sziasztok!
Ma már beszállok én is a csevegésbe.
tegnap kicsit csavarogtam, voltam az ikres barátnőmnél, elképesztően nőnek a gyerkőcei és olyan cukik.
Aztán délután behullottam az ágyba, gyakorlatilag vacsizni keltem csak fel.
Mára takarítás a terv, hiszen nem megyünk át koszosan az új évre. elég jól vagyok, max elalszom porszívózás közben.
Mit csináltok szilveszterkor?? Miket főztök, ha esetleg valakik otthon lesznek, mint mi

.. csak öregesen... kettecskén... vagyis egyelőre így néz ki...
Katám!Úgy megölelgetnélek, tudom mit érzel, de azért én hinném hogy a megérzésed jó lesz!!! szerintem 2012 lesz a jó év. Azon pedig ne is tört az agyad, vagyis idegesítsd, hogy telik az idő, sajnos keveseknek adatik meg, hogy amikorra eltervezik össze is jöjjön sec-perc alatt a bébike. És nem vagy még elkésve! nagyon nem!!! A másik pedig, hogy tudjuk, hogy a fiúk -ebben is- ráérősebbek, bár szerintem csak lassabban forr ki bennük az érzés, hogy na akkor most már azonnal apák akarnak lenni.
Meddig leszel egyedül? Hosszabb időre ment megint?
Kretty! Ahogy nekem Barika-bébi mondta mindig odamegyek és megverlek! Tessék pozitívnak lenni! Veled álmodtam és jót álmodtam, csak egy sms-t küldtél: "tényleg hasonlítunk.....

"
szóóóóóóóóóval tessék hinni, bár hiszek én helyetted is! pusszantlak, ma is dolgozol???
Npgy! Nagyon-nagyon várunk a hírekkel!
Barika! Szintén ne haragudj, hogy tegnap nem reagáltam, de fent már taglaltam mi volt az oka....álommanó.

Pocak: nos, baromi naaaaaaaaaaaaagy! De cuki, nagyon a műtermi képek eszméletlen széepk lettek, a zuram is mondta, hogy "hmmmm, jól néz ki a doktornő"

Biztosan láttad, hogy egy második gyermekét váró anyuka lett az új babanetes-kismama, teljes szívből gratulálok neki, és közben rájöttem, hogy nem a csodákról kell, hogy ez az egész szóljon, hanem a szép-kiegyensúlyozott problémamentes terhességről. És valljuk meg az én esetem cseppet sem 100%, vagyis akkor még nem volt, mára már hiszem, hogy nem lehet gond. Szóval lényeg: jó ez így! ő már bizonyított, nem fogja végigparázni az egészet, hiszen van már rutinja. És tényleg csak egy fél mondatban jegyzem meg, hogy éppen eltervezték, hogy jöhet a kistesó, amikor is 1 hónap múlva csíkos volt a teszt...ezen mondjuk jót mosolyogtam... de még egyszer mondom nem bánom, jó ez így, lehet, hogy én is biztosra mentem volna... és ettől függetlenül nyomon fogom ám követni mi történik a kismamival, hiszen ő fog vezetni majd a további 7 hónapon, pont annyival van előttem, hogy lesz kit követni....
Ja és Npgy tegnap azért volt D-nél mert két ünnep közt csak 29.-én szokott lenni... tuuuuuuuuudooooooood...
Mné! Mizu? Te dolgozol most?
Leeda?
Szélkisasszony! Hiányzol ám te is!
Melcsi! Köszi a szeletkét bespájzoltam!
Era, Erikk, Zafír TÖBBIEK! gyertek csacsogni
pusszantás mindenkinek!