A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nyuszika: Dodó gyönyörű kiscsajszi. :D Vonalzót majd csak azután szeretnék csinálni, ha csíkos tesztem lesz.

Momelcsi: Sajnálom, hogy fáj a csípőd, nehéz lehet így a lurkókkal. Olyan nagyon kedves tőled, hogy velünk együtt örülsz. Szeretnénk, ha mind a 3 baba megmaradna. Nem is mondtam, hogy péntek reggel volt 2db 2 sejtes, 2db 3 sejtes és 2db 4 sejtes. Mire visszakaptam őket, már 1db 2 sejtes, 4db 4 sejtes és 1db 5 sejtes. :D Tudom, hogy van hol megnézni az ikreket, de nem raksz te is ide fel róluk 1-1 képet? Jó bulizást nektek mára.

Katapetra: Köszönöm jól vagyok, picit feszít a hasam a rengeteg hús ellenére is, de ez legyen a legnagyobb gond. 3-at kell márcsak aludni szerdáig és visszakapod a babáitokat. :D

Rencsikém: Hogy vagy?

Mné, Krisztó, Kvzsuzsi: Ma nincsen munka, így tessék jönni!

Szélkisaszony: Jó volt hallani felőled az utóbbi napokban, néha azért gyere ide is, hogy mi van veletek. HIÁNYZOL!!!!!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Barika, Szurikáta: Köszönöm szépen a babaragacsokat. :D Remélem beválnak.

Zafír
zafir100

Laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem tudtam jönni, de őrültek háza van az irodában. És ez az egy napos hétvége... Én nem tudom, hogy tudja magát ennyi idő alatt kipihenni.

Zafir: Éljen! Élje! Nagyon gratulálok a 3 babócához, és kívánom, hogy mind a hárman jól befészkeljék magukat. Mondta Kisdoki, hogy nagyjából mikorra várható a beágyazódás?

Katapetra: Nagy-nagy drukk neked is! Holnap ezek szerint már nem is kell menned UH-ra? Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ilyenkor nálatok is tiltott a nemi élet? Mi van akkor, ha magatoktól is összehozzátok a babát, és szerdán kapsz még mellé 2 kistestvért. Vagy ez nem lehetséges?

Bari: Örülök, hogy minden jól alakult a dokinál, és hogy már csak egyszer kell menned a cukros dokihoz. Mesélj nekünk a fiúkról! Mi mindent csinálnak a pocakodban? Hogy reagálnak arra, ha zenét hallgatsz, vagy tévét nézel, vagy főzöl?

Kriszto: Jársz még aqua fitnessre? Most van egy akció a bónuszjegyen, és 50% kedvezménnyel lehet 10 alkalmas bérletet venni. Örülök hogy ilyen jól alakult az Uzsokiban tett látogatásod. Én is nagyon meg voltam elégedve (sőt!) a kórházzal. Csapó doki is szimpi volt? Szeded még a meforált? Mikor kell visszamenned a dokihoz?

Rencsi: Sajnálom a leállást! És miért adott cetro-t a doki, ha tudta, hogy ez lesz? Na jó, ez lehet, hogy egy kicsit költői kérdés volt!

Nyuszi, és Nene: Dóri és Bálint csuda édes! Tényleg nagyon jó őket nézegetni. És hihetetlen, hogy már milyen nagyok! Pedig még csak most születtek meg...

Kekuci: Örülök, hogy szimpi volt a doki neked is. Hajrá kezdés!

Gigi: Merre vagy? Te is rég nem jöttél. Hogy van a hasad? Már nem féj? Visszamentél a dokidhoz?

Kvzsuzsi: Mikor dől el a karácsonyi kitelepülésetek? Remélem, hogy sikerül elmenni hozzátok, és enni végre egy jó kenyérlángost.

Momelcsi: Voltál dokinál a derékfájással? Mostmár több hete tart. Nem tudnak rá adni valamit? Borzasztó lehet, pláne hogy még a gyerkőcöket is emelgetned kell.

Szurika: Látom Te is sokat dolgozol! Azért te se hajtsd ki magad. Unokák hogy vannak? Várják már a mikulást és a karácsonyt?

Kretty: Uzsokiban dolgozol? Nem is tudtam. Én is rajongója vagyok a Kórháznak. :-) Megkaptátok a labor eredményeit a férjednek? Ha jól emlékszem, akkor nki kellett nézetni hormonokat, ugye?

További szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Jövök ám minden nap, csak sokszor megírom, amit szeretnék, majd kitörlöm! Én már csak ilyen gyagyás vagyok! :)

Mné,
jól vagyok már. Végül nem mentem dokihoz, elmúltak a tünetek maguktól, azóta már piri is tiszteletét tette.
Lassan csak vége lesz a hajtásnak az irodában és tudsz majd pihenni egy igazán jót!

Katapetra,
nagyon-nagyon drukkolok nektek! Gyere majd a hírekkel szerdán!!!
Amúgy, amit a fagyasztásról írtál én sem tudtam. Jó lenne, ha felébrednének a babáink, de olyan rossz érzés, hogy egy naposan lettek lefagyasztva.
Amúgy van egy kis gond nálunk illetve nem is gond, hanem dilemma.
A férjem javasolta, hogy most ne rakassuk vissza a fagyi bébiket, hanem tavasszal induljunk egy új stimuval és akkor ez a 3. lehetőségünk is megmarad, mivel nem volt ET. Viszont én nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jobb... Március még olyan nagyon messze van. Közben a sógornőm is megszül decemberben és azt nagyon nehéz lesz elviselni babák nélkül!

Bari,
ügyes vagy, hogy így kordában tudod tartani a cukrodat!!! Büszke vagyok rád! :D

Zafír,
hajrá tripla-ikrek! :lol:

Nyuszika,
gyönyörűűűű a kislányod!!!

Momelcsi,
sajnálom, hogy fáj a csípőd, de a mozgás biztos jó hatással lesz rá! Milyen babakocsitok van? Egymás mellett ülnek vagy mögött? Ha a férjed ilyen kirándulós fajta, akkor jobb, ha a gyerkőcök is hamar megszokják a terepet! ;)

Kretty,
te mennyiért tudtál rendelni méhpempőt a Molnár méhészetből??? Írtam nekik mailt már egy hete, de nem jött rá válasz. Tudom fel kéne hívni őket... :D
gigibp

Nyuszi: Úgy legyen! :wink:

Mné: Nagyon sajnálom, hogy ennyit kell melóznotok, nem is tudom, hogy birod! Tisztellek emiatt nagyon ám!
Hogy nem szabad próbálkozni? Nekem kimondottan mondta a doki, hogy mivel nem volt kisműtét(punkció), simán lehet. Ezért miután beadtam magamnak az Ovitrelle-t, azóta mi 2x is voltunk együtt :lol:
ha spontán megfoganna egy? Hát akkor lesznek pajtik, akikkel bulizhat a hasamban szerdától, vagyis kb, együtt költöznének be :D , na az nagy csoda lenne :D :!: De nem kizárt..... :roll:

Gigim: Teljesen megértem a dillemádat! Mi is ebben a cipőben voltunk, 2 hónappal ezelőtt, de végül úgy döntöttünk, hogy az évek mennek, és mi sem leszünk fiatalabbak. Ha ez nem sikerülne, akkor persze a kudarc mellett az is megnyugtató, hogy nem tömtek tele megint hormonokkal, ergo lelkileg sem borultam ki annyira. ha pedig sikerül.....de emellett felesleges kampányolnom :D :wink: Viszont vannak rációi a másik megoldásnak is.....jaj ne haragudj, nem tudok nagy okosságot mondani, bárhogy is döntsetek, BABY legyen belőle! :wink:

Zafir: laptetőőőőőőőőőőőőő :lol: fekszel? vagy nagyjából ugyan úgy csinálod a dolgaidat, ahogy eddig? Én eldöntöttem, nem fogok feküdni, ha akarnak maradnak, ha nem, akkor fejre is állhatok, ahogy a múltkor, mikor csak feküdtem, sétáltam, akkor sem fog történni csoda....
katapetra

Sziasztok!

Terhesedő Zafír, hogy vagy? Nyomod a husit? Tényleg, volt víz a pocidban? Paragi csinálta az egészet? Most altattak?
A fórumos csajszival együtt voltál beültin? Ő hány embrikét kapott vissza,mert küldenék neki is ragacsot.

Gigi, ha jól emlékszem 6500 a méhpempő. Sztem fészen is írhatsz Gergőnek ;) ha nem is egyből, de válaszol ;) Pénteken volt az RTL csak csajok műsorában :lol:

Nyuszi, én kész vagy Dodótól :lol: nagyon szép kislány!

Melcsike, még egyszer itt is köszönöm a lehetőséget, remélem majd egy év múlva tovább tudom árulni valakinek itt ;) Tőled nem kapunk képeket?

Katapetra, tényleg nem hallottam,h a fagyasztáson múlik minden...Nekünk is van még 2 embrike a fagyioviban :lol: jövő tavasszal majd meg kell hosszabbítanunk a tárolásukat...mikor a közelben járunk mindig integetek nekik :oops:

Kretty, miről írod a szakdogádat? Hogy vagytok? A zurad kapott gyógyszert vagy vitamint? Mentek majd kontrollra?

Szurika, na jah a főnökünk az az isten....olvastam fészen,h megint eü-s kizsigerelésre készülnek.... :evil:

Krisztokám, hogy telt a hétvégétek?

Mné, háááát a fiúk nagyon cukik :) Tegnap este jól megrugdosták a Papijukat :lol: Épp behallgatott a zuram mikor egy hatalmas rúgást kapott a fülére :lol: Amúgy elég aktívak egész nap. Lehet velük kommunikálni, fel lehet őket kelteni...Az utolsó Forma1-nél volt az,h fel kellett húznom a pólómat,mert ment a buli bent. Mikor fényt kaptak (nézhették a Forma1-et) abbahagyták :lol: de egyértelműen még nem jöttem rá,h melyiket csípik jobban.
Főzés közben sem csinálnak semmi különöset, de ha lemegy az első falat már egyből beindulnak. Itt arra gondolok,h az étellel beindulhat valamilyen hormon bennünk amit érzékelnek és ezért kezdenek el mocorogni,mert elvileg amilyen gyorsan megmozdulnak még le sem érhet az étel...
Ti mikor indultok?

Rencsi, remélem jobban vagy ;)

Köszönöm mindenkinek, de TI is u.ilyen ügyesek lennétek és vagytok is :wink:

Többiek merre vagytok?: Emerenc, Julcsi, Zs76, Kislag, Era, Szélkisasszony, Kagylókám és mindenki aki eddig járt ide?????

Pusza,
Bari

bari6

Tényleg laptető! Csemegézzen mindenki belőle, Katapetra te jó nagy adagot vegyél és ha nem gond magamnak is megtartanék egy jó nagy szeletkét. :D

Mné: Nem kérdeztem mikor lesz, de lehet hogy nem is baj hogy nem tudom.

Katapetra: Pihenek, fekszem. A múltkor sokat jöttem mentem, most ellentétesen csinálom. Délutánonként a férjemmel sétálunk egy nagyot, mert ugye a mozgás azért fontos. Jövő héten nem dolgozom, de utána már megyek. Egyébként viszont teljesen igazad van, ha akarnak, akkor ígyis úgyis maradnak.

Barikám: A fórumos lány, mint kiderült, zugolvasó, nem írogat. Ő 2 babát kapott vissza. Szerintem nagyon örülne a babaragacsaidnak. Volt egy kis víz, pedig sok husit ettem. Most annyira nem megy a húsevés, de igyekszem.
Mindent Paragi csinált, a punkciót és a transzfert is, és mindvégig nagyon aranyos és kedves volt. Volt altatás, hál istennek. Nem hiszem hogy vállaltam volna még egyszer anélkül. :D

Zafír
zafir100

Bari, hormoneredményt holnap tudunk. DE most kaptam egy kisebb agyvérzést megint... :evil: :evil: :evil: Nézegetem, hogy a doktornő milyen vizsgálatokat írt ki nekem (vérvétel) és a lap alján ott van: AMH vizsgálat. Mivel ilyenem még sosem volt, megnéztem mi ez:

Anti-müllerian hormon (AMH)
Paraméter információ:

Az anti-müllerian hormon/müllerian inhibiting substance (AMH/MIS) a TGF-β fehérjék családjába tartozik. Az AMH fontos szerepet játszik az embrió nemi differenciálódásában. Nőkben a hormonszint jól jelzi a petefészek működését, információt ad a petefészek rezervjéről és stimulálhatóságáról. Férfiakban a hormonszint a spermatogenezist jellemzi és előrejelzi az IVF-ben alkalmazott ICSI eredményességét. A hormont nőkben a petefészek granulosa sejtjei, férfiben a here Sertoli sejtjei termelik.

A sok barom doki, akinél eddig voltunk, ezt miért nem mondta? D-től is egy csomószor kérdeztük, van-e olyan vizsgálat, ami az ICSI kimenetelét jelezhetné? A válasz mindig NEM volt! Elmegy mindegyik a bús p'csába az orvosi diplomájával együtt! :evil: :evil: Komolyan mondom, most nagyon mérges vagyok!!!!!
Vendég

Kretty, tudtommal D is néz ilyet bizonyos kor felett. Legalábbis annó a fórumon volt erről csevegés, hogy ez most mi, mert kell egyeseknek...

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi, igen, mivel ez a vizsgálat a petefészek stimulálhatóságát mutatja, idősebb nöknél kell is! Mondjuk, ha ezt a vizsgálatot megnéztük volna, talán egyszerűbbek lettek volna a stimujaim, nem ez a leállunk-nem állunk le kategória. Mindegy, a multat már nem bolygatom, bízok a jövőben. De mi a férjemnél kérdeztünk rá...
Vendég

Zafír, küldöm a zugolvasó csajszinak a babaragacsokat, remélem szerencsét hoz neki is ;) !!! Kép Kép
Pihizz amennyit csak bírsz ;) és egyed a husit, holnaptól én is belehúzok ;)

Kretty, megértem a dühödet, de nagyon kevés helyen van benne tudtommal a protokollban. Pl. a Cirisben anno néztek, de csak azért,mert a vérvételes csajszi kérdezte,h baba miatt nézetjük a hormonokat? Mivel igen volt a válasz így "hagytam magam rábeszélni". Pontosan nem tudom,h mennyi lett az annyi, csak arra emlékszem,h az akkori dokim mondta,h majd nagyon oda kell figyelni a stimunál a hormonokra...Amúgy jól gondolom,h a zuradnak is néznek AMH-t?

Fekvés, nem fekvés: én az elsőnél elég sokat pihentem és el is indult valami...a másodiknál jóval kevesebbet pihiztem, emlékszem másnap mentem boltba...stb. persze keveset cipeltem, de sokat mozogtam, na ott elindulni sem indult el semmi...aztán a harmadiknál úgy döntöttünk a zurammal,h semmit nem fogok csinálni legalább 4 napig csak feküdni. Így is volt. Anyukám jött minden nap, így nem kellett mozognom, max wc-re, fürdeni menni. Pihentem ezerrel és mikor már nem bírtam akkor a lakásban sétáltam. Hétfőn volt a beülti és azt hiszem pénteken mentem ki először a lakásból. Nálam úgy tűnik a pihi bejött, de tudok egy csomó olyat akinél az aktív életmód mellett is megmaradt a baba/ák. Sajnos ez olyan,h nem tudhatjuk előre, így csak próbálni tudjuk,ha egyszer ez nem jött be, akkor a köv.-re módosítunk :)

Drukk mindeninek!

Bari

bari6

Kretty: Ne mérgelődj! Nem éri meg. Gyere majd az eredményekkel.

Barika: Na igen! Nem tud az ember okosan dönteni. A múltkor már a 2. napon autóba ültem. Most nem autózom. Sokat fekszem, de minden nap fél órát sétálunk. Muszáj mozognom, mert különben rettenetesen megfájdulnak a lábaim estére. De hogy jót teszek-e ezzel? Az majd kiderül.

Zafír
zafir100

Kretty,
és ez a vizsgálat azt is megmutatja, hogy milyen állapotban van a petefészek? Vagy a stimulálhatóság erre vonatkozik? Jó ötlet, hogy megcsináltatod, ártani nem árt!!

Zafír,
kitartás a húsevéshez :D A napi mozgás tényleg szükséges, főleg, hogy ilyen szuper kinn az idő...foglald el magad, és próbálj lazítani. Tudom, könnyű mondani.... :wink:

Bari,
jó lehetett ez a Forma-1 nézés...hát igen, nem lehet elég korán elkezdeni, főleg ha a mama is nagy rajongó....ugye?? :D :D

Kata,
kitartás, már csak 2 nap!!!
Én tegnaptól megint egyedül, de majd igyekszem magam elfoglalni...most éppen azon szervezkedem, hogy az irodaházunkban feleslegessé vált, felszedett padlószőnyeget egy kutyamenhelyhez eljuttassam...az FB olvastam kéréseket, hogy mivel jön a tél, gyűjtést szerveztek régi takarók, kabátok, pulcsik, stb. összegyűjtésére, szegénykéknek nagy szükségük van rá! :?
leeda

Sziasztok!

Van bennem para rendesen....annyira úgy kartam, hogy nem fogok nagy jelentőséget tulajdonitani ennek, megcsinálom, amit kell, és jégkirálynőként végigélem a napokat, egészen a tesztig...haha, csakhogy már éjjel is azt álmodtam, hogy gyönyörű nagy hasam volt, persze nem a sok ch-tól :D szóval kezdek nagyon, de nagyon izgulni.....huh

Leeda: ez nagyon szép cselekedet! Sajnálom, hogy a párodnak ismét elkellett utaznia, az én férjemnek egy hétre muszáj lesz kimennie Svájcba, egy tanfolyamra, igy is 2 hétből csinált 1-et. utána viszont január 6-ig sehovaaa, pénteken megy :( Te most nem dolgozol?
katapetra

Drága Lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt, és külön köszönöm Krisztonak Poszinak és Barinak a tájékoztatást.
Sajnos SEMMI időm nincs semmire, de most elaludtak a gyerkőcök gondoltam írok egy pár sort, addig míg alszanak. Most letettem az itthoni munkát, gondoltam inkább írok nektek, mert nagyon rég jártam erre, amíg a kórházban voltam azért nem tudtam írni, mert szinte mindig a kicsiknél voltam, most mióta itthon vagyunk meg azért nem tudok írni, mert 3 gyerek az "nem piskóta" :roll: (de erről tudna írni Ágink is) + az itthoni munkák, és nem beszélve arról, hogy két kutyusunk is van (akik igaz azóta nagyon el vannak hanyagolva)...igaz kaptunk a hivataltól egy segítőt, aki most ment haza, hétfő, szerda és pénteki napokon 6 órában van itt, akkor jobban tudok tenni venni, mert olyankor anyukámmal vigyáznak a babákra.
Amúgy hála nagyon jó babák, igaz, kettőnek fáj a pocija, a harmadik nyugodt baba. A frontra érzékenyek, ma is elég nyűgösek voltak, ilyenkor az a nehéz, hogy megnyugtatom az egyiket, elkezdi a másik, majd őt is megnyugtatom, jön a harmadik, közben gondol egyet az első és a második, és rázendít...időm annyira nincs, hogy van, amikor eszem 10-kor, majd este 10-kor, úgyhogy elhízni nem fogok :lol: :lol: :lol:
szóval ilyenkor el sem tudom mondani milyen nehéz...DE!!!!!!!!!!!!! megérte!!!!!!!!!!....úgyhogy hajrá lányok minden nehéz akadály után ott van a cél, igaz nagyon nagy erő kell de megéri, és remélem ti is hamarosan átélitek az ilyen csoda "nehézségeit és boldogságait" egyaránt. Én tiszta szívemből ezt kívánom nektek!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Sajnos nincs időm olvasni titeket, és azt sem tudom, ki hol tart, de mindenkinek kívánok erőt és egészséget, és legfőbbképp kitartást!!!!!!!!!!!!!!!
Megígérem, mihelyt tudok jönni közétek, fogok írni, és foglak titeket olvasni, hogy kivel mi van.
Küldök nektek fotót, hogy legyen előttetek vizuálisan is cél, hátha erőt ad éppen azoknak, akik most mély ponton vannak, tudom milyen az, én is voltam ott, de higgyétek el, van remény, hinni kell :!:
Puszilok mindenkit!!!
Kép Dorka, Blanka és Laura

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2011.11.07 14:22-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Leeda: Most egészen jól bírom, hogy ne gondoljak mindig arra, hogy mi lesz ha most sem sikerül. Nagyon szép, amit teszel. Sikerült már megszervezni, hogy eljusson a padlószőnyeg a kutyusokhoz?

Most én is egyedül vagyok. Szerencsére nem leszek olyan hosszú ideig egyedül mint ti. El sem tudom képzelni, hogy bírjátok. Minden elismerésem a tiétek. Férjem szabin van péntektől, de dolgozott szombaton és ma is. Remélem holnaptól már itthon lesz velem.

Zafír
zafir100

Ó Csuti! Gyönyörűek a lánykáid.

Zafír
zafir100

Csuti,
Annyira örülök, hogy jöttél, és hidd el szinte minden nap gondolok rád/rátok, hogy vajon, hogy bírod :wink:
A lányok meg hát gyönyörűségesek :lol: :lol: :lol:
Kitartás, azért ettől lesz jobb is. Igaz Ők mindig 3x annyian lesznek, de mikor már kialakul egy napirend, kicsit rendezettebb lesz az ember élete.
Milliószor puszillak és természetesen a csajokat is :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kata,
szép álom, és reméljük hamarosan valósággá válik!!! :D
Dolgozom, vagy legalábbis benn vagyok a munkahelyemen.. :wink:
Svájc az szép hely - bár még nem voltam. Majd hozass vele fincsi csokit :lol: De úgyis ő lesz a legnagyobb ajándék, ha hazajön... :D

Zafír,
kellett nekem itt emlegetni a szép időt, már be is borult :?
Sajnos még nem sikerült megoldani, hogyan fog eljutni a célállomásra a szőnyeg, egy berettyóújfalui menhellyel beszéltem, nagyon örülnének neki, csak még fuvar, az nincs :roll:
Jó lesz, ha otthon lesz a férjed, legalább elvonja majd a figyelmedet :roll:

Csuti,
köszönjük a képet a három gráciáról, tündériek! Le a kalappal, gondolom - bár szerintem inkább el sem tudom képzelni - hogy mennyi meló van a picikkel....én tegnap pesztráltam egy pár órát az unokaöcsit, na ő se volt piskóta :wink:
leeda

Csuti!

Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűek :lol:

Gondolom, hogy rengeteg a melód, de azt is gondolom, hogy megérte, nagyon is!!!!!!!!Tudd, hogy nekem hatalmas erőt adtál a fotókkal, köszönöm!
Sok-sok erőt kivánunk a férjemmel együtt nektek, ő is gratulál, és olvadozott egy sort. :lol:

Puszi
katapetra

Csuti, hát elsírtam magam a boldogságtól, hogy ennyire pozitív vagy 8 hét után. Én már kivoltam teljesen, de ha ezen túllendül az ember, tényleg baromira megéri.

Tudja valaki, hogy hány petéjűek a lánykák?
És Bari, nálad egy vagy kétpetéjűek a fiúk? Már többször meg akartam kérdezni.
Ja, és előbb még én adnám valamelyik fórumozónak a saját ikresünket:-)

Nem mentem el orvoshoz, de egyre jobb a csípőm. Úgyhogy reménykedem, hogy magától megjavul.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Csutiii, egyszerűen gyönyörűek a csajok! Asszem a pasijaim majd tudnak válogatni :lol:

Melcsi, na igen, nem akarlak beelőzni,mert nekünk egy év múlva még kell ;)
Érdekes a szitu az egy és kétpetéjűséggel. Magam sem gondoltam volna, de nem lehet tudni, pláne így,h 2 azonos nemű bébike van bent. Azt mondják,h függetlenül attól,h külön burokban, külön lepényen vannak, ennek ellenére simán lehetnek egy petéjűek és majd csak a születéskor fog kiderülni,h egy vagy két petéjűek....:shock: Amúgy erről először a Hurrá Ikrekben olvastam aztán orvos is megerősítette. Paragit még nem kérdeztem,ha nem felejtem el, holnap rákérdezek!
Ja Melcsike, szolidarítok veled, nekem is bereccsent a derekam...

Zafír, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katapetra, már biztos gyönyörűséges a nyálkahártyád :lol:

Leeda, kitartást az egyedülléthez! ;)

Többiek merre vagytok?

bari6

Zafir: nagyon gratulálok a 3 kis embrikéhez, és én is küldöm a babaragacsokat! Pihenj amennyit csak tudsz, és ne foglalkozz semmivel, csak magaddal!!! :D Még annyit kérdeznék, hogy miért nem döntöttetek a továbbtenyésztés mellett? Nektek most lehetett volna, nem?

Rencsi: nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ahogy Melcsi és Kata is írta, lehet, hogy a következő stimu lesz a tiétek! ;) Mi is így vagyunk, hogy dec 13 után lehetne menni, de azt mondta D, hogy akkor már nem, mert jönnek az ünnepek. Vigasztaljon, hogy januárban majd én is ott leszek, és lehet, hogy találkozunk! :D

Nene: nagyon édes Bálint, ahogy pancsizik! :))

Leeda: hát elég nyers volt a stílusa Lázár doktornőnek, meg elég durván is vizsgált, dehát azt tudtam eddig is, hogy D a legfinomabb! :D nagyon sokat nem beszélgettünk, csak kikérdezett, és mondtam neki, hogy végül is az injekcióért jöttem, így hát fel is írta! :) ez nagyon szép cselekedet Tőled, hogy gyűjtesz a kutyamenhelynek! :D

CSuti: hát hogy milyen gyönyörűek ezek a kiskirálylányok!!! Annyira meghatódtam, hogy könnybe lábadt a szemem. Nagyon jó, ahogy az ágyakat elrendeztétek, és édes a babakocsi vonat is! :D Kitartást neked ezekhez az édes nehézségekhez!

Barika: én nem pályázok a munka hőse címére, de lehet, hogy az lesz! Sajnos most egy olyan projekt van, amit időre be kell fejeznem! :( és emiatt elég sokat dolgozok, és estére nagyon elfáradok! :(

Nyuszika: nagyon jó kép ez Dodoról! Milyen kis érdeklődve figyel! :)

Mné: szegény Te is olyan sokat dolgozol! :( Ti mikor indultok??? Hát úgy néz ki, hogy már biztos, hogy kint leszünk a Pólusnál, jelenleg várjuk, hogy küldjék a szerződést aláírásra, de elvileg november utolsó hétvégéjétől kint leszünk! :) Úgyhogy jöhettek majd kenyérlángosozni, és forralt borozni, már aki ihat alkoholt! :)

Mindenkinek mennek tovább a drukkok!
Olvaslak Benneteket, és nehari, ha csak ritkán írok, de most kariig nagyon sok bent a meló, és még majd bejön a sütés is! Úgyhogy nem fogunk unatkozni! :)

Puszi
Zs

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Csuti: De jó, hogy jöttél! A lányok csodaszépek! El tudom képzelni, hogy mennyire kivagy! Sok erőt és kitartást kívánok neked!

Katapetra: Nem beszéltél ma az intézettel? Ilyenkor nem kell telefonálni, hogy felébredtek-e a babák? Vagy majd csak szerdán keltik fel őket? Nagyon sokat gondolok rád! Szorítok nektek!

Zafir: Szerintem is jól teszed, hogy pihensz. Abból nem lehet baj! Mi mindent tudsz csinálni nap közben? Filmeket nézel? Drukkolok neked is nagyon!

Rencsi: Gyere elő! Hiányzol! Hogy vagy? Nem fáj a hasad?

Leeda: Sajnálom, hogy egyedül kell lenned. Mennyi időre ment el a férjed?

Kretty: Sajnálom ezt a laboros dolgot. Tényleg hihetetlen, hogy miért nem csináltatták meg ezt eddig, s miért tagadták le.

Kriszto: Tessék előbújni! Nálatok is sok a meló? Mikor mész az Uzsokiba?

Bari: Gyere holnap, hogy mit mondott a doki! És köszi a híreket a fiúkról. Nagyon helyes, hogy már most ilyen nagy Forma 1-es rajongók.

További szép estét kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok,
köszönöm a hiányolást meg az érdeklődést....egyik percben azt hiszem jól vagyok a másikban pedig nagyon nem....azt hiszem ezzel mindent elmondtam...
Zafírom és Katapetrám nagyon drukkolok nektek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
MEG KELL TÖRNÖTÖK A JEGET! JÖJJÖN MÁR A BABAESŐ!!!!!

Kép
rencsi79

Rencsi: Örülök, hogy benéztél, nekem is hiányoztál...teljesen megértem az érzéseidet, de hidd el az új év elhozza a várva várt kistesót! :wink:
Köszönjük a biztatást,Zafirom nevében is :wink: nekem most nagyon kell....remélem már megtudjuk törnni a jeget!

Mné: Csak szerdán jön az ébresztés, és ők fognak reggel hivni, hogy felébredtek e :roll: már csak 2-t kell aludnom...huh, ha ok, akkor irány a klinika.....

Szélkisasszony: :( miss you!

Jó éjt mindenkinek!
katapetra

Kvzsuzsi: Valóban kérhettük volna a továbbtenyésztést. Ez egy igen nehéz kérdés volt számunkra. Végülis úgy gondoltuk, jobb nekik odabent. Sajnos emésztem magam azóta is, hogy rosszul döntöttem, de hátha odabent jobban erősödnek.

Mné: Filmezek, olvasok (most az is megy), internetezek. Próbálok nem gondolkodni. Hogy állsz a vizsgálatokkal?

Rencsikém: Sajnos ismerem én is az érzést. :cry: Nincs rá gyógymód, majd az idő helyrehoz mindent. Hatalmas ölelés neked!

Katapetra: Már csak 1-et kell aludni. :D

Zafír
zafir100

Zafir: ne is mondd! :shock:
katapetra

Szép napot, Lányok!:-)

Anyukák, csodahelyes gyerkőceitek vannak! Bálint nagyon édes, látszik, hogy élvezi a vizet! Nyuszi, Dóri tényleg gyönyörű, és azok a szemek...! Fantasztikus, milyen kis masszívan tartja magát! És Csuti... szóhoz sem jutok! Elbűvölőek a lányaid! El sem tudom (el sem merem) képzelni, milyen lehet egyszerre 3 kis picikéről gondoskodni... Hajrá és kitartás, biztosan háromszoros boldogság is!:-)

Zafír, nagyon örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgaid!:-) Élvezd ki a pihit és csináld, amit jól esik! Lesz, ahogy lesz, de ami biztos: te most terhes vagy!:-) A tesztig nincs más (és szorítok, hogy még kb. 9 hónapig ne is legyen), élvezd nyugodtan! Ha rosszul alakul, a pocsék érzéstől úgysem tudjuk megvédeni magunkat, de most jóóóóóóóó!:-)

Kata, rád is nagyon fogok gondolni holnap, és neked is azt tudom mondani, hogy engedd meg magadnak az örömöt, az izgatottságot! Az ember ráér akkor szomorkodni, amikor megtörtént a rossz. Ha meg jól alakulnak a dolgok, minden percért kár, amikor nem éljük át a csöpp boldogságokat is!:-)

Rencsi, sajnálom a leállított stimut :-( De kitartást, hamar itt a január!:-) Meg hát van egy varázslatos Domitok!!:-)

Legyetek jók, a többieknek is hajrá, majd benézek a hírekért!! Gondolok rátok!:-)
gladiolus

Sziasztok!

Bari: Mi volt Paraginál? Kaptál esetleg újabb képeket a fiúkról?

Katapetra: Nagyon szorítok nektek holnapra! Mikor és hogyan fogjuk megtudni, hogy beköltöztek a gyerkőcök hozzátok?

Gladi: Milyen igazad van! Így is van, így kellene hozzáállni a dolgokhoz, és tényleg minden percét kiélvezni, csak hát ugye ha az ember egyszer megégeti magát utána már nem tud nagyon másra gondolni, csak a negatív dologra, és így talán kevésbé sérül ismét az ember lelke.

Kretty: Ti mikor vágtok ismét neki a rögös útnak? Most pihentetitek egy kicsit? Hogy haladsz a szakdogáddal? Miről írod?

Kvzsuzsi: Sajnálom, hogy nálatok is sok a meló. Ezek szerint mindenhol besűrűsödtek a dolgok. Kenyérlángos forralt borral? Juhúúú! Ott a helyünk. :-)

Leeda: Kitartást kívánok neked az egyedül léthez. Borzasztó lehet állandóan külön élni, még ha csak két hétre is. Én két npba bele tudok pusztulni.

Emerenc: Nagyon nagyon rég jártál felénk. Hogy vagy? Hogy van az édesapád? Gyere közénk, kérlek, mert nagyon hiányzol!

Kisalag: Ti hogy vagytok? Még mindig fogyózol? Ti mikor mentek Dévaihoz?

Ancsi: Te is nagyon eltűntél! Hogy vagy? Te is sokat dolgozol?

Szélkisasszony: Gyere közénk Te is, mert nagyon hiányzol! Tudom, hogy kell egy kis idő, hogy az ember lelke helyre jöjjön, de tényleg nagyon hiányzol!

Halihó, mindenki! Tessék előbújni a zugból!

Nálunk a helyzet az, hogy a vizsgálatok még mindig hátra vannak. Nem haladtam velük semmit. A héten szeretnék elmenni UH-ra,. de még nem kértem időpontot. Viszont a kezdéssel lehet, hogy mi is átcsúszunk januárra. Még nem tudom. Egyik pillanatban már nagyon várom, hogy kezdhessünk, a másikban pedig úgy gondolom, hogy inkább nem kellene. Na, de nem terhellek ezzel benneteket. Ja, és nem én nem jöttem még helyre lelkileg. Csak valami nem stimmel a férjem körül, és lehet jobb lenne előbb kideríteni, hogy mi a gebasz. Na jó, tényleg befogom. :-)

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Sziasztok!

Itt is vagyok!

Mné, gondolom a sok munka is visszavesz a lelkesedésből :( Sajnos nálam is volt hasonló, de aztán rájöttem,h míg a munka megvár elmehetek egy-egy vizsgálatra :wink: szóval haráááá!

Gladi, hogy vagy? hogy megy az Anyaság? Összeszoktatok már? Milyen a pici lány? Képet nem kapunk?

Katapetraaaa,nagyon drukkolok és majd ugye üzensz,h mi újság?

Zafír, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rencsike, kitartást, jövőre tuti gyarapodni fog a kis családotok ;)

Zsuzsi, sajnálom,h ennyi a meló :( Ezek szerint mentek a Pólushoz sütni? Jaj mit nem adnék egy jó kis lángosért :P hagymával, szalonnával....nyam-nyam

Zugolók, bújjatok előőőőő!

Nálunk annyi van,h megemlítettem Paraginak,h fáj a pocim alja 2 napja. Először manuálisan vizsgált meg az eredmény teljesen zárt méhszáj :lol: ezután jött a hüvelyi UHU: 4 cmes méhszáj ami jó, viszont a belső méhszájam enyhe tölcsér alakú ami azt jelenti,h elkezdett kinyílni. Annyi a teendő,h a 4 hét helyett 2 hét múlva kell kontrollra mennem és kaptam antibiotikumot...de azt mondta,h mindent csinálhatok u.úgy,ha bármi egyéb gondom, panaszom lenne azonnal jelentkezzek.
A babák jól vannak, BPD (két halánték közt) 75 és 74 AC (has kerülete ) 238 és 239 FL (combika) 50 és 54 szóval annyira egyformák,h csak na...
Hoztam képeket is :) A pocak az vasárnap esti, bocsi a fancsali kép miatt, de a férjemnek vagy 20ra magyaráztam,h h csinálja a képet... :roll: a másik két kép meg a picurik :lol:

Poci
Kép

Benedek
Kép

Zalán
Kép

Szép estét mindenkinek!

bari6

Bari: olyan szép vagy, még igy fancsali arccal is, tudom,milyen érzés ez...a pasik már csak ilyenek :lol: :lol:
A babóknál annyira gúvad a szemem, de nehéz most kivennem, főleg Zalánnál, igaziból nekem egy arcocska körvonalazódik ki! :D Lehet? :oops:

Mné:megértem, hogy vacilálódsz az időponttal kapcsolatban, főleg igy karácsony előtt.....de azért próbáld meg, legalább a vizsgálatokon túl leszel.pucca

Mindenképpen irok egy gyors üzit reggel :wink:

Jaj lányok, olyan nyomi vagyok, voltunk ma a férjemmel ebédelni, na és? Hát persze, hogy összeszedtünk egy fincsi gyomorrontást.....nem olyan durva, de gyorsan kiszaladt belőlünk minden....ahogy jött az este olyan vacakul voltam, még el is aludtam egy picit...utána futás a wc-re :twisted: na most mit csináljak? Ez lehet kizáró ok?
katapetra

Mné,
köszönöm!
Ha még úgy érzed, hogy nem vagy teljesen rendben, akkor lehet, hogy érdemesebb lenne megvárni a januárt, és "tiszta lappal" indulni, már amennyire lehet... :roll: A férjeddel mi a gond, remélem nem nagy a baj!!

Bari,
én nem látom a fancsali arcot, a poci viszont annál lenyűgözőbb :D nem csodálom, ha fáj a derekad....szuperek a képek is, köszönjük!!!

Kata,
mit ettetek, ami rossz volt? Ez amúgy, nem hiszem hogy akadályozó tényező lenne, főleg ha már jobban vagytok! igyekezz magad kipihenni, és nagy hajrá holnapra, szorítok!!!! :D :D

Zafír,
hogy telt a nap? Remélem, szétolvastad/dvd-zted magad... :lol:

Rencsi,
majd azért kérnénk Domiról is képet, ő is példa nekünk... :D :D

Mindenkinek szép estét! Magamnak is! Megyek és lenyugtatom magam egy jó kis pizzával... :D
leeda

Bari! Beleszerettem Zalánba! Annyira édes pofija van!!!!! Szupi ez az UH-s kép! És a pocid... :shock: :shock:

Kata, drukkolok holnap már hárman lesztek! :wink:

Mné, én azért drukkolok, hogy még az évben terhesedj! :D

Nálunk annyi, hogy dec 5-én kell menni a dokihoz a zuramnak. Én megcsináltatom decemberben a vérvételt, januárban méhfeltöltés és kontroll a doktornőnél és ha minden OK, áprilisban terhesedünk. Most meg pihenünk és SZERELMESEK vagyunk, úrja, mint a tinik... :roll: :oops: És ez olyan jóóóóóó! :D

Puszilok mindenkit, és mindenkinek drukkolok! :D
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Picit előbújok.

Kata, nagyon szorítok Nektek holnap. Biztos minden rendben lesz.Küldöm a drukkokat.

Zafír, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bari, nem is fancsali (csak 1 picit).Nagyon jó képek.Köszönjük.

pussz a Többieknek is

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mehetünk be, minden oké.
katapetra

Kata: Jaj de jóóóóó! Drukkolok nagyon! Várunk majd a további hírekkel. :-)

Puszi[/img]

Mné
mné

Kata,
de jó, szuper!!

Kretty,
Örülök, hogy jól vagytok!! :D az AMH vizsgálatot akarod majd megcsináltatni decemberben? és ez a méhfeltöltés mit jelent? elég rosszul hangzik... :roll: ez ugye nem az átjárhatósági vizsgálat?
leeda

Kata,

Ez szuper :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Katapetra, szupeeeeer, ma már Te is terhesedsz!!! Gyere majd és küldöm a babaragacsot ;)

Köszi csajok ;) és igen, csak babapofik vannak. Benedekről elég nehezen csinálta a képet, ő mindig dugdossa a pofiját :roll:
A pocim is elég rendesen beindult :shock: sajnos remek bőrt örököltem így már frankón szét vagyok repedve amit a ludrkók nagyon szeretnek. Előszeretettel a repedések vonalában bokszolnak és fociznak :lol: edzenek rendesen... :lol:

bari6

Gladius: Köszönöm. :D

Mné: Ismerős ez a kezdjünk, ne kezdjünk dilemma. Nekem Szélkisasszony mondta, hogy kezdés után elmúlik ez az érzés és akkor már akarni fogom. Igaza lett. Addig viszont mindenképpen rá kell jönnöd, hogy mi bántja a párodat. Ez neki sem könnyű! :(

Barika: :shock: Milyen szép nagy pocid van már. :D A srácok meg egyenesen gyönyörűek. Meddig maradhatsz még otthon?

Leeda: Pizza, hmmm. Ne is mond! Úgy megennék egy sonkás brokkolisat, de sajnos akkor nem marad hely a husinak. :? Tegnap a filmezés nyert, az olvasás nem ment.

Kretty: Hajrá spontán baba!

Katapetrán: Nagyon sokat gondolok rád. Gyere majd a hírekkel.

Nekem tegnap délután óta nagyon feszít a hasam, sokszor belenyilal és este néha picit bele is görcsölt. Kicsit olyan, mint piri előtt szokott lenni néhány nappal. Rengeteg húst eszem (fura, de most elkezdtem kívánni), sokat iszom, nem nagyobb a pocim, így nem hiszem hogy hiperstimu lenne. Volt valakinek ilyen?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Itt ülök az ágyban a klinikán, túl az ET-én, megnézhettük előtte őket, olyan szépek voltak, :D " A "embri: 9 sejtesből balszto," B" embri: 4 sejtesből 8 sejtes lett.(ezek az adatok az első transzfernél mért adatok)
Igy kaptam vissza őket, szuper érzés :!: És van fotóm is :wink:

Zafir: Ezek szupi jelek :lol:

Puszi nektek, és köszönöm a drukkokat!!!!!
katapetra

Barikám: nagyon KÖSZÖNÖM! :oops: :D

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Kata,
Üdv kismami :lol: :lol: :lol: :lol:

Barika,
Nagyon szép nagy a pocakod. Épp tegnap mutattam a férjemnek, és azt néztük, hogy nekem kb. a szülés előtt volt ekkora, Neked meg még hátra van kb. 2 hónap :wink:

Zafír,
Ne aggódj, tudod már meséltük mi is Nyuszival, hogy mind a kettőnknek fájt a hasa úgy, mint amikor meg akar jönni. Én teljesen meg voltam győződve, hogy ok, itt a vége, és másnap megjön. Aztán nem jött, nem jött, aztán lett egy zebrás tesztem és mindezek eredménye itt alszik most a kiságyában :D
Szóval nyugi és csak terhesedj szépen :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kata, szuper hírek!!!!! És ez a kismamiságod első napja!!! :D

Kretty, jó volt a soraidat olvasni!! :)

Mné, ne hari, hogy belekotyogok, de szerintem is igaza van Leedának, ha még nagyon nem vagy jól, lehet, hogy érdemesebb picit várni... Amúgy is: új év, új élet, tiszta lap - ez lehet jó ómen!!! :) Férjeddel mi a baj?

Bari, gyönyörű fiatalemberek gyönyörűszép, hatalmas pocakban!!!
:D És vigyázz magadra nagyon, pihenj sokat!
Köszönöm kérdésed, hullámzóan vagyunk. Nem szívesen offolnám szét a topicot, meg nem is érezném ildomosnak itt panaszkodni, de sokkal nehezebb, mint ahogy számítottam. Mondom ezt úgy, hogy emellett hihetetlenül boldog is vagyok, meg azt érzem, megvan mindenem, amire szükségem volt, van. És Léna egy tündér, nagyon bűbájos, érdeklődő, kíváncsi gyerek, sokat van ébren, de abban meg nagyon kimerül, túlpörgeti magát. Én a szoptatással szenvedek nagyon sokat, borzasztóan fájdalmas, és emiatt sokat kell "lavírozni", úgy meg borul minden más is... Nehéz minden pillanatban jó döntéseket hozni, és nehéz, hogy ne kérdőjelezzem meg magam túl gyakran...
Na, de tényleg nem akarok sok lenni, ezer bocs, hogy mégis így sikerült!...
Hozok majd képet is, ígérem!:-)
gladiolus

Gladiolus,
Szerintem nem voltál sok, csak elmondtad a dolgok kevésbé jó oldalát is :lol:
Mi ezt már tudjuk, akik túl vagyunk rajta, a többiek meg úgyis csak akkor fogják igazán megérteni, amikor Ők oda kerülnek. Mindenkinek kívánom, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen.
Én is nagyon sokat szenvedtem a cicikkel, tejcivel a fájdalmakkal és azzal, hogy jó döntést hozok-e azzal, ha leállítom a tejet, mert a gyereknek egyértelműen jobb az anyatej, de annak nem sok értelmét láttam, hogy Ő nyűgös, mert nem akar rendesen szopni, én szenvedek a csomósodástól ( ezt senkinek nem kívánom, hogy megtapasztalja, és nem annyiszor, mint én), de az sem bírtam, hogy minden nap zokogok, ha csak hozzá érnek a mellemhez. Azóta mióta Bálint nagyobb egy kicsit, és elfogyott a tejci is minden sokkal jobb, és egyszerűbb és én is sokkal, de sokkal jobban élvezem az anyaságot.

Bocsi, hogy én is kicsit sok voltam, csak azt akartam mondani, hogy néha igenis vannak olyan helyzetek, mikor nem tudod, hogy mi a jó döntés :?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Katapetra: SZUPER!!!!! Pihenj sokat, vigyázz az ikrekre. :D

Gladiolus: Szerintem sem voltál sok. Én mindig szívesen olvaslak. Nagyon várom a képet Lénáról.

Nene: Ez egy picit megnyugtatott, de nem korai ez még nálam? Mégcsak 5 napja volt a transzfer. :? Pirinek meg 7 nap múlva kellene nem megjönnie. Ti mikor éreztétek a hasfájást?

Zafír
zafir100

Kata,
hajrá, és hatalmas gratula!!!szuper a vonalzód is!! :D :D

Zafír,
én itt csendben nagyon drukkolok ám, hogy azért fájjon, mint Nenének és Nyuszinak :lol: :lol: és szerintem egyáltalán nem lenne korai :D

Nene,
biztos jobb Bálintnak, ha Te is nyugodtabb vagy. Boldog mama= boldog baba. Általában legalábbis... :D :D

Gladi,
én is szeretem olvasni a beszámolóidat, nyugodtan írj le bármit, ezzel nem fogod szétoffolni a topicot :D Természetes, hogy vannak hullámvölgyek, ezzel szerintem a kismamák/ "friss mamák" java része így van, főleg amíg nincs meg a kialakult napi rutin...de lesz ez még sokkal jobb is :wink: (mondom én, aki egy fél éjszakát nem bír ébren maradni.... :D :D )
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: