Zafir: nagyon gratulálok a 3 kis embrikéhez, és én is küldöm a babaragacsokat! Pihenj amennyit csak tudsz, és ne foglalkozz semmivel, csak magaddal!!!

Még annyit kérdeznék, hogy miért nem döntöttetek a továbbtenyésztés mellett? Nektek most lehetett volna, nem?
Rencsi: nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ahogy Melcsi és Kata is írta, lehet, hogy a következő stimu lesz a tiétek!

Mi is így vagyunk, hogy dec 13 után lehetne menni, de azt mondta D, hogy akkor már nem, mert jönnek az ünnepek. Vigasztaljon, hogy januárban majd én is ott leszek, és lehet, hogy találkozunk!
Nene: nagyon édes Bálint, ahogy pancsizik!

)
Leeda: hát elég nyers volt a stílusa Lázár doktornőnek, meg elég durván is vizsgált, dehát azt tudtam eddig is, hogy D a legfinomabb!

nagyon sokat nem beszélgettünk, csak kikérdezett, és mondtam neki, hogy végül is az injekcióért jöttem, így hát fel is írta!

ez nagyon szép cselekedet Tőled, hogy gyűjtesz a kutyamenhelynek!
CSuti: hát hogy milyen gyönyörűek ezek a kiskirálylányok!!! Annyira meghatódtam, hogy könnybe lábadt a szemem. Nagyon jó, ahogy az ágyakat elrendeztétek, és édes a babakocsi vonat is!

Kitartást neked ezekhez az édes nehézségekhez!
Barika: én nem pályázok a munka hőse címére, de lehet, hogy az lesz! Sajnos most egy olyan projekt van, amit időre be kell fejeznem!

és emiatt elég sokat dolgozok, és estére nagyon elfáradok!
Nyuszika: nagyon jó kép ez Dodoról! Milyen kis érdeklődve figyel!
Mné: szegény Te is olyan sokat dolgozol!

Ti mikor indultok??? Hát úgy néz ki, hogy már biztos, hogy kint leszünk a Pólusnál, jelenleg várjuk, hogy küldjék a szerződést aláírásra, de elvileg november utolsó hétvégéjétől kint leszünk!

Úgyhogy jöhettek majd kenyérlángosozni, és forralt borozni, már aki ihat alkoholt!
Mindenkinek mennek tovább a drukkok!
Olvaslak Benneteket, és nehari, ha csak ritkán írok, de most kariig nagyon sok bent a meló, és még majd bejön a sütés is! Úgyhogy nem fogunk unatkozni!
Puszi
Zs