A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mikulás: Kép

Vindo eszméletlenül jók a képek!!!!!!!!!az a mosoly:-)

Heni
KépKép
heni81

Csomag nem jött meg! :cry: :cry: :cry: :( :( :( :? :? :? :? :?
Persze készültem B ajándékkal.....:-)

Vindo: micsoda mosoly!Annyira jók a képek!!!!!

Heni: édesek a fiúk a Mikivel! :-)

Db-ben a motoros egyesület mikulásnak öltözve felvonulte Emmát kivittük..élvezet nagyon...kapott rengeteg szaloncukit tőlük! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát Rugótól elájultam :D Valami hihetetlen mennyire édesen mosolyog!!
Reméljük csak orrfolyás és nem lesz komolyabb!!
Nálunk apa öccse öltözött be :D

Heni!Édesek a fiúk!!

Kaqk!Durva,hogy nem jött meg a csomag :evil:

juba0

Kaqk, hátha karácsonyra megjön :roll:
De legalább van B-ajándék :wink:

Heni, nálatok ki volt a Mikulás?
Nagyon megnőttek a fiúk :shock:
Péter tiszta apja, Áron meg az anyja. Vagyis én így látom :roll:
Csinosak 8)

Rugónak közben ki kellett szívni az orrát. Most nem tudom, mit csináljak... Összepakolok holnapra, de felkészülök rá, hogy itthon maradok Rugóval. Csütörtököt G. elvállalja, ha úgy alakul.
Na, majd éjszaka elválik :roll: :arrow:

De legalább ma elkapta a Mikulást az óvodában :P

Kép
vindolanda

Juba, milyen jók is a férfi rokonok :wink:

Hú, én magamnak akarok majd rendelni szülinapomra meg névnapomra valamit a neten, mind a kettő január elején lesz. Felkészülök az esetleges hosszú kiszállításra.

Az egyik esélyes:
http://bolt.stiefel.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1099&category_id=341&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Másik esélyes:
http://www.booker.hu/konyv/a_modern_festeszet_stefano_zuffi/

Nem tudok dönteni :lol:

Kép
vindolanda

Köszönjük a dicséreteket 8)

Pakolni :arrow:

Kép
vindolanda

Motoros Mikulások Debrecenben - és mi hol voltunk, hogy nem hallottunk erről a programról???
Tuti lehetett 8)

Tényleg pakolok :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, a Kedves mh-n voltunk. :lol:
Ez a motoros felvonulásos Miku nekem is kimaradt.
Rugóból egyszer még talán filmsztár lesz. :wink: :lol: Tényleg nagyon odatette magát. Nagyon szép.
Remélem, nem lesz nagyobb baja.

Heni, én akkorát mosolyogtam ezen a napszemcsis mikuláson. 8) A fiúk viszont nagyon szépek. :lol:

Kaqk, ügyi voltál akkor.

Juba, akkor megoldva a csend kérdése. :lol: Csak egy Mikulás kell hozzá. :wink: :lol:

Jó, hogy írjátok, még ki kell tennie a csomagokat a Mikulásnak. :wink:
dmaggie

Vindo, mindkettőt. :wink: :lol: Megérdemled.
dmaggie

Ó, de bimbó vagyok. Vindo, nem kell kihoznod a könyvet, A. kinyomtatta. :lol: :lol: Be is spirálozza majd nekem.
dmaggie

Sziasztok!

Lányok, nem sokat tudok visszaolvasni. Mindenkinek boldog Mikit! :)

Nálunk van, aki már olvasta, aki nem, ide is leírom a mi kis történetünket :):
A kislányomnak mondtam, hogy énekelni kell a Mikulásnak, mert akkor talál oda a gyerekekhez. Este lefekvés után kijön az apjához: Apa, volt már itt a Mikulás? Mondja apja, hogy nem. Mire a kislányom: Apa, énekelj neki, hogy idejöjjön, jó? Utána még kétszer kijött apához, hogy ugye, Apa, akkor énekelsz neki? De mondd meg Anyának is, hogy énekeljen! :) Olyan édes volt, azt hitte, hogy tényleg nem talál ide a Mikulás, ha nem énekelünk neki, teljesen be volt izgulva, hogy ha ő alszik, valaki akkor is énekeljen, mert mi van, ha ő kimarad? :) Istenem, imádom! :)

Egyébként voltunk a Sugárban, ott volt a Mikulás persze, hát nem lehetett lelőni, folyton ő akart énekelni a Mikulásnak, mondtam neki, hogy most másik kislány énekel neki. Ő meg mondta folyton: Anya, menjünk már énekeljünk a Mikulásnak, menjünk már! :) Lehet, hogy csak a szaloncukor volt ilyen vonzó? :)

Eddigi ZH-im megvannak, remélem, hogy tartom ezt a szintet legalább. :)

Kaqk
ezért veszem én meg már nov elején az ajándékokat. Utálom decemberbe venni, tudom, hogy ilyenkor már ez van. De az, hogy három hét alatt nem ért oda? Honnan rendelted??? Onnan nem fogunk rendelni, az tuti!
Motoros Miki, ari! :)

Heni, Vindo
nagyon jók a képek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Na, hát itt vagyok - vagyis mind a ketten itt vagyunk. Éjjel volt egy kisebb láza Rugónak, így ma ketten nyomulunk...
Nem komoly, mert éjjel sem ébredt aztán, meg most is jól van,csak olyan tíz óra körül volt problémás a helyzet.

Piroska, akkor kiénekelte magát a család :wink:
Hány vizsga-zh van még hátra?

Karácsonyi ajándékok - hú, mi hagyományosan a "beugrunk 24. előtt a tescoba és mindent megveszünk" stílusban nyomjuk :lol:

Maggie, rendben, akkor nem veszem ki :P

Csinálok kakaókat magunknak :arrow:

Kép
vindolanda

VIndo
Gyógyulást! Mi hányásra ébredtünk... :(
ZH: holnap biosz, csütörtökön pszichó, pénteken szociológia, jövő hétfő angol, 28-án anatómia szóbeli, jan 11-én biosz szóbeli, aztán valamikor van infó, pszichológia és biofizika írásbeli. Azt hiszem, hogy ennyi van, de már nem emlékszem...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jobbulást Nektek is!

Didi vagy Mendel hányt?

Tényleg, ki tartja a szociológiát? Van ismerősöm, aki ott tanít, azt hiszem :roll:

Jó tanulást!

Kép
vindolanda

Didi = Didri :oops: :lol: :lol:

Rugó nem lázas, de elég taknyos :roll:
Ágyban fekszik, mesét néz.

Kép
vindolanda

A regikonyvek.hu-n volt egy példány a Modern festészetből. 4000 ft volt összesen, és egy db-i antikváriumban átvehetem majd ingyen. A bolti ára 9000 körül lett volna, és nincs is belőle rendelhető példány 8)

Kép
vindolanda

Rugó belázasodott, 38,5.
De találtam Kippkoppot is az antikváriumban 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak gyorsan jobbulást kívánok minden kis betegnek! Mindjárt rohanok vissza a suliba.
dmaggie

Mézest begyúrtam..:-) du-án sütjük..

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jött a csomag?

Ki kell mennem fáért :arrow:

Kép
vindolanda

Nem ma sem hozták. Thomas könyvklub-os rendelés...:-((((

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, hát nem kapkodták el :x

Debreceni lányok, megyünk szilveszterkor a főtérre majd?
Rugó már készül, lufit is szeretne. Minden évben kap, mikor kimegyünk :P

Kép
vindolanda

részemről rendben :lol:
porszívózni, meg mosni is kell, neki is látok, csak bekaptam pár falatot.

Megyek is.
dmaggie

Kaqk, nekem is kellene sütnöm is, van még tészta a hűtőben. De szerintem ma már esélytelen. Holnap is rohangálós napom lesz, szombaton meg vizsgázok. (+ lehet, hogy ismételnem kell a zh-t.)
dmaggie

Ma a Kedves hozza haza Bercót, közben még Gergőt is elvitte orvoshoz. Tegnap rászóltak a suliban, hogy ne menjen betegen. Pedig nem vészes szerintem. Meg egyébként is versenyre is kellett mennie (angol), ezért nem akart hiányozni. Lehet, hogy meg is jöttek.
dmaggie

Sziasztok!

Kép

Látom Mikulás az ajándékok mellé jött más meglepetés is.

Nálunk Domi tegnap este kezdett el hányni egész ma hajnali 3ig. Első körben azt gondoltam,hogy az AB-től amit kapott,de egész éjjel ha ivott kijött belőle tisztára mint a h. vírus . Beszéltem az asszisztensnővel,azt mondta a két hétben rengetegen vannak ezzel,úgyhogy itt az is tarol jelenleg. Szegényem azt is bekapta,mert hétfőn fülfájás és torok fájástól nem aludtunk,azzal voltunk dokinál.Úgyhogy 3 in 1 ben van nálunk. : ( Ma itthon is maradtam,eltüntettem az éjjeli romokat,meg felügyeltem Domit + kialudtam magam. 2 napja éjjel nappal fent voltam,amit aludtam össze- vissza talán 5 óra lehetett. Köhögése már szépen szakad fel,az már javuló tendenciát mutat.

No de nem panaszkodni jöttem! :)

Hogy vagytok? Mit terveztek Karácsonyra? Én még nem tudom mit vegyek a fiúknak. Teljesen tanácstalan vagyok.

Suli megy,meg a meló is. Az utóbbi hetekben költözésen vagyunk túl ( cserélték az ablakokat rendelőnkben ) ,aztán meg a monitorom sérült meg az oda vissza pakolástól,így csak ha muszáj volt ültem itthon a géphez,mert fájt a szemem estére kelve.

Verus: nektek suli? Hol tartotok? Annyira ügyi vagy! A sál nagyon tetszik! :) (sál gyűjtő vagyok) :oops:

Irina: Ádi? neki most a füle rendben?

Vindo: látom te most is pörögsz. :) Jobbulást Rugónak! Nagyon jó a képeitek.. :)

Piroska: Jobbulást nektek is !

Kaqk:nagyon édesek a lányok! Jól hangzik a vacsi.. :)

Móni bocsi még nem írtam oda vissza,de nem felejtettem el. Sikerült felvenned vele a kapcsolatot?

Dmaggie biztos jó lett a zh-d! :)

No puszi nektek megyek fürdetni.. :) És további szép Mikulásos estét! :)
varga tünde

Halihó!

Tünde, mielőbbi jobbulást! Hááát, nem unatkozol, az biztos.

Én meg már lassan elunom a várakozást. Eddig nem kaptam semmiféle értesítést, reménykedek. :wink: :lol:
dmaggie

Még most is ránéztem. Továbbra sincs semmi. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Nem tudtam visszaolvasni - de ez nálam már nem újdonság :oops: .

Köszönöm az érdeklődést, még nem vagyok teljesen jól. Jobb már a helyzet, nincs az egész napos hányinger meg fáradtság, pár napja csak estére jön elő. De ez sem mindig igaz, vannak még ágyban fekvős megmozdulninembírok napjaim.
Hízok mint az újévi malac, mert az émelygésre jó az evés - ezt fedeztem fel, az első kettőnél ilyen nem volt.
Ha elmúlik a rosszullét (most már nem lehet sok hátra), akkor ez is abbamarad.
Az állóképességem drasztikusan lecsökkent, úgy tudok lihegni, mint egy kis kutya. De remélem ez is változni fog.
Azt gondoltam, ha a gyerekek bölcsiben/oviban vannak, kicsit könnyebb lesz pihenni. A frászt, annyi a munkám, hogy hol a gép előtt ülök, hol a kocsiban... Túlzásba azért nem viszem. :)

Hétfőn megyek 12 hetes UH-ra, ami vérvétellel egybekötött kombinált teszt is lesz. Nem kellene még papírforma szerint, mert "csak" 33 éves vagyok, de javasolták.
No ott majd láthatom tökmagot. :)

Uppsz, keltenem kell GEgit. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Sikeresen elkaptam Z-től egy hányásos, hasmenéses vírust. Elég sz...l vagyok, csak navigálok.

Mesi jó, hogy jelentkeztél, vigyázz magadra :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó :D

Úgy látszik, mi már sínen vagyunk. R. tegnap este csak fél tízkor került ágyba (délutánról már csak hőemelkedése volt), és mire bemásztam mellé, már magától szépen le volt izzadva. Nem is volt lázas egész éjjel, és most is normális a hőmérséklete.
Jobban is teszi, mert el kell mennünk befizetni az óvodai díjat vagy két utcával arrébb :roll: :lol:
Szóval köszönjük a ránk gondolást!
Most még alszik:)

Tünde, épp tegnap jutottál az eszembe :D
Gyerekeknek jobbulást!
A kutya mekkora már? Túrja a kertet?

Emese, ááá, ez az émelygés elég szörnyen hangzik :x
De fel a fejjel, ha már a 12. heti uh jön, akkor nem tart soká.
Hogy fogják hívni???? Tudtok már neveket?

Móni, jobbulást neked is!
Hülye vírusok :evil:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Móni jobbulást!

Vindo: jelentem: kutya a gyerekek játékait teszi tönkre,kert még egyben! :roll: :)

Nálunk is most Domi nagyot aludt.. :) Jaj remélem már múlóban van.. . Inkább nem ragozom tovább.. Azt mondták ne agyalja rajta :oops: Azért aggódós maradtam,ezt a szokásom nem hagytam el.

Emese: nem tudom,hogy gratuláltam-e már,de inkább töbször mint egyszer sem: Gratulálok picúrodhoz! Hipp-hopp elmúlik ez a hányós része is! :)
varga tünde

Mendel nem hányt, hála az Égnek, csak Didri. De már ő is jobban van. :)

Emese
kitartást!

Vindo, Móni, Tünde
gyógyulást!

Bocsi, most csak ennyire tellett.

ja a szociológia tanárom: Pálvölgyi Miklós, ismered, Vindo?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sajnos őt nem ismerem.

Tünde, hát, lehet, ha a kertet tenné tönkre az idegesítőbb lenne... Legalább is, ha magamból indulok ki.
Jobbulást Dominak.

Ma elmentünk du. sétálgatni meg dolgokat intézni. Befizettük az ovidíjat, voltunk könyvtárban meg a százasban is.
Hazafelé mondogatja R., hogy fáj a pocakja. Na, ráültetem a bilire, erre kiderül, hogy megy a hasa :evil: :evil: :evil: :evil:
Adtam neki széntablettát, aztán remélem, elmúlik neki a dolog :roll:

Csak hogy mindig történjen valami.

Kép
vindolanda

Halihó!

Fránya vírusok, hess, hess. Gyors gyógyulást Mindenkinek.

Emese, jó kis taktikád van. :wink: :lol: Ha megnyugszol tőle, akkor csináltasd meg a tesztet. Fizetni kell érte? A harminchárom még nem kor. :lol: Kis fiatalka vagy. :lol: Mondjuk nem vagyok benne tájékozott, hogy ilyenkor mennyi az esély bármiféle problémára.

Vindo, :cry:

Na, nekem biztosan hiányozna most egy ilyen vírus. Pénteken megint utazom, mindkét nap lesznek óráim + vizsgázok.
Lányok nagyon köszönöm, hogy bíztatok bennem. Végül délelőtt feltette a tanár az eredményeket. Én meg nem hittem a szememnek. A zh-m négyes lett. :roll: :roll: Biztosan Ti bosziztatok valamit. :wink:
dmaggie

Látod, Maggie, mondtuk mi. Le a kalappal, ügyes vagy :P

Rugó közben normalizálódott, szerintem csak fel volt puffadva inkább (a többi részletet inkább nem közölném) :lol:

Rugó a bilin ülve mesét nézett, addig fel tudtam készülni a holnapi óráimra.
Az egyik: zeneszociológia. Már várom, az egyik kedvenc órám 8) 8) 8)

G. is mindjárt itthon van.

Kép
vindolanda

Köszi Vindo. :lol: A Kedves szerint az a baj, hogy eddig nem jártam egyetemre, így gőzöm sincs, hogy mit kell tudni egy-egy jegyért. :oops: :lol: Érdekes volt ez az egész egyébként, de most örülök. A végső jegyem sem lesz szerintem rosszabb.

Szegény Rugó. Ha nem is részletezted, azért el tudom képzelni. :wink: :lol:
De jó, hogy jobban van.

Zeneszociológia? Érdekes lehet.

Egyébként rájöttem, hogy én is szívesen oktatnék. :oops: Oltogatnám a jövő pedagógusait.

Úgy volt, hogy elmegyünk egy meccsre, ma itt játszik a Pick Szeged, de Bercó megvétózta, így most mosok, főzök. Aztán vasalnom is kellene, meg készülnöm a szombati vizsgára.

Időnként benézek.
dmaggie

Aranyosak vagytok, hogy biztattok! :))))

Móni! Szegénykém! :( Ez így baromi nehéz! Jobbulást nektek!!!

Ami a babaneveket illeti, még nem tudjuk mi legyen. Fiú nevet egyáltalán nem tudunk, így ha fiú lesz, Gergő lesz, mint az apja és a bátyja. :shock: :lol: :lol: :lol:

Egyelőre legyen minden rendben hétfőn! :) +++

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!!

Jajjjj mindenkinek mielőbbi gyógyulást!!!!!

Maggie Látod,mondtuk mi,hogy nem lesz gáz!Nagyon ügyes vagy,gratulálok hozzá! Oltogass Maggie,oltogass!! :D

Bilin mese nézés,tök praktikus 8) :lol:

Emese!Sajnálom,hogy rosszul vagy,teljesen beletudom élni magam,én is kínlódtam mindkét csajjal annó és alig vártám már,hogy vége legyen :?
Szóval akkor III.Gergő lesz?! :lol:
És bár nem tudom milyen tesztet csinálnak drukkolok,hogy rendben legyen!!+++++

Kaqk! Csomag megérkezett?Mit rendeltél??

Apa délutános de az imént toppant be mert volt egy kis balesete,elvágta az ujját de szerencsére semmi komoly!
Most zenét komponálnak a csajokkal :lol:

juba0

G. viszont belázasodott, épp most feküdt ki :?
Engem ráz a hideg, de szerintem fáradtság.
Rugónak viszont nincs baja :roll:

Emese, fő a változatosság :wink:

Maggie, tanítani jó dolog.

Na, ez az észlény Gábor ma reggel lemondta az óvodát csütörtökre, nem is beszélt velem. Nekem dolgoznom kellene, ő meg beteg :x :x :x

:arrow:

Kép
vindolanda

Sajnálom Vindó,gyors gyógyulást Gábornak! Az ovi,hogy fogjátok megoldani?

juba0

Na, végeztem a főzéssel. Mosás még tart. Mindjárt csinálom a fürdővizet.

Juba, jobbulást a párodnak!

Vindo, szintén. Ne legyél beteg! Hátha holnap annyira jól lesz G., hogy tudjon vigyázni Rugóra.

Emese, :lol:

Bercó tiszta zizi, hisztizik, dobálja a játékokat olyan fáradt, megyek is.
dmaggie

Na, már 37,4-nél tartok :x
Ráadásul egy szem algopyrint tudtam feltúrni a lakásban, az a Gáboré lett, mert neki magasabb volt a láza :lol:
Mint az utolsó krajcár :roll:

Összepakolok holnapra, aztán lefekszem :arrow:

Az óvodát meg felhívjuk hajnalban, hogy tudjuk-e vinni mégis. Ha nem, akkor orvoshoz is el kellene vinni :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Gyors gyógyulást kívánok a betegeknek! +++++++3

Itt akkora szél fúj. :shock: Gegi reggel meg is jegyezte, hogy fúj a szél, mint állat. :lol:

Hoztam nektek egy érdekességet. Elkezdtünk kuponokat értékesíteni, ami bármelyik Gremese termékre beváltható a honlapon (www.mei-tai.hu) történő vásárláskor. Ajándékba lehet venni, ha nem tudjátok pl., hogy az ajándékozni szánt mei tai vagy derékmelegítő milyen színű legyen.
http://www.mei-tai.hu/webshop/?group=26#content

Most mennem kell, mert indulunk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj ez a betegség! Gyógyuljatok!!!!!

Mi jól kopp kopp! :-)

Ma jönnek tesómék du-án .:-)
Tegnap elkészült Emma maci jelmeze a koris karácsonyi gálára..:-)
Ovis társ megint balhézott tegnap 2x.ááááááá nem tudom mit lehet tenni, ha nem az van amit Dávid akar akkor csap, üt vág. Emma meg..ááááá 2 perc után megbocsátja.....elképesztő.... 1-2x ok..de ez majdnem minden nap van! az óvónők figyelnek rájuk, szétválasztják őket ..de valahogy mindig egymás mellett kötnek ki..:-( Nem akarom hogy ez legyen a természetes neki..Barátja és ilyen agressízív, bántja.....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Jobbulást Mindenkinek!

Emese, nyugi rendben lesz minden!

Kaqk, ez tényleg kezd eldurvulni. :roll: Nem csodálom, hogy el szeretnéd kerültetni ezt a fiút.

Vindo, hogy vagytok?

Én meg most láttam, hogy holnap vizsgázok, nem szombaton. :roll: :oops:
dmaggie

Ideértem :D

Nálunk mindig nagyon eseménydúsak a reggelek, ma pl. felgyújtott G. egy seprűt, ott lángolt a ház mellett, mikor észrevettük :shock: :lol:
Ráment a forró hamu vsz, amikor kivitte :roll:
El nem tudom képzelni, mit csinált.

Leírom, hogy mi minden történt velünk tegnap este óta. Először is beteg lettem, és nem volt lázcsillapító. Igen ám, de megláttam, hogy a panadolt 42 kg-ig lehet adni :idea: Így aztán felszoroztam az adagot 50 kg-ra, és sikeresen levitte a lázamat éjszaka.
A tegnapot úgy oldottuk meg, hogy G. itthon maradt - amúgy is van egy projektmunkája most, azzal bíbelődik, így megspórolt vagy két-három éjszakát, én meg vittem Rugót.
Nekem már nem volt komoly bajom másnap, egyszer kezdtem el fázni, de a kollégák kisegítettek egy lázcsillapítóval. Rugó meg köhögött egy kicsit, de más baja nem volt. Azért figyelgettem a telefonomat, hogy hívnak-e az óvodából.
Du. az egyetemre kellett bemennem, ahol mindig sok ismerőssel futok össze, és nagy pletykálásokba bonyolódok a különböző tanszékeken. Most egy szerzői példányt vettem fel, meg (Irina, ha olvasol :wink: ) egy faktoranalízisben kellett segítséget kérnem, mert nem boldogultam vele az egyik könyv alapján.
Estefelé elmentem Rugóért, aztán vásároltunk a coopban. Majdnem fél hat volt, mire hazaértünk.
A bösz. könyvtárból sikeresen hoztam haza Kipkop könyveket, ott megvan az egész sorozat. Egy órán át kellett mesélnünk belőle, meg a Micimackóból, hát azt hittem, beleőszülök. Ma reggel viszont a férfiak már elmentek, így jó napom van.
KÖzben írtak emailt, megérkezett az antikváros könyvem Db-be, G. felveszi azt is.

Maggie, egy kalappal :!:

Kaqk, más gyerekeket is szokott bántani?
Beszéltek már az óvónők az anyukájával?

Na, most röviden ennyi :D :arrow:

Kép
vindolanda

:?: :?: :?:

Munkanap :x :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó

De nagy a csend!!!!

Mi jól..bár Dalma tegnap oltást kapott..de apróbb nyűgivel megúsztuk! :-)

Karácsonyi bevásárlás is nagyjából kész! :lol: :lol:

És Tegnap megérkezett a csomag..hát mondo is vissza azonnal.....3000 ft és olyna vékonyka könyv... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ( thomas könyvklub) mondjuk az elsőhöz kaptunk hátizsákot..de a többihez szinte semmit és nem ér sztem ennyit.....csak APG könyveket mér lassan fél éve nem olvassuk :lol: :lol: :lol: de jó lenne vmi értelmes/ebb...mert a magyar népmesék stb...hát elég durva tud lenni.
:arrow: szép napot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Jobbulást a még betegeskedőknek!

Meggie! Látod ügyi vagy! :)

Nekem tegnap lett volna m.helyi vacsi. Haza kellett jönnöm 8kor,mert felfújódott a hasam és tacss lett a vége.. Szóval most itt kortyolgatom a b6 vitaminos teám. :)
Amúgy minden más ok.. :)

Remélem ma szép napl esz,fiúkkal kitudnánk menni az udvarra,egyet játszani.. :)
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: