Halihó!
Katicicó, Verus, a lélegzetem is elállt a jelmezeitektől, fantasztikusak! Már csak a gyerekek fantasztikusabbak náluk! (Atyaég, Míra már mekkora...

)
Katicicó, Ti melyik bölcsibe tartoztok, tudod már?
Szerintem én is az itteni bölcsikben kezdek, de pl. az ovinál ez nem jött be, a legkevésbé nívós, legkevésbé jó helyen lévő oviba tartoztunk (nem a 2 és 3 utcányira lévő, sokkal jobb színvonalúakba), ahová -- nem tudok rá jobb szót, de -- kegyeskedtek Ádit felvenni. Szerencsére a férjem után találtunk másikat, igaz, messzebb, az, minden hibája ellenére is jobb. Na most a bölcsikben való elhelyezésénél is az lenne a lényeg, hogy vmelyik közelibe jussunk be (tudom, kezem a bilibe ér), hogy az iskola-bölcsi kört emberi idő alatt le lehessen tudni. Úgy nem megy, hogy egy gyerek át Budára bölcsibe (az ovinak ott van bölcsirésze is), a másik meg isibe, mert ez munka mellett nehezen lesz abszolválható, ha nem 10-re akarunk beérni.
Maggie, szerintem is legyen rovatod, akár itt is, jókat nevettem a színibeszámolódon.
És tuti jók a dogafejezeteid
Tanítottam tegnap, gendert, azt szeretem, úgyhogy repült az idő, szünet nem is volt. Ma eddig egy nagy kört futottam, mert mindenből kifogytunk itthon. Lányok, akinél van C&A a közelben, most (is) leértékelés van, Ádinak tudtam lőni egy átmeneti kabátot.
Azon tűnődtem tegnap, hogy Árminbaba mindig felébred úgy este 11 felé a hasamban, ezt a jó szokását, remélem, kint nem tartja meg, különben rázhatjuk a kis seggét minden késő este.