Momelcsi
Én szeretem olvasni, ha gyerekekről van szó.Ha haza megyek,egész nap jó kedvem van.Látom amit 5 perc alatt képesek össze hozni.

Igaz van,hogy a sógornőm a plafonon van,de én meg csak jót nevetek rajta.Olyankor mindig azt mondja,reméli egyszer majd én is meg tudom mi az amikor egy percig nem tud másfelé fordulni,pihenni.De nincs az amiért lemondana az anyaságról,azt mondta ő így boldog.

Bármilyen elevenek, és rosszak a gyerekek.
Zsuzsi,Amaryllis,kisbuddha,Nóra,Barikám,diolevél,kisbagoly,
Köszönöm szépen!Olyan aranyosak vagytok.
Itt izgulok a holnapi nap miatt,már arra is gondoltam meg gondolják magukat és nem 4 db okoska fog holnap várni.

Már az is nagy csoda,hogy ilyen jól alakultak idáig a dolgok.Soha nem volt ennyi amit vissza tettek volna, és soha nem mondott apánk jókat a pároménál.A lényeg most, Hála Istennek minden szép és jó,és nagyon bizakodom benne,hogy ha eddig szerencsém volt,akkor most már végre sikerülni is fog!!
Erikk
De jó,hogy végre te is elő kerültél.

Mikor várható nálatok kezdés?Többet is mesélhetnél,pl mi történt azóta veled stb.
Na igen,a képek

De van amikor elfelejtik én meg olyan kíváncsi vagyok hol tartanak,vagy éppen hogy növögetnek az apróságok,gyerekek.
Cicamica
Juj nekem!

Mi olyan megható?

Szívesen válaszolunk ha van valami kérdésed.Nyugodtan kérdezzél,mi is így kezdtük.
Barikám
Mind a 4-et vissza teszi,azt mondta.

Kérdeztem a tovább tenyésztést és a fagyasztást,de azt mondta a méhbe lesz jó helyen.Vagy tudod amilyen lökött tudok lenni,már be is képzeltem, azért mondott ilyet,mert nem is bírják már sokáig.

Össze kell szednem magam,így nem állhatók hozzá.Szóval ha nagyon butaságokat írok,csak adjál a képemre,hogy végre fel is ébredjek.
Kriszto
Most látom,hogy te is voltál.

Hát nem elkerültük egymást

Pedig olyan sokat írtatok ma,és erre itt voltál te is.

Miért nem olvastam vissza.
Azt a mindenit neki 33 hét

Kis tigrisem,mindjárt itt van Lili baba

Jövő héttől egy jó darabig ne is gondoljál majd a munkára.Sokkal szebb dolog vár majd rád,csak is arra készüljél fel.Ja,és nem elfelejteni új fény képezőt venni,ha a régi nem fogja bírni a strapát,mert én ha nem is fogok állandóan itt lenni,de keresgélni fogom ám a képeket.
Almendra
Most nézem sehol semmi rólad.

Gyere,a jó hírekkel!!!Drukkolok!
Mné
Mizus van a csomagolással?Remélem már meg nyugodtál,hiszen te is tudod anyukád igen is szeret.Nekünk is fogsz hiányozni,remélem nagyon nem fogsz minket hanyagolni.
Zsuzsi
Hol van a piri?Ha jól emlékszem már vissza kell számolni.

Szóval,szorítok!!!!
Kit hagytam ki?