Sziasztok!
Lányok, nekem mindjárt latin zh-m lesz, nem tanultam rá semmit, aztán itt fórumozok. Dehát most ébredtem, kell a pihenés egy kis kávé mellett.
Mendi lázas, szegénykém nagyon belázasodott, alig tudtuk levinni neki a lázát.
Nekem nincs gondom a fogyással, mióta elkezdtem a sulit, kb 8 kg-t adtam le. De engem iszonyatosan megterhel ez az iskola, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Az a borzasztó, hogy szeretem.
Irina
sárga vagyok! De csodálatos helyeken voltál!

Olyan jó, úgy örülök, amikor hozol képeket!

Milyen volt ott, hogy érezted magad, milyen érzés volt? Olyan jók a képek!
Maggie
hogy fogod megoldani a ballagást és képzést? Nem lehet máskor menni, csak most van?
Nem azért mondom, de irigykedem, hogy ti csakúgy találkozgattok. Hát na!
Vindo
de durva! Tulajdonképpen az a lényeg, hogy nem lett semmi bajuk, de azért olyan mint a filmekben.

Tiszta izgalom.
Katicico
mi még nem találkoztunk. Szép kis családocskád van.

Gomba. Hűű, nekem mindig a gombás néni jut eszembe. Van nálunk egy tanárnő, ő tanította (ha ezt lehet tanításnak nevezni) a munka és tűzvédelem című tárgyat. Rásózták, mert gombából nem sokat tud tanítani az egészségügyi főiskolán, gondolom, hogy ő lehet a jolly joker, akit elő lehet venni szükség esetén.

A diák közé mindig betett pihentetőnek egy-egy gombát, ilyen-olyan gombákat és mesélt róluk. Először azt hittük, hogy viccel, de nem, komolyan gondolta. A végén már kentük-vágtuk, hogy a gyilkos galócának csizmája van, olajszínű karimája meg gallérja, vagy hogy?

Amikor kérdezte, akkor kórusban mondtuk.

Csúcs az a nénike, rettenetesen jóindulatú, nagyon lelassult, a felfogása is kicsit már olyan lassúcska, de mindig vidám, és a gomba, hát az elmaradhatatlan.

Ha valaki csak említést tesz a gombáról, eszembe jut.

Voltak, akik teljesen ki voltak rá akadva, én nagyon bírtam.
Viranka
hát igen, a gyerekek rá tudnak játszani a dologra.

Ha fáj, hát hadd fájjon nagyon.
Panndi
a Flóra csodálatos név szerintem.

Van egy évfolyamtársam, aki Flóra, ő egy cukorfalat, egy édes-édes nagyon aranyos emberke.

És még szép neve is van. Nagyon jó nevet választottatok!
Gremese
hát szegénykém, neked jól összejött ez a viszketéses cucc... Nagyon sajnálom! Főleg, hogy itt van ez a meleg... Bár most jön a hidegfront, nem fogsz te sokáig cipekedni már szerintem.
Kaqk
milyen lego gyűjtés van? Matrica és utána olcsón lego? Dalma már mászik? De jó!

Ez olyan aranyos!

Istenem, néha megállítanám az időt, hogy még hadd élvezzem a hiszti-gombóc előtti időszakot.
Na tanulok egy kis latint, mert már szégyen és gyalázat!