A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Rugóéknál csak február végén lesz a farsang. Autó akar lenni, valai kartonpapírosat alkotunk :roll:

Viranka, csinos sapka.

Kép
vindolanda

Szia, Vindo!

Igen, igen, már csak egy kiadós megfázás/felfázás hiányozna Nektek. Azért szerintem nem lesz egyszerű a holnapi napotok. Rugó marad az oviban v. viszitek őt is?

Irina, igen. 8) Úgy örülök, hogy ilyen megbízható, jó gyerekek. Malév nem kártalanít valamilyen formában?

Viranka, dögös sapi. :lol:

Bocsi, de mennem kell vasalni. De azt még leírom, hogy az éjszaka egy ébredés alkalmával megállapítottam magamban, hogy holnap szombat (mármint ma) lesz. Rossz volt az, amikor tudatosult bennem, hogy nem ez a valóság. :oops:
dmaggie

Vindo, 8 óra, az borzasztó fárasztó.
Örülök, hogy nagymamádnak is jobb a hangulata kicsit.
Nekem a nagynéném vesztette el 2 éve a férjét (nem volt fiatal, betegeskedett már), teljesen összetört tőle.
Egyébként mikor jön a hó, mert már ígérik pár napja, itt sehol semmi.
A hidegtől tartok, nincs fenn a téli gumi (ne kérdezzétek, miért). Ha bejön a hó, nem tudom, hogy mozgunk hétvégén a kocsival. :?
irina

Maggie, jobb lenne, ha már szombat jönne :-)
Nem tudok semmit kártalanításról, tegnap még a M. ügyfélszolgálatán se tudtak semmit, az újságírók a nyakukra járnak, de hiába. Gondolom, valami csak lesz. Annyiból megnyugodtam, hogy csakazértiseljutok, ahová el kell.

Lassan fürdetés, remélem, este valami jót nézünk S-val. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 10:08-kor.
irina

Vindo, Nektek pedig jó utat, ne fázzatok!

Sziasztok!
irina

Filmek tekintetében csak annyit mondhatok, hogy a Skorpiókirály hármat csak akkor nézzétek meg, ha nagyon muszáj, vagy ha mata részegek vagytok.
Ilyen szempontból az etalon a Gor II. c. fantasy, annyira sokat röhögtünk rajta, hogy kétszer néztük végig egymás után. De nem azért lett vicces, mert a készítők is így akarták.

Vizsgázók - na, hát velem is volt ugyan ilyen plusz nap :x :x :x
A leggyengébb összetétel sokszor jön össze az utolsó alkalommal.
Repjegy :?

Havat most péntektől mondanak állítólag, és mínusz 25-öt jövő hétre.

Maggie, majd lesz még szombat is :wink:
Vasalás megyeget?

Rugó jön velünk haza. Gábor vele marad otthon, ebben a hidegbe nem akarom, hogy megfázzon jobban. Én meg megviszem kocsival Bükkszenterzsébetre (ott lesz a temetés) kocsival anyát, mamát és anya férjét.

Kép
vindolanda

Tényleg, Irina, milyen gyakran vezetsz?

Kép
vindolanda

Vasalás felfüggesztve (holnapig) :wink: :lol: . Bercó még nem alszik, mennem kell mellé.

Szegény vizsgáztatók! Sajnálom! Biztosan nem lehet egyszerű megbuktatni valakit.

Na, megyek tényleg. Mert már itt táncol a nappaliban. :twisted:
dmaggie

Visszakukk:
Vindo, én soha nem vezetek. Nem vagyok kishitű dolgokban, de nem akarom összetörni a kocsit. Felénk Lexusok meg egyéb méregdrága autókból is sok van, és általában az ún. Dinamikus Városi Vezetési Stílus (= az én szótáramban a fék-gáz váltogató idiótizmus) dívik. Nincs pénzünk új kocsira, nem is lesz, S. meg jól vezet. De kéne vezetnem, csak egyedül nem akarom elvinni, S-val meg hadd ne mondjam, mennyit vagyunk évente kettesben, hogy gyakoroljak. De érzem is a hiányát, teljesen elfelejtem. :cry:
Köszi a hóhíreket, nem vagyok optimista így téli gumi híján a kerekeken.
Film: nem fenyeget a Skorpiókirály, S. nem szeret ilyet nézni (bár amúgy majdnem mindegy szokott lenni neki). Rengeteg ötletem van, mit lehetne nézni (Millenium trilógia befejező része, Margin Call, The Road, Hangover 2, Tree of life) -- ja a Sherlock Holmes 2. nagyon jó, ha még nem láttátok volna.
irina

idiotizmus, rövid o.
irina

Sziasztok!
Nagy a csönd. :?
Azért remélem, mindenki jól van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 10:18-kor.
irina

Szép estét :)

Csilla,hogy bírod elviselni ezeket? Hihetetlen... ilyen szemtelenek legyenek :(
Gyertek el hozzánk :) Itt gyakorolhatsz :) :)
Millenium trilógia :) Mi Nyíregyházán néztük meg mind3-at :) mondjuk Nekem könyvben is nagyon tetszett.Lerakhatatlan kategória Nálam :) SH2,arra kíváncsi lennék,az 1 is tetszett :)

Köszi a sapi dicséreteket :) már rendeltek,csinálom :)
Közben M. szarul-ahogy Ő mondja:elkaptam egy vírusfertőzést-lehet a holnapi suli kimarad :( meg a korizás.

:arrow: megvacsizott, pá

KépKép
viranka

Verus, Mírának mielőbb jobbulást, remélem, semmi az egész, csak fáradt.

A SH akciófilm, nem annyira nyomozós. Én bírom, ahogy G. Ritchie rendez, szép képeket is csinál (az operatőre).
Én félek megnézni az amerikai változatát a Tetovált lánynak. Fincher az egyik kedvenc rendezőm volt, de már a Pánikszoba is borzalmas volt szerintem, nem tom, mi van vele. Amit olvastam, az alapján ez a filmje sem túl jó. Semmi fincheresség nincs benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 10:22-kor.
irina

SH - mármint az SH2
irina

elég volt nekem a svéd változat :) :) amerikait majd ha megyünk nyaralni.... :wink: :?
:arrow: átadom helyem :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Mirának jobbulást!

Gyorsan leírom, mi minden történt velünk. Vagyis igyekszem.
Először is Rugó már szerdán eset olyan fáradt volt, hogy a kocsiban, az óvodából hazafelé addig majdnem bealudt, amíg G. berohant egy boltba. Este persze feléledt, hajnalban meg korán kelt, mert izgatott volt a hazaúttól. Aztán odafelé háromszor dőlt ki majdnem, de nem, kibekkelte a majdnem három órás utat. Szerencsére sikerült meglógnom mellőle, mert amúgy sejtette a lelépési szándékomat, és két kézzel szorított folyamatosan.
Igen jól fel kellett öltözni, ez momentán egy harisnyát, két cicanadrágot, három zoknit és három pulóvert jelentett betörő sapkával és kapucnival kombinálva, de így is teljesen szétfagytunk. Egy árnyékos helyen álltunk, és a fenekünkre kaptunk valami süvöltő hideg szelet egy hegytetőről. Amúgy sem fáklyás menet egy temetés, de így... Mindenesetre a régen látott unokatestvéreimmel azért találkoztunk. Én fuvaroztam mamát, anyát, anya férjét meg anyósomat. Anya férje először ült mellettem autóban, így aztán végig hallgattam - ebbe a tükörbe nézz, most szedd alá, innen üres, engedd a kuplungot, most válts :shock:
Rugó közben Gáborral volt otthon náluk, ahol nagy volt az izgalom, új sparheltet hoztak, ami már igen dizájnos volt, üvegajtó, fekete szín... Rugó oda meg vissza volt érte. Közben persze teljesen kifáradt, majdnem elaludt. DE nem, legyőzte. Ekkor az az ötletünk támadt, hogy bemegyünk még anyáékhoz, és csak fél hét felé indulunk, hogy Rugó reggelig aludjon. Így is történt, mikor hazaindultunk, rögtön kidőlt, és gyerekülésestől hoztuk be a lakásba. Egyszer éjszaka próbált felkelni, de nem hagytam. és mivel hétkor még javában aludt, szóltunk az óvodában, hogy amúgy is folyik az orra, és nagyon kivan a gyerek, szóval ma maradna.
Így a mai munkámnak lőttek, de Rugó szeme már kevésbé karikás. Tényleg szörnyű állapotban volt szegény.
Röviden ennyi történt.

Kép
vindolanda

Halihó!
Vindo: szegény Rugó, de szegény Ti is ebben a farkasüvöltő hidegben :-( (nem tudom, én csak téli temetésekre emlékszem az életemből meg jeges szelekre...).
Majd ma jól kipihenitek magatokat :-)

Lányok, lehet, h én vagyok a hülye, de kiakaszt, ami most megy az ovis csoportunkban: egy kislánynak lesz zsúrja, és olyan ajándékötletekről megy az eszmecsere a levelezőlistán, hogy az agyam eldobom. Barbie-król meg ilyenekről, már bocsánat, de egy eredeti B. baba alsó hangon is 4 ezer forint. Már igent mondtam korábban a zsúrra és örömmel viszem el Ádit meg ajándékot is a kislánynak, de én teljesen elszálltnak érzem ezeket az ötleteket. A legjobb barátnőm gyerekeinek veszek ennyiért ajándékot. Őszintén szólva értem én, hogy ez egy 12. kerületi óvoda, de 90%-ban közalk. szülők gyerekei járnak oda. Nem értem ezt a flancolást, és eddig nem is volt jellemző, teljesen normálisan öltöztetett gyerekek járnak oda. Na most az akadémiai kutatóintézetes fizetésekből biztos nem tud mindenki havi 1-2 barbiet kigazdálkodni, mert mondjuk 25 gyerekkel számolva havi 1- 2 szülinap minimum van.
Ti mit tapasztaltatok?
Nekem elment a kedvem az egésztől, szerintem mást találok ki.
irina

Csilla,van még horgolt hello Kitty-m vigyél azt :)

:arrow: M. nem hagy :)

KépKép
viranka

Irina, valami hasonló van abban a db-i elitnek tartott iskolában, ahová a kisebbik bátyám gyerekei járnak, csak ott mekis parti a szokás, ami gyerekenként vagy 20 000 a szülinapos szülőnek...

Hát, ami minket illet, a 29 gyerekhez két darab szülőt tudok kapcsolni, levelezőlistánk pedig nincs, sőt a legtöbbjüknek szerintem internet sincs bekötve :roll: Parti csak az óvodában van, de nem kötelező az sem, csak rágcsát meg sütit viszünk.
Viszont ez egy falusi óvoda, sok a szegény gyerek, a ruhákon-törülközőkön látom. Szóval itt mások a körülmények...

Kép
vindolanda

Ja, a horgolt HK nagy királyság, mi is nagy becsben tartjuk 8)

Kép
vindolanda

MOndjuk a szülőket azért sem ismerjük, mert amikor mi felvesszük Rugót olyan fél öt körül, már nincs ott egy gyerek sem szinte. Reggel meg vagy G. viszi (ő is nagyon szociábilis tud lenni:)), vagy hétkor megyünk, amikor szintén alig van gyerek.

Kép
vindolanda

Bár eltűnt mindenki, azért leírom, hogy ide is elért a havazás. Egy órája esik, fúj a szél, és mínusz tíz fok van. Brrr.

Rugó szókincse kiegészült az Atyaúristen és a bazé szavakkal :roll:

R. ma passzív napot tart, leginkább számítógépes játékokkal nyomul.

Koffeinmentes kávézni :arrow:

Kép
vindolanda

Kutyaordító hideg van..:-) szálingózik a hó..a ruhák kint száradnak. :-) Furcsa mód tegnap is kitettem és este mikor behoztam szárazak voltak :shock: :shock: :shock: :-)

Vindo: melegedjetek fel, pihenjetek!!!

Irina: azért ez elég durva. Eddig esküvőkön hallottam ajándék "listáról" de egy ovisnak..barbi? nem az a lényeg hogy együtt játszanak.? Nálunk ez még csak a csoport felénél van ők már 5 évesek, ők járnak egymáshoz szülinapra..nem tudom van e ilyen..mondjuk ez alapítványi ovi. :? DE jövőre már önkormányzati lesz..juppppii....csak a kajcsit kell fizetni, ami remélem marad helyben főzős.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, melyik oviba mentek?
Mennyit fizettek amúgy most?

Mi a galériában teregetünk, ott két szárító simán elfér, kb. 12 óra alatt meg is száradnak a ruhák teljesen, mert olyan 28 fok van, néha több is.

Kép
vindolanda

Vagy ugyanabból lesz önkormányzati?

Kép
vindolanda

Itt vagyok, csak jegybeírni voltam meg még erre-arra.
Iszonyatos hideg van kint, főleg a hideg szél teszi, pedig ez még csak lágy szellő ahhoz képest, amit jósoltak.

Ovi: nekem már el is ment a kedvem ettől a zsúrtól :-( (eleve elég fura, hogy mindenki meg lett hívva -- amúgy nem az ünnepelt Anyukája kezdte ezt az egészet, hanem a többi, hogy erre gondoltak ). Mondjuk eddig is egyen voltunk, és én szándékosan nem is tartok zsúrt. Na nem azért, hogy ne kelljen meghívni senkit, hanem már talán írtam, hogy én a szülinapot szűk családi ünnepnek tartom, nagyobb gyereknél jönnek szóba a barátok, de azt sem mosnám össze a "család ünnepel" dologgal). Mindegy, de barbiet tuti nem veszek.
irina

Verus, nagyon aranyos vagy a HK-felajánlással, szerintem túl jó az egy ilyen alkalomra. Pl. azt sem tudom, melyik kislányról van szó, Ádi 3 másikkal szokott jóban lenni (összesen kb. 6 gyerekkel a csoportból, ebben nincs benne ez a kislány).
irina

itt még nem esik a hó :) :) a nap próbál sütni :)
csak kissé hidegnek érzem az időt kint :)
s a vonatok is késnek/kimaradnak :shock: mondjuk MÁVnál ez nem meglepő,mert vmi miatt mindig késnek :?

közben találtam egy ilyet :) nekem nagyon tetszik,lehet megalkotom magunknak :) :)
http://www.urban-eve.hu/2012/02/01/zseb ... dium=email

jah és B.fiam ma reggel alkotott...kiküldtem miután felöltöztettem.megyek ki,mondja nézzem már meg a nyelvét,kicsit véres.Kérdem mit csináltál? A kerítés vas részét megnyalta,odatapadt a nyelve kicsit :( fájt is neki,óvónéninek szóltam,ne csodálkozzon,ha nem akar enni :) (pedig Ő nem is látta Jim Carrey filmét :) a címe nem jut eszembe :) )

:arrow:

KépKép
viranka

Vindo, Meki 20 ezer/fő-ért, hát ez nagyon súlyos.... :shock:

Tényleg úgy örültem eddig, olyan disztingvált szülőket és gyerekeket láttam, a néhány begördülő szuperkocsi mellett a legtöbben azért 10-20 éves használat autókkal járnak. Meg nem az ment, amit egy bnőm mesélt, hogy a 3 évesek (lányok) már azon rivalizáltak (szintén 12 keres ovi), hogy kinek van márkás ruhája, és akinek nincs, az fúj. :shock: Szóval már csak azért sem megyek bele ebbe az őrületbe, kap majd valami normális társasjátékot tőlünk, és passz.
irina

Verus, szegény Báló, azért óvatosan ezzel a nyelvodafagyasztással!
Ádiék tegnap madárkakit fogdoztak a padon, nem is tudtam hova lenni a boldogságtól, mikor elmesélte. Csak 4,5 éve mondjuk neki, hogy az állatkakát legfeljebb messziről nézzük.
Ez a zsebmelegítő szuper. :-)
irina

Ugyanabból lesz önkormányzati.:-) hurrá nagyon sok...le sem merem írni. :oops: :oops: ezért enm vettem magamnak semmit mostanában..inkább ment az ovira. :oops: :oops:

Báló: szegénykém, de azért :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, ne írd, ha nem akarod :wink: A lényeg, hogy olcsóbb lesz 8)

Irina, úgy 20 000, hogy a szülinapos gyerek szüleinek kerül ennyibe a parti...
Madársz..r :lol:

Jaj, szegény Bálint a nyelvével
:shock:

3 éves gyerekek, akik márkás ruhákat nézegetnek... ez nekem no comment.

G. a müllerben kínlódik, helia d-t próbál nekem venni, de elég nagy kihívás a számára.

Kép
vindolanda

Halihó!

Tegnap annyit kinlódtam a bnettel, hogy a végén feladtam. Remélem, ma sikerem lesz.

Irina, Vindo, ezek a vizsgázók. :roll: :shock: Gondolom, nem az én korosztályom, de akkor is. Lehet, hogy sokan nemcsak az idejüket töltenék ott. :twisted: Azért csak leírom, hogy a mostani csoportom rendkívüli. Tanulunk, támogatjuk, segítjük egymást, szurkolunk egymásnak. Nagyon szuper kis csapat jött össze. Mondjuk kevesen vagyunk, alig tizenkét, tizenhárom emberke. Soha nem tudom, hogy mennyi is az annyi. :oops: Olyannyira, hogy Irina, a közös ismerősünk is szerintem a csoport felének 5-5-t adott. Cidriztünk pedig rendesen.
Jaj, lassan döntenem kellene a szakdolgozat témájában is. A hv-n meg kell tennem, aztán írok neki.

Vindo, Rugó akkor valamiféle terminátor. Milyen üzemmódban működik? Átmelegedtetek már?

Szegény kis Bálint. :cry:

Kaqk, éljen, éljen! Eddig is ott főztek? Mert ha igen, akkor van esély arra, hogy továbbra is, egyébként a mezei ovikba a Sodexo hordja a kajcsit. Nem nagyon szeretik a gyerekek. Bár Bercó nem szokott panaszkodni.

Tegnap főztem mákos tésztát, meg káposztásat is. Tegnap itt volt az öcsém, kérdeztem tőle, hogy kér-e káposztásat. Miután nem kért, kérdeztem, hogy kér-e mákosat. Látni kellett volna, Bercónak hogy csillant fel a szeme. :lol: Akkora adagot pusztított el, hogy csuda. Ma reggel is azzal kezdte a napot.

Hú, ez az idő. :roll: Én is igyekeztem Bercóért, hogy minél hamarabb hazaérjünk. Én nem nagyon hittem abban, hogy valóban ilyen lesz az idő, de be kell látnom, tévedtem. :oops:

Na, ezek a szülinapok. :roll: Bercó is volt már játszóházasban, de én sem rendeztem eddig. Bár a napokban mondta, hogy szeretne majd zsúrt tartani. De nálunk nem divat a nagy ajándék.

Itt nyaggat, mennem kell.
dmaggie

Vindo, Helia D és G. :-D

Maggie, de jó, hogy ilyen -- mindenféle értelemben -- jó kis csapatotok jött össze! :-)

Mi ugyan kb. 160-an vagyunk a nappali évfolyamon (állítólag, szerintem nem vagyunk annyian, a nagyelőadó méreteiből ítélve),
de nagyon segíti mindenki a másikat, úgyhogy le a kalappal.

Hazaértünk az oviból, most nem fáztam annyira, mint délután a Városliget környékén, ahol fújt a szél. Pedig csak -7-et mutatnak a hőmérők, de szerintem jóval hidegebbnek tűnik. Hó itt még semmi.

Na, a Malév ma reggeltől nem indította el már a járatait. :?
A 2 napja vett jegyem a másik társasághoz már egy tízessel drágább. :shock:
irina

irina

Irina, én is hallottam reggel a rádióban. Állítólag lesz valamilyen formában kártalanítás.
Drágább jegy: hiénák. :twisted: Azért ez pofátlanság.
Itt -11 van. Már jó ideje. Legalábbis a kis gépem ezt mutatja. A netről tölti le az adatot.

Én meg konyhatündérkedek. Dávidnak vinnie kell holnap valamit magával. Csirkecombot rántok, meg cs.májat. Itt ugrándozok közben. De titkon még mindig abban reménykedek, hogy itthon marad. :wink: Biztosan csupa aggodalom lesz a holnapi napom, ha mégis mennek.

Vindo, működött a telefonos segítség? Egyébként mivel ellopta a betörő a következőnek szánt krémemet, a szülinapomra kaptam a Kedvestől egy Nívea-csomagot. Örültem neki, bár még nem kellett használnom. Viszont egyszerű hidratáló. Pedig én már némi ránctalanító, bőrkisimító v. akármivel ellátott krémeket kell, hogy használjak. Hiába, nem fiatalodok. Majd Vicuskával bizniszelek valamit. :wink:

Közben meg a fiúk lerabolják a csirkecombokat. Jajaj, mi marad így holnapra?!
Na, a főzésről jut eszembe, az önkormányzat megvonta az étkezési támogatást a sulikban, így a Kedvesnek a kajája a duplájába fájna. Valószínűleg főzhetek majd hétközben is párszor. Ezzel nem is lenne baj, de a sáskahad felfal majd mindent.
dmaggie

Ez duuuuuurvaaa!
:twisted:
dmaggie

Maggie, hová utazik Dávid?
Krém: jó az, mindegy, milyen indokkal, ha kap az ember jó kis krémeket. :-) Nemrég kaptam +45-öset, mondtam, remek, tuti 16 évesnek fogok tőle kinézni. :lol:

Ja, rosszul írtam (félig), a 2. bekezdés a fő botrány: BKV-mentés úgy, hogy a gyermekellátási intézményektől vonnak el pénzt. Csodás. :evil:

Főzés: én is arra jutok, hogy muszáj lesz többször, egyszerűen nem normálisak az árak sehol. Már a menzák nagy részén sem.
irina

Irinám, szerintem az még korai Neked. Használod már? Egyszer én is megpróbáltam egy ilyen krémet, de a bőröm tiltakozott. Az már egy kicsit túlzás volt. Ha jól emlékszem, túl zsíros, nehéz krém volt.

Így van, a gyerekektől, az oktatástól lehet. :twisted: Hol lehet spórolni, ha nem ott. Inkább nem kezdek bele, mert nagyon felhúzom magam. Ma reggel az oviban egyébként is rendesen kikeltem. :oops: Nem az ovira, csak a téma tüzelt fel, amiről beszélgettünk az egyik óvónővel.
dmaggie

Főzéssel alapjában nincs bajom, szeretek is, csak egyrészt idő, másrészt meg akkora mennyiségeket kell majd legyártanom, hogy ihaj. Kész anyagi csőd lesz majd. A fiúk ugye féláron esznek, de olyan éhesen jönnek haza, mint a farkas. Gergő meg kifejezetten egy-egy úszó edzés után.
No, meg ki kell találni, hogy mi legyen.

Jaj, nem válaszoltam. Füzesabonyba mennek egy tornára. :oops: :lol:
dmaggie

Maggie, nincs annyira messze Füzesabony, meg elég északon van, ott még szerintem nem lesz talán holnap olyan időjárás.
Hát el is hiszem, h a kamaszfiúk tudnak enni... én kamaszlányként is eléggé sokat toltam magamba és ehhez voltam 55 kg.

Tényleg szörnyű, hogy mindig ezeken lehet spórolni: gyerekek, hajléktalanok, pedagógusok, orvosok. :cry:
irina

Kíváncsi vagyok, mennyire fog változni a helyzet, ha az államhoz tartozunk majd? :roll: Most azt látom és tapasztalom, hogy az önkormányzatok mindig innen vesznek el, mintha ez valami szabadon felhasználható összeg lenne.
dmaggie

Férfiak elaludtak, feljöttem a galériába dolgozgatni egy kicsit.

Maggie, jó főzőcskézést. Meg jó utat Dávidnak.

Egyszer emlékszem olyanra, hogy kordonnal zárták le a Db-ből kivezető utakat, még a 90-es évek második felében-közepén. Az utolsó buszon ültem, amit kiengedtek, és éppen hogy kisurranunk a rendőrök között. Otthon meg izgultak, hogy mi van velem - ez még a mobilos idők előtt volt.

Ja, az oktatás, azt mindenki csak rugdossa :roll:

Megoldotta a krémet :wink:
Nekem nagyon száraz bőröm van, szóval ez szinte bármit beszív:)

Hát, a drágább repjegy tényleg gáz.

Kép
vindolanda

Vindo, jó munkát. Én még itt tépelődök, hogy vasaljak-e még egy adagot. Rengeteg van. Meggyőzöm magam és megyek még egy kört.
dmaggie

Én csak a 90 elején lévő taxis blokádra emlékszem. Ráadásul akkor Miskolcról jöttünk a Kedvessel, ott is gyalogolnunk kellett az állomásra, meg Debrecenben is gyalog kellett közlekedni.
dmaggie

Ne vasalj!!

Akkor én még boldogan éltem a szülőfalumban, ahol is egy darab taxis állt keresztbe a főúton. De aztán kiment pár markos gyerek, és beleborította az árokba, mármint az autót :idea:

Jó kis gyalogolós emlékek ezek nektek :wink:

Kép
vindolanda

De vasaltam. Most fejeztem be. Maradt még vagy öt darab, de azért nem érdemes újratöltenem. Csak az a baj, hogy megint fáj a lábam. Most nem térdhajlatban, hanem feljebb, a combom hátsó része, meg ha jobban megfigyelem, akkor a vádlim is.

De mindjárt megyek aludni, még meg akarok nézni valamit, aztán alvás. Holnap vendégeink lesznek du-n. Csak Vicuskáék jönnek át, megünnepeljük az első félévemet. :lol: Úgy volt, hogy egy másik baráti házaspár is jön, de ők lemondták, mivel Józsáról jönnének és nagyon bizonytalannak látják a helyzetet. Azt tervezzük még így közösen, hogy a torkos csütörtökön elmegyünk vacsorázni. (febr. 23.)

Hehe, jó ez a taxis ügy. De egyszerűen nem emlékszem, hogy mi lehetett. Pedig akkor már javában debreceni lakos voltam.

Gyaloglás: hozzá voltunk szokva. Jó sokat sétáltunk mindig. Most meg azon gondolkodunk, hogy venni kellene biciklit. Ilyen benzin árak mellett átgondolandó, hogy kocsival járjunk-e.
dmaggie

Gondolkoztam itt, hogy mit is kell egy vasalón újratölteni. De aztán rájöttem. Nekem egy sima, nem gőzölős van még, 16 éve vettem. Hát, biztos azért jó még, mert sokat használom.

Szegény lábad :(

Ez a kordon-dolog olyan 98' körül lehetett, mert G. várt Egerben a buszmegállóban. Tehát akkor ő még nem volt egyetemista.

Na, elálmosodtam :arrow:

Kép
vindolanda

Jóóóóó reggel!

Mi már ébren. A Kedves megy majd dolgozni, Dávid majd indul, én meg főzőcskézek de-t és du-n is. Meg a szokásos. Most éppen hozzákezdtem egy kis fr.salátához, hogy tudjon mit vinni a májhoz D.
De még mindig nem tudom, hogy mit süssek. :roll: Bercó szerint muffint. :lol: Így szerintem, biztosan alkotunk majd valamit együtt.

Jó kis hóesés van, szerintem már legalább 15 cm hó van.

Vindo, így sem emlékszem.
Örülök, hogy G. jó krémet vett. A Kedves is így szokta, ha nagy ritkán elküldöm vásárolni. :lol:
dmaggie

reggelt! :oops:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: