A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Azt hittem, kettőkor forma 1. De csak este lesz :(

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak életjel, még megvagyunk. Én már egyre nyűgösebben...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Felébredtem. Rám fért egy kis alvás. Mi is majdnem éjfélkor feküdtünk le. Jól elbeszélgettünk itthon a vendégekkel. :lol: Aztán viszonylag korán felébredtem, a többiek még aludtak, így dolgoztam egy kicsit. A délelőtt azzal telt, hogy anyósommal bájologtunk. Ebéd után meg elalatattam Bercót, meg én is aludtam egy órácskát. A szalagtűző jól sikerült, igazán szépek voltak a fiatalok, meg a táncuk is különleges volt. :lol:
Jó sokat ettem.

Most folytatom a munkámat. Holnap meg maradok itthon, hogy nyugiban tudjak dolgozni. A konzulensem egyelőre még nem jelzett vissza.

Irina, szegénykém, elég lehet azért ezeket elviselni. :roll: Jó lesz monst majd egy kis pihi. Jól kezeled a dolgot.

Vindokám, én azt sem tudtam, hogy lesz. :wink: :lol:
dmaggie

Vindo, jaja ... puffoghatnék reggelig, de minek, igazából a mentalitás zavar (egyes emberek mindig mások felett állóknak gondolják magukat), szóvá szoktam tenni, ha vmi zavar.
Hajrá, Brassó, az tényleg szép lehet!

Panndi, hát el is hiszem, h nehéz már így a vége felé... aludni még tudsz? Kitartás!!!

Maggie, örülök, h jól sikerült a szalagtűző (Pesten szalagavatónak hívják, de később szokott lenni, jellemzően decemberben). Milyen tánc volt?
Sok sikert a holnapi dogaírós naphoz, biztos jól fogsz haladni!

Vasalás :arrow:

Kép
Kép
irina

Panndi, mindent bele!!!!
Kinek fogsz majd szólni?

Nálunk Egerben nem is szalag-, hanem gombavató volt :roll:

Maggie, akkor jól sikerült :D

Brassó - még egyetemista koromban voltam egyszer, tényleg nagyon jó kis hely. De G. még sosem járt arra. MOndtam is neki, nem tiltakozott. Már csak az előadó-társamon múlik :D

G. meg R. bűvésztrükköket fognak gyakorolni, én meg akváriumot takarítok :arrow:

Kép
vindolanda

Verusnak :)

Aludni nagyjából tudok, de már sehogy sem az igazi. Nagy a hasam, fáj a derekam, olyan öregasszonyos lettem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vindo, bűvészfiúk :-)))
(Anno volt Rodolfó-bűvésztáskám, hááááááát az vmi tuti volt...)
A fiúk nálunk meg a parkban rohangálnak, én vasalgatok. Kéne dolgoznom este.
Holnap védőnő, már megmértem magam, nehogy ott kapjak sokkot. Vagy ő. :lol: de eddig egész jól állok, bár a 2 mérleg között van némi difi, szóval olyan 2,5-3 kilót híztam eddig. Már szerintem.

Kép
Kép
irina

Panndi, van egy másik ismerősöm, szintén a 4. babáját várja most, ő azt mondta, hogy nevezzük már végre a nevén: a terhesség az valóban teher is tud lenni. :-)
Szóval szerintem nem öreg(-es) vagy, csak terhes. :-)

Kép
Kép
irina

Hát lehet :) Én most 9,5 kg-val zártam ezt a terhességet, pár hete nem hízok. Pedig rég ettem ennyit. A vége valahogy mindig ilyen :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nem tudom, hová tűnt, amit írtam... szóval:
Panndi, ez nagyon szép hízás, bármikor kiegyeznék ennyivel :-)

Kép
Kép
irina

Ja, a 9,5 nagyon példaértékű hízás 8)

A végén a nemalvás, pozíció-keresés stb. Na, az nem hiányzik.

Még mindig bűvészkednek 8)

Az akvárium csak úgy csillog. Még Patrik teknőst kéne rendbe raknom. A vasalatlan ruhák meg tudnak várni, nem panaszkodnak.

Akkor majd várjuk Viranka jelentkezését.

Kép
vindolanda

Szép is a ragyogó akvárium :-) Hát itt nincs csilivili, de a többi házimunka letudva.
Milyen bűvésztrükköt tanult Rugó?
Ádi lenyomott némi performanszot (tánc és nemtudjukmi keveréke, időnként megnevezve, mit csinál), most Gryllusra léggitározik. S. próbál spontán furulyázni, mondjuk tök mindegy, milyen hangszert fog meg, előbb-utóbb értelmes dallamot csal ki belőle. 8)

Kép
Kép
irina

Panndi :) :) jó várom :) úgysem dolgozom most sokat :) csak szombaton megyek,aztán meg 30-án pénteken :) :) decemberit meg nem tudom(bár 1* leírtam :) du-os vagyok mindig,szóval de. szüljél :) ) tényleg mindjárt vége :shock: mikorra vagy kiírva?

Irina,elhiszem h. felhúznak agyilag :( :( Ádi nagyon klasszul furulyázhat :) :)

Vindo,így kell ezt csinálni :) munka,család,kirándulás :)

Maggie,le a kalapom előtted(is) nagyon durván nyomod :)

:arrow: Bálintot hazahozni :)

KépKép
viranka

Verus, na hahó! :-)

Tényleg, mi lehet Anitjával és Milénamónival???

Kép
Kép
irina

Panndi kitartas......:-) nem semmi a 9,5 en 11 el zartam azt hiszem.
Varjuk nagyon a hireket! Es akkor 4 nel megalltok? Vagy mi aterv? :-))

Akvariumm:-), brasso :-)

Irina... A hulyek ellen nincs orvosag, tedd is szova! Ennyi!

Maggie, gondoltunk ratok mikor itt lattukma sok autot a mechwartnal...:-)

Emma nincs jobban, mar a fule is faj, igy marad meg par napot itthon. :-((

Adi cuki ahogy furulyazik :-)
Tanc, nalunk abbanDalma is nagy! :-) ahog zenet hall riszal :-))
Emma meg folyton balettozik, Dalma tegnap meglatta a szarado balett ruhaat , erre magahoz szoritotta, az allaval es ugyjarkalt, majd emma raadta..hat volt nagy boldogsag! :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, szomorúan olvasom, hogy Emma füle fáj, remélem, hamar gyógyul!
Édesek lehettek a lányok a balettrucival, lefotóztátok esetleg?

Kép
Kép
irina

Hát, kitalál saját trükköket is, úgy hogy gondolhatjátok :lol:

Emmának jobbulást!
Kaqk, orvos látta már? Sajna a fül makacs dolog.

Viranka, merre járt Bálint?

Kép
vindolanda

Gábi is beteg, hőemelkedése van, fürdés után rögtön kérte, hogy mehessen aludni.

Hát, ötödik baba mindenképp tervben van :) Nálam a hatodik is...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi....hat nem semmik vagytok, de leginkabb te....:-))) klassz lehet a sok gyerek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Minden érv amellett szól amúgy, hogy az ötödik baba legyen majd az utolsó, de hát azért én még bizakodom... Egyelőre bírjuk :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, akkor majd hajrá 5. baba :-))))
ha van erőtök-türelmetek, az a fő

Kép
Kép
irina

:shock: :lol:
Panndi, nem semmik vagytok, tényleg.

Én anno 12 kilót híztam, mikor terhes voltam.

Kezdődik a hét, mindjárt keltem a többieket. Majd délelőtt benézek Böszörményből is, hátha írt valaki
:D :arrow:

S. egy zenei őstehetség :)

Kép
vindolanda

Mi most ébredtunk a csajokkal. :-)
Faj a torkon :-( oh,
Var rám egy halom vasalni való, remelem a csajok hagynak vasalni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Panndi, mielőbbi jobbulást Gabinak!!!

Kaqk, Neked is gyors gyógyulást! Hagyd a dagadt ruhát másra, kérlek!

Vindo, mizújs az egyetemen?

Na, bementem egy pszichós órára, a felét végigköhögtem (egyszer ki is mentem, van az a "mindjárt megfullad" rész, azt nem akartam közösségi élménnyé avatni), szép kilátások holnapra ;-)
Aztán védőnő, ez a nő jó fej, pl. a 28-30. hétre rendelt vissza, nem akarja, h havonta lássuk egymást, ami nálam abszolút jópont. Szerinte 2,5 kg-t híztam, ami példás. Jaj, csak ne csalatkozzon később bennem :-)

Megyek, tanulok, szerdán írok javítót egy szemináriumból, amire mindent elolvastam, kivéve a gyakkönyvet, a kérdések 90%-a meg abból volt. Azért nem lett rossz, de próba-szerencse.
Leszek innentől.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Panndikám, gyarapodjatok csak! Bár én is tehetném! :lol: Én mindig sokkal többet híztam. :oops:

Kaqk, jaj! Jobbulást!

Nálunk Gergő végighányta az éjszakát. Most már Dávidnak és nekem is furcsa érzéseink vannak a pocakunkban. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. De azért Gergő egy hős. Alig aludt, meg minden, de elment a suliba, pedig mondtuk, hogy ne tegye.

Ma itthon voltam, haladtam is, de van még hátra rendesen. De most valahogy elfogyott az ihletem. Szerintem csinálom a hiányzó dolgokat a vizsgálatból, aztán holnap újra nekiugrok. De már tényleg nincs nagyon sok. Főleg azért mert lassan már nem is írhatnék többet.
Szerencsére a kulimunkát is csinálom folyamatosan. Frissítem a tartalomjegyzéket, egyből írom a hivatkozásokat.
dmaggie

Irina, borzasztó lehet ez a köhögés. Szegénykém.
Már nincs szabály arra, hogy hányszor kell menni tanácsadásra?
A 2,5 tényleg jó. Ügyi vagy.
dmaggie

Maggie, hú, de jól haladtál akkor! Nagyon ügyi vagy! Már alig várom, hogy olvassalak :-)
Gergő tényleg hős, ez aztán a kötelességtudat. Szívből remélem, h Nektek semmi bajotok!
Tanácsadás: anno Ádival havonta rendelt be a védőnő, nagyon untam. De ugye összesen 4 beírásnak kell lennie a terheskiskönyvben (orvostól + védőnőtől EGYÜTT!), nekem ennyi már meg is van. Amúgy nagyon készséges meg hagy időt bőven, 30-40 perceket vagyok nála, néz vizeletet, vérnyomást, súlyt, átnézi a leleteket, kikérdez, de felesleges köröket nem fut, amit én most nagyon értékelek.
Dokihoz ugye 4-6 hetente mennem kell (és megyek is örömmel, mindig van uh, ami megnyugtat). Bár pont most elvesztettem a fonalat, h mikor menjek legközelebb (mert a köv. genetikai uh 18-21. heti, vmikor utána... de mikor?).

Kép
Kép
irina

össz 4. = mármint minimum, ahhoz, h valaki jogosult legyen a tgyásra, gyedre (talán...)

Kép
Kép
irina

Vindo, a Looper c. múvi már elérhető. 8)

Kép
Kép
irina

Hahó :D

Tegnap elaludtam csúfosan, sőt, Gábor is, valamikor éjjel kapcsoltuk le a tekilámpát.

Egyelőre a Total recall vár ránk, de csak vár pár napja :x De egy jó sci-fire mindig van igényünk :D

Maggie, van most vírus, G. is benne volt a múlt héten. Tuti azt kaptátok el.
Aztán Gergőnek nehogy baja legyen.
Mindent bele a szakdogával kapcsolatban :!:

Éljen a rendes és korrekt védőnő :D Meg a 2,5 kilós hízás.
Sikerült haladnod este?

Kaqk, hogy vagytok?
Milyen gyógyszert kap Emma?
Ja, a vasalást nem kell túlzásba vinni.

Velünk semmi különös. Este hat körül érünk haza minden nap, próbáljuk utolérni magunkat, reggel meg kelünk.
De pénteken megígértem Rugónak, hogy elmegyek érte délben az óvodába, és hamar hazahozom. Akkor majd együtt leszünk. És a hétvége is szabad, levelezősök sincsenek most
:D

Reggeli, ébresztő a többieknek stb. :arrow:

Kép
vindolanda

Köszi alakulunk, Dalma mar 90%os, Emma is jobban. Ma épp ajtodíszt készítettünk. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk, ez jó hír, örülök:-)

Vindo, a Looper felét láttuk tegnap és nekem addig tetszett. ;-) szerintem ma befejezzük
Köszi, kicsit dolgoztam, utána volt a némi filmezés, mostanában így csináljuk. Gyűjtöm az erőt a vizsgaidőszakra.
Ezt a 6 órási hazaérést ne is mondd, nálunk is általános, onnantól kb. 1,5 óra van, aztán indul a fürdetés-altatás kör, kevés idő ez együtt.
Ádi megtanulta a "piros" hangot a furulyaórán, ami S. szerint a felső C lesz 8)
elkezdtem neki vadászni a karácsonyi ajándékokat. szeretne gyöngykészletet is (Aquabeads vagy mi a neve), ezek a manuális játékok érdeklik most nagyon. ki is fejtette, hogy remek lézerkardot fog készíteni a gyöngyökből
:wink:

Kép
Kép
irina

G. rám ragasztott valami torokfájós vírust :evil: :evil: :evil: :evil:

A barna hang megvan a South Parkból?
Csak azt ne játssza el :wink:

Ma hat után értünk haza.
Holnap ötkor kell kelnem, mert 3/4 nyolcra ott kell lennem, egy választásban vagyok tag, üldögélek, figyelek, ahogy szavaznak :roll:

Kép
vindolanda

Éljen a gyógyuló Kaqk-család :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Kaqk,de jó h. jobban vagytok :) Cvitamint nyomassátok :)
Irina,szerintem ne Aquabeads-et.Jobban jársz ha veszel vasalható gyöngyöt és hozzá alapokat :) olcsóbb,és szerintem jobb dolgokat lehet csinálni :) Bár M. is rágja a fülemet érte,de tavaly sem tartott sokáig. A vasalhatónál meg arra kell vigyázni,h. sütőpapír legyen a gyöngy és a vasaló közt :) :)
Vindo,te sem unatkozol :) Maggie,te sem :)

mondjuk Én sem :) tegnap 2 közüzemi számlát 1 1/2 óra alatt sikerült átíratnom(hihetetlen) ma anyag szaloncukrokat varratam,holnap kicsit nyugis,csüt.re is van vmi(de megint nem jut eszembe mi :oops: péntekre R. beszervezte nekem invitelt(szolg.cserélünk,mert THome iszonyat)

:arrow: B.elfáradt :) alvás :)

KépKép
viranka

Vindo, jobbulást! Hátha semmi komoly
Jó is a bizottságosdi, tanácsosdi (legalább a pad alatt lehetne olvasni ott...) :-)
barna hang :-) kis sem merem nyitni a kottásfüzetét ezek után...

Verus, köszi a tippet! Márkanevet esetleg tudsz mondani a vasalható gyöngyhöz? az Aquabeads elég drága is, de nagyon rá van kattanva egy ideje
anyag szaloncukrok :-) kép róluk?

Kép
Kép
irina

Ja, ez a szaloncukros nekem is megütötte a fülemet. Hogy kell elképzelni?
Szolgáltatók :?

Irina, hát ne is kísérletezzetek a barna hanggal :wink:
Hát, szerintem vinni fogok egy notebookot, és igyekszem majd dolgozgatni. Biztos lesz olyan húsz perc, hogy nem jön szavazni senki :roll:

Kép
vindolanda

Ja, Vindo, Ádi az oviból hazafelé titeket emlegetett, hogy nálatok milyen sok csillag látszott az égen és milyen jót bújócskázott Rugóval :-)
látott egy joghurtreklámot, azóta is csak a benne szereplő Hulkról és Ironmanről tud beszélni, már együtt harcolnak vállvetve úgy, hogy elkötöttek egy star warsos hajót :lol:

Kép
Kép
irina

Hát ez kedves :D
Rugó emlékei között is élénken él az a nyaralás :D

R. is ismeri ezeket az szereplőket a tetkók meg a joghurtok miatt. A google képkeresőjén meg is mutogattuk neki ezeket a figurákat.

Amúgy otthonhoz képest (Heves m.) itt kevés a csillag :D

Kép
vindolanda

Vindo, hát itt a városban csillagot látni elég nehéz időnként, de hazafelé lejövet azért sikerült, mondjuk az ott Budán pont nem egy agyonvilágított rész, talán ezért.
Hát Ádi szeretné a Vasembert meg Amerika kapitányt, de főleg Hulkot közelebbről megismerni, de ugye a filmről szó sem lehet még úgy 10 évig. 8)

Verus, hajrá, ügyintézés holnapra (szerintem mindenképpen jobban jártok, és hogy egyáltalán van választási lehetőség)

Kép
Kép
irina

Vindo, S. is úgy szokta az unalmat nagy meetingeken kivédeni, h a laptopján nagggggggggggggyon dolgozni látszik. vagy fordítva, látszólag figyel, de közben mélez. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 18:32-kor.

Kép
Kép
irina

Hát, majd meglátjuk.
Elvileg ülök egy urna mellett, szavazólapokat osztogatok, és aláíratom a papírokat :roll:

S. már nagyon profi 8)

Igen, a filmek nálunk sem mennek. Ezért mutogattuk meg a képeket. Így aztán tudja, hogy a zöld bácsi ideges lesz, és akkor nagyon erős. Ha szegény az sárkányos-vikingesen is megijedt, akkor ez még tényleg korai lenne.

A csillagok szépek 8)

G. elmondta, hogy a McQueen-csapatnak két vezetője van. Az egyik barátja, aki nagyobb darab, és erős, meg ő, Rugó, aki okos :roll: :lol:
És azt is megtudtam, hogy R. régen a Pókember csapatba tartozott, de egy alkalommal virslit ettek. Rugó megette, mert nagyon szereti a virslit, de közben kiderült, hogy a Pókember-csapat tagjai nem esznek virslit. Így kialakult egy konfliktus. Rugó nagyon szomorú lett, de csatlakozott a McQueen-csapathoz, amely befogadta, és ott is ragadt.

Hülye mandula- és torokfájós betegség, kész vagyok :?

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, én szépen itthon maradtam, pénteken kell visszamennem az orvoshoz. Van némi lelkifurdalásom, szegény haveromnál tegnap állt a bál rendesen. :oops: De olyan rosszul vagyok, nem ment volna velem semmire. Az a baj, hogy leginkább émelygek, kinlódok, talán ma megoldódik minden. Kezd kijönni a cuccos. Hát soha nem gondoltam volna, hogy megváltás tud lenni egy jó kis hasmenés.
Cserében viszont dolgozgatok. Az első verziót vissza is kaptam a tanárnőtől, van mit javítani rajta, de jónak tartotta egyébként. Irtóra rendes, jó sokat dolgozott a javítással. :oops: Méltányolom nagyon. Irina, Vindo, hogy szokás. A szakdologzóktól szoktatok valamit kapni. Én például arra gondoltam, hogy valamilyen jópofa játékkal szívesen meglepném. Egyébként is gyűjti az ilyeneket.

Szóval mi: Gergővel együtt maradunk. Szerencsére nem kell konyhatündérkednem.

A többiek eddig rendben vannak.

Vindokám, már megint mit szedtél össze. Szavazás: :lol:
Rugó a csapataival: 8) Olyan édesek. Bercóéknál dínó csapat van.

Irina, mi van azzal a szilveszteri ötlettel? Mindig zavarba hozol. Elküldöm a dolgozatot szívesen, bár szerintem nem egy nagy szám. Az a baj, hogy szerintem kevés vagyok hozzá. Mindegy, ez van. Ma igyekszem befejezni. Van még némi javítás, kell még pár eredményhez írnom valamit, + összegzés.

Kaqk, jó, hogy javultok.

Viranka, ez az ügyintézés. :?
dmaggie

Jó reggelt!
Maggie, Vindo -- csajok, mielőbbi jobbulást!
Úgy látom, hajnalban kell jönnöm, akkor van itt pörgés. :-D

Vindo, szerintem Pókember az egyetlen lúzer szuperhős, sokkal jobb a McQueen-csapat, üzenem Ruginak. :-)
Izgisen hangzik az urnázás. :lol:

Maggie, akkor is érdekel, mit írtál, de persze nem akarom erőltetni. Nagyon jól haladsz, legyél kicsit büszke magadra.
Jó ég, annyira szenilis vagyok, h a szilveszterről semmi nem jut e pillanatban az eszembe :oops:
Szakdolizók: csak statisztikát tudok mondani, az alapján nem jellemző felénk az ajándékozás (vagy felém nem): kb. 30 témavezetett, 2 adott bonbont, édesek voltak. Tényleg nem tudom, Szegeden hogy szokás, lehet, érdemes lenne pár zárt MA-st megkérdezni, hogy BA-n adtak-e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 18:33-kor.

Kép
Kép
irina

Nálunk a vezetettek kb. fele szokott adni valamit, néha csoportosan (virágot, bonbont).
Aminek legjobban tudok örülni, az szerintem az orchidea és a könyvutalvány :oops:

Zárjuk az urnát :arrow:

Kép
vindolanda

http://www.regiojatek.hu/termek-49636-vasalhato_gyongy_utantolto.html

http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/222-vasalhato-gyongyok

http://kreativkozpont.hu/technika/vasalhato-gyongy

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50128572/

http://gullivertoys.hu/Keres/Kreativ-jatek/Gyongy/2

Csilla,az utolsó 2-öt nézd meg :) :) az ikeában szerintem a legolcsóbb(+ van doboz is hozzá),gulliverben rengeteg forma szokott lenni

Anyag szaloncukor:
ilyen az enyém is(csak még félkész állapotban)
http://polly-hobby.blogspot.hu/2011/11/szaloncukor.html

:arrow: szabin vagyok és annyit rohangálok :shock: mikor dolgozom nem fáradok le ennyire :? mondjuk ma mézeskalács sütésen voltam :) jól tele is lettem szerintem ebédet is kihagyom :)

tényleg megyek varrni(persze nem így terveztem ezt a napot sem)

KépKép
viranka

Halihó!

Mindjárt indulok Bercóért, meg a tesóm is rám bízott valamit.

Irina, rendben, Te akartad. Még mindig nem vagyok a végén, még hiányzik egy elemzés + az összegzés. Meg biztosan elfelejtettem néhány dolgot kijavítani. De azt meg majd megkapom. :oops:

Vindokám, akkor, ha nálad írok szakdolit, akkor tudni fogom. :lol:

Köszi az infót. :wink: :lol:

Virnka, ne rohangálj! :lol: Csüccs és varrjál! :lol:
dmaggie

Verus, nagyon köszi! Aranyos vagy, h fáradtál a linkek kikeresésével! Az ikeás gyöngyök szerinted illenek bármilyen gyöngy alaplapra? vagy ahány márka, annyiféle gyöngy meg alaplap?
Tényleg jobb, ha dolgozik az ember, tud kicsit pihenni :-) Kitartás?

Maggie, akkor várni fogom. :-)
mit írtam a szilveszterről? tényleg nem jut eszembe...
:oops:

Reggel fél 7 óta meg se álltam. :roll: És hát ma este is meló lesz.

Kép
Kép
irina

Csilla,igen :) gulliverben vettem anno az alapokat+gyöngyöt,aztán ikeásat is használtunk(bár vmelyik kicsit nagyobb lyukú :) ) ha ezt nem veszi észre Míra fel sem tűnik :) :) aztán mindenfélét,még mindig van belőle :shock: :lol:

:arrow: megvarrtam szaloncukrokat,jön B. traffozni :)

KépKép
viranka

Halihó!

Kétnapja olyan kilenc körül eldőlök. Biztosan nyom a betegség is, meg fáradt is vagyok.
Hajnalban meg olyan hascsikarásra, fájdalomra ébredek, hogy na. Lassan ürül ez a vírus. De B6-on kívül nem vagyok hajlandó mást bevenni.

Irinám, szerintem elküldöm ma, hadd olvasgasd, szívesen fogadok javaslatokat. :lol: Még nem biztos, hogy teljes lesz, sőt ez leginkább nyers változat, majd még alakítgatom.
Ma uezt elküldöm majd V-nak is.

Egyszer, mintha Vindo írta volna, hogy gyertek szilveszterezni. Akkor nálunk is eltölthetnénk némi időt, bevethetnénk a szokásos főtéri nézelődést, stb.

Bercónak már olyan listája van a kívánságaiból. Gyakorlatilag, amit lát a tv-ben, az minden kellene neki. De szerintem valamilyen társast kap majd, egyre többet lehet vele játszani. A szabályokat kell azért módosítani, hogy biztosan ő nyerjen. De majd lassan ez is alakulni fog.
Jaj, rohannom kell.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: