A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kvzsuzsi,
pont ezt akartam én is írni, hogy Plonsk, jól fogod magad ott érezni, körülötted csupa sorstárs. :-) Nem fogsz unatkozni.

kisbagoly,
nekem nem mondta ezt D. csak, hogy "ketten vannak, tessék jönni" :-(
tttnora001

Sziasztok drágáim, régiek még elékezhetnek rám :oops: , újaknak üdv. :)
Rendszeresen olvaslak titeket, írni nem írok mert a csodára várok és az még nem jött el...
Kagyló, úúúúúúúúgy örülök az eredményednek és csodálom a kitartásod, meglátod mos jött el a te időd, minden rendben lesz, sőt! ( Ja, és imádom ahogy a képeket követeled! :lol: )
Plonsk, az eddigi hozzászólásaid, kérdéseid alapján egyáltalán nem bízol Dévaiban. Nem kellene intézetet váltanod? A pozitív eredményhez nem csak Dévai profizmusára van szükség, a te hozááállásod is számít (számítana).
Bari, kriszto, mné, kvzsuzsi és a többiek (bocsánat, hogy nem nevezek meg mindenkit) kitartást, türelmet, és mindenféle szépet nektek, hajrá, mennek a drukkok mindenkinek! :lol: :lol:
erikk
Budapest XVIII. kerület

Kagyló ez több mint megható:)))))))))
Nagyon szorítok és köszi Neked és mindenkinek a gyors válaszokat.

Mindekinek megy a drukkk 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

erikk, ha egy másik meddőségi fórumba írogatnék, ott ugyanezek lennének a kérdéseim, kételyeim. Nem bizalmatlanság ez, és nem Dévai ellen irányul.
Már írtam itt is, hogy én még egy fél algopyrint is ötször meggondolok, hogy bevegyem-e. A természetesség és a szelíd gyógymódok híve vagyok.
Dévaitól elsősorban azt várom, hogy vizsgáljon ki rendesen, ennek az utolsó lépcsője most a hycosy.

Őszintén, én hajlandó vagyok mindent megtenni a gyerekért, és ebben a sorban a legutolsó a lombik. Lombikra csak akkor mennék, ha már végigjártam az összes létező természetes gyógymódot, és így sem sikerült.
Tehát mi most még nem fogunk lombikozni, ezért nem is keresek másik intézetet.
plonsk
Budapest

plonsk: akkor ez D-nek ne mondd!! :wink: ő nem a természetesség híve! Ha jól tudom, volt egy lány, aki mondta, hogy jár természetgyógyászhoz, meg talpmasszázsra, meg méhpempőt eszik, és még ehhez hasonló dolgokat, és csak legyintett, hogy szerinte ez nem segít!

Akkor inkább Neked is inkább a természetgyógyászt javaslom! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Momelcsi
Én szeretem olvasni, ha gyerekekről van szó.Ha haza megyek,egész nap jó kedvem van.Látom amit 5 perc alatt képesek össze hozni. :lol: Igaz van,hogy a sógornőm a plafonon van,de én meg csak jót nevetek rajta.Olyankor mindig azt mondja,reméli egyszer majd én is meg tudom mi az amikor egy percig nem tud másfelé fordulni,pihenni.De nincs az amiért lemondana az anyaságról,azt mondta ő így boldog. :wink: Bármilyen elevenek, és rosszak a gyerekek.
Zsuzsi,Amaryllis,kisbuddha,Nóra,Barikám,diolevél,kisbagoly,
Köszönöm szépen!Olyan aranyosak vagytok. :oops:
Itt izgulok a holnapi nap miatt,már arra is gondoltam meg gondolják magukat és nem 4 db okoska fog holnap várni. :oops: Már az is nagy csoda,hogy ilyen jól alakultak idáig a dolgok.Soha nem volt ennyi amit vissza tettek volna, és soha nem mondott apánk jókat a pároménál.A lényeg most, Hála Istennek minden szép és jó,és nagyon bizakodom benne,hogy ha eddig szerencsém volt,akkor most már végre sikerülni is fog!!
Erikk
De jó,hogy végre te is elő kerültél. :wink: Mikor várható nálatok kezdés?Többet is mesélhetnél,pl mi történt azóta veled stb. :D
Na igen,a képek :oops: :oops: :oops: De van amikor elfelejtik én meg olyan kíváncsi vagyok hol tartanak,vagy éppen hogy növögetnek az apróságok,gyerekek. :oops:
Cicamica
Juj nekem! :shock: Mi olyan megható? :shock: Szívesen válaszolunk ha van valami kérdésed.Nyugodtan kérdezzél,mi is így kezdtük. :lol:
Barikám
Mind a 4-et vissza teszi,azt mondta. :wink: Kérdeztem a tovább tenyésztést és a fagyasztást,de azt mondta a méhbe lesz jó helyen.Vagy tudod amilyen lökött tudok lenni,már be is képzeltem, azért mondott ilyet,mert nem is bírják már sokáig. :oops: Össze kell szednem magam,így nem állhatók hozzá.Szóval ha nagyon butaságokat írok,csak adjál a képemre,hogy végre fel is ébredjek. :wink:
Kriszto
Most látom,hogy te is voltál. :D Hát nem elkerültük egymást :( Pedig olyan sokat írtatok ma,és erre itt voltál te is. :wink: Miért nem olvastam vissza. :(
Azt a mindenit neki 33 hét :shock: Kis tigrisem,mindjárt itt van Lili baba :D Jövő héttől egy jó darabig ne is gondoljál majd a munkára.Sokkal szebb dolog vár majd rád,csak is arra készüljél fel.Ja,és nem elfelejteni új fény képezőt venni,ha a régi nem fogja bírni a strapát,mert én ha nem is fogok állandóan itt lenni,de keresgélni fogom ám a képeket. :wink: :D
Almendra
Most nézem sehol semmi rólad. :shock: Gyere,a jó hírekkel!!!Drukkolok!
Mné
Mizus van a csomagolással?Remélem már meg nyugodtál,hiszen te is tudod anyukád igen is szeret.Nekünk is fogsz hiányozni,remélem nagyon nem fogsz minket hanyagolni.
Zsuzsi
Hol van a piri?Ha jól emlékszem már vissza kell számolni. :oops: Szóval,szorítok!!!!

Kit hagytam ki? :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló: hát ez a piri egy fránya dolog, az az igazság, hogy 29-ére (nem) várom. De már 1 hete barnázok, nem tudom miért, ilyet nem nagyon szokott, ma este még fájt is a pocim. Már azt hittem meg is jött, de nem!
Ugyhogy nem tudom.
A lényeg, ahogy megjön, irány D! És kezdéééés!!!

Te meg nem legyél pesszimista lécci!
Mostantól kezdve csak szépre és jóra szabad gondolni!!!
Igen is megmarad mind a 4! Már most beszélgess velük! Mondd el nekik, hogy miért is lenne jó, ha mind a 4-et visszakapnád holnap! Hogy erősíteni tudják egymást!
Otthon leszel beülti után? Gondolom pihenni fogsz?

Drukkolok a reggeli telefonig Neked! Majd gyere a jó hírekkel!

Jó éjt! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi
Progi hiányos nem lehetsz?Valahol mintha olvastam volna erről. :roll: De lehet bébi is,és nem jön meg 29.-én. :wink:
Itthon leszek,és pihenni fogok.Nem kell reggel telefonálnom, hanem 9 után már ott kell lennem.Pár csajjal voltunk leszíváson,és fel is hívtak ma,kinek mi maradt stb.Nekik viszont telcsizni kell,és utána mondják meg mikor menjenek. :D Mindenkinek lesz mit vissza tenni. :wink:

kagyló

Sziasztok, én új vagyok itt és ma lettem túl az első konzultáción. Néhány lelettel készültem, hormonkép- vizsgálattal és rákszűrés- eredménnyel, továbbiakban kér még Ekg, terheléses cukor, mammográfia, Aids- szűrés stb. eredményt is, elvileg a háziorvostól kellett volna mindezekre beutalót kérni, de ő közölte velem, menjek vissza Dévai Úrhoz, mert nagy részét a beutalóknak csak ő írhatja meg... Mi az igazság, hogyan működik ez?
mbetty2
Aszód

mbetty: Üdv itt köztünk! :)
hát az EKG-t a háziorvos csinálja meg, legalábbis ha van neki készüléke, ha nincs akkor gondolom ő elküld valahova, ahol van
A terheléses cukorra a háziorvos is adhat beutalót, DE a terheléses inzulinra csak endokrinológus, vagy nőgyógyász adhat.
A mammográfiára a körzeti is adhat beutalót.
Az Aids szűrésre gondolom D adott beutalót a Mária utcába!
Ott megcsinálják, bár fizetős!
De ha bírod a véradást, akkor menjél el vért adni a pároddal együtt a Karolina útra, és ott is megcsinálják az aids, és egyéb szűréseket ingyen, és ki is adják a leletet!
Mit írt még fel D?
Kicsit mesélj magadról! Hogy kerültél ide? Miken vagy már túl?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló!
Nagyon szorítok ma Nektek, ügyesek legyetek. Várlak a JÓ hírekkel, ha hozod, rakok fel megint képet.
pusz

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Húúúúúú! Jó sokat írtatok! :shock:

Kagyló: Örülök, hogy ilyen sok és jó petesejted lett. :D Képet majd később rakok fel, bár ezen az UH-n nem sok olyan kép készült, ahol jól látszanak a lányok.

Mbetty,Ancs: Üdv közöttünk!

Nóra: Ne aggódj, a nevetés csak jót tesz. Nálam a csajok a sok nevetéstől, mindig elkezdenek izegni-mozogni. Együtt örülnek anyával.
:lol: Marian Keyes-től én az Angyalokat olvastam, nagyon jó volt az is. A Görögdinnyét már egy ideje vadászom, de még nem akadtam rá. Az író új könyve a Sármos Férfi.
Úgy látom, túl sokat agyalsz. Hagyd abba, minden rendben lesz, ne aggódj!!!!!

Plonsk: Szerintem maradj bent, ha D azt mondja.

Zsuzsi: Nem csinálsz tesztet? Hátha..... :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok, én új vagyok itt és ma lettem túl az első konzultáción. Néhány lelettel készültem, hormonkép- vizsgálattal és rákszűrés- eredménnyel, továbbiakban kér még Ekg, terheléses cukor, mammográfia, Aids- szűrés stb. eredményt is, elvileg a háziorvostól kellett volna mindezekre beutalót kérni, de ő közölte velem, menjek vissza Dévai Úrhoz, mert nagy részét a beutalóknak csak ő írhatja meg... Mi az igazság, hogyan működik ez?

Szia!
Én is a múlt héten voltam az első konzultáción és ugyanezeket kérte Dévai. Én elmentem a Mammutba a centrum laborba és mindent megcsináltak, igaz fizetni kell érte. Nekem fél napot kéne ülnöm a körzeti rendelőjébe, hogy beutalót adjon, + heteket várni az eredmnyre és utána végig ülni megint a fél napot, hogy a körzeti ideadja. Ezt inkább kihagytam. Terheléses cukrot, inzulint, HIVet is csinálnak beutaló nélkül és max 1 hét alatt minden eredmény meg van. Mammográfia helyett pedig elmentem egy magán ultrahangra az oktogonra azt hiszem 8000Ft volt.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kagyló! olyan jóóóó és úgy szorítok, hogy ma is jó híreket kapj és minden szépen alakuljon!!!!!

Csajok ez most valami új, hogy D kér terheléses vizsgálatot?

Újaknak üdv köztünk!!!

Mindenkinek minden szépet és élvezzétek a jó időt, mert ha jól látom borzasztó napok jönnek a kánikulával.... már előre rosszul vagyok :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kagyló,
gondolom most vársz a kisbabáidra, majd írj, hogy mizu, jó?

Kvzsuzsi,
ilyenkor a fokozott izgalom hatására elképesztő dolgokat tudunk produkálni a pirivel. Ne foglalkozz vele, ahogy rendesen elindul, jelentkezz a dokinál. :-)

mbetty,
üdv köztünk! Mesélj egy kicsit magadról!
Én ősszel nekiláttam, amit lehet TB alapon beszerezni. Persze gyorsabb sokkal a maszek megoldás, de annyi éven át fizettem az oepnek, meg én mondjuk itthon is vagyok, gondoltam, ráérek. Aztán végül kellemesen csalódtam, mert 2 hét alatt minden papír a kezemben volt. A körzeti dokinak odaadtam a listát, amit kapunk, mi szükséges és türelemmel végigírták az összes beutalót. (Mivel én vidéki vagyok, nem akartam a Mária utcai klinikára menni vérvételre, főleg, ha ott is fizetni kell.) Ja, azt hiszem, hogy a peteérést néző laborokra a helyi nőgyógyászhoz szaladtam el beutalót kérni (felhívtam, a kórházban a folyósón a kezembe adta).
UH mammográfiára viszonylag gyorsan kaptam is időpontot, mert még a hagyományos a "divat". EKGra szintén (bár később a körzeti is megcsinálta az ismétlést), laborok pikk-pakk, a rubeola-toxoplasma, aids, hepatitis vérvételt meg a helyi ántsznél megcsinálták, kettőnknek összesen 46e Ftért. :-(
Mivel én másik intézetből, inszemek után jöttem, egy-két vizsgálatom már megvolt (átjárhatósági, rákszűrés).
Spermavizsgálat Dévainál zajlik, meg az utolsó pillanatban a kenet-klamídia vizsgálat is.

Zafír,
köszi, utánanézek a többi könyvcímnek, épp kitaláltam, hogy rákeresek a neten, miket írt még, mert ez tényleg haláli volt Ha módom lesz találkozni Veled, kölcsönadom a Görögdinnyét. :-)
Nem, ne gondold, hogy sokat agyalok, sokkal jobban tűröm a dolgot, mint az előzőnél. Pihenek, olvasok, tévézek, főzök, és ha néha eszembe jut, elmosolyodom, hogy ugye van két pötty a hasamban. És kész. Nem nagyon érzek semmit, de nem is koncentrálok rá, a múltkor annyi jel volt és semmi, szóval tojok rá. :-)

Kriszto,
igen, ez a terheléses nekem is új, mondjuk nekem volt róla leletem, de magasról nem érdekelte. :-)
tttnora001

Sziasztok,
Néha napján eszembe jut és megnézem a nap kártyáját a neten.
Tegnap este is húztam és annyira tetszett és hogy gondoltam megosztom veletek:
Kép
OSHO ZEN TAROT: Kis Arkanum
Szivárványok 7.: Türelem
Vannak időszakok, amikor csak várni kell. A magot már elvetették, a gyermek ott fejlődik az anyaméhben, a kagyló lassan rétegeket von a homokszem köré, és gyönggyé varázsolja azt.
Ez a kártya arra emlékeztet bennünket, hogy most nincs más dolgunk, mint csupán éberen, türelmesen várakozni. Az itt ábrázolt nő épp ilyen állapotban látható. Megelégedetten, az aggodalom leghalványabb jele nélkül egyszerűen csak vár. Fölötte a Hold különböző fázisai rendre váltják egymást, de az ő türelme változatlan; oly tökéletes összhangban van a Holddal, hogy szinte már eggyé vált vele. Tudja, hogy ez a passzivitás időszaka, és hogy hagynia kell, hogy a természet tehesse a dolgát. Ám ez nem egy álmos és közömbös várakozás: tudja, hogy hamarosan valami fontos dolog történik. Ez az időszak tele van misztériummal - épp olyan, mint a hajnal előtti percek. Most nem kell mást tenni, csak várni.

"Mi elfelejtettük, hogyan kell várakozni; és ez szinte tragédia. Az egyik legértékesebb kincsünk a várakozás képessége; kivárni a megfelelő pillanatot. Az egész természet mindig a megfelelő pillanatra vár. Még a fák is: tudják, mikor van itt a virágzás ideje, és tudják, mikor kell elbúcsúzni a levelektől és csupaszon állni az ég alatt. Ők csupaszságukban is gyönyörűek... amint mély bizalommal várják az új levelek növekedését, az újraszülető lombkoronájukat. Mi azonban elfelejtettük, hogyan kell várni - mi mindent azonnal akarunk. Ez óriási veszteség az emberiség számára...
Ha csendben várakozol, észre fogod venni, hogy valami mélyen legbelül ott növekszik benned - a te valódi lényed. Egy nap akkorára nő majd, hogy lángra lobban, és akkor az egész személyiséged elhamvad: új ember lesz belőled. És csak ez az új ember tudja, hogy mi az az ünneplés, csak ez az új ember ismeri az élet örök nektárját."
Osho

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Kagyló!!!!

Nagyon-nagyon SZORÍTOK!!!!!!!!!!

npgy
Budapest I. kerület

Kagylóóóóóóóó!!!!
Már nagyon várunk a hírekkel!!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

nem hívta ma valaki D-t??? Már harmadjára próbálom, és semmit nem csinál a telefon!!! :(((

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
nyugalom! Vagy a vonallal van átmeneti gond vagy nem jól tárcsázol izgalmadban, nem?
Én most hívtam, kicsöng.
tttnora001

Kagyló, az összes drukkom Tiéd!!!!
kretty
Budapest XIV. kerület

Szia Nóra,

A Görögdinnyét én is imádtam, bár nekem Marian Keyes első könyve tetszett nagyon a Lucy Sullivan férjhez megy, meg amit nagyon bírtam még az az Utolsó Esély Szalon volt. Szóval én is nagyon bírom a könyveit. Szerintem se foglalkozz a tünetekkel, mert csak bedilizik tőle az ember.
Dévai szerintem nem írhat fel semmit sem, de nekem az általános laboron (pajzsmirigy stb.) meg EKG-n túl nem írhatott fel semmit sem a körzeti doki, a mammográfiát is meg a többi hormonvizsgálatot is a nőgyógyász írta fel. Terheléses cukrot nem akarta még ő sem felírni, mondván hogy nem vagyok terhes és az a vizsgálat terheseknek való :( Az összes egyebet meg kínomban fizetősben csináltattam meg, a Mária utcai bőrklinika nem egy kellemes intézmény, hogy kivárjam a sorom míg adnak egy HIV beutalót...

Itt a nyár Lányok, olyan jó élni ! Csak eltöltött az eufória a mai napsütés hatására.

Kagyló drukkolok a 4 babádnak, Nóra neked is a 2-nek már odabenn. Ma voltam ezo-pszichonál azt mondta csak a pozitiv dolgokra koncentráljak, a célra, a babára, semmi másra. Se jobbra se balra nem nézni, csak a végeredményre.

Sziasztok,

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Kagyló, tűkön ülünk!
Mennek a drukkok tovább.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kagyló!
Annyira jó, hogy 4-en vannak.:))
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Nekem tegnap volt a leszívás. 11 petesejtem lett, és ma 11 után lehet csörögni, hogy hogyan állnak, hányan vannak, mi a további menet. Már alig várom.
Abban bízom, hogy szombaton lesz a beülti, és AHA-t végeznek rajtuk ET előtt.
almendra
Budapest XIX. kerület

KAGYLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Hol vagy???
Remélem minden OK!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló: Én is már tövig rágtam a körmeimet. Kérlek gyere, ha tudsz, és meséld el, hogy mi volt tegnap. Légysziiiii!

Almendra: Nagy nagy drukk megy neked is, hogy a babók szépen fejlődjenek. 11 petike. Nem semmi. Várunk téged is a további hírekkel.

tttnora: Hogy vagy? Mi jót csinálsz? Végig otthon leszel a 3 hét alatt?

Zafir, era: meséljetek ti is, hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok. Dolgoztok, vagy otthon vagytok? Gyerkőcök ficánkolnak már rendesen?

Babola, Kisbagoly, Npgy, Rencsi, Nyuszicica: Olyan ritkán jöttök. Jó lenne tudni, hogy Ti hogy vagytok. Ki milyen dokihoz kell, hogy mostanában menjen. Hogyan fejlődnek a babák. Légyszi adjatok Ti is hírt magatokról. És ha lehet, akkor képeket is kérnénk a lurkókról. :) (Hátha előbújik akkor Kagyló is)

Mi a pakolással nagyjából végeztünk. Már csak pár apróság van hátra, de az mind szöszmötölős, úgyhogy egyedül kell megbirkóznom vele. Kiderült, hogy csak jövő héten utazunk. Pénteken jön haza a férjem, szombaton pakolunk, és vasárnap hajnalban indulás Németországba. Várom is meg nem is. Jó lesz ismét együtt lenni a férjemmel, kicsit visszakapni a régi életünket, ugyanakkor nagyon aggódom, hogy megtalálom-e én is ott kint a helyemet.

Teszek fel pár képet a kinti lakásunkról, remélem nem bánjátok. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Mné
mné

Mné: csoda szép a lakás! Kívánok hozzá sok-sok boldogságot és mihamarabb egy csöppséget! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagyló!

GYEREEEEEEEEE

npgy
Budapest I. kerület

Nahát, Mné,

ez a lakás tök jó! Nagyon fogod élvezni a kint létet, én már látom! Kalandnak fogd fel és legyél nyitott egy új világra! Küldj később is fotókat, örömmel venném!
Igen, itthon leszek, nem dolgozom egyébként sem. (szabadkozom, hogy miért lógok: korábban megszűnt a munkahelyem és akkor döntöttünk úgy, hogy nem keresek újat, hanem akkor elkezdtük a dokihoz járást. Az inszemek alatt tisztán látszott, hogy így új helyre nem is lehet jelentkezni, hogy én közlöm az interjún, hogy havi x napot hiányzok.)
De azért nem unatkozom itthon, a varrás mindennapos hobbim, meg van egy nagy kertünk, pici házzal, kb 10 kmre a lakhelyünktől, ahova esténként és hétvégén kijárunk. Most pár napig nem mentem, feküdtem itthon, nem akartam zötykölődni, de tegnap már kint voltunk.

Almendra,
végre! 11? Az egyenesen szuper! 10 óra... már alig várom, mizu.
:-) ICSI is volt?

Amaryllis,
helyes, csak így tovább, a hozzáállásodat tekintve!
Átnéztem azt a polcomat, ahol a Görögdinnye is volt, és meglepve láttam, hogy tényleg ugyanaz a nő írta a Lucy S. férjhez megy és a Szusi kezdőknek c. könyvet is. Neki is láttam azoknak is újra, bár elfogult vagyok, a legjobb a Görögdinnye. Folyton rázott a nevetés, ahogy azt olvastam. Ráadásul ugye egy frissen szült nőről szól, icipici kisbabával, ami külön jó téma most.

Kretty,
Te hogy vagy, pihengetsz? Otthon vagy?
tttnora001

Most nézem, hogy az előbb megírt levelemhez reggel negyed 9es órát állított a gép. Biztos más időszámítás, még jó, hogy írtam, hogy kb 10 óra van... :roll:
tttnora001

Szia Mné,

Nagyon szép a lakás, a németek miatt meg ne stresszelj ! Hogy állsz a nyelvvel ? Akarsz kint munkát keresni ? Sok német nő nem vagy csak 4 órában dolgozik kint.

Nóra, nem kell szabadkoznod hogy nem dolgozol épp most, én pld csak azért nem váltok még most, hogy legyen TB-s munkahelyem a lombikok miatt. Persze én sem jelentettem be a munkahelyemen, hogy ezen csámcsogjanak....

Kagyló, most már tényleg jöhetnél a hírekkel... nagyon várunk

Sziasztok,

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot. :lol: :lol:

Egyelőre hárman indultak osztódásnak, de még a többiek is beindulhatnak.
Nagy meglepi volt, hogy holnap 11:30-kor lesz a beültetés. Izgulok rendesen. :D :D

Nóra!
Nem tudom, hogy ICSI volt-e, de majd gondolom holnap elmondja a doki beültetés előtt, hogy hogyan alakultak a bogyóink.

Mné!
Tök jó a lakásotok. Elhiszem, hogy félsz az ismeretlentől, de biztos jó lesz, főleg, hogy együtt lehetsz a pároddal. :D
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!
Tőletek Dévai mikor kérte az élettársi kapcsolatról a papírt? Én még a volt férjem nevét viselem, gondolom ez fel fog tűnni, viszont baromi macerás éppen e miatt és más dolgok miatt a közjegyző. Eltart egy darabig míg minden papírt beszerzek neki, viszont e miatt nem szeretném húzni az időt.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Almendra,
de jó, de jó! :-) Miért volt meglepetés, ott nem két napra szokás visszaültetni őket?

kisbuddha,
hát, ahogy nálunk mentek a dolgok, hónapok múlva is elő-elő került egy újabb papírigény ;-) Szerintem jobb, ha Te hozod fel és kezdesz neki az ügyintézésnek, nehogy a finisben akadjatok meg ezen.
tttnora001

Elkezdtem az ügyintézést, csak 30-60 napos határidők vannak a papírok kiadásánál. Ugyanakkor minden más orvosi leletem júli 11-re kész lesz, mire megyek a második konzultációra, és elvileg az első inszemet agusztus elején lehetne kezdeni ahogy megjön a piroska. Csak akkor sikerülne a jogi oldalt lepapírozni ha mindenki tartja pontosan az ügyintézési határidőt, de ez meg csak álom szerintem. A közjegyző azt mondta nyilatkozhatok az élettársi kapcsolatról, de úgyis kérik majd a válásról a papírt, azt meg időbe telik beszerezni :(
kisbuddha
Budapest III. kerület

kisbuddha,
ehhez sajnos nem értek. És ha felhívnád a dokit? És hátha tényleg kell a válási papír is?
tttnora001

Nóra!
A Kaáliban csak akkor szokták a 2. napon beültetni az embriókat, ha kevés van, vagy valami más indoka van, hogy nem lehet tovább várni.
Áltlában a 3. napon van a transzfer, és ha többen vannak jók, akkor elviszik őket az 5. napig. Ezt szeretik a legjobban, mert addigra már csak tényleg a legjobbak jutnak el.
Az előző lombikomnál 24 petesejtből 17 termékenyült meg, és az 5. napon kaptam vissza kettőt, és négy lett fagyasztva. Szóval csak 6 embrió volt szuper, a többi menet közben feladta...
almendra
Budapest XIX. kerület

Kisbuddha,

Mi csak nyilatkoztunk arról hogy élettársak vagyunk a Dévai Intézet által adott papirokon, közjegyzős papirt erről külön nem kért. Mondjuk nem is voltunk előtte házasok senkivel sem. Azt hittem hogy a válásról azonnak kiadják a határozatot, anyakönyvet akármit. Azt tudom hogy akkor van a gond, ha még valaki nincs elválva, mert akkor automatikusan a férje nevére megy a gyerek (hiába nem tőle van)...

Almendra, ennyi petesejtnél nem tudsz továbbtenyésztést kérni ? Azt olvastam, hogy minél tovább mennek, annál jobbak az esélyek. 4 felett lettek a petesejtjeid, nem ?

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis!
Engem is meglepett a döntés, mert már 3 megtermékenyült embirónk van, és még lehet hogy páran csatlakoznak holnapig.
Lehet, hogy az az oka, hogy beszéltem Sajgó dokival tegnap az asszisztált hatchting (AHA) lehetőségéről a punkció után, és nem zárkózott el előle. Gondolom holnap majd elárulja, hogy miért ez a nagy sietség.
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,
az is lehet, hogy ha nem sikerült megmaradni az 5. napos babáknak, kipróbálják a gyors visszaültetést, hátha így több sikerrel jártok.
De majd holnap kiderül, írj mindenképpen!
tttnora001

Kagyló, hol vagy? Nem éééér így eltűnni, így hogy küldjem a ragacsot?, báááár gondolatban küldöm ezerrel, de szeretném,ha itt is küldhetném!!! Gyere pls!!!

Almedra, juuuuj de izgiii! Gyere holnap este és Te is kapod a ragacsot! Igyekszem mindig jönni és követni az eseményeket és osztogatni a ragacsot, ami idén sok anyujelöltnek hozott kisbabát ;)

Mné, szuper lesz a lakhanditok! Biztos nem kell sokat várni a csodátokra!!! Jövőre sírástól lesz hangos, az tutiiii!

Papírbeserzőknek, minél hamarabbi beszerzést!

Zsuzsi, megy a tüszőnövesztő drukk!!!

Pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Kagyló, merre vagy? Kezdek aggódni. Mondd hogy minden rendben! Léééééégyszi jelentkezzzzzzzzz!

Almendra , megy a drukk a kicsiknek!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

KAGYLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ????????????

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Nem szándékosan tűntem el,csak a párom el tiltott a számítógéptől.Ne tömjem a fejem minden félével.Jönni fogok,csak ki kell cseleznem. :roll:
Mné
Nekem nagyon tetszik a lakás.Szívesen el fogadnám én is.Biztosan jó lesz ott nektek. :wink:
Kretty
Annyira örültem amikor végre elő kerültél. :D Köszönöm szépen!Én is ugyan ezt kívánom neked is!!!!! :wink:
Era,Zafir
Hol vannak a képek? :shock: Kérem...kérem.... :oops:
Npgy
Köszönöm!Hogy vagytok?Nem ám csak ennyire jönni,minden érdekel. :wink:
Barikám,Kriszto
Nem tűntem el!Itt vagyok,csak nem mindig lehet.Olyan aranyosak vagytok,de mindenki. :oops:
Nóra
Hogy vagy(tok)?Már nagyon várom a tesztedet!!!!Csíkos lesz!
:wink:
Almendra
Hű,de szép a 3!!!Ma vissza is kaptad már?Jól vagy? Pocakod?

Csajok nem is tudom,hogy csalódott legyek vagy nem. :roll: Még kint várakoztam meg kérdeztem a Györgyit hogy vannak a picikéim.Már akkor kiderült nincsenek 4-en,de nem mondott semmit,majd apánk.Jó sokára be is kerültem,nagy nehezen mint ha a kis doki bent van,meg kaptam a választ szabálytalanul osztódott.Fogalmam sincs ez mit jelent. :roll: :( Ami engem valójában érdekelt,van-e gond a petékkel vagy nincs,de erre nem kaptam meg a választ.Kettő okoskát kaptam vissza,egy 6 sejtes volt,a másik 4,de azt mondta a Kálmán már el kezdett osztódni a 6 sejtes felé a másik is.Szombaton be kell adnom egy ovitrellét.Az mire van?Mert már ezt sem kérdeztem meg,de ha segít mindent beadok. :D Barikám,kérem szépen a ragacsot,nagyon szeretném ha kis mama lehetnék!Légy szíves szorítsatok továbbra is,hátha a kis okoskáim is meg hallják. :oops:

kagyló

Kagyló! drága! két pöttöm tökéletes!!!!!!!! pihenj, ne agyalj és gyere, amikor csak kedved van! és kicselezed a zurad! :wink: :wink: minden rendben lesz, nagyon-nagyon szorítunk, már kész nyomozásba kezdtünk utánad, annyira aggódtunk, hogy mi a helyzet Veled!

Ovitrelle az jó, egy egészet kell szúrnod? A megtapit segíti. Csináltak AHA-t is?

szorííííííííííííííííííííííííítok :D :D

kriszto

kriszto82

Kagyló: jajjj annyira örülök, hogy írtál!!! Már nagyon aggódtam érted!
Hát szerintem ez is tök jó, hogy két ilyen szép kis petécskékekt vissza kaptál!! Én kép nélkül küldöm a babaragacsokat!!!

Az ovitrelle nem csak a tüszőérésben segít, de a beágyazódásban is! Nyugodtan adjad csak be!!!
Csak 1-et kaptál?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Nyomozást? :shock: :lol: :lol: :lol:
Ja,hogy a megtapadást. :shock: Hogy erre nem gondoltam.Nem egészet,hanem 1/3-ot kell beadni.Igen,kértem az AHA-t is.

Kriszto,mondta a párom tegnap,hogy milyen jó lenne ha sikerülne. :cry: Olyan aranyos volt,és szinte alig enged valamit is csinálni. :roll:

kagyló

Kagyló: Hál' Istennek, hogy előkerültél... 2 pöttömke, az csoda-szuper! Én is küldöm a virtuális babaragacsot! És nem csak hogy leszel, hanem már KISMAMA VAGY! Igaza van a párodnak, pihenj sokat és csak a kicsikkel foglalkozz. :)

Mné
mné

A laptetőmet ha nem haragszotok meg érte, akkor teljes egészében Kagyló kismamánknak küldöm, és az ő két kis csöppségének!

Mné
mné

Na végre Kagyló,
mondd meg a párodnak, hogy oké, sztem se olvasgass sok sületlenséget a neten, de túl sokan vártunk Rád ahhoz a hírekért, hogy letiltson a netről. :-)

Szerintem ne legyél egy kicsit se csalódott, a lehető legjobban jártál:
Most őszintén, sztem 4et D vissza se engedne ültetni. Ott kéne hezitálnod, hogy melyik 2-3at tegyék vissza. Nem lenne benned a félelem hogy pont a legerősebb marad a pipettában? A negyediket meg megsemmisítik. :-( (úgy tudom, egyet nem fagyasztanak le)
Vagy, mondjuk, hogy visszatesznek 4 babát és mind megmarad? Kihordani fizikai képtelenség (4 újszülött csecsemő gondozásáról nem is beszélve), tehát akkor megint döntened kéne, hogy mit csinálj? Kettőt vegyenek el a terhességed alatt? De melyik kettőt? És ha ezzel a többi is elhal?
A másik a fagyasztás. Én nem bánom, hogy még egyszer sem sikerült fagyibabát gyártani. Azok megmaradási esélye még kisebb, mint a frisseké. Van egy lány, akivel együtt voltam februárban az első lombikon, ő már 5. alkalommal futott neki. Mesélte, hogy már egy teljes óvodára való fagyibabája van, mindig sokat szívnak le, szinte mind meg is marad, mindig eljutottak az 5. napig és nem maradnak meg. Februárban neki 11leszívásból két naposan még 10 babája volt (!), de kivételesen azonnal beültették, hátha jobban beválik, mint korábban a blasztok. Szóval, nekem elég az ami van és az legyen egészséges kisbaba, nem igaz?
tttnora001

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: