A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Krisztó, az év csudálatos jó hírrel zárul, kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!

NAGYON-NAGYON MEGÉRDEMLITEK A BABÓT!!!!!
Iszonyatosan drukkoltam Neked, mert annyira édes-aranyos lány vagy.

Ima megy minden este a 12. hétig!!!!

KépKép
momelcsi

Kriszto: Dévai tuti kiakad :lol: ismét egy "illegális" baba van kilátásban az intézetből :lol:

Szerintem jót tett neked, hogy kicsit kikapcsoltatok, és a fogyás! Na igen az rengeteget számit! te diétáztál is?
katapetra

Krisztó, itt mindeig feljön ez a oldal, hogy a babanet kismamát keres...leszel a babanet kismamája? :lol:
Vendég

Kretty: tényleg milyen jó ötlet! :lol: nekem is a napokban jött fel újra!

Kriszto: legyél legyél, úgyis olyan szépen tudsz írni, hogy mindig elsírom magam! :)
este felolvastam a délutáni írásod a férjemnek, de a felénél abba kellett hagynom, mert újra elsírtam magam az örömtől! :lol:

És délután ót a hatása alatt vagyok! :)

Puszi Nektek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto, igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigen hajrá csodababaaaa!!!!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Lányok!

Nem tudom elmondani hányszor olvastam el amiket írtatok! Este még mindent felolvastam a férjemnek is, és azt hiszem kezdi hinni, hogy lehet igaz, ez az egész....

Annyira jó itt veletek, annyira jó, hogy tudom akárhogy alakul, ha sírás, ha nagy-nagy boldogság is lesz a vége van akikkel megbeszélhetem, akiknek elmondhatom majd, azt is.

Beszéltem a dokival, örült, hogy szépen megemelkedett a hcg, dec. 14.én, szerdán kell mennünk 11-re ultrahangra. Izgulok és mégsem, valahol annyira bízom, annyira de annyira nyugodt vagyok, vannak tünetek, vannak megérzéseim.
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de a második lombik után egyszer azt mondtam a férjemnek, hogy velem biztos baj van, de én meg vagyok róla győződve, hogy nekünk nem lombikkal lesz babánk. Aztán a negyedik után tény, hogy inkább a nem lesz babánk uralkodott el rajtam nagyon-nagyon. De lankás a gödör széle, lassan, de biztosan lehet belőle haladni kifelé. Tehát ezt tesszük.... tigris jön jövőhéten, ha lesz szívhang, és akkor beszélhetünk a babanetes kismamiságra való jelentkezésről is. Olyan cukik vagytok.

Era! Iszonyúan-nagyon nagyon szorítok, hogy a kis eszkimók ma felébredjenek! Majd gyere a hírekkel.

Npgy! Meddig bírod teszt nélkül???? Hogy vagy????

Primula??? Éééééééééééééés te?????

A mai tábli. javítgassatok, ha van mit. Ma auditunk lesz, de nem izgat. Vicces, de tényleg nem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

majd jövök még! 12.09de.xls

Katapetra! Tessék a tábliba beírni valamit magadhoz, jóóóó??? :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Megjott a zuram az andrologustol. megy a bromorkiptin, egy honap mulva kontroll vervetel, hogy hogyan alakul a tobbi hormon, ha tovabbra is alacsonyak, azokat is elkezdik potolni. El sem hiszem, hogy eljutottunk idaig, hogy a problema okat kezeljuk...Egy kicsit duhos vagyok,mert ha 2 eve ezzel kezdtunk volna, mennyi minden fajdalmat megsporolhattunk volna. DE orulok is, mert megint eloreleptunk egy hangyanyit. :)
Vendég

Sziasztok!
Három eszkimó felébresztve, a biológus szerint nagyon szépek. Délután kettőre megyünk értük. :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Krisztokám, megint csa azt tudom mondani,h én megmondtam :P

Kretty, nagyon örülök,h sínen vagytok, majd a végén még Ti is megleptek minket egy CSODABABÁVAL :lol: HAJRÁÁÁÁÁ

Era, szupeeer hííííííír! Gyere majd még este és küldöm az elmaradhatatlan ragacsot!

Zsuzsi, megkaptam ;)

Puszi mindenkinek!

bari6

Era: hajrá!!! Drukkolunk nagyon a továbbiaknak is! :lol:

Kretty: Apa katonái úgy helyrejönnek, hogy a végén még Ti is úgy jártok, mint Krisztoék! észre sem veszitek és egyszercsak csodababátok lesz Nektek is

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto!
Én is nagyon gratulálok a babához és jó egészséget kívánok nektek és minden próbálkozónak!

Mi is voltunk sperma vizsgálaton és a lehető legjobb lett az eredmény. A DOKI mondta, hogy fogyjak 10 kg-ot és utána kezdjük a kezelést. HSG-vel természetesen. Így most megy a nagy fogyi és a várakozás...
kekuci
Budapest VI. kerület

Zsuzsi, azon vagyunk....dolgozunk rajta rendesen! :lol: :oops: :roll:
Vendég

Erám: nagyon drukkolok nektek!

Kriszto: én próbáltam, de nem mentette el...vszinű, hogy én vagyok a nyomi hozzá. :) tényleg nem megy :(
üzi: dolgozom, dolgozom....dolgozom, babaügy félretéve.
katapetra

Kretty: ez nagyon jó hir, akkor ti is egyel előrébb vagytok....hajrá! :wink:

Kekuci: gratula a párod eredményéhez, és hajrá nagy fogyás :D
Krisztónak is segitett :wink:

Barika: De jó, hogy még egyben! Puszillak

Leeda: megint egyedül? :( az nagyon nem jó......ölellek!
katapetra

Kriszto: annyira örülök Neked!!!! Most is hullanak a könnyeim, ahogy írok a meghatottságtól és szívből kívánok minden szépet és jót, és minden alakuljon úgy a továbbiakban, ahogy szeretnéd :D :lol:

Hát igen a teszt nagy kérdés. Elvileg már holnap lehetne egy 10-es érzékenységűt csinálni, de nem merek. Most nekem is ez egy álomvilág, és nem akarom hogy széthulljon. Bízom, nagyon-nagyon bízom, hogy jó erősem kapaszkodik belém az én kis Virágszálam és velem marad.....

Era33: nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!!!!!

Kretty: ez nagyon jó hír :D Hajrá, meglátod 2012 a mi évünk lesz!!!!!
npgy
Budapest I. kerület

Kriszto:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen!!!!
Én sem találom a szavakat! Sírok, nevetek... Tiszta hülyének néznek... És köszönöm. Erőt és reményt adtál újra, hogy lehet, hogy megtörténhet....
Szorítok, persze, hogy szorítok, de ... a megérzéseidre hallgass!
Annyira kellett ez nekem már, hogy végre siker... És hogy "illegális" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szívem minden szeretetével gondolok rátok... sokat. Bocsi, teljesen meghatódtam. :oops:

Era: nagyon szorítok! Nem sokára kismami leszel!! :wink:

Kretty: örülök, hogy alakulnak a dolgok. És megértem a dühöd, de abból is, ami történt tanulni kell. Hajrá! Drukkolok nektek!!!
szélkisasszony

Kretty,
telefonáltam időpontért, de ahogy sejtettük a december már tele, így majd januárban kellhívni őket újra. Nem baj, hogy várni kell, csak már történjen valami és valaki nézze már meg, hogy mi a helyzet, mert lehet, hogy van megoldás.

Era,
szorítok! 3 bogyóka.... :)

Kekuci,
szuper, hogy apa rendben van! 10 kg? Nekem is kéne! Te hogy fogyózol? IR-es vagy?

Kata,
örülök, hogy jöttél! :)

Bari,
szupcsi-kircsi, hogy egyben vagy és ez ugye így is marad még néhány hétig?!

Kriszto,
én még mindig nem tértem magamhoz a jó hírtől!!! Annyira szuperek vagytok!!! :)

Npgy,
megértem, hogy nem akarsz tesztelni. Én pont u.így voltam vele, na de a tied pozitív lesz és tovább fogsz álmodni!!!
Virágszál +++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem már leszakad a jobb kezem. Tegnap végigsuvickoltam a csempét a fürdőszobában, ma meg ablakot és a járulékait pucováltam. Eléééééég!!!! :evil:

gigibp

Gigi, mi sem kaptunk mar hozza idopontot, januarban kell telcsizni.
Vendég

gigi, kretty: hova nincs időpont??? ugye nem D-hez??

Mert nekem még el kellene mennem idén klamidia szűrésre, mert januárban ha jól számolok már 2-án meg fog jönni! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto:

egy rugdalózós :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
szélkisasszony

Zsuzsi,
egy andrológushoz! :)

gigibp

KRISZTOOOOOOOOOOO!!!!!!! ANNYIRA DE ANNYIRA ÖRÜLÖK !!!!!!
Amióta megszületett az én kis csodabébim, csak zugolvasgatok néha, kevés az időm, még gyakorlom az időbeosztást is, de erre a csodálatos hírre muszáj volt beugranom!!! Nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben menjen!

Bár tettem fel képeket a közösségi oldalakra a babámról, de mivel itt is kértétek, pár sztárfotó, remélem nem bánjátok :D

Ja és a szüléstörténetem...nem szüléstörténet, hanem születéstörténet. Tömören: hajnali negyed 1kor ébredtem fájásokra (előtte napközben már voltak jósolgatások), azt hittem ezek is jóslók, mert 3-4 percenként jöttek, azaz szerintem nem voltak rendszeresek. Aludni nem tudtam viszont tőlük, fél 5kor mondtam a páromnak, hogy menjünk be a kórházba, legfeljebb hazazavarnak. Fél 8kor bementünk, kiderült, már 5 ujjnyira ki vagyok tágulva, fél 9kor már szülőszobán voltam. A vajúdás csodásan ment, viszont amikor jöttek a tolók, vissza kellett tartanom (kínhalál), mert annak ellenére, hogy megvolt a 10 ujjnyi, a babu fejecskéje nem volt eléggé lent...legalábbis ezt mondták, majd a doki 3 nyomás után úgy döntött, mindkettőnk érdekében császár, mert túl nagy a gyerek, gond lehet, ha folytatjuk. Szóval császárral született, ezért hát nem én szültem, Ő született....

Kép Kép Kép
Vendég

Csajok, megjöttek a hormoneredmények... :? Minden határértékeken belül van, DE az FSH 6,1....az nem túl sok? :shock:
Vendég

meseszééééééééép :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

meseszééééééééép :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Poszikám: Olyan szép Kristóf.........csak csodálom, és köszönöm a születéstörténetet :D
katapetra

Kretty,
a mi labor papírunk alapján az FSH 0,6-9,0 között normális! Szóval szuper az eredmény, márha a férjedről beszélünk! ;)

Poszi,
gyönyörű a babád!!! :)

gigibp

Kretty,
azt hiszem te most a sajátodról írtál... későn esett le! Bocs, de én most nem tudok elvonatkoztatni a férfiak hormonjaitól! :lol:

gigibp

Sziasztok!
Csak 1 percre jöttem.
Ma délután három embrike beköltözött a pociba.
Tesztelni dec 23-án kell. Szép kis karácsonyi ajándék lesz.
pusz mindenkinek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Poszi, nagyon szép csodababátok van! Épp tegnap beszéltük meg Krisztokámmal,h mennyire szépséges baba!
Gyors felépülést kívánok!!!

Era, drukk az embrikékhez és mellékelem a ragacsokat!!! ;)
Kép Kép Kép

Pussz és jó éjt mindenkinek!

bari6

Poszi, ezek tényleg sztárfotók, gyönyörű, kiegyensúlyozott baba.
Hú, csak közhelyeket tudnék írni, de tényleg nagyon szép és értelmes és minden..... tényleg csodababa.
Nagyon grat mégegyszer, csak az érzéseid szerint mindent.

Barika, neked is grat a 33. héthez, csak így tovább.

Era, neked is minden jót, júj de izgi karácsony lesz!!! Nagyon szép lenne, én szorítok végig!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!
Sehol senki?
Mindenki a karácsonyi vásárokat járja? Készülődés ezerrel?

Npgy hogy vagy? Teszteltél?
Primula?
kezeim csuriban értetek,remélem megtöritek a jeget......

Bari, köszönöm a ragacsokat.Nagyon aranyosak.

puszi mindenkinek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!!!!

Poszi, nagyon szép a kislegény!!!

Era, drukkolok ezerrel!!!!! :P

Én tegnap egy erős, nagy negatívat teszteltem. :( :(
Így most Npgy, Era nektek kell megy a drukk.

Bár őszintén szólva semmi barnázás, semmi mensi előjel.....
Volt más is így, hogy az az utrogestan ennyire visszatartotta a menzeszt???

Szép hétvégét!!!! :wink:

Primula
primula35
Algyő

Primula: nagyon sajnálom :( , ne keseregj, meglátod jövőre minden jóra fordul. Hamarosan megszabadulunk ettől az évtől, és csupa-csupa szerencse köszönt ránk!! Bízz!
Az utro nekem is visszatartotta a mensit, 5-6 napot késett. Ezért ne aggódj!

Era: nem mertem tesztelni. Annyira félek az újabb csalódástól..... megvárom a szerdát, legalább addig álmodom..... A derekam még mindig fáj, talán attól, hogy most nem mozgok eleget. Tegnap a melleim felduzzadtak, nagyon fájtak és érzékeny volt. Aztán mára már semmi, elmúlt.
Érted viszont nagyon szorítok!!!!!!!! :D Hajrá!!!!!!!!!!!!! :lol: :D

További szép estét csajok!!!!
pussza
npgy
Budapest I. kerület

Primula, azért csinálj még tesztet holnap is. Hátha.......amíg nincs vérzés....

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kriszto, kijavítottam a táblin magamat:
tábli dec.10.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok.

Régi fórumozó vagyok.Mindenkinek sok szerencsét és kitartást kívánok!! Jó kezekben vagytok!!!
Ha megengeditek primulának írnák mert személyesen is ismerjük egymást azt hiszem.
primula:várom az újabb teszt eredményt!!! Én még nem adtam fel a reményt!!! Nagyon szoritok,hogy a karácsonyod még szebb legyen!!!
Gondolom sejted hogy ki vagyok.

Kép
Kép
melánia

Régi barátnőim írnátok magatokról pár sort!!! Rencsike,moncsiga,bodzi,ritu,chilike,ercsikata,vjulcsi,kislibus,csandi,?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Hogy vagytok,babócák????

Kép
Kép
melánia

Primula,
nekem soha nem tartotta vissza a mensit semmi. Az elsőnél negát teszteltem, de semmi mensis jel nem volt. (az első teszten annyira halvány volt a második vonal, hogy azt hittem, hogy odaképzelem) Nem is jött meg, csak miután abba kellett hagynom mindent. Majd három hét múlva kiderült, hogy mégis volt valami, mert a hcg-m 300 volt, de a baba már sehol! :(
Szóval amíg nem látsz mensire utaló jeleket, no para!
A többi három esetnél mindig volt már barnázás a 12-13. napok környékén!

Era,
drukkolok a Kari ajihoz!!! :)

gigibp

Melánia!!!!

:wink:
igen, megtaláltál!!!!

Era, drukkkkkk!!!!

Npgy, neked a POZITÍV "energiát" is küldöm a pozi teszt mellé!!!!

Szép estét!!!

Hcg-t hol nézettetek, melyik doki adta a beutalót???

Primula
primula35
Algyő

Primula: Nálam is visszatartotta az utró pirit.

Bocs hogy most nem írok többet, majd holnap este. Kicsit zsúfolt volt eddig a hétvége, túl vagyunk mindkettőnk karácsonyi vacsoráján és a férjem tegnapi partyján jól kitomboltuk magunkat. :D Ma pedig jön a nagy bevásárlás, kissé másnaposan. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Primula, én úgy tudom hogy hcg-re nőgyógyász adhat beutalót, esetleg csináltathatod magánúton: pl. cenrtumlab kb 1500-1800ft + a vérvétel díja+adminisztráció

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

:)
próbálom vonalzót felrani
kicsit béna vagyok ehhez
:lol: :lol:

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

hmmm. úgy tűnik sikerült
már csak az a kérdés hogy visszafelé fog-e számolni
de ez majd holnap kiderül

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Végre van időm a fórumra, és most senki sincs itt. :(
Hát ez van. Délután kimentünk a biai adventi vásárba.Nagyon hangulatos.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Era! Kívánom, hogy a napocska így mosolyogjon 12 nap múlva is, nagyon szorítok!

Primula!
Hcg-t nekem a dokker mivel ott dolgozik, és ott voltam nála, az uzsokiban intézte, beutalóval, majd már anélkül.
DE a helyzet az, hogy most teljesen be vagyok golyózva, hogy mi van odabent ezért holnap reggel elmegyek a centrumlab-ba, ahol 1620(+1000 a vérvétel) és megnézetem, csak hogy megint megnyugodjak 2 napig, már iszonyúan várom a szerdát, nagyon félek is tőle, de nagyon bizakodom is.
Kérlek piriig ne add fel, de ha mégis úgy alakul, megbeszéltük jön a 2012, ami meghozza nekünk a babócákat!!!

Npgy! nagyon szorítok neked is!

Csajok holnap táblizom majd, egész nap a gép előtt leszek, na ezt a részét nem csípem a melómnak... :?

További szép estét mindenkinek, pusszantás

kriszto

kriszto82

Köszönöm Kriszto, így legyen.
Szorítok Neked a holnapi vv-hez, és kívánom hogy minden a legnagyobb rendben legyen Nálad.
puszi

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kriszto,
szorítok a vv-hez, de persze minden oké lesz csodababával!!! :) Mikorra lesz meg az eredmény?

Era,
te meg sokat pihenjél, mozogjál, szuszázzál! ;) Meg, ami jól esik!

Cupp mindenkinek!

gigibp

Kriszto: Veled vagyok, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!
npgy
Budapest I. kerület

Gigibp írtam neked privit! :)
kekuci
Budapest VI. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: