Lányok!
Nem tudom elmondani hányszor olvastam el amiket írtatok! Este még mindent felolvastam a férjemnek is, és azt hiszem kezdi hinni, hogy lehet igaz, ez az egész....
Annyira jó itt veletek, annyira jó, hogy tudom akárhogy alakul, ha sírás, ha nagy-nagy boldogság is lesz a vége van akikkel megbeszélhetem, akiknek elmondhatom majd, azt is.
Beszéltem a dokival, örült, hogy szépen megemelkedett a hcg, dec. 14.én, szerdán kell mennünk 11-re ultrahangra. Izgulok és mégsem, valahol annyira bízom, annyira de annyira nyugodt vagyok, vannak tünetek, vannak megérzéseim.
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de a második lombik után egyszer azt mondtam a férjemnek, hogy velem biztos baj van, de én meg vagyok róla győződve, hogy nekünk nem lombikkal lesz babánk. Aztán a negyedik után tény, hogy inkább a nem lesz babánk uralkodott el rajtam nagyon-nagyon. De lankás a gödör széle, lassan, de biztosan lehet belőle haladni kifelé. Tehát ezt tesszük.... tigris jön jövőhéten, ha lesz szívhang, és akkor beszélhetünk a babanetes kismamiságra való jelentkezésről is. Olyan cukik vagytok.
Era! Iszonyúan-nagyon nagyon szorítok, hogy a kis eszkimók ma felébredjenek! Majd gyere a hírekkel.
Npgy! Meddig bírod teszt nélkül???? Hogy vagy????
Primula??? Éééééééééééééés te?????
A mai tábli. javítgassatok, ha van mit. Ma auditunk lesz, de nem izgat. Vicces, de tényleg nem....
majd jövök még!
12.09de.xls
Katapetra! Tessék a tábliba beírni valamit magadhoz, jóóóó???