Halihó!
Egy gyors bekukk, mielőtt eszek, meg tanulni kezdek. Utolsó vizsga közeleg.
Jaj, olyan bimbó vagyok, nem válaszoltam. Igen, sikerült levágni Bercó haját, most igen kis csinoska lett.

Eleinte nagyon nem akarta, kicsit nyifogott, de a végén meg kuncorászott, hogy csikizi a haja.
Na, utolsó vizsga ide v. oda, tegnap sem haladtam sokat. Muszáj voltam elmenni vásárolni az albérletbe ágyneműt, aztán betértem a Cora-ba, ott meg olyan történt velem, amilyen még nem. Csak itthon vettem észre, hogy a fehérnemű szettből nem vették ki a lopásgátlót. Még jó, hogy megvan a blokkja, de akkor is mehetek vissza majd.
Aztán a Kedvesnek volt dolga, nem volt itthon, este némi olvasgatás után meg nekiestem a vasalásnak. Röpke kétórányi munkám volt benne, 11 körül fejeztem be, aztán már nem volt erőm semmihez.
Hajnalban meg f5-kor arra keltünk, hogy megszólalat a riasztó.A sok fiú ellenére én szaladtam a teraszra betörőt fogni, de nem láttam senkit sem. Mondjuk rendesen sötét volt még, aztán 15 perc múlva ismét megszólalt. Akkor sem találtunk semmi gyanúsat.
Szóval jól indult a reggelünk, ma meg a suliban is nagyon zizzentek voltak a gyerekek.
Panndi, éppen nemrégiben gondoltam Rátok. Milyen nagy lehet már a legkisebb is.
Mónikám, hát igen. Bercó is azt várja már.
Vindo, le a kalappal Rugó előtt.