Ideértem
Nálunk mindig nagyon eseménydúsak a reggelek, ma pl. felgyújtott G. egy seprűt, ott lángolt a ház mellett, mikor észrevettük
Ráment a forró hamu vsz, amikor kivitte
El nem tudom képzelni, mit csinált.
Leírom, hogy mi minden történt velünk tegnap este óta. Először is beteg lettem, és nem volt lázcsillapító. Igen ám, de megláttam, hogy a panadolt 42 kg-ig lehet adni

Így aztán felszoroztam az adagot 50 kg-ra, és sikeresen levitte a lázamat éjszaka.
A tegnapot úgy oldottuk meg, hogy G. itthon maradt - amúgy is van egy projektmunkája most, azzal bíbelődik, így megspórolt vagy két-három éjszakát, én meg vittem Rugót.
Nekem már nem volt komoly bajom másnap, egyszer kezdtem el fázni, de a kollégák kisegítettek egy lázcsillapítóval. Rugó meg köhögött egy kicsit, de más baja nem volt. Azért figyelgettem a telefonomat, hogy hívnak-e az óvodából.
Du. az egyetemre kellett bemennem, ahol mindig sok ismerőssel futok össze, és nagy pletykálásokba bonyolódok a különböző tanszékeken. Most egy szerzői példányt vettem fel, meg (Irina, ha olvasol

) egy faktoranalízisben kellett segítséget kérnem, mert nem boldogultam vele az egyik könyv alapján.
Estefelé elmentem Rugóért, aztán vásároltunk a coopban. Majdnem fél hat volt, mire hazaértünk.
A bösz. könyvtárból sikeresen hoztam haza Kipkop könyveket, ott megvan az egész sorozat. Egy órán át kellett mesélnünk belőle, meg a Micimackóból, hát azt hittem, beleőszülök. Ma reggel viszont a férfiak már elmentek, így jó napom van.
KÖzben írtak emailt, megérkezett az antikváros könyvem Db-be, G. felveszi azt is.
Maggie, egy kalappal
Kaqk, más gyerekeket is szokott bántani?
Beszéltek már az óvónők az anyukájával?
Na, most röviden ennyi