolság viszont elég kicsi köztünk (4 buszmegállónyi), viszont ritkán jön.

Mindenkinek jó hétvégét! Hétfön hozok friss híreket!
Puszka
Csutka
csutka

Szia Csutka!

Folyamatosan figyelem az eseményeket, és olvasgattam a tanácsokat is. Bár eddig nem írtam semmit, mert igazából szerintem ilyen esetben nagyon nehéz bárkinek is tanácsot adni. De első perctől kezdve az forgott a fejemben, hogy én vállalnám. Persze ott a rengeteg hátulütője a dolognak, a sok nehézség, meg......stb. DE biztosan nem tudnám elviselni, hogy vadidegenekhez kerüljön és én meg egész életembe hibáztassam magam, hogy talán ha itt lenne, talán ha válaltam volna.....
Egyébként ha ezt valaki tényleg komolyan végiggondolja és úgy vág bele, nem hiszem hogy egy későbbi saját gyerek befolyásolja majd az Ő helyzetét a családotokban. És abban is biztos vagyok, hogy az elejétől kezdve úgy nevelném, hogy tudja nem én vagyok a vérszerinti mamája, de ettől függetlenül ő a lányom/fiam és az égvilágon mindent megteszek érte, és bár nem én hozhattam világra de én vállalatam én nevelem, féltem, szeretem...... (szerintem úgy a legtisztább ha végig tudja mert így nem lesz egy hírtelen törés az életében mikor minderre rájön)

Pusz
Drika
drika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: