Halihó!
Na, én szépen itthon maradtam, pénteken kell visszamennem az orvoshoz. Van némi lelkifurdalásom, szegény haveromnál tegnap állt a bál rendesen.

De olyan rosszul vagyok, nem ment volna velem semmire. Az a baj, hogy leginkább émelygek, kinlódok, talán ma megoldódik minden. Kezd kijönni a cuccos. Hát soha nem gondoltam volna, hogy megváltás tud lenni egy jó kis hasmenés.
Cserében viszont dolgozgatok. Az első verziót vissza is kaptam a tanárnőtől, van mit javítani rajta, de jónak tartotta egyébként. Irtóra rendes, jó sokat dolgozott a javítással.

Méltányolom nagyon. Irina, Vindo, hogy szokás. A szakdologzóktól szoktatok valamit kapni. Én például arra gondoltam, hogy valamilyen jópofa játékkal szívesen meglepném. Egyébként is gyűjti az ilyeneket.
Szóval mi: Gergővel együtt maradunk. Szerencsére nem kell konyhatündérkednem.
A többiek eddig rendben vannak.
Vindokám, már megint mit szedtél össze. Szavazás:
Rugó a csapataival:

Olyan édesek. Bercóéknál dínó csapat van.
Irina, mi van azzal a szilveszteri ötlettel? Mindig zavarba hozol. Elküldöm a dolgozatot szívesen, bár szerintem nem egy nagy szám. Az a baj, hogy szerintem kevés vagyok hozzá. Mindegy, ez van. Ma igyekszem befejezni. Van még némi javítás, kell még pár eredményhez írnom valamit, + összegzés.
Kaqk, jó, hogy javultok.
Viranka, ez az ügyintézés.