A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Tanulás előtti bejelentkezés. :lol:

Kaqk, én is nagy örömmel nézegetem a képeket. Annyira szépségesek! :lol: Sikerült a hadművelet?

Piroska, segíthetünk valamit?

Vindo, 8) Rugónak tetszett?

Na, megyek is a dolgomra. Jaj, jut eszembe, a szemészeten rendben volt minden, Gergőnek igaz elhúzódik egy problémája, egyelőre nem kap szemüveget. Bercó tökéletesen van. MInden a legnagyobb rendben vele.

Pusszancs
dmaggie

Lányok
olyan jó, hogy ti ott vagytok egymásnak. Közel egymáshoz. :)

Azon gondolkodtam, hogy most már Mendi sokat lazult, lehet, hogy jól jönne egy hordozó nekünk is, ha már a csípője elég laza lesz, de annyira nem értek hozzá, hogy milyen hordozót érdemes... Mert lehet, hogy nemsokára menni fog, de akkor is elfárad és azért a mi életünk nem igazán lelassult, jól jönne valami, ami a két kezemet felszabadítja, mert volt már, hogy a felmosást úgy fejeztem be, hogy a gyerek a kezemben volt. Néha jól jönne akkor is, ha nyűgös és takarítani szeretnék. Tegnap is felmostam, ő meg már jött volna utánam, mint egy kiskutya. :) Kendőm van, de ahhoz végképp nem értek, azzal már megkínlódtam, de esélytelennek látom a dolgot. Érdekelne a véleményetek. Mi az, amivel a hátam sem szakad le, mi az, ami a gyereknek is jó?
Emese te nagyon benne vagy ebben, írj te is, jó? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszönöm a tapasztókat, sokat segítenek! :)
Egész nap rosszul vagyok, a citromos sör segít valamit - amúgy a túlélésre játszom.

Piroska! Én a csípője miatt is a mei tai-t javaslom, esetleg a csatost. Én Gegit még 2,5 évesen is bőven vittem a hátamon (már akkor 16 kg volt), mert ha elmentünk valahova, sokszor korlátozni kellett a mozgását, mert ő balra akart menni, de én jobbra. Meg ha elfáradt, akkor felkaptam, és aludt egy jót. :)
Mindenképpen a nagyobb méretet javaslom. Csatost is vehetsz, annak dupla párnázása van a csípő- és vállrészén, és nem kell kötni. Ezt inkább apukák szeretik nagyon. A mei tai-t végtelen egyszerű kötni, és segítene a csípőjét is rendbe hozni. Ha szeretnél csak szólj! ;)

Megyek teregetni - jajj.... Most még Ludmilla ki- és bepakolása is nagy harci feladat nekem. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi, gratulálok, és drukkolok, hogy minden rendben legyen! Nem egyszerű két pici mellett, az biztos, én megértelek, mert ugye mind a négy terhességem alatt végig hánytam, de kitartás! A citromos sör ötletet meg elteszem a következő terhességem idejére, hátha segít! ;)
Nekem még a hideg kóla jött be.
Gegi heti hány napot nincs otthon? Azért pihenj is!

Piroska, mei tait abszolút javasolni tudom én is! Gábor nemrég nőtt bele, de nagyon szeretjük. Én őt még elöl hordozom, bár már 7,5 kiló körül van, lassan hátra kell pakolnom, mert egyre nehezebb, de szereti ő is, szeretem én is :) Szóval hajrá :) Én itthon nem nagyon szoktam felvenni, de játszóterezni, kirándulni igen :)

Mi amúgy jól vagyunk, gyerekek nőnek, nagyok, okosodnak :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, és döntöttem: volt egy kis ijedelem nálunk az egészségi állapotomat illetően, szerencsére minden oké végül, de ez ráébresztett arra, hogy nem szeretnék tanulni egyelőre, inkább a gyerekekkel töltöm az időt. Most kicsik, tanulni ráérek később is.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, tessék vigyázni magadra!
Remélem, már minden rendben veled.

Citromos sör 8)

Hordozókkal-kendőkkel kapcsolatban én nem vagyok profi, Rugónak nem nagyon tetszettek ezek :roll: Pedig néha szívesen beleraktam volna:)

Kiporszívóztam, most elsétálok, be kell fizetnem az óvodás étkezési díjat :arrow:

Kép
vindolanda

Hadművelet: nem kínoztuk...:-) aludt fél órát...majd fürcsi evés..és 21:00-04:10 ig aludt..:-)

viszont ez nem azt jelenti hogy sokat aludtam..:-(

Emma taknyi köhi...9 kor elaludt, 11, kor, n1, 1, f2 kor voltam nála. :-(
mindig visszaaludt szerencsére hamar...du-án párásítás....de nem volt elég....így f2 kor bekapcsoltam neki megint....aludt 7 ig...

Ma este már 9-től megy..:-) és reggelre felszakadó köhi lett..:-) remélem taknyi is múlik hamar..mert nem kap levegőt..ezért ébred..:-(

Dalma mivel éjjel aludt..nappal még semmit..:-(..talán most.:-)

du-án megyünk státusztra ( 1 hós ) kíváncsi vagyok a méretekre!!

Mesi: kitartás..már csak pár hét..( 12-től hátha elmúlik )

Panndi: mostmár minden ok? mi volt?

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Jaj, ezek a szerdák mindig húzósak, ekkor van öt óránk, a gyerekek mindig meggárgyulnak.

Mindjárt indulok boltba, meg Bercóért. Én nem tudom, hogy más hogyan csinálja, de nálunk mindig kell valamit venni, ha mást nem kenyeret biztosan. Holnap jön anyukám, a szokásos olajcserére. :lol:

Piroska, halgass Emesére, ő a guru a témában. :wink: :lol: Ráadásul gyönyörű dolgokat csinál. :lol:

Emese, kitartás. Lesz ez még jobb. :lol: A baba majd tejcsi helyett citromos sört kér. :wink: :lol: De ez tényleg tuti ötlet. :lol: :lol: 8)

Kaqk, ügyesek vagyotok. Egy kis calcium nem húzná össze a nyálkahártyát? Hátha kevésbé folyna az orra éjszaka. Dugulást meg szökőkutazzátok. :lol: Mi is kíváncsiak vagyunk. :lol:

Panndi, jó hogy jelentkeztél, gyere sűrűbben. Jaj, ez nagyon komolynak hangzik. Ne legyen semmi baj! Gábor baba is majdnem öt hónapos már. Azta!!!!

Na, megyek is, még be akarok menni egy helyre is, ahol fénymásolnak. Megkérdezem az áraikat.
dmaggie

Halihó,

Voltunk státuszon. 52 cm ( 47 el született ) és 3840g. ( 3000-el szül. ) Növöget.

Sétáltunk is picit, mert elaludt Dalma a kocsiban.:-) Várjuk Apát..már úton van haza a reptérről. Juhhéjjjjjj!!!!

Majd hozok még képeket akkor! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, szép méretek. :lol: De jó lesz valakinek. :wink:

Én meg du-n mostam, porszívóztam, pakolgattam, palacsintát sütöttem, most indulok kiteríteni a ruhákat. Már készen van a fürdővíz, remélem B. hamarosan fürdik, lefekszik, én meg kezdek tanulni.

Majd pihenésként bepillantok kicsit.
Vindo?????
dmaggie

Bercó még fürdik.

Irina, Drága elhavazódtál? Remélem, hogy inkább ez és nincs betegség megint.
dmaggie

Jö reggelt. teljes a csalad.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jö reggelt. teljes a csalad.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok én is :D
Csak éppen Böszörményből írok, most épp két óra között vagyok.
Tegnap este meg eldőltem fél kilenckor, mint egy zsák... Igaz, fél hatkor már kelni kellett, mert ilyenkor hét előtt indulunk.

Debrecenben akkora dugó volt... Építik a villamossínt, és az én normál útvonalamat használja ezért mindenki, hogy elkerülje a lezárásokat-tereléseket :x

El is késtem egy kicsit :?

Kaqk, minden jó, ha vége jó :D

Maggie, sikerült éjszakáznod?

Na, nálunk is kell venni minden nap valamit a boltból. Vagy felvágottat, vagy egy doboz kakaót Rugónak. Ez utóbbihoz ragaszkodik az óvoda után. Vagy valami mást.
Tegnap tök sötét volt, mire hazasétáltunk az óvodából. Ezt nem lehet megszokni.

Megyek, mert tízkor kezdek megint.

Irina meg jól eltűnt

:roll:

Kép
vindolanda

Nálunk is az az első mikor megyek Emmáért hogy: mit hoztál?
Nem értem uzsi után mitől halnak éhen?....

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Éppen kenyérlángost sütök, erre ma gyümölcsnapom van. :twisted: Majd holnap eszek belőle, ha marad. :lol:

Kaqk, éljen! Én is olyan elesett, olyan nemistudommilyen tudok lenni a Kedves nélkül. Megértelek.

Vindo, olyan 11-ig bírtam. A tanulgatás közben gyakorlatozok is. Harmadikán zh-t írunk a hangtörvényekből, arra is gyúrok közben. Az egyik barátosném magyaros, ő küld feladatokat, én megoldom, visszaküldöm. 11 körül küldtem el neki a mostani adagot. Aztán lefeküdtem. Eléggé fáradt vagyok egyébként. A suliban is eléggé leszívnak a gyerekek.

Piroska, bejelöltelek. :lol: Bár nem nagyon gondozom az iwiwmet. :oops: Jelentkezhetnél Te is!

Zdori, adj életjelet, légyszi!

Itt van anyukám, nem bírja megállni, hogy ne tüsténkedjen. Éppen a mosogatógépet pakolja ki, ezért van szusszanásnyi időm. :oops: :lol:
dmaggie

Maggie
fent vagyok facebookon is.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok, lányok!

Maggie, Vindo, köszi, hogy gondoltatok ránk, sajnos nemigen tudok jönni, Ádi megint beteg (fülgyulladás), azt hittem, a tavalynál nem lehet rosszabb, ahol 2 hetet járt oviba és 1,5 hetet volt itthon minimum (betegen), de, lehet, most ár 3-5 napot bír csak járni. Nekünk meg minden összeomlik ettől, próbáljuk a minimumot legalább nyújtani a munkahelyünkön.
Jövök majd, ha tudok.
Sok pusssssssssz!
irina

Sziasztok!!

Íme, itt az életjel, Maggie! :D Köszönöm a hiányolást. :)

Ne haragudjatok, én kb csak telefonról tudok netezni mostanság, mert Apának kell a gép, de telefonról a babanetet nem tudom használni... Így teljesen kimarad nekem minden.. :(

Azért majd igyekszem eludvarlni a gépet időnként, de most is olyan nehezen ment... :S

Sok szeretettel gondolok Rátok mindig, hiányoztok... :S

Üdv! D.

Kép
Kép
Kép
zdori

Hehe, Piroska, de én nem. :wink: :lol: Nem is akarok csatlakozni igazán, tényleg alig törődök az iwiw-vel is.

Irina, nagyon-nagyon sajnálom. Valahogy éreztem. Nem akarom az észt osztani, meg tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de most Bercónak nagyon bejött a Béres csepp. Ő is sokat szokott betegeskedni, de most nagyon látványos a változás. Azt kap, meg egy negyed c-vitaminos rágótablettát, illetve most még adok neki egy multivitaminos gumimacis valamit is, mert megvettem régebben és nem akarom csak úgy kidobni a pénzt az ablakon. Bár biztosan Te is adsz valamit Ádinak.
dmaggie

Irina, kisfiadnak jobbulást!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Itt egy elveszett bárány :D

Mesi +++++++++++++++++++

Ez mellett nem lehetett elmenni :D

Jelenleg itthon vagyok a kisasszonnyal táppénzen,elkapta a hányós-fosós-lázas bulit.

Mi most kezdtük..most szeptemberbe az ovit Petrus imádja :D

További szép napot nektek!!

Kép

Kép
agica1126

Maggie
én is csak azért foglalkozom vele, mert az évfolyammal ott van egy zárt csoportunk.

Kaqk
látom, kezdtek belerázódni. :)

Lányok,
odaát...

Na, anat, menni kell...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Na ki aludt 9-5 ig???
Dalma..
és 10-5 ig ???
ÉN
jippppiiiiii

Irina: oh sajnálom Ádit..jobbulást! A béres nálunk is működik!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica,Irina, jobbulást a gyerekeknek :)

Maggie,ezt a Béres cseppet elraktározom,mert B. 1 hete jár oviba és köhög :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kaqk :) :) :) a képek nagyon jók :)

Nálunk B. nem eszi meg az uzsiját :( s óvónénik mindig mondják :) van h. az ebédjét sem eszi meg,pedig ált. írígykednek,h. ő sokkal finomabbat,jobbat eszik :) :) levest sem viszek neki,mert minek.itthon meg zabál :) :) bár nem látszik rajta :)

Panndi,vigyázz magadra!!!!!

:arrow: robogok tovább :)

KépKép
viranka

Itt vagyok :D
Még itthon, de du. indulunk Miskolcra, és csak éjjel jövünk haza. A konfi-előadásom 3/4 nyolckor ér véget :shock:
Remélem, Rugó elalszik a kocsiban.
Holnap hajnalban vonatozok vissza, de így legalább nem kell máshol aludnom :D
Nagyjából az előadások is összeálltak.

Ádinak, Petrának jobbulást!!

Hát, én egy közösségi oldalon sem vagyok regisztrálva :oops: Ez valahogy nekem kimaradt az életemből, szerintem már így is maradok :roll:

Nálunk az óvodai kajálással a dió-mogyoró kapcsán van gond - ezekből elég egy csücsök, és R. kihányja. Tegnap is belekerült a kajájába egy pici, és kiment a wc-be hányni, de az óvónők észrevették.
És olyan éhesen szokott hazajönni néha, mint a farkas.

A héten a következő mondattal örvendeztetett meg:
"Én tudok menni a hepehupás úton."

Amúgy egyre több barátja van, ahogy észreveszem. Bár a kedvence az egyik szomszédunk gyermeke, aki ugyan nagycsoportos, de angolra együtt járnak.

A betegségeket nagyon sajnálom... Tényleg, nem is tudom, hogy tudjátok megoldani :(
R. szerencsére elég jól bírja a strapát, betegség miatt még nem is hiányzott az óvodából (ezt nem tőlem örökölte, az biztos).
G. viszont kidőlt, két napja lázas. De most nem pihenhetett. Talán ma már jobban van :roll:

Szombat este igyekszem majd jönni. Gondoljatok rám :!:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Apa itthonfelejtette a gépet... 8) 8) 8)

Mesi, most látom csak! Gratuláááálooooook!!!! És drukkolok, hogy hamar abbamaradjon a rosszullét... :S

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo: gondolunk majd Rád!!!!!!

Rugó és a magok :? szegénykém! Hepehupás úton? édes!!

Lassan indulunk majd a Márton napi murira. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már itthon, be is vásároltam, bár elfelejtettem néhány dolgot. :oops: :twisted: Du-n lesz kész a fénymásolás, megyek Bercóért is, aztán nekiülök a recenziónak és addig nyomom majd, amíg bírom.

Nem aludtam valami jól az éjszaka, kicsit zombi vagyok.

Zdori, 8) Gyerekek jól vannak?
Ágica, jobbulást Petrának. Írhatnál pár sort magatokról!

Kaqk, de jó dolgod van.
Sikerült megoldani?

Vindo, ügyes leszel, ez nem kétséges. De azért gondolunk Rátok!

Viranka, most itt, hogy volt némi bonyodalom a vas miatt, ezt találtuk ki. Úgy tűnik, beválik. De szoktak reklámozni valamilyen vitamint, immuno kid, v. mi. Jobbulást Bálintnak is. Mit alkotsz?
dmaggie

Rugó, egyem a kis husiját, nagyon ügyi. :lol: Jaj, ezek a magvak. :cry:
dmaggie

halihó, gyorsan jövök, köszi mindenkinek a ránkgondolást, mi is gondolunk ám Rátok!!! :-)

Ágica, Petrusnak jobbulást!!!

Maggie-m, köszi, igazából azért nem vitaminozom már Ádit a C-vitaminon (napi 30 csepp Cebion átlagban) kívül, mert 1) a Béres cseppet használtuk hónapokig, semmilyen különbség nem volt betegségek szempontjából, 2) mivel szinte folyamatosan beteg vagy lappang benne valami, nem merek neki multivitamint sem adni, mert a kórokozókat hízlalnám fel vele.
Annyi javulásunk van a tavalyhoz képest, hogy most igazából sokkal kisebb mértékűek a bajai, tehát a fülgyulladása is enyhe (nincs láz, nincs sírós fájdalom, csak 1 napig fájlalta, levertség), a légúti nyavalyái is, csak éppen ettől még nem oviképes. Szóval a sóbarlangot és a fülsapizást folytatjuk, a fülésznénink most valami inhalátoros gépet is ajánlott olcsón, hátha használ.

Vindo, sok sikert a konfikon, gondolok Rád!
Hát csak úgy tudjuk megoldani az életet, hogy az egyikőnk nem dolgozik, ezt váltogatjuk, ha mindkettőnknek muszáj menni, a nagyszülőket is bevonjuk, de necces, mert mindkét részről valakinek mindig orvosi problémái vannak sajnos (most anyukám rohangál, múltkor anyósomnak volt rohama), és persze sorra mondjuk le az elvállalt feladatokat, ami sokszor vérciki és nyilván megvannak a következményei. Bébiszittert meg nem tudok találni beteg gyerek mellé olyat, aki reggel 7-kor ugrasztható és ott van 1 órán belül, mi meg mehetnénk dolgozni. Szóval rémes, de valahogy így tudjuk megoldani, hogy ne rúgjanak ki minket lehetőleg, hogy valaki dolgozzon és persze ha muszáj, a táppénzre menés is lehetséges.

Megyek, meló van. :arrow:
irina

Irina, bocsi biztosan írtad már, csak én elfelejtettem. :oops: :oops: Azért ennek a kis változásnak is örülök, bár ez gondolom rajtatok nem sokat segít. Gyakorlatilag akkor csak abban lehet bízni, hogy kinövi majd talán ezeket a dolgokat?
Jó munkát!
dmaggie

Hű. de lelassultunk. :roll: Én mára feladom. Már alig látok. De legalább haladtam kissé. :lol:
dmaggie

Irina
te szegényke, jól meg vagytok áldva! Nem semmi helyzetben vagytok! És a férjed munkahelyén mennyire tolerálják ezt? Mert ha te tanítasz (ugye jól emlékszem?), akkor ott azért annyira nem gáz. Majd felnő egyszer azért az a gyerek, nem igaz? :)

Na, azt hiszem, hogy az articulatio genus még várat magára, mert felébredt a legfiatalabb herceg. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tudtam hogy Piroska volt a hajnal 4 órai bejegyzés írója!! :lol: :lol:

Szép reggelt! Kutya hideg lehet kint!!!!!! :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép idő volt ma, 2 órát voltunk kint:-) 8)

Heni
KépKép
heni81

NAgyon jól telt el a munkahét:-) gyerekek is egész héten oviban voltak, és nagyon jól érezték magukat, Áron is már ovisnak nyilvánítható, reggelente már küld is el az oviból....kaka úgy is megoldódott....

Kérdésem volna: hogyan öltöztetitek a gyerekeket oviba????Eddig én csak kord nadrágot adtam, vagy pamut anyaggal bélet nacit...viszont előkerült már a múlt héten a polár sapka, meg sál, sőt Áronnal a kesztyű is....

Irina nagyon sajnálom, hogy Ádi ilyen kis beteges:-(

Én actival maxot adok Péternek és Áronnak pedig Cebion multivitamint, meg kapja mind a 2 a D vitamint.... Bérest szoktam még adni Áronnak, de azt sem napi rendszerességgel, mert nem szereti....

Heni
KépKép
heni81

Sikeresen hazaértem.

Tegnap éjjel nekem kellett Miskolcról vezetni hazafelé, mert amíg a konfin voltam, G. meg a barátja elborozgattak :D
Éjjel nem sokat aludtam, de túl vagyok a mai napon is.

Köszönöm a drukkokat, hatottak 8)

Betegeknek jobbulást.

Majd jövök, de előbb aludnom kell egyet, mert tegnap nagyrészt kimaradt :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

Didrinek boldog születésnapot kívánunk!!!

Heni, Rugó már régen télikabátba jár harisnyával, sapkával, sállal. És néha kér kesztyűt is :wink:

G. a kandalló előtt alszik, Rugó Baumeister Bobot kért lefekvés előtt. Én meg bevágtam három szelet milánói pizzát. A kedvencem - gomba, sonka, hagyma, citrom 8) 8) 8)

Lassan megpróbálom Rugót az alvás felé terelni.

Képzeljétek, az egyik ismerősöm, akiről eddig is tudtam, hogy női bokszoló, most elmondta, hogy a súlycsoportjában magyar bajnok volt két éve :shock: Tavaly csak bronzérmes lett.
Ma együtt vonatoztunk Miskolcról. Az hittem, csak úgy bokszolgat :roll:

Kép
vindolanda

Halihó, lányok!

Ágica, hogy van Petrus?

Maggiem, olyan jólesik, h gondolsz ránk. :-) A kis javulásoknak én is nagyon örülök, csak ezt a betegségsűrűséget nem értem...

Piroska, az egyetlen magyarázat arra, hogy miért nem munkanélküli az egyikőnk, a munkánk jellege, S. kutat (most tanít is két helyen keveset, okoz is elég szervezési problémát), én meg ugye tanítok. Mindig úgy próbáljuk összehozni, hogy amikor az egyikőnk tanít/fontos napja van, a másik akkorra ne rakjon be órát/fix programot. De mivel Ádi mondjuk havi 1-2-szer beteg, akármennyire is nem kell naponta bemennem, ugye nem tarthatok félévi 13 óra helyett 4-et, mert kirúgnak. Tehát a tanári pálya szabadsága annyi, hogy nem kell mindig ott lenni, de amikor kell, akkor muszáj (mert ugye én is lehetek beteg, konfik, bizottsági részvételek mind belelógnak jellemzően egy-két alkalomba, az is óraelmaradással jár, pótolni lehetetlen, mert se terem rá, se el nem jönnek rá a hallgatók). Szóval az ötleteink végén járunk. És ugye egyikünk állása sem csak annyi, hogy S néha benéz, de éjjel dolgozik, én meg tanítok és a többit itthon (meg ugye beteg gyerek mellett éjjel lehet dolgozni max.), hanem ott vannak az állandó értekezletek (kari, tanszéki stb.), konferenciák (részvétel és látogatás), bizottságosdi, kutatóműhelyes részvételek, és persze most még a pszicho szak.
Szóval a mi életünk előnye az a nem 8-tól 4-ig jelleg, cserébe viszont mindent mindig az adott napra és határidőre meg kell csinálni, mert helyettem senki sem órát tartani, sem előadni, sem cikket a határidőre elküldeni nem fog, akár hányt mondjuk a gyerekem egész éjjel, akár nem. A határidők ugye egyszer-kétszer tolhatók, de az a többi borulásával is jár. Szóval vacak a helyzet.

Panndi, mi történt Veled, amiért újragondoltad a dolgokat? (persze, csak ha megosztod velünk, akár a priviben)

Vindo, hát volt dolgod elég :-)

Ádi jobban van, csak hát az amúgy sem jelentős súlya mindig megcsappan a sok betegség miatt.
Kétnapos pszichós rendezvényen vagyok most, nagyon élvezem amúgy, még szerencse, hogy hétvégén van. Megismerkedünk a különböző pszichoterápiás módszerekkel, egyúttal megtudjuk, hogy az egyetem megkezdésétől mondjuk minimum 12 év alatt lehet belőlünk terapeuta. :lol:
irina

Mindenkinek köszi a jókívánságokat, bejöttek! :-)

Heni, öröm ezt olvasni! :-)

Piroska, csatlakozom Vindóhoz: Didrinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!
irina

Halihó!

Én is még dolgozgatok. Lassan haladok a recenzióval, mondjuk Bercó is még itt randalkázik, így kevésbé tudok a feladatra koncentrálni.

Didrit Isten éltesse! Nagy ölelést küldök neki. :lol:

Vindo, egészségedre, megérdemelted. De hogy hova teszed? :roll: Örülök, hogy jól sikerültek az előadások. MOndtam én, hogy ügyi leszel és kész.

Heni, én most tervezem a téliesebb öltözködést, bár reggel már felfér a harisnya, azt már kap egy ideje Bercó. De hétfőtől vastagabb sapkát is adok rá, meg vastagabb kabátot is. Munka: 8)

Irina, sokat gondolok ám Rátok. Most az jutott eszembe, hogy nincs valami családsegítő v. valamilyen szervezet a környéketeken, ott hátha tudnának egy nyugdíjas nénit, afféle pótnagyit ajánlani, aki tudna nektek segíteni. De lehet, hogy hirdetnek is ilyenek. :roll:
Hú, de jó lehet most neked. :lol: Biztosan nagyon izgalmas az egész. Tényleg jó sok idő lesz. De megéri.
dmaggie

Maggie, nagy kitartást a recenzióhoz, tuti, hogy jó lesz! :-)
Ez a néni dolog nekem tetszene, remek ötleteid vannak, de azt hiszem, nálunk szociálisabban rászorulók kérhetnek csak segítséget, nem? Meg aztán a nagyszülők nálunk, ahogy ismerem őket, vérig sértődnének. :shock:
irina

Én még eddig haraisnyát nem adtam, mert autóval hozzuk visszük őket és amikor kimennek akkor már megenyhül az idő....de jövő héttől hidegebb lesz....

KAbátjuk az már a héten a téli volt, de csak vékonyabb pulcsit kaptak alá...

Nagyon nehéz eldönteni a helyes öltözködést :roll:

Heni
KépKép
heni81

Maggie-m, hát igen, a pszicho mindenképpen megéri, a kérdés csak az, hogy jön ez össze időben és pénzben a családbővítéssel, habilitációval és a szokásos egyebekkel. :lol:
irina

De utána fogok nézni ennek a pótnagyiságnak azért :-) Köszönöm, Maggie! :-)
irina

Irina, beültettem a bogarat a füledbe? :wink: :lol: Azt gondolom, hogy a nagyszülők megsértődhetnek, de ha végiggondolják, akkor be kell látniuk, hogy a kényszer átszervez mindent.
Tanulás: hááát, én is emiatt nem csináltam eddig, pedig kellett volna. Ha mindig csak a tökéletes időpontra várunk...
akkor így jár mindenki mint én, hogy öreg fejjel ül az iskolapadba. :lol: :lol:

Heni, öltöztesd őket úgy, ahogyan szeretnéd, legfeljebb vigyél be több dolgot is az oviba, aztán majd eldöntik, hogy mit adnak a gyerekre. Nem tudom, hogy nálatok hogyan csinálják, de nálunk eléggé rugalmasak ebben.

Na, megyek vissza a munkámhoz. Bercó is elaludt már végre, mellé kellett feküdnöm.
dmaggie

Na, megint befejezem, megyek aludni. Holnap a végére érek majd. Már nincs sok hátra. Aztán meg nekieshetek a beszédnek.

Pénteken meg nem tudtam elhozni a fénymásolatokat, mert mire odaértem, már bezárt az üzlet. :roll: Elfelejtettem megnézni, hogy meddig lesznek nyitva. Hétfőn mehetek megint. :twisted:

Jó éjt Mindenkinek!
dmaggie

Kaqk
:) Ma kicsit korábban írok. :) Valami nem jó, mert nálam három óra van, de a babanet négyet ír...

Heni
én bélelt nadrágot és kabátot adok rá, de télen overall-ba szoktunk menni, azt csak ráveszi a bentire és már mehet is ki. Azért adok béleltet, mert mindenhová leülnek a földre és az hideg. Nálunk a Béres csepp és a Cebion megy.

Vindo
Micsoda boxoló barátaid vannak neked? Jobb veled vigyázni. :)

Irina
hát látod, ezt ismerem. A férjem is sokat szabad, de ha menni kell, hát menni kell. Van, hogy tudja tolni, de ha nagyon ki van centizve a félév, akkor nem megy. A férjem dolgozik másodállásban is, gondolhatod, hogy itthon csak a hátát látom... Úgyhogy megértelek téged, hogy nálatok nem könnyű, mert ez nagyon durva lehet. Ezek az értekezletek... Tantárgykiosztás és társai... És még jársz suliba. Hát minden elismerésem a tied! Ti is felváltva dolgoztok? Vagy lefekteted a gyereket és kezdődik az élet? :)

Lányok
Didri folyton 32 éves, nem ma van a szülinapja. :) Október 7-én volt, de a vonalzónk nem jó. Lehet, hogy majd csinálok másikat. Azért nem baj, mert akkor meg nem jelzett, tehát visszamenőleg köszönjük! :)

Maggie
pfúj, de utálom, ha valahová kétszer kell elmenni! Ezek a felesleges utak, brrrr....
Te figyelj, mi mindig váltjuk egymást? :) Mindig akkor írsz, amikor én kelek, vagy kb fél órával korábban. :)
piroska.103

Halihó!

Piroska, a babanet még nem tért át a téli időszámításra. :lol: Ez szokott lenni általában. :lol: :lol: Ja, melegváltás. :lol: Miután lefeküdtem, akkor gondoltam, hogy igazán bírhattam volna még egy kicsit, akkor be is fejeztem volna. Na mindegy.
Mennyit szoktál aludni? Lassan én sem engedhetem meg azt a luxust, hogy 6-7 órát aludjak. :roll: Bár ez csak hétvégén van, hétközben már öt körül ébredek.
Látom, le is vetted a vonalzódat. :wink:

Én sem szeretem ezeket, a fene essen bele, de én voltam a lüke. Már amikor elindultam, akkor éreztem valamit, bejött.

Tegnap du-n egyébként a kis szomszédom befestette a hajam, tök jó érzés, hogy rendben van. De ugye a jövő héten megyek Szegedre is, aztán meg szombaton egyből a Kedves sulijába megyek a vonattól, szalagtűző lesz. :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: