A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Maggie, ha gondolod, gép előtt leszek (amúgy is mindig ott vagyok), és megoldjuk interurbán :wink: :idea:

Kép
vindolanda

Köszi, remélem nem kell majd semmit sem csinálni. :lol: :lol:
Ilyesmiről még csak szó sem volt.

MOst éppen tinglitangizok. Már teljesen kész vagyok. Majd még egyszer átolvasok néhány dolgot, aztán lefekszem aludni. Holnap, még a szokásostól is korábban kelek majd.

Rugó örült?
dmaggie

Mármint nem úgy, hogy mindent remekül tudnék, hanem úgy, hogy fáradt vagyok, elegem van. Beszéltem a csoporttársaimmal, ők is hasonlóan érzik magukat.
dmaggie

Igen, itt parádézik a térdzokniban, ráhúzta harisnyára
8)

Úgyis ingyen telefonálunk, én meg itthon vagyok. Szóval csak nyugodtan csináljuk :wink:

Ma éjjel meg tessék aludni :!:

Kép
vindolanda

Így tervezem én is. :lol:

Egyelőre itt röhencsélünk az öcsémmel.

Rugó: 8)
dmaggie

halho

maggie szoritok holnapra. berconak es neked is jobbulast.

piroska majd legkozelebb.

vindo..terdzokni. :-)

emma csupa taknyi, nekem torkom gyulladt be, dalma oltast kapott.

hat ezek vannak velunk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, most majdnem beleőszültem, mire elaludt. Több, mint egy óráig meséltem neki :x
Próbálom összeszedni magamat, és még dolgoznom éjszaka egy picit.

Kaqk, jobbulást Nektek!

Jó alvást, Maggie :wink: Holnap csörgess meg, ha kellek délelőtt.

:arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Ezt még le sem írtam. Tegnap G.re volt bízva, hogy vegye fel Rugót az óvodából, erre hazajött nélküle. A kapuból fordult vissza :lol:

Az éjszaka nyugodtan telt, de Rugó szegény annyira álmos volt, hogy a karomban vittem ki a fürdőkádjához. Majd leragadt a szeme :shock:

Ma is itt vagyok :D

Kép
vindolanda

Mármint reggel volt álmos.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Itt undok, szeles idő van. gyerekek tombolnak, én kivagyok és Magnéziumom sajna nincs itthon :?

Maggie kalappal mára és holnapra+++

Piroska majd 2 hét múlva sikerül :)

Vindo elég szétszórt a párod :lol:

Kaqk jobbulást a családnak.
oltás, Gergőnek be kell adatni a 18 hósat, jól elfelejtettem :oops:

hisztizik a minipasi, mennem kell :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, otthonról telefonáltak, ott esik a hó (Heves megye é-i csücske). Neked meg biztos frontod van.

Hát, Gábor alapból azt sem tudja, hol a feje :roll:

Egész nap dolgoztam, jól haladtam. Közben letöltöttem a Ninjagyilkos c. remekművet, erre Rugó tök fitti, nem akar aludni. G. meg közben elaludt :roll:
Kis esti káosz.

Maggie, hogy sikerült?

Kép
vindolanda

:?: :?: :?:

Azért leírom, hogy sikerült elbontani a karácsonyfát, Rugó beleegyezett. Cserébe a Villám Mcqueen-es szőnyeget le kellett hozni a galériából a szobájába. Elég sokat takarítottunk, kezd a lakás emberi formát ölteni.
Tegnap viszont nem tudtunk filmet nézni, mert Rugó sokáig volt fenn, és bealudtam.

Kaptam G.tól orchideát, orchideatápot meg földet, hogy átültessem a fehéret 8)

Ma már dolgoznom kellene éjszaka, de már régen nem néztünk filmet sem :roll:

Kép
vindolanda

Boldog névnapot Vindo :) :) :)
Fa nálunk sincs már :)
B. alszik,M. apjával lobzikol :) én meg horgolok :)

KépKép
viranka

KÖsz, Viranka :wink:
Űgy rémlik, hogy Te máskor ünnepled. De ha nem, akkor sok boldog névnapot!

Amúgy addig ügyeskedtem az orchidákkal, hogy letörtem az egyiknek a bimbós-virágos szárát. Szerencsére, több is volt neki.
Beletettem egy kis felespohárba, egy ideig még azért szép lesz :D
Adtam tápoldatot mind a négynek :D

A bobos lufiban már alig van hélium, most a föld felett lebeg, és ide-oda mozog a lakásban. G. megijedt tőle éjjel :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Lobzikol???
Az mit jelent?

Kép
vindolanda

Halihó!

Itthon vagyok, már három körül óta. Szerintem megvannak a vizsgáim, hogy milyen eredményyel, tulajdonképpen majdnem mindegy, csak görbüljön.
A tegnap délelőttit tudom biztosan, hogy rendben van. :wink: Az szóbeli volt, a többi írásbeli.

Szokás szerint éjszaka nem nagyon tudtam aludni, így a mai vizsga egy élmény volt.

Most fáj a fejem, reszketek, kivagyok. Nagy alvást tervezek mára, mást egyébként sem vagyok képes csinálni, pontosabban az sem megy, pedig próbáltam du-n. Már csak egy vizsgám van hátra, csütörtökön. Megnyugtattak a többiek, hogy elég lesz az órai jegyzet, max. olvasgassam a szakirodalmat, de inkább ne nagyon, mert bekavar. Most így majd nyugalmasabban készülhetek.

Vindo, én is elfelejtettem. De Isten éltessen utólag is, meg Virankát is! Nem hívtalak, mert a többiek sem csináltak semmit a teszttel.

Kaqk, jobbulást!

Bercó itt ül az ölemben és már nem hagy, játszani szeretne.
dmaggie

Maggie, most már tényleg rád fér egy kis pihenés :!:
A lényeg, hogy görbüljenek :P

Rugó is épp játszik a géppel, én meg most igen háziasan hurkát sütök.

Emese, mizu?

Kép
vindolanda

Köszi 8)

Kép
vindolanda

Szeretem a hurkát. :wink: :lol:

Olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt átöltözök pizsibe és lefekszem.
dmaggie

Csakazértis Halihó!!!! :lol: :lol:

Az este tényleg korán lefeküdtem, de jó időbe telt, mire el is aludtam. Nem aludtam valami eszméletlenül jól, de azért sokat javult a helyzet. Ma házitündérkedek majd jó sokat.

Tegnap nem is meséltem, hogy sikerült Cegléden egy olyan IC-re felszállnom, ahol volt wifi. Meg is tudtam nézni pár dolgot, babanetezni is akartam, de eddig nem jutottamm el. :cry:

Bercó szerintem sokkal jobban van, kicsit még orrhangzósan beszél, de éjszaka is sokkal jobban aludt.

Vindo, G.: Nem is ő lenne, szerintem. Lesz majd mit mesélnetek az unokáknak. :lol:

Szegeden sikerült megvennem végre azt a könyvet, amit már régen szerettem volna. Egyszer Irina honlapján láttam, azóta fáj rá a fogam. Ráadásul az egyik tanárom könyve. De nem ez az érdekesség benne. Remélem hamarosan hozzá is tudok majd kezdeni.

Én ma oldalast sütök majd, meg krumplifőzeléket csinálok hozzá. Úgy szeretem a főzelékeket.
dmaggie

Vindo, a szakértőiben mi volt?
dmaggie

Naposat!

Vindo,igen Én máskor tartom :)

Lobzik :oroszul van angol megfelelője a scrollsaw :) de mi csak az orosz kifejezést használjuk,M. is mindig mondja Apjának: mész lobzikolni?
http://www.youtube.com/watch?v=pJu7CbnI ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QblEPN1U ... ure=relmfu
meg ehhez hasonló dolgok :)
asztali(bár dögnehéz) elektromos fűrész(olyan amit iskolában használtunk,nagyon vékony a fűrészlapja,nem jut eszembe a neve) és fából alkot dolgokat :) Tegnap Míra nevét vágták ki :) természetesen együtt :)
hurkát Én is szeretem :)

Maggie,ügyes vagy :)

:arrow: hangzavar van odaát :)

KépKép
viranka

Viranka, szerintem a kicsi kézi szerszám neve: lombfűrész :lol:
dmaggie

Viranka, hát, erre nem gondoltam volna :D Igen kis kreatív család vagytok.

Maggie, azért ne vidd túlzásba :!:
A kérelem szeptemberben futott be hozzájuk, hogy írjanak egy papírt, hogy a helyi logopédus fogadhassa. Azóta nincs meg. A csaj olyanokat beszél, amivel nem értek egyet, az óvónők sem, de őket meg nem kérdezi meg. Legközelebb G. viszi, mert nekem nincs kedvem.

Rugó hatkor kelt, a Ninjaharcosnak meg negyed kettőkor lett vége.

Nincs kenyerünk, el kell mennünk majd.

Kép
vindolanda

Eddig nem vittem túlzásba, nincs hozzá kedvem. Mondjuk a második adag mosásnál tartok, de az nem igazán meló, a mosogatógép is mindjárt befejezi az első kört, meg fő a leves. Hamarosan nekikezdek az ebéd másik részének.
dmaggie

Mondom én, tisztára lükék. Egyébként jogod van nem egyet érteni. Ráadásul rögzíteniük is kell. Ha meg a végére akarsz esetleg járni, akkor javaslom az Országos Beszédvizsgálót.
Meg van még egy ötletem, de az is budapesti. Egy-két volt tanáromat meg tudom keresni, hátha tudnak segíteni.

Én meg egy fórumos látogatáson töröm a fejem. Már megkezdődött a leértékelés. Dávid a barátnőjének egy tuti felsőt vett, mondjuk horror áron, hátha van az én méretemben is, csak most leértékelve. :wink: :lol:
dmaggie

Hát képzeld, mikor mondtam, hogy ügyesen bánik a notebookkal, telefonokkal, nem kell félteni tőle semmit, a végére még az is rossz tulajdonság lett, mert a gyerekeknek négy évesen azt püfölni kell, mert úgy jó, az ő gyereke is ezt csinálja :roll:
Ez volt az a pont, ahol feladtam.
DE köszi a biztatást.
Én speciel büszke voltam rá, mikor két évesen átlátta a menüszerkezetét a telefonomnak :roll: De lehet, tévedtem.

Jó shoppingolást!

ÉN az online antikváriumomban akarok garázdálkodni majd 8)

Kép
vindolanda

Amúgy nem a beszéden húzzuk magunkat, abban egyet értünk, hanem egyéb pszichológiai problémákat keres, amit mi (meg az óvónők) nem látunk.

Befejeztem :wink: :arrow:

Kép
vindolanda

Mint sok helyen, itt sem hozzáértők vannak. :roll: Ritka hülye. Lehet, hogy ennél volt az én tanítványom is. :wink:

Egyébként ilyen idősen, Gergő már nagyon spécin kezelte a gépet, ez meg is maradt nála. Bercó is egyre érdeklődőbb. Eddig őt nem nagyon izgatta, mostanság kezd rákattanni.
Legyél is büszke Rugóra. Szerintem inkább az a gáz, ha ilyen idősen még püfölik a gépet. :roll: Nem feltétlenül kell kezelni, de...

Vásárlás nem biztos, hogy meglesz ma, lusta vagyok, lehet, hogy holnap arra fordulok majd. :wink:

Hehe, nagy lett a szerelem ezzel az oldallal. :lol:
dmaggie

Ja, nagyon gyanús :lol:

Figyu, mi most megyünk az egyetemre kb. egy óra múlva, Gábornak valamit el kell intéznie. Ha van kedved egy fagyira/BKingre a fórumban utána olyan kora délután-kettő körül, telefonálj már :wink:

Hát, törzsvásárló lettem :lol:

Kép
vindolanda

O.K. Attól is függ, hogy B. alszik-e, meg van némi fennforgás, kicsit sűrűn pihengetek a lakás egy eldugott kis zugában. :lol:
dmaggie

Rendben, mi szerintem megyünk, felbujtogattam a többieket.

Kép
vindolanda

Maggie,ott a pont :) :) :) közben megkérdeztem R.t is :) :) :) így jár aki korán kel :) :)

KépKép
viranka

Hali,

Én ramatyul! Megfázás gyötör, orrom ezerrel durván...torkom iszonyat köhögök szakad fel fáj mindnem, hátam mellkasom torkom..áááááááááááááááááááááááá
emma is taknyi ....anyumék is vissza estek..mi van már????????????????????,

I elutazott Svájci csokit hozni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, sajna ez egy makacs betegség, ami most terjeng. Gyógyuljatok meg hamar.

Honnan lesz a svájci csoki??? Milyen fajta???

Mi karácsonykor voltunk benne, és még most is el-elmegy a hangom.

Közben hazaértünk 8)

Kép
vindolanda

Vindo, bocsi. Elaludtunk. :lol: Finomakat ettetek? Egyébként csütörtökre azt gondoltam ki, hogy el kellene mennünk a fiúkkal megünnepelni, hogy végzek a vizsgákkal. :lol: Vannak kuponjaink, így eléggé barátságos a dolog.

Kaqk, ebben az időben egyrészt örülnünk kell, hogy ilyen jó idő van, másrészt meg bosszankodni, mert csak úgy garázdálkodnak a vírusok. Gyógyulást!
Tejcsivel mizu?

Olvasgatok a vizsgámhoz. De hamarosan viszem Bercót fürdeni, előtte meg le akarom vágni a haját. Reggel tiltakozott rendesen, kíváncsi vagyok, hogy boldogulok majd vele. :wink: :lol:
dmaggie

Rád is fért :D :wink:
Feltétlenül menjetek, és lőjétek el a kuponokat.
Nekem nagy bánatom a mekibe, hogy a halas hamburgert soha nem teszik be akciókba.

Sikerül a haját levágni Bercónak?

Ide tényleg elért a hideg, mínusz hat fok volt-van most is.
Rugó fel is húzta a térdzokniját a harisnyára :lol:

Éjjel nem nagyon hagyott dolgozni, állandóan felsírt. Ha G. ment be hozzá, akkor ellökte. Fél 12 körül végleg bementem, mert tíz percenként kelt. Én hülye meg, négyéves gyereknevelési tapasztalattal, nem ültettem rá egy bilire félálomban. Bementem hozzá, megnyugodott, csendben lepisilte az ágyat, nyugodtan visszaaludt, és persze csak reggel vettük észre az egészet :roll:

Január vége sajnos elég húzósan alakul a számomra, próbálok ma is jól haladni

Kép
vindolanda

mekibe=mekiben

Kép
vindolanda

Hali,

Gyógyulunk, bár Emma 3. jára esik vissza. mikor már majdnem gyógyultnak nevezhetjük kezdődik előről. :-(

Éjjel Dalma volt csupa taknyi így sokszor 10-20X menetm hozzájuk..jó nagyot aludtam, :? mindegy!
Vindo:Svájcból jön a svájci csoki. :wink: Apa megint ment a központba!

Maggie: hajnalban reggel van sok, aztán egyre kevesebb de csak általában este kell pótolni. szerencsére elfogadjaa tápszert. És számomra hihetetlen az elmúlt 2 hétben heti 260g-t hízott..NEM tápszerezetm..csak sokszor evett..vagy nem tuidom mi van...már 5200g. :-) és 59,5cm. :-) huncut tündérke

Emma kicsit nehezen viseli hogy apa elment, volt nagy sírás, azóta és rengeteget mondja hogy menniyire hiányzik neki..ami jó ( tudom hogy imádja) de nagyon nehéz mertnekem is pokolian hiányzik és most erősnek kell lennem és nekem kell nyugtatni Emmát...kellene az energia... :)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak egy gyors bejelentkezés, Bercó fürdik, aztán, ha lefekszik nekiugrok a tanulásnak. Ma jó kis rohangálós napom volt. Az albérlőnk hajnalban hazautazott Finnországba, ma du-n nézték meg a következők, akik amerikaiak. :lol: A Kedves mondta reggel, hogy a vizesblokk eléggé rossz állapotban van, de mint kiderült a konyha is eléggé bejrutos volt. A tervezetthez képest csak kétszer annyit kellett takarítani. Csak az volt a baj, hogy nem ennyire terveztem, majdnem kevés lett a tisztítószer. Aztán elugrottunk a Fórumba, majdnem három hónapja vettem egy csizmát ott, de a varrása mellett teljesen kifoszlott, elfogadták a reklamációt, másik csizmám van. Nem olyan, mint amilyen volt, rá is kellett fizetnem. De legalább van egy ilyen kis lapos, szaladgálós csizmám is. :wink:

Az albiból meg eltűnt egy párna, holnap azt kell felkutatnom, hogy hol vehetek jó árban. A. mondta, hogy paplant is vegyek, szóval garnitúra kell, ha lúd...

Az új albérlők nagyon szimpik, van egy kilenc hónapos kislányuk is. Az apuka kosaras, maradunk a sportos vonalon. :wink: :lol:

Kakq, látod, csak igény szerint kell csinálni és nincs baj. Emma, egyem meg a kis csipkés lelkét.

Vindo, jól haladtál? Ma is be kellett ruházni némi hamburgerre. :oops: A múltkoriban hoztunk haza garnélát is, még B. is tömte vele a pofiját. :lol: Majd csütörtökön kirugunk a hámból. :wink: :lol:

Mennem kell.
dmaggie

Rohangálós üzemmódban vagyok. Pakolok, keltem a többieket, aztán munkaknap. Tűz már ég.

Maggie, délelőtt haladtam, meg délután. Negyed ötkor meg telefonál Gábor, hogy öltözzek és rohanjak az óvodába, mert nem ér oda ötre. Mire hazavkeveredtünk, hat óra volt. Vacsora, fürdés, játék az ágyban, aztán úgy is maradtam. A lényeg, pont az a 40 perc hiányzott a végéről :x

Csizma 8)

Hogy jönnek hozzátok ilyen multikulti albérlők mindig?

Kaqk, jobbulást nektek.
Tej - na, ez már jobban hangzik. Ne is idegeskedj. Tök jó, hogy a tápszert is eszi.

Rugónál egyszer próbálkoztunk, mikor antibio kúrára fogtak, de mind a fagyasztott tej, mind a tápszer kifordult a szájából.

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Jól leültem, várom, hogy hasson a kávé. :lol: :lol:

Vindo, a Faktum nevű sportegyesülettel van kapcsolatunk, ők csaptak le először a lakásra. Az első lakónk, aki talán egy hétig lakott ott, az egyik játékos volt, őt követte az edző, akinek közben felmondtak, most megint egy játékos lakik majd ott. Ennyi az egész. Érdekes ez az amerikai angol, a finn edzőt könnyebben megértettem. Bár én nem beszélek egyáltalán jól, inkább értek általában. De azért Mikaval megértettem magam. :lol:

Nálunk is így volt, egyik gyerek sem nagyon szerette a lefagyasztott tejet, így fel is hagytam egy idő után a gyűjtögetéssel.
dmaggie

Értem akkor.

Hát, a tej-gyűjtögetéssel mi is leálltunk az ominózus eset után.

Ma rendkívüli napunk van. Rugó tegnap nagyon könyörgött, hogy apa menjen dolgozni, ő itthon marad, és anya vigyáz rá, hogy megesett rajta a szívem. Így aztán itthon vagyunk. Lenne egy csomó dolgom, de úgy megsajnáltam :roll:
Délelőtt angolra megyünk együtt. Na, ott aztán lesz oktatás :lol:
Délutánra meg megígérte, hogy hagy dolgozni. Arra meg kíváncsi leszek.
Holnap már tuti megy, mert játszóházba mennek az óvodások, abból nem maradhat ki.

Csajok, hol vagytok???

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi megvagyunk, csak Gábor beindult, nagyon mozgékony lett, eléggé a nyomában kell lenni: Kúszik, mindig felül, és már elkezdett mászni is, bár az még kezdetleges. De már amit elér, pakol, szóval nem unatkozom :)

Lányok jól vannak, igyekszem majd jönni még :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Én is itt :)
Csak épp Gergi mellett nem sok időm van :roll:

Betegeskedőknek jobbulást.

Vindo cicus is szokott olyat, hogy itthon akarna velem maradni.
Én kompromisszumot szoktam vele olyankor kötni. Ebéd után elhozom és délután együtt vagyunk. Szokta szeretni :)

Panndi hát egy minipasi mozgékonyabb sokkal mint egy csajszi :lol:

Már második napja este és reggel esik egy kis hó és délutánra olvad :(
pedig úúúúúúgy szeretnénk már a gyerekekkel szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, az volt a helyzet, hogy G. ma Ózdra utazott, és fél nyolckor már Db-be kellett lennie. Rugó meg fél tíz előtt aludt el, és már akkor mondogatta, hogy anya majd vigyáz Rugóra másnap. Úgy megsajnáltam, nem akartam hat után felkelteni :lol: Ja, és persze én is dolgoztam éjjel, nekem sem esett volna jól hat után kelni:)

Mondjuk, volt honnan a példát vennem, mert nekem anya gimiben is megengedte, hogy otthon maradjak, ha nagyon fáradt voltam:)

Angolon Rugó nagyon jól viselkedett, nem hittem a szememnek. Leült az ágyra, könyveket nézegetett csendben, és az autóit tologatta egy órán keresztül. Teljesen normális óra volt. Nem is hittem volna.

Hazafelé még a könyvtárba bementünk. A nagy sétálásba a hideg időben eléggé kifáradt. MOst peppa piget néz és eszik.

Panndi, fotókat is kérünk!!!

Itt most semmilyen hó nincsen, pedig most eshetne, meg is maradna :roll:

Piroska, boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
vindolanda

Halihó!

Egy gyors bekukk, mielőtt eszek, meg tanulni kezdek. Utolsó vizsga közeleg. :lol:

Jaj, olyan bimbó vagyok, nem válaszoltam. Igen, sikerült levágni Bercó haját, most igen kis csinoska lett. :lol: Eleinte nagyon nem akarta, kicsit nyifogott, de a végén meg kuncorászott, hogy csikizi a haja. :lol:

Na, utolsó vizsga ide v. oda, tegnap sem haladtam sokat. Muszáj voltam elmenni vásárolni az albérletbe ágyneműt, aztán betértem a Cora-ba, ott meg olyan történt velem, amilyen még nem. Csak itthon vettem észre, hogy a fehérnemű szettből nem vették ki a lopásgátlót. Még jó, hogy megvan a blokkja, de akkor is mehetek vissza majd. :twisted:

Aztán a Kedvesnek volt dolga, nem volt itthon, este némi olvasgatás után meg nekiestem a vasalásnak. Röpke kétórányi munkám volt benne, 11 körül fejeztem be, aztán már nem volt erőm semmihez.

Hajnalban meg f5-kor arra keltünk, hogy megszólalat a riasztó.A sok fiú ellenére én szaladtam a teraszra betörőt fogni, de nem láttam senkit sem. Mondjuk rendesen sötét volt még, aztán 15 perc múlva ismét megszólalt. Akkor sem találtunk semmi gyanúsat.

Szóval jól indult a reggelünk, ma meg a suliban is nagyon zizzentek voltak a gyerekek.

Panndi, éppen nemrégiben gondoltam Rátok. Milyen nagy lehet már a legkisebb is.

Mónikám, hát igen. Bercó is azt várja már. :lol:

Vindo, le a kalappal Rugó előtt. :lol:
dmaggie

Piroka, Isten éltessen!!!!
dmaggie

Sziasztok!

Itt újra esik a hó,bár olvad is,de ha így folytatódik akkor holnap reggel csúszkálva fogunk közlekedni :)
B.itthon egyik óvónénije szabin és megkértek,ne aludjon ott :S holnap már ott pihen :)

Móni,köszi a tegnap segítséged idézem"szenzációsan finom volt"
Maggie,jó bérlőitek vannak :) ügyi vagy a vizsgákkal :)
Panndi :) :) egyem a szívét :) nagyon helyes kissrác :)
Vindo,néha én is meglepődöm milyen jól el tudnak játszani egyedül :)

KépKép
viranka

Egy kóbor, de igen kedves kutya járkál az udvaron. Encit felüldözte a fáskamra tetejére :lol: :lol:

Maggie, új frizura Bercónak 8) Kép???

Viranka, tényleg, Bálint bőre hogy van? Télen jobb neki?

Játszani kell vele :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: