A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari, AZTAAAAAAAA! Csudaszep es csudanagy pocid van! Nem csodalom, hogy mindenhol faj mar! :D DE mar nem sokat kell varni, es kinnt lesznek a lurkok! :D

Kata, megertelek, az en ferjem hallani sem akar a lombikrol! :? Szoval nem tudom mi lesz, ugy erzem a szellel szembe pisilunk, mert ugyebar a vesebetegsege nem fog meggyogyulni (csak akkor, ha kap vegre egy veset) es valljuk be, igy vajmi keves az eselye a babanak! :( Tegnap ossze is vitatkoztunk egy picit ezen a gyerekteman. :cry:

Npgy? Sztarfotot kerunk! :D
Vendég

sziasztok!

Ma már beszállok én is a csevegésbe. :wink: :wink:
tegnap kicsit csavarogtam, voltam az ikres barátnőmnél, elképesztően nőnek a gyerkőcei és olyan cukik.
Aztán délután behullottam az ágyba, gyakorlatilag vacsizni keltem csak fel.

Mára takarítás a terv, hiszen nem megyünk át koszosan az új évre. elég jól vagyok, max elalszom porszívózás közben. :lol: :lol:

Mit csináltok szilveszterkor?? Miket főztök, ha esetleg valakik otthon lesznek, mint mi :oops:.. csak öregesen... kettecskén... vagyis egyelőre így néz ki...

Katám!Úgy megölelgetnélek, tudom mit érzel, de azért én hinném hogy a megérzésed jó lesz!!! szerintem 2012 lesz a jó év. Azon pedig ne is tört az agyad, vagyis idegesítsd, hogy telik az idő, sajnos keveseknek adatik meg, hogy amikorra eltervezik össze is jöjjön sec-perc alatt a bébike. És nem vagy még elkésve! nagyon nem!!! A másik pedig, hogy tudjuk, hogy a fiúk -ebben is- ráérősebbek, bár szerintem csak lassabban forr ki bennük az érzés, hogy na akkor most már azonnal apák akarnak lenni.
Meddig leszel egyedül? Hosszabb időre ment megint?

Kretty! Ahogy nekem Barika-bébi mondta mindig odamegyek és megverlek! Tessék pozitívnak lenni! Veled álmodtam és jót álmodtam, csak egy sms-t küldtél: "tényleg hasonlítunk..... :wink: "
szóóóóóóóóóval tessék hinni, bár hiszek én helyetted is! pusszantlak, ma is dolgozol???

Npgy! Nagyon-nagyon várunk a hírekkel!

Barika! Szintén ne haragudj, hogy tegnap nem reagáltam, de fent már taglaltam mi volt az oka....álommanó. :roll: :lol: :lol: Pocak: nos, baromi naaaaaaaaaaaaagy! De cuki, nagyon a műtermi képek eszméletlen széepk lettek, a zuram is mondta, hogy "hmmmm, jól néz ki a doktornő" :lol: :lol: Biztosan láttad, hogy egy második gyermekét váró anyuka lett az új babanetes-kismama, teljes szívből gratulálok neki, és közben rájöttem, hogy nem a csodákról kell, hogy ez az egész szóljon, hanem a szép-kiegyensúlyozott problémamentes terhességről. És valljuk meg az én esetem cseppet sem 100%, vagyis akkor még nem volt, mára már hiszem, hogy nem lehet gond. Szóval lényeg: jó ez így! ő már bizonyított, nem fogja végigparázni az egészet, hiszen van már rutinja. És tényleg csak egy fél mondatban jegyzem meg, hogy éppen eltervezték, hogy jöhet a kistesó, amikor is 1 hónap múlva csíkos volt a teszt...ezen mondjuk jót mosolyogtam... de még egyszer mondom nem bánom, jó ez így, lehet, hogy én is biztosra mentem volna... és ettől függetlenül nyomon fogom ám követni mi történik a kismamival, hiszen ő fog vezetni majd a további 7 hónapon, pont annyival van előttem, hogy lesz kit követni....
Ja és Npgy tegnap azért volt D-nél mert két ünnep közt csak 29.-én szokott lenni... tuuuuuuuuudooooooood... :D :D

Mné! Mizu? Te dolgozol most?

Leeda?

Szélkisasszony! Hiányzol ám te is!

Melcsi! Köszi a szeletkét bespájzoltam!

Era, Erikk, Zafír TÖBBIEK! gyertek csacsogni

pusszantás mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, ti 3-an vagytok! :wink: Amugy dolgozom, de nem viszem tulzasba... :roll: :roll:

Es 2012 marcsak azert is jo lesz, mert szinte minden unnep hetkoznapra esik! 8)
Vendég

Krisztó, mi volt apánknál? most jelentetted be? mit szólt? gondolom, nem hozzá fogsz járni terhesgondozásra.
Ancsáék jól vannak? gondolom, mekkora már a két baba. Szoktam nézegetni Kisgaby babáit is, hihetetlen, hogy csak kétésfél hónappal vannak előttünk.

Mi itt falun belül megyünk egy hotelba szilveszterezni, kb. 5 perc alatt itthon vagyok, ha gond lenne. Anyuék vigyáznak a gyerkőcökre, de lefeketjük még őket. Matyival nincs gond, Sári baromi hisztis esténként, majd 2 óra mire elaltatom.

Jó munkát azoknak, akik ma még dolgoznak!

KépKép
momelcsi

Momelcsi,
nem lehet egyszerű Sárit lenyugtatni esténként! Van valami oka, ami miatt hisztizik lefekvésnél? Vagy egyszerűen csak nem akar még aludni?

Kretty,
nem tudom, hogy most van-e a Kaáliban PICSI majd megkérdezem, de ha fizetős is, inkább kiperkálom. Pont nektek nem kell magyarázni, hogy miért! ;)
Szerintem, ha a cart adnák el nekünk, hogy ettől tuti a baba, azt is örömmel megvennénk! :lol:

Bari,
nagyon csinosak vagytok! Főleg te! :D Mekkora pociiii, aztaaaa! Gyönyörűséges!!!

Kata,
igenis ez a te éved is lesz!!! Bízz benne! Én is nagyon bízok!

Kriszto,
hogy vagy drága? Nincs semmi tüneted vagy egyszerűen csak nem akarsz panaszkodni, hisz évek óta erre vágytál!? :)
Pont azért lett volna érdekes, ha te leszel a babanetes kismama, mert nem egy "sima" babásodásról lenne szó, hanem sokkal-sokkal érdekesebbről. Nekünk akkor is te leszel a kismamink!!! És persze a követendő példa! :D

Annyira gáz ez a szilveszter! Nem szeretem, amikor kötelezően bulizni kell valahol. Úgy emlékszem soha nem volt még igazán jó buli ilyenkor. Most sem lesz....

gigibp

Melcsi! nem voltam apánknál. Nem is mondtam neki.sajnos arra jutottam, nem fogom felhívni, mert bár iszonyúan kedvelem őt, egészen biztos vagyok benne, hogy hiába jártunk hozzá 2 teljes éven át, rendszeresen, mégsem fogja tudni ki is vagyok. Amikor elmentünk másik helyre, akkor már úgy éreztem a mi közös utunknak vége. Aztán hogy így alakult, nos ez szerencse, csoda, máááák vagy ki minek mondja. lényeg, hogy nekünk együtt nem sikerült, de ez nem jelenti azt, hogy nem emelek neki kalapot. Szerintem Csapó doki lesz a nyerő, ő uzsokis, szimpi volt így 4-5 találkozás után és egyébiránt nagyon hasonlít a stílusa apánkéhoz, mondjuk a paráztatást leszámítva. És mégis olyan más, mint D, más egy olyan orvos, akinek egy terhesség teljesen természetes és nem a természet "megerőszakolása". De ezt már mondtam.:oops:

huh, jó lesz nektek akkor nagyon, tavaly mi is ilyen helyen voltunk, klassz egy kicsit kiszakadni a mindennapokból, az pedig csak hab a tortán, hogy ennyire közel van.

Igen jól vannak, és tényleg nőnek a gyerekek mint a gomba, egy hónap alatt is óriási a változás!

Kretty! igen, hárman. azért ez még több mint fura, kimondani is...

kriszto

kriszto82

valahogy ez a szilveszter dolog kezd nagyon gáz lenni, nem? ez a kötelezően menjünk, bulizzunk, ünnepeljünk vagy vidámkodjunk, egy kissé erőltetett, nem? én nem igazán csípem, vagy csak kinőttünk belőle... arról nem is beszélve, hogy 1-jén jó sz..rul van az ember, csak fetreng jobbról balra... és az idén,mármint jövőre 2.-án már menni kell melózni. szomorú...

kriszto

kriszto82

Kriszto, meddig akarsz dolgozni?

En is utalom a szilvesztert, kotelezo buli (ami sohasem jo), szoval mi apaval otthon leszunk es pizsipartit csinalunk. :D
Vendég

Sziasztok,

mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
:) és egy hatalmas bababummot 2012-re! :)
kisalag
Fót

2012. a Sárkány éve! Nézzétek mit találtam! :lol: Szóval hajrá bébi-bumm!

"A Sárkány Éve nagyszerű lesz személyes szempontból is. Kedvező évről beszélünk, ami a házasságokat és a gyerekáldást illeti, de benne van a pakliban az is, hogy sokat fogunk költeni éppen ezen események miatt."

Reméljük a sok pénzt a babákra költjük majd és nem a stimukra! ;)

gigibp

Boldogságos Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!

Kriszto, sokat gondolok Rátok!!!

Bari, ügyes anyuka vagy, hogy már most hallgatnak Rád a gyerkőcök!!! :?

Npgy, mizujs???

Kata, ne félj az álmaidtól, megérzéseidtől!!!!

Momelcsi, hogy tudod mégis elaltatni a :wink: kis királylányodat???

Ami a kötelező: érezd jól magad, én sem díjazom, de ha hívnak menni kell....

Új Év, Új Kezdet!!!!

Primula
primula35
Algyő

Jó reggelt Lányok!

Engedjétek meg, hogy mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánjak! Remélem, hogy a 2012 tényleg a mi évünk lesz, és szép sorban (vagy egyszerre) mindenki kismama lesz!

Kép

Köszönöm, hogy vagytok nekem, meghallgattok, és remélem, hogy a jövő évben inkább a sok örömtől lesz könnyes a szemünk, mintsem a bánattól!

Pusszantás mindenkinek!

Mné
mné

Drágáim!

Nem kívánok egyebet, mint
KAKIS PELENKÁBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET!
Kép

Puszi mindenkinek!

bari6

A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet.

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Vendég

Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy nem jövök csacsogni, de egész héten éjszakás voltam. Ráadásul nem vagyok túl jó passzban, ezért nem is vagyok most jó társaság.
Nem akartam a terhetekre lenni a nyavajgásommal az ünnepek alatt.
Nyalogatom a sebeimet.

Boldog és Babában gazdag Új Évet Kívánok Nektek
Teljesüljön mindenkinek álma-vágya a u új évben.
puszi: Era

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Békés álmainkba ne csalódjunk soha
Oltalmazzon minket angyalok mosolya
Lelkünkben béke és szeretet virítson
Düh és gaz álnokság meg ne szomorítson
Ostoba szólamra ne hajoljon szívünk
Gazdagság kísérje minden vidám léptünk
Útjaink vigyenek igaz célunk felé
Jövendőnk munkája ne váljon kereszté
Éjszaka pompásan ragyogjon csillagod
Veled lehessek amikor csak akarod
Egymásra találjon most minden kereső
Társával éljen minden egymást szerető
Közösen tegyük szebbé ezt a világot
Ízleljünk már most mennyei boldogságot
Váljon minden titkos, szép álmunk valóra
Áldott legyen minden együtt töltött óra
Nevetni tudjunk és őszintén örűlni
Odvas idő fogát messze elkerülni
Keveset mondok végül, de szépet:
Kívánok Boldog Új Évet!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Boldog BABÁKBAN Gazdag Új Évet mindenkinek!!!!!!
pusz

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Babavárásban dÚskáló Évet Kívánok :)

Boldog új évet Mindenkinek!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kép

Kismalac vezesse el hozzánk 2012-ben szívünk vágyát :)

BUÉK
katapetra

Lányok,
én is nagyon - nagyon boldog új évet kívánok Mindannyiótoknak, egészségben, boldogságban!! :D :D

Bari,
nagyon szép a pocid, nem semmi méretek :lol: :lol:

Mi is itthon maradunk most szilveszterkor, most fejeztük be a társasjátékozást (Alhambra - nyertem 8) :lol: :lol: )
meg majd átugrunk a tesómékhoz egy kicsit. Szóval csak így öregesen elleszünk... :D :D

Sok puszi Nektek!!!!
leeda

Én is szeretnék nagyon boldog új évet kívánni nektek és, hogy az új esztendő csupa jót, boldogságot, egészséget hozzon és ne kelljen az arcunkról törölgetni a könnyeket vagy ahogy Mné írta, max az örömkönnyeket!

Köszi, hogy befogadtatok! Jó veletek! :oops:

gigibp

Csajszik!

nemsokára 2012. És ez tudjuk mit jelent! Szóval mindenkinek minden álma váljon valóra 2012-ben! és továbbra is ugyanígy számíthassunk egymásra, sírjunk és nevessünk együtt!
és persze egy talit is össze kell hoznunk már!

Pusszantás és van egy kedves ismerősöm aki azt szokta mondani, hogy az élet sz.r, de ki kell hozni belőle a legjobbat! Törekedjünk erre és higgyetek, ez a legfontosabb!!! A feladás nem a mi műfajunk, igaz?

Kellemes estét mindenkinek!

Kretty! Elmaradt a pizsi-party? Nálunk az van, mikor, ki alszik be egy-egy fél órára... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

már csak 10 perc!

..... és kezdődik a mi évünk! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
Kívánom, hogy mindenkinek teljesüljenek az álmai! :lol: :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kép

kagyló

Krisztó, igen, elmaradt a pizsiparty, helyette a moulin rouge- ban táncoltuk át az éjszakát! :) most értünk haza, alig bírok menni (no nem az alkoholtól mert csak egy pohár pezsgőt ittam) hanem mert egész éjjel roptuk a zurammal, és én 10 centis magassarkúban nyomtam! :shock: Könnyezve énekeltük éjfélkor a himnuszt, utána teli torokból üvöltve énekeltük az "its a beautiful life" nótát, és a dirty dancing zenéjére már a színpadon táncoltam. 8) Tegnap éjjel döntőttük el hogy megyünk, és nagyon jó buli volt. Asszem az áprilisi lombikig sűrű vendég leszek! :lol:

Mégegyszer boldog új évet és egy szebb jővőt kívánok! :D
Vendég

Sziasztok,

Én is Szeretnék Mindenkinek Nagyon-Nagyon-Nagyon Boldog Új Évet Kívánni!!!!

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!

Mi is mindenkinek nagyon-nagyon boldog, gólyás új évet kívánunk!!!!

Mi is csak nem rég értünk haza a szilveszteri buliból... :oops: Igen, remekül sikerült. Jó pár éve ez volt a legjobb buli... Volt minden. Így most nincs hangom, nem érzem a lábaim és fáj a fejem. Jó barátokkal, duracell nyuszikkal (akik reggel 4-ig nyomják a karaoke-t igazán évezetes volt átlépni az új évbe. Ami a mi évünk!!! A babánk előtt még jól kitomboltuk magunkat, mert jövőre nem fogunk tudni ilyen buliba elmenni. Sokkal szebb feladatunk lesz. Nézni a babánkat, ahogy édesen átalussza magát az új évbe. Hiszem, hogy így lesz!!!

Mindenkinek azt kívánom, hogy ebben az évben teljesüljenek az álmaitok!!!!!
szélkisasszony

Lányok, Npgy-ről van vkinek híre???

Vagy lemaradtam vóla???

Primula
primula35
Algyő

én is nagyon-nagyon várom már.... reméljük hamarosan jön a hírekkel!

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ NPGY VÁÁÁÁÁÁÁÁÁRUNK!!!!

kriszto

kriszto82

Npgy nem jelentkezett, annyit tudok, amennyit ő irt régebben, hogy csütörtökön volt uh-n.
Vendég

sziasztok!

Mizu csajok? Ki, mit csinál? Dolgozik már mindenki? én bejöttem, de minek? uncsizom nagyon... baromira nincs kedvem dolgozni...

Npgy! Mi van veled? Kérlek gyere!!!!

kriszto

kriszto82

sziasztok

én is bejöttem! :( és sajnos nem uncsizom! másfél hét felgyűlt számlái, bankkivonatai itt várnak rám, hogy jól lekönyveljem őket! :cry:
jajj de nagyon nincsen kedvem

Viszont tegnap megjött! :lol: így én már el is kezdtem a 2012-es év terhesedését! :lol:
Megyek ma D-hez, és kezdődik a stimu! :lol:

NPGY!!!! HOL VAGY?????

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi! Szupcsi!!! Akkor ma van a terhességed első napja! juj, de jó, hogy van aki rögtön-azonnal indul is!!!! :D :D

kriszto

kriszto82

Jó reggelt,

én is vagyok, de még nagyon nem akar beindulni a meló...még csomó mindenki szabin van :D

Zsuzsi,
szuper, indul a menet :D

Kriszto,
Te akkor meg szépen szundizhatsz nagyot a monitor mellett, úgysem fognak zaklatni.. :lol:
leeda

Sziasztok!!!!!

Először is Nagyon Boldog Új Évet! Kívánom, hogy minden álmunk valóra váljon és 2012 a babásodás éve legyen! :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá Lányok!!!!

Másodszor pedig bocsánat, hogy nem jelentkeztem.....
Voltunk D-nél 29-én Uh-n. Egy gyönyörű kis magzatot látott, az én kis Virágszálamat, kinek azóta is nagyon-nagyon örülünk! :lol:
Igen, szándékosan írtam egyet, mert 21-én úgy látszik azt nagyon elnézte....
A nagy öröm miatt, és mert újra látni szerettem volna őket, csak úgy 22-én elmentem a barátnőm ismerőséhez, aki szanográfus. Ő 100%-ig állította, hogy csak 1 petezsákot lát, amit írásba is adott, és fotót is kaptunk. Hát ekkor ért egy hidegzuhany, hogy most akkor mi van????????? Kinek van igaza? D-nek, akinek óriási tapasztalata van, vagy a szanográfusnak, aki nap mint nap ultrahangoz. Borzasztó napok következtek, ha nem lenne mellettem a barátnőm, biztosan az ünnepeket nem itthon, hanem valahol a diliházban töltöttem volna. Már azt sem hittem le, hogy valóban kisbaba lesz. Karácsony előtt 1 nappal minden létező helyet felhívtam, hogy hova tudnék elmenni uh-ra, hogy valaki más is nézze meg. De sehol sem dolgoztak már. Folyamatosan csináltam a terhességi teszteket, hőmérőztem, és számoltam a napokat, hogy végre mikor megyünk újra D-hez, és múljon már el az ünnep.
Végül D megerősítette a szanográfus véleményét, valóban egy kis Virágunk van. De persze ez semmit sem csorbít az örömön, hogy egyke, a boldogságunk határtalan, reméljük az álomvilág folytatódik.... :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Köszönöm,hogy kerestetek,egy kicsit fontos vagyok nektek! :oops:
Holnap megyünk donorért,egy darab volt(végre)ami nekünk jó lenne.El sem hiszem,már ki is bőgtem magam.Hihetetlen,hogy ebből az egy donorból,2 mintát meg is tudunk venni.Remélem apánk is enged majd indulni,de csak február közepe felé,előbb nem tudunk.Újra kell csináltatni a vizsgálatokat is,és még be is kell jelentkeznem hozzá.(Egymás után,mehet 2 inszem) :D :cry: :D :cry: :D :cry:

kagyló

kagyló: szerintem elég lesz 1 minta is! :wink: Mert már az első is sikerülni fog! Sikerülnie kell, hiszen ez most már a MI évünk!
Ne sírjál. Minden rendben lesz!!!! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Még vagyok én is, de kezd izgalmassá válni a helyzet. A szám reggel mikor felkeltem kb. akkora volt mint Kép -nak, most már szerencsére csak ekkora Kép :lol: :lol: :lol:
A viccet félretéve nem túl jól nézek ki :roll: Ma van az uccsó szabadnapom itthon :shock: eltelt az idő...
Csajok, úgy néz ki lesz majd netem bent a kórházba, jövök,ha tudok, DE NAGY TESÓval majd mindig üzenek nektek és kapom majd az infót rólatok!!!
Ha mégsem tudnék jönni egy jó darabig, akkor most szeretném Nektek megköszönni a terhességem alatti támogatást, hogy itt lehettem veletek, drukkoltatok és drukkolhattam. Remélem a bébik jók lesznek és tudok majd jönni hozzátok
Őszintén hiszem,h idén lesz BABABUMM!

Nem tudok mindenkinek írni, de mindenkinek szorítok nagyon!

Zsuzsi, olvastam,h nyitod a sort :lol: Nagyon drukkolok!!!

Npgy, merre vagy???

Ha tudok majd még beugrok ma!

Puszi és hatalmas ölelés mindenkinek!

Bari

bari6

jól beelőztetetk :lol: :lol: :lol:

Npgy, szupeeeer! A lényeg,h az egy Virágszál ott van!!!

Kagyló, igeeeeen, tuti elég lesz egy minta!

Pussz

bari6

Npgy,
örülök, hogy jelentkeztél, és hogy ott figyel a kis Virágszál.. :D :D

Bari,
hú, hát nagyon szorítok!!! :D :lol: :lol: :lol:

Kagyló,
de jó, hogy van minta!!! Ne sírj, hanem örülj neki :D
leeda

Npgy! De jóóóóóóóóóóó. Egyébként én egészen biztos vagyok benne, hogy D is jól látta, csak sajnos van ilyen, hogy a picurka meggondolja magát, DE ha nem is ikrek, DE ott a babócátok a pocakban!!! Láttátok pulzálni a csepp szívét is? Mikor kell mennetek újra? Nagyon-nagyon örülök Nektek!

Mint ahogy Kagyló neked is, hogy újra jöttél közénk és hogy lesz donorotok! Én is arra szavazok, hogy egy minta elég is lesz! Csak annyit kérek tőled próbálj pozitív lenni, sokat gyere közénk és akkor az idő is gyorsabban telik, hidd el nagyon-nagyon szorítunk Neked és valóban megbeszéltük, hogy jön a BABABUMMM!

Barika! Naná, hogy hozom a híreket, és naná, hogy majd folyamatosan kapcsolatban leszünk. Vicces lehetett a szád csajszi, de úgy sejtem kisebb bajod is nagyobb már ennél... drága! nagyon szorítok neked, hogy hétvégére már mindenki külön ágyikóban fekhessen egymás mellett!! Puszillak!!!!

Leeda! Nálunk is szabin vannak még, persze a főnök és a csókosa, amiről csak annyit, hogy szólhattak volna, mert akkor ma még mi sem jövünk be. Szóval hárman tengünk-lengünk idebent.

kriszto

kriszto82

Npgy: gratula Virágszálhoz! Drukkolok, hogy minden rendben legyen a terhességeddel! :lol:

Bari: Neked is mennek a drukkok ezerrel! Sokat gondolunk Rátok!
a második kép jobban tetszik! :wink: és azt lehet tudni, hogy mitől ilyen a szád??

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

most hívtam D-t! :) azt mondta, hogy most induljak hozzá! :lol:
Majd délután jövök! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Köszönöm szépen!

Zsuzsi:ez szuper, mindjárt az első nap kezdesz, ez csak jót jelenthet :lol: Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyere, ahogy tudsz!!!!

Bari: vigyázzatok magatokra, olyan sokat gondoltam Rátok, a pocakos képedet rengetegszer megnéztem, olyan gyönyörű és óriás :lol: :lol:

Kriszto: hogy vagy????
npgy
Budapest I. kerület

Npgy! Köszi, megvagyok, leginkább fáradt, pedig a pihenésben nem volt mostanság hiány. Nagyon várom rókát, de nem jön, csak mindig megkísért, aztán semmi.
Csajok ugye volt itt más is úgy, hogy nem volt róka nála amikor babát várt?
Amúgy várom a szerdát. és még mindig boldogságos a lelkiállapotom. :D

Zsuzsi! Drukkkkk és gyere majd!

kriszto

kriszto82

Kriszto,
és előbb nem tudtok hazamenni? Nekem sincs főnököm, de elvagyok, mint a befőtt... :D
amúgy ne izgulj, a tesómnak semmi, de tényleg semmi tünete nem volt terhessége alatt, egy deka hányinger, róka koma se, semmi...szóval ne izgulj :D :D
leeda

sziasztok

Kriszto, nekem sem volt róka, csak inger. meg majd elájultam és nagyokat szundiztam, de idővel jobb lett.
Npgy, vigyázz a virágszáladra nagyon, drukkolok továbbra is.
Barikám, hát eljött a te időd is, innen már minden nap egy nagy ajándék benn a fiúknak.
Drukk egy könnyű szüléshez!! Nagyon várom a híreket!
Zsuzsi, csúcs, hogy jan.1-jén kezdesz, ez csak szupi lehet!!!

Ja, és BUÉK mindenkinek utólag is!!!!

KépKép
momelcsi

Na itt vagyok! :)
Felírt mindenféle gyógyikat, meg megnézett UHU-n és indulás!!

De, a múlt hónapban dec 12-én voltam nála clamidia szűrésen, aminek még persze nincsen eredménye, de akkor vett le kenetet, amiben talált bacit. Nem is nagyon értettem a nevét csak annyit, hogy kóli!!! És felírt antibiotikumot.
Biztos, hogy nekem antibiotikumot kell szednem???? Soha nem szedek gyógyszert, még akkor sem, ha beteg vagyok, nehogymár antibiotikumot kelljen pont most szednem???
Biztos csak aznap reggel voltam nagydolgomon, aztán onnan talált egy kis bacit!!
Voltatok már így???

Ilyenkor úgy elmegy a kedvem az egésztől!! :(

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Ez nem igazság, hogy mindig enyém a laptető!!!

Akkor ez most felesbe Barié, mert neki nagy szüksége van rá és Kvzsuzsié, egy sikeres stimuhoz.

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: