A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindokám, akkor még nem is szóltam a nem kicsit nárcisztikus francia udvari táncosról. :lol: Hihetetlen volt a fickó. Odáig voltam érte.
dmaggie

Jó kis kezdés lett. :lol:
Vindokám, azért kellene még javulnom. :lol:

A többiek nagyban az Utolsó szamurájt nézik, ezalatt én haladtam. Meg kiterítettem a ruhákat is. Ha csend lesz, akkor remélem elkészülök a bevezetéssel, akkor pedig el is küldöm a témavezetőmnek a már kész részeket, ami nem sok egyelőre, de legalább látni fogja, hogy miről is szeretnék még írni.
dmaggie

Most végeztem, félve ugyan, de elküldtem a bevezetést és az első részt.
Kíváncsi vagyok.

Megyek aludni, rám fér szerintem, bár a kávé meg dolgozik bennem. :roll:
dmaggie

csak gyorsan :) M. farsangi jelmeze :) végre nem tündér,hercegnő lett :) Kép

KépKép
viranka

Halihó!

Katicicó, Verus, a lélegzetem is elállt a jelmezeitektől, fantasztikusak! Már csak a gyerekek fantasztikusabbak náluk! (Atyaég, Míra már mekkora... :shock:)

Katicicó, Ti melyik bölcsibe tartoztok, tudod már?
Szerintem én is az itteni bölcsikben kezdek, de pl. az ovinál ez nem jött be, a legkevésbé nívós, legkevésbé jó helyen lévő oviba tartoztunk (nem a 2 és 3 utcányira lévő, sokkal jobb színvonalúakba), ahová -- nem tudok rá jobb szót, de -- kegyeskedtek Ádit felvenni. Szerencsére a férjem után találtunk másikat, igaz, messzebb, az, minden hibája ellenére is jobb. Na most a bölcsikben való elhelyezésénél is az lenne a lényeg, hogy vmelyik közelibe jussunk be (tudom, kezem a bilibe ér), hogy az iskola-bölcsi kört emberi idő alatt le lehessen tudni. Úgy nem megy, hogy egy gyerek át Budára bölcsibe (az ovinak ott van bölcsirésze is), a másik meg isibe, mert ez munka mellett nehezen lesz abszolválható, ha nem 10-re akarunk beérni.

Maggie, szerintem is legyen rovatod, akár itt is, jókat nevettem a színibeszámolódon.
És tuti jók a dogafejezeteid :-)

Tanítottam tegnap, gendert, azt szeretem, úgyhogy repült az idő, szünet nem is volt. Ma eddig egy nagy kört futottam, mert mindenből kifogytunk itthon. Lányok, akinél van C&A a közelben, most (is) leértékelés van, Ádinak tudtam lőni egy átmeneti kabátot.
Azon tűnődtem tegnap, hogy Árminbaba mindig felébred úgy este 11 felé a hasamban, ezt a jó szokását, remélem, kint nem tartja meg, különben rázhatjuk a kis seggét minden késő este. :lol:

Kép
Kép
irina

Vindo, milyen volt a film?

Kép
Kép
irina

Semmilyen, mert elaludtam :roll:
De ma megnézzük, ha törik, ha szakad :P

Míra tényleg nagyot nőtt :shock: Szép a jelmez is, és a részletek is alaposan kidolgozottak (pl. nyaklánc) :D

Maggie, és még a francia táncos is :lol:
Éljen a készülő dolgozat!

Ma szakdolgozókkal bíbelődtem, aztán olvastam egy határidőre megírandó cikkhez. Majd felmentem a tudományos diákkörös felületre, ahol megtudtam, hogy három dolgozatot kell bírálnom huszadikáig :roll:
Lassan visszaszokok a kávéra, mert kezdenek összecsapni a fejem felett a hullámok.

Viszont az órarendem nagyon profi. Egyelőre kedd és szerda munkanap, a szemeszter második felét pedig a BTK-n töltöm hétfőnként. A lényeg, hogy vállalható :D

Lassan jönni kell a férfiaknak is.

Kép
vindolanda

Vindo, hát meddig akarsz te fent lenni, hogy visszaszoksz a kávéra? :D
Ja, hát ez az érdekes, hogy még el sem indult a félév tanítós része, de már ott a rengeteg munka. Örülök a szuper órarendnek :-)

Ma egy disszertációt kezdtem el olvasni-házibírálni, nagyon izgalmas, de 200 oldal és tömény. El nem tudom képzelni, hány napig tart majd végezni vele. De ez legalább élvezet.
Én is a fiúkat várom.
Tényleg, nálunk probléma csak, hogy Ádi melegítőgatyáinak mindegyikének a térde rövid időn belül kilukad? Olyan, mintha egész nap térden csúszva járna. Lehet, hogy így is van. :shock:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Gyorsan jelentkezek, aztán valószínűleg el is fogok aludni. Jó fáradt vagyok. Éjszaka későn feküdtem, Bercó mellett aludtam, pontosabban nem aludtam, mert állandóan rugdosott. Ma nem volt ovi, anyukám vigyázott rá, így átrendeződtünk az alváshoz.
Meg ugye ma órám is volt. A holnapi viszont elmarad, mert beteg a tarnárnő. Így legalább haladok majd a dolgaimmal.

A lényeg: ma válaszolt is a témavezetőm és rendben van a dolgozatom. :lol: Sőt, ma azt is megtudtam, hogy április végéig kell leadni, tehát jól állok. De most más dolgom is lesz.

Míra igazi nagylány már és nagyon csini a jelmezében.

Irina, Vindo, kitartást a munkákhoz!
Irina, Bercónál nincs ilyen gond egyelőre, a nagyoknál többször előfordult, de akkor valamilyen kis matricát varrtam a lyukra és el is volt intézve. Bercónál inkább a nadrághossz a kérdéses, de ahhoz meg azt tervezem, hogy veszek passzét és azzal toldom meg. Derékben még jók rá a nadrágjai, de amiket ősszel is vettem, már rövidek.

Úgy volt, hogy ma "kocsmázni" megyünk. A barátnőmnek lett volna félévi vizsgakoncertje, ahol az öcsém is gitározott volna, de olyan magas volt a belépőjegyek ára, hogy itthon maradtunk. Nem is bánom már, mert alig látok.
dmaggie

Sziasztok!

Köszi a jelmez dicséreteket, azért Virankához nem érek még fel. :) Nagyon ötletes és klassz lett Míra jelmeze!

Maggie!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok a tanulással kapcsolatban.

Irina!
Bölcsinél nincsenek körzetek, oda jelentkezel ahova akarsz. Az önkormányzat honlapján találsz infót. Beni a Futár u.-i bölcsibe járt. Nagyon tetszett nekem és neki is, tündéri gondozónénije volt. Akkor még nem készült el az az önkormányzati csana, ami a legközelebb van hozzánk és az ovihoz is útba esik. Most ezen őrlődöm, hogy majd Beni bölcsijébe vigyem majd Domit, vagy ebbe a közelebbibe. Egyébként én is féltem attól az ovitól, ahova tartozunk, mert rosszakat mondtak róla, de nagyon kellemeset csalódtam. Mondjuk ez már a nyílt napon is látszott. Szuper kis ovi! A házból akik el tudták intézni máshová vitték a gyerkőcöket, és úgy látom semmivel nem jártak jobban, sőt.

Vindo!
Remélem, visszavárnak a munkahelyemen. :) Állandó leépítések vannak, ami nem túl megnyugtató, de azért én reménykedem.

Jó pihenést, szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok!
8-kor kiugrottam az ágyból, mondván, hátha jön az upc-s szerelő (a mediabox rossz), de azóta is csak várjuk...

Maggie, mondtam, hogy tök jó vagy! :-)
Megértelek, tényleg van az a fáradtsági szint, amin semmilyen jó program nem tud már javítani.

Katicicó, köszi a választ! A körzetnélküliség jó hír. Hát az ovi, amit kihagytunk, nem tudjuk, milyen, mert nem próbáltuk, az alapján döntöttünk, amit hallottam róla (nem jókat), plusz engem zavart, hogy a zöldesebb rész mellől vigyem ki Ádit egy 6 sávos, forgalmas út mellett, a lakótelep szélén lévő oviba. A hozzáállás sem tetszett, tényleg, mintha kegyet gyakoroltak volna, hogy egy, akkor már több éve dolgozó anya és apa páros gyerekét felvegyék. Értem én a nagy gyereklétszámot, csak nem mindegy, milyen attitűdöt sugároz az ovi. A mostanit szoktam kritizálni, de az előbbi szempontok alapján ezzel semmi baj nincs.
Munkahelyedhez szorítok, remélem, minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
irina

Vindo, írtam privit.

Kép
Kép
irina

Maggie, van hivatalos neve az ilyen gatyalyukra ragasztható valaminek? Megírnád? Köszi előre is!

Kép
Kép
irina

Hahó, csak gyorsan.
Ma nagy takarításban voltam, egész jól haladtam is.
R. sajna korán felkelt reggel.
Irina, film jó volt, mert Jet Li azért harminc körül nagyon szépen mozgott, de a kínai humort nem tudom megszokni :wink: :lol:

Tiszta nyomi vagyok.

Egész nap esett a hó, de nem maradt meg.

Este válaszolok, vagyis Gábor majd válaszol, ehhez ő ért jobban. Én csak egy egyszerű felhasználó vagyok :oops:

Kép
vindolanda

Irinám, ha vasalható vagy varrható matricát, címkét keresel, tudni fogják, hogy mire gondolsz. Most néztem és a vatera a tele van velük, található ott verdás, meg akármilyen is.
Bár én inkább varrtam mindig, nem vasaltam, nem tudom, hogy a vasalásos mennyire tartós.
dmaggie

Szerintem bármelyik rövidáru boltban kaphatóak, de pl. én a müllerben is láttam.
dmaggie

Vindokám, én is tök nyomi vagyok, pihentem is Bercóval, de még így is eléggé lagymatag vagyok. Igen esett a hó, de semmi nem látszik belőle. :lol: Ha minden igaz, talán még egy napot kell így kibírnunk és utána emelkedik a hőmérséklet.
dmaggie

Köszi, lányok, a segítséget (G-nek előre is, de sok időt ne vesztegessen rá)!
Itt is esik valami átmenetszerűség hó és eső között, hideg is van, de szintén nem marad meg. Mi is elég punnyadtak vagyunk, pedig tényleg mindenki aludt éjjel és eleget.

Hát Jet Li tényleg gyönyörűen csinálja :-) Elég (roppant) elfogult vagyok a kínai kultúrával.
Most sorikat nézünk, mikor melyik kedvenc részeihez férünk hozzá.

Ádi éttermet nyitott, saját bevallása szerint is méregdrágát. :lol:
Mondtuk, hogy jó, az ilyeneket szeretjük, csak nem járunk beléjük.
Mindjárt diafilmezünk.

Jövő héten megyek a nőgyógyászhoz, utána védőnős hét, majd utána 4D-s uh. Nem kaptam korábbra időpontot, igaz, csak egy bizonyos orvoshoz akartam menni, ő meg nagyon népszerű (genetikus is, nagyon profi).

Kép
Kép
irina

Na, Rugó egy tünemény volt. Mondtam neki pár rövid mesét, majd az ágyban maradt az alvó Gáborral, én meg kijöhettem.

Jet Li mindig a gyengém volt :roll: 8)

Na, elkezdek, mint a gép, tanulmányt írni.

Később keltem Gábort is.

Kép
vindolanda

Hősként küzdöttem, de már megyek aludni 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Hát én kidőltem 11 körül, de már előtte be-bealudtam azon, amit néztünk. S még bírta 2-ig, ahogy szokta :shock:
Ádi a nagymamának rajzolgat éppen.

Vindo, ihletet adtál, olyan rég néztünk már wushut, hogy szerzek pár ilyen filmet.

Majd hozok vmikor Ádiról kalózjelmezes képet, mert 3 napig abban tett-vett. 8)

Kép
Kép
irina

mármint 2-ig a munkát bírta, nem a filmnézést

Kép
Kép
irina

Halihó!

Én hőseim. :lol: Na, én nem voltam ilyen kitartó, eléggé hamar elaludtam. De még ma sem vagyok százas. De ma mindenképpen kell valamennyit dolgoznom.

Itt gyönyörűen esik a hó. Jó kinézni az ablakon.
dmaggie

A hó tényleg nagyon szép volt. Évek óta nem láttam ekkora pelyheket, némelyik két centis volt :shock:

Irina, mi most ráálltunk a keleti filmekre, tízből hét japán, kínai stb.
Tényleg, erről hallottál már?
http://www.imdb.com/title/tt1899353/

Nekem most sajna nem lehet aludni, ha tartani akarom a határidőket, márpedig kell.
De ma már nem voltam olyan kómás, a tegnapi nap durva volt :x

Takarítottam is. A galéria csak úgy csillog, még fel is töröltem vizes ruhával (a lépcsőn problémás felvinni a felmosót).

Rugó meg G. egy régi számítógépet raknak rendbe. Az unokatesóknál nincs gép, megígértünk nekik egyet. R. szerint csak kölcsönbe kapják :lol:
"Apa, én monitor-szerelő leszek. Montor-szerelő akarok lenni."

Rugónak most nagy újdonság a bánya. Kapott egy bányász legofigurát, és fel kellett világosítani a dolgokról. Azóta az esti mese bányákról szól, és a youtube-on bányász videókat nézünk. Találtam az online antikváriumban egy kis prospektust egy bányamúzeumról, 200 ft volt, le is csaptam rá.
Megígértem neki, hogy nyáron elmegyünk S.tarjánba a bányamúzeumba :D

Azt is megfigyeltük, hogy kezd kialakulni a zenei ízlése. Leginkább a dixieland, a klezmer, a gyors blues és a country tetszik neki. De, kitétel, hogy bácsi énekeljen benne. Szereti a trombita és a szájharmonika hangját. Ha másfajta zene megy a kocsiban, akkor reklamál.

G. beízesítette a teáját sóval, és meg is kóstolta :lol: Ez volt ma a nap fénypontja.

Várjuk az Ádis képet :D

Kép
vindolanda

Maggie, itt is pazar a hó, szeretjük nézni. :-)
Jobbulást Neked -- ma S-nak fáj a feje (szinte sosem szokott neki), vmi szerintem is van a levegőben még mindig.

Vindo, nem láttuk még, köszi, annyi ugrott be róla, hogy többek azt írták, hogy a Dredd cselekményét a The Raid-ből nyúlták le, nekem mondjuk mindegy, ha jó filmek 8)
Hát a keleti filmekre én is ráálltam egy időben, persze csak az ismertebbekhez fértem hozzá (Kitano-filmek nagy kedvencek, minden, amiben volt Zhang Ziyi, Maggie Cheung, Tony Leung és persze a harcművészes vonal, de Ziyi abban is megy, koreaiak kevésbé, de csak a hozzáférhetetlenség miatt, de főleg Kim-ki Duk művészfilmjei, aztán persze az Oldboy, amit mindenki a mennybe menesztett). Mostanában nehéz jókat szerezni, próbáltam a rendezők után menni. A Szigorúan piszkos ügyek 1-3 megvolt? (Amiből A tégla volt a remake.) Szóval bármilyen jó filmajánlódra vevő vagyok :-)
Rugi milyen menő ezzel a bányarajongással :-) és a zenei ízlése is nagyon tetszik :-)
Hát Ádi zenei ízlése teljesen, de anyuéknál ezt a nekem rémes muzsikatévét nézi időnként (ma a csodás MC Haver és Tekknő vagy milyen nevű formációba futottunk bele, engem a ruhájuk kötött le a legjobban, ilyet még sosem láttam), attól mondjuk nem tartok, hogy szükségszerűen ez vetíteni előre a későbbi zenei ízlését is.

Kép
Kép
irina

teljesen = teljesen vegyes

Kép
Kép
irina

Épp kérdeztem S-t, hogy mi tetszett neki jobban, A hős vagy A repülő tőrök klánja, de nem tud dönteni. Mondjuk én sem. :-)

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
irina

Képet holnap hozok, kicsit körülményes idáig juttatni.
Jó munkát annak, aki dolgozik!
Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Köszi a tippeket is :D

Igen, a Rajtaütésnek a plakátja is olyan, mintha Dredd lenne :D

Nekünk ez volt meg nemrég:
http://www.imdb.com/title/tt2025526/
és ezzel szemezünk épp:
http://www.imdb.com/title/tt1436045/

Én azt szeretem, ha kaszabolnak vagy verekednek benne, s nem most játszódik :roll:

A repülős tőrös még nem volt meg :D

Most fenn vagyunk a galériában, Rugó itt akart aludni.
Még mozgolódik a hátam mögött, én meg tanulmányt írok.

McHaver - szerintem a klip még a 90-es évekből származott. Vagy ezek még alkotnak???

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, akkor sikerült dolgozni?
ó, hogyne lennének meg MC-ék, épp azt mondták, hogy ők egyedülálló módon már tizenvalahány éve bírják magukat a piacon :lol: mondjuk szerintem mulatósból is a rosszabbik fajtát nyomják, de nyilván népszerűek. Ezekután még Mága Z-be is belefutottunk a tv-be, a "hegedűvarázs" összeállítás után már nem bírtam tovább.

Köszi Neked is a tippeket, nem ismertem ezeket. A kosztümös keleti filmek szerintem is csodásak, sok pénzt is fordítanak pl. a kínaiak az ilyenekre (országimázs stb.). De a művészfilmjeik is hihetetlen jók. Én a korai John Woo-filmeket igyekszem összeszedni. :-)
Még egy utolsó (ebbe tényleg nagyon jók vannak): http://www.imdb.com/list/TjTGu7NndPM/

Rögtön hozok képeket KalózÁdiról és NagyonUnatkozomÁdiról. Tényleg, kellett kalózfegyvereket szereznem, sikerült (fakardja volt itthon, de azzal bazi nagy sérüléseket tud okozni, az apja már tapasztalta). Na, a fegyverek mellé járt egy félszemet takaró izé és egy okuláré is !!! (ezek szerint egyik szeme sem tökéletes egy kalóznak).
:-)
Na jó, képek és aztán munka ezerrel.

Kép
Kép
irina

Na, ezen a hegedűvarázson jót röhögtem :lol: :lol:

Igen, dolgoztam egyig, és most megint nyomom. Még az összegzést kell megírnom délig, aztán el kell kezdeni a TDK-dolgozatokat.

Kikapcsolódásként Jack White-ot keresgélek magamnak a youtube-on :D

Várjuk a képet.

A galériában aludtunk Rugóval, tök meleg volt fenn.

Kép
vindolanda

Hm, úgy látom, van egy ultimate lista is, tényleg szuper filmekkel rajta: http://www.imdb.com/list/tk035CyEtfc/?ref_=tt_rls_1
Befejeztem. 8)

KALÓZKA
Kép

UNALOM
Kép

:arrow:

Kép
Kép
irina

Jó munkát! :-)

Kép
Kép
irina

Ez a kalóz nagyon brutális :lol:

Köszi a listákat, amúgy már be is szereztem magamnak pár filmet ezek alapján gondolva a későbbi nyugis periódusra :D

Kép
vindolanda

Irina!
Ádikalóz nagyon ijesztő! :) És persze nagyon cuki! Na meg az unatkozós is!
Egészen kedvet csináltatok a filmnézéshez, mi teljesen leszoktunk róla.

Mi jól, hétvégén Visegrádon voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Vasárnapra engem ért utol a takonykór. Utolsóként a családból. Elég vacakul voltam. Remélem, ezzel letudtuk a betegségeket.
Domikám elaludt végre, így megyek a dolgomra.

Kép
Kép
Kép
katicico

Irina: de jó képek! Vagány kis kalóz! :-) de az unatkozom kép is tetszik. :-)

Vindo: jó órarend.:-) hurra.

Nálunk is mindenki MEGINT takonykóros. :-((( ááá de unjuk már!

Holnap farsang, Emma kis kínai lány lesz! :-) megtetszett neki egy ruha..innen az ötlet.:-)

Maggie: van olyan hely ahol iskolára felkészítő van? nevelési tanácsadóban esetleg? vagy van vmi ötleted az olvasás és írás elsajátításának itthon tanítására...nem most azonnal..de akár most is mert folyton olvasni írni akar, de nem akarom rosszul tanítani, de ha összejön 1 éven belül hogy Mi is kimenjünk Svájcba...akkor jó lenne sztem ha már a magyar betűket ismerné...mert a némettel kezdeni...
:shock: :shock: :shock: :shock:
már német tanárt is találtam, egy balettos társa anyukája fog velük németül játszani...hogy abból is legyen egy kis alapja, ne érezze olyan rosszul magát....szerencsére Emma is várja már nagyon a német tanulást.....lehet korai de inkább most mint kapkodni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Katicicó, akkor jobbulást Neked! Visegrád klassz lehetett :-)

Kaqk, gyógyuljatok mielőbb, mindjárt itt a tavasz!!!
Képet a kis kínai lányról kérünk majd!

Pesten már megint helyzet van:
http://eduline.hu/felsooktatas/2013/2/11/Hallgatoi_Halozat_tuntetes_Budapesten_0Z3ZNZ

Debrecenben mi a helyzet?

Kép
Kép
irina

Halihó!

Már most alig látok, de lehet, hogy attól van, hogy sikerült este hatkor megebédelnem. Akkor értünk haza Bercóval, addig dolgoztam, rohangáltam.

Jaj, Irina, én meg sem merem nézni ezt a listát. Már így is többet lógok, mint amennyit lehetne.
Ádi egy tünemény, igen marcona a tekintete. Unatkozás: 8) Bercótól is sokszor hallom, hogy unatkozik.

Vindo, hihetetlen a munkabírásod.

Kaqk, hááát, leginkább számítógépes programokat tudok ajánlani. Jó az ingyen letölthető Beszédmester, de szerintem a Manó-sorozat tagjai is eléggé jól sikerültek. A Beszédmesterről a tanárom (aki vastagon benne volt a megalkotásában is) azt mondta, hogy a gyerekek teljesen egyedül is meg tudnak tanulni olvasni vele. Ha olvasókönyvben gondolkodtok, akkor legmelegebben Tarnai Klára Betűsuliját ajánlanám. A Logopédiai Kiadó könyve, kissé zsúfolt, de nagyon jó a betűk sorrendje, fekete-fehér az egész, bátran színezhet benne a gyerek, stb. Bár én egyszerre kb. négyféle könyvet használok.

Irinám fogalmam sincs, hogy itt mizu, háromig a suliban voltam, utána nem tapasztaltam semmi különöset.
dmaggie

Kaqk, ilyesmiről nem tudok, szerintem akkor valamilyen szakembert kell megkérned, hogy maszekban csinálja meg. Tudok is ajánlani, magamon kívül is embert.
:lol: :lol: :lol: :wink:
dmaggie

Maggie, draga majd akkor beszeljunk errol amikor lesz egy kis szabadabb idod, mert mostanaban van mire nezned, ha Te tudnal segiteni annak orulnek a legjobban. :-) a javaslataidat koszonom, beszerzem. :-)

Kepet igyekszek kesziteni holnap :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, okos, tüneményes gyerekekkel játszani nem teher. :wink: :lol:
dmaggie

Készen van még egy fejezet. :lol: 14 oldalnál tartok. 30 a minimum, amit teljesíteni kell. Szerintem nem lesz gond vele. :lol:
dmaggie

Hahó,
ma munkanap,
majd írok, ha megérkeztem a munkahelyemre :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie, fantasztikus ügyes vagy, már a fele meg is van :-)

Vindo, hajrá, munka, aztán írj is!

Elvittem Ádit az oviba, ahol már a plafonra hágott az izgalom, mindenki a jelmezében táncolt zenére, ahogy beesett az ajtón. Szóval cukik voltak, nagy buli lesz egész nap :-).
Este megnéztük a The debt c. filmet, igen jó volt. Most viszont gyorsan dolgozni kezdek.

Kép
Kép
irina

Akadozik a wifi, nem tudok netezni :?
Remélem, ez elmegy.

Kép
vindolanda

Hali,
Emma is izgatott..ma van a farsang...már majdnem mindenki bent volt...várták nagyon, már a fotós is fotózott ezerrel..lesz buli, tegnap meg bábszínház volt, meg elégették a rossz tulajdonságokat, viselkedéseket....:-)
tél űzés volt!

Maggie: ez igen, jól haladsz! MA találkoztam Vicuskával, annyira édes, csevegtünk picit, :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Most mintha jó lenne :D

Reggel voltam egy Sparban, találtam koffeinmentes kávépárnát.

Takonykór - mindenkinek jobbulást!
Mi épp kifelé megyünk belőle, s már R. sem panaszkodik a fülére.

Visegrád - biztosan jó lehetett :D

Éljen Maggie fél dolgozata.
Neked már ezek csuklóból kijönnek, látod??? :D

Emma és a német - biztos ügyes lesz.

Elküldöm, hátha elmegy.

Kép
vindolanda

Sziaszok Lányok!
Túl egy egész családot ledöntő influenza jellegű víruson...

Nem olvastam, inkább csak a képeket nézegettem...

Vindo!
Rugó nagyon helyes azon a képen!

Katicico!
Ügyes vagy! Nagyon jó jelmezeket készítettél a fiúknak!

Viranka!
Míra kész hölgy! Hihetetlen mennyire nagylány már! A jelmezt már nem is dícsérem...:)

Irina!
Ádi nagyon vagány kalóz! :) Az unatkozó Ádi is aranyos! :) Nálunk az az új módi, ha tv-t akar nézni Gergő, közli, hogy unatkozik...

Nálunk is megvolt a farsang, Zsuzsu Piroska lett, Gergő méhecske...

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: