A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Talira nem fogok fél9-re odaérni szerintem, csak 9 körül legkorábban, de rohanok :lol: csak ott szívás a parkolás... vagy ne vezessek és alkoholizáljak? hmmmmm... inna velem valaki? :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ma este diavetítőztünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Már jó régen terveztem, hogy szerválok egyet, de hétfőn kiderült, anyósoméknál még megvan Apáék gyerekkori darabja, pár filmmel együtt... ma elhozta, és be is üzemeltük.
Naaaaaaaaaaagyon jó volt (bár Nimród először félt a szerkentyűtől, hogy "hangos lesz"), tiszta nosztalgia :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Képzeljétek Hédi egyre jobban csúszik bele szerintem a féltékenységbe. Napközben semmi gond vele, csapkodás,hiszti nagyjából normalizálódott.Nagyon sokat babázik, nagyon szépen gondozza, szopizik is a Juli baba stb. Éjszak újra bepisil már kb 1 hete, viszont nappal is egyre többször előfordul. És a mai volt a 2. éjszaka, hogy keserves, szinte vígasztalhatatlan sírás volt 1 órán keresztül. Azt mondta nem fáj semmije, apához bújva tudott újra elaludni. Tegnap meg a dédinél voltunk délután, megyek be a szobába és azt mondja: gyeje anya nyugodtan, csücsülj ide majd odafordul a dédihez és közli vele, hogy az én anyukám, ne vedd el az anyukámat, mej akkor nem lesz :shock: :oops: :?

Próbálok vele minél többet foglalkozni, játszani, tegnap még a játszósátorba is bebújtam :lol: . Valami egyéb javaslat, hogy mivel tehetjük könyebbé neki ezt az időszakot? Félek, hogy ennél még csak rosszabb lesz...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Pata Negra: juhuuuu :D . Bár én sztem nem tudok menni.... :roll:
Neeem, csak vicc volt :twisted: :lol: . Megkértem anyut is, hogy jöjjön ki, hogy vasárnap kicsit tudjak pihenni miután leszívjátok az agyamat :twisted: :lol: :lol: :lol: . Meg így el tudom vinni Botondot szombaton cirkuszba, édeskettesben :wink: :D .

Húúú csajok, olyan happy vagyok :P : Andornak tegnap egyáltalán nem fájt a hasa 8) :D . Voltunk csípőszűrésen, meg koponya-, has- meg csipőUH-n (minden tökkkéletes :D ), aztán meg ügyintéztünk, meg a Pólusban is voltunk... és végig tündérbogyó volt! Teljesen oda vagyok, meg vissza :lol: . (Eddig azért akárhol voltunk, mindig trükközni kellett :S )
Eddig is imádtam őt, mert...mert ő ő, értitek ( :lol: ), de az elmúlt 5-6 hétben csak evett, aludt, és a maradék napi kb. 8-10 órában zömében nyüglődött, vagy sírt :( :( :( . Mondtam is apának, hogy ha első baba lenne, sztem elég csalódott lennék :roll: :oops: . És apa és közte sem alakult ki túl szoros kapcsolat eddig, mert apa így nem tudott vele mit kezdeni (és hát én sem sokat...). Viszont mostanában, hogy már volt pár fájásmentes nap, látjuk az alagút végét :lol: .
Ilyenkor pedig full kisangyal a bébi, csak akkor sír (vagyis ezt még annak se nevezném az eddigiekhez képest, mert ez inkább egy cuki kis jelzés, az meg idegtépő visítás volt :( ) mikor éhes vagy elfárad :wink: . Ha ébren van, élénken figyel, gügyög, mosolyog, és nyugiban, boldogságban elvan :D . Szerintem ő is értékeli szegénykém, hogy nem csak fájni tud a létezés :roll: . (Azért ez mennyire szar lehet(ett) neki :( ). Szóval most nagy-nagy örülés van :D :lol: :lol: . És csuriban a kezem, hogy ne is jöjjön már vissza, és stabilizálódjon végre ez az állapot :roll: :wink: .
Végtére is már betöltöttük a bűvös 6 hetet, és a napokban eléri az 5 kilót is... :wink:

Pocok!

Diavetítő: kirááály! Én is nagyon szeretnék majd nekik :wink: . Csak kérdés, hogy mennyire lesz nekik izgi :roll: . Mert annyira interaktív már a világ, hogy lehet, hogy carni fognak rá. Értitek, anyumnak is nagy muri volt a körhinta, de a 360-as hullámvasút árnyákából nem tűnt nagy kihívásnak :roll: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Tike!

Óóó, szegénykéim! :( Ez baromi car lehet neked is, meg neki is :( . Botondnak is pont ebben az időszakban volt a dilije, de olyan fura, hogy tényleg a kisbaba miatt lenne? :roll: Én pl. alig beszéltem Botondnak a babáról, tudta, hogy lesz, meg hogy hol van...stb. de sose meséltem neki arról, hogy majd mi lesz... max. megmutattam hol fog aludni, meg ilyenek, de sztem arról fogalma nem volt, hogy ez mivel fog járni. Szóval sztem nem is nagyon érthette, hogy majd féltékenynek kell lenni :roll: :lol: . És ettől függetlenül zizi lett egy időre. Én most azt gondolom, hogy ez nem a baba miatt volt, hanem amiatt, hogy ilyenkor már nagyon terhes voltam, kevesebb időt szántam neki, gyakorlatilag csak elláttam, és amúgy meg örültem, hogy lyuk van a fenekemen :( :? . És emiatt tökre bűntudatom volt, de két fulladás között tényleg nagyon nehéz volt őszintén örülnöm a lehetőségnek, hogy építhetek egy 76. garázst a földön zihálva :roll: :lol: . ÉS látod, a babára sosem volt féltékeny, legalábbis nem volt semmi gáz ebből, imádja, türelmes vele...pedig a kicsi az átlagosnál több figyelmet igényel a nyűgjei miatt:(. Botond a szüléssel nem elvesztett engem, hanem pont, hogy visszakapott :wink: . És ezt szerintem ő pontosan ugyanígy látja.
Szóval ne idegeskedj ezen előre, ez szinte biztos a pocaknak szól, de nem a babának feltétlenül, sztem azt még nem érti ő egészen :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Hétfőn oltás?? Tudod hogy munkaszüneti nap?? nehogy odamenjetek potyára.
Na örvendezem, hogy Miron hazavitte tőlünk otthonra hogy miként is alszik el egy jólnevelt kétéves 8) 8) :lol: :lol:
Vencel foga :arrow: Jó hamar, bár ez sem extrém.

Pocok!
Én jajdeszívesen innék veled, de most a diéta miatt amúgy sem, meg a fránya autóm sem jön magától haza.
Diavetítőzés :arrow: Tök jó, nekünk nem olyan retró átforrósodós hálózati volt, hanem valamilyen elemes, tök jó partikat csaptunk vele a panelfürdőszobában, mint egyedüli koromsötétetnappalprodukáló helyiségben :roll: Én nem hiszem hogy ingerszegény dolog, Zétény azt is szereti hogy könyvből mesélek, az sem pörgősebb :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Akkor Vencel kezet foghat Borival... Mi is 1 hónapos késéssel kapjuk az oltásokat pont ezért, és a mai oltásnál közölte, hogy pár nap, és kibújik a két alsó foga.
Konkrétan most másfél órája semmisemjósírás van :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

Diavetítőt megbabonàzva nézte :lol:
Azért ő még nincs megfertőzve a rohanó világ dolgaival, ahogy Lois írja, a meseolvasás is varázslat!

KépKép

KépKép
kispocok13

Szerintetek? Már megint elkiabáltam! :cry: Bár most nem sírt, csak szimplán nem aludt el, csak vergődött 10-től majdnem 3-ig, talán nem is a hasa fájt, most nem is tudom. Ez most nem volt semmi extra, mégis kiborultam :oops: . Most először erzem azt, hogy én ehhez kevés vagyok... :oops: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Igazából nem a gyerekektől borultam ki, hanem pont attól hogy nem vagyok nekik elég jó... Meg apának sem...meg magamnak sem :( . Attól borultam ki, hogy retekben élünk, nem érem utól magam, fáradt vagyok, és a legrosszabb, hogy nem vagyok önmagam. Folyton álmos vagyok, feszült, türelmetlen, bunkó...egy igazi szar! És már olyan régóta van ez (mióta terhes lettem), hogy már gyakorlatilag ez az igazi énem. De én ezt utálom :cry: .
Jó most épp kiborultam, ilyenkor minden még szarabb, de most ezt érzem... :cry: .
Bocs a kirohanásért... :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

A Jóisten áldjon meg a szavaidért, pontosan ugyanígy érzem magam én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? . És bocsi, de attól, hogy más is így érzi magát, legalább nem érzem magam szarnak, csak átlagosnak jelen helyzetben :roll: :lol: .
Felolvastam apának, amit a külsődről írtál, és mondtam neki, hogy na pont így érzek én is! erre közölte, hogy ő is! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, persze csak viccelt, de jól jött ki :wink: :lol: .
Most azzal vígasztalom magam, hogy tudtam, hogy szopás lesz az "egyik kicsi, másik pici" felállás, de mi direkt akartuk így, így most sem csinálnám másképp(!), sőt kicsit sajnálom, hogy ki kll várnunk a 2 évet, mert én minél előbb túl akarok lenni a 3. terhességen, meg a gyerekágyon. tudom, hogy ciki, hogy le akarom tudni, de ez van :oops: . Én Botond hisztijeit tök jól tűröm, mert tudom, hogy ez a korával jár, így-úgy fellépek ellene, de a kicsi bajával nem tudok mit kezdeni, a kólikával nem számoltam :( :evil: .

Ja, merthogy anyu diagnosztizálta, ugyanis a kólika ismerévei:
- 1-2 hetes korban kezdődik. Stimm.
- min. 3 hete tart. Stimm.
- általában egy bizonyos napszakban van, vagy olyankor felerősödik. Stimm.
- heti min. 3 napon van. Stimm. (3? 7!!!)
- napi min. 3 órán át. Stimm.
- "fingatókra", gyógyszerekre nem reagál. Stimm.
:arrow: Juhuuuu, kólikánk van! :twisted: :lol: :lol: :?

A jó hír, hogy 3 hós korban 90%ban elmúlik, és addig is javuló tendenciát mutathat. :wink: Az okozója az, hogy a babák pici hasához képest nagyon sok a belük - egyszerűen fogalmazva- és ez vmelyik babánál fájdalmakat okoz, mert úgy vannak, vmelyiknél nem. 3 hós korukra általában már nőnek annyit, hogy normálisan elférnek a belek. Ezért nem hat semmi, mert ezzel nem nagyon van mit tenni :( .
Bár anyu most kap vmi lactobacilusos izét, amit erre találtak, de eddig csak tápszerben lehetett hozzájutni, de most már külön is, csak még nagyon kezdeti a dolog, de állítólag a babák 2/3-ának bejön, csak kereskedelmi forgalomban még nincs. Mellékhatása nincs, teljesen természetes dolog :wink: . Meglássuk, de csak az időben bízom... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Foglaltál végülis? :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én igen :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois foglalt helyettem :oops: . Én tegnap egész na egy rOhadt meetingen ültem...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!

Kirááály 8) :lol: . Kálvin?

Boo!

Te mi a kis tökömet csinálsz 11-ig? :roll: Vencel nem fél8-8-kor eszik utoljára :roll: .
Én megetetem a törpöt ahogy kijön a vacsi 7-8 körül, előtte már be is mosakszom ( :lol: ), aztán már dobom is rá apára, és amíg ő büfiztet, alattam már porzani fog az út :twisted: :lol: :lol: .
Ha nem lesz időm elkészülni, inkább elmegyek macinaciban, de a taliból nem veszek el időt :P :lol: .

Pocok!

Te is kapd össze magad és siesssééé! :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Nekem igazán töktotálmindegy, hogy kinek a nevén van :lol: :wink: . Így is volt már, hogy nem tudtam, ki foglalta, és körül kellett írnom a társaságot, hogy megtudjam, hol ültök :oops: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Én is kaptam holnapra UH időpontot, egy hete hívott fel az asszisztensnő pironkodva hogy bocsi, ez mégsem olyan szombat :?

Erre a romhalmaz érzésre én is emlékszem... mikor hullani kezdett a hajam az volt a mélypont :?
Tudod ha kiszakadnál a saját 4 falad közül nézheted az én 4 falamat is bármikor :roll: Jövő héten is szép idő lesz, gyüjjetek :)
Kedden nem lesz nyitva semmi, hétfőn meg minden szombati üzemmódban.

Dodi!
Sajnálom a kólikát :(
Akkor azért lehet bizakodni hogy 1 hónap múlva túl lesztek rajta??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Igen, Kálvin :)
De a parkolás gázos lesz, lehet mire mind letesszük a kocsit annyi idő alatt átértetek volna Budára is ahol lehet parkolni :oops:

Boo!
11h??????????? Na nem szórakozzá'.... K. is bizti hamarabb végez szombaton nem 9-kor, 8-kor gyereket rápattint, autóba be, spuri :)

Tőlem jöhettek mind macinaciba, ebben az esetben én is visszateszem a Gucci kisestélyimet a szekrénybe 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ezek a képek naaaaaaaagyon cukik!

Magánnyomorod engem is vigasztalt - azonnal át is küldöm Apának, mert teljesen jól visszaadja amit mondanék neki, ha megkérdezné, hogy vagyok.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Ez a 3 hó nem Szentírás, de már nőnek addigra annyit, hogy elrendeződnek normálisan a belek, és már nem fáj nekik annyira (szegénykéim, mekkora szívás :( ). Szóval tényleg csak idő kérdése...

Naaa, engem már nem is hívsz? Bajod van a félnapokat üvöltő dedemmel, vagymivan?! :twisted: :lol: :lol: :lol: Csak viccelek ááám :wink: :lol: :lol: :lol: .

Parkolás: uhh, akkor lehet már előre nézek vmi helyet, vagy parkolóházat, vagy mittomén. Vagy metrózzak egy-két megállót? :roll: :lol:

Boo!

Vencel nagyon cuki :D ! Andor is kinyomja magát pár napja (persze nem ilyen stabilan), és azóta nem lehet hason altatni, mert egyből tornázik, ha hasra teszem :lol: .
Nyálas póló: az is vmi? Én csomószor így nézek ki, csak hányással :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Amúgy az én kengurumon van egy lepatentolható kis frotír előke a baba fejénél. Óriási találmány! :wink: :lol:
Miron megzabálom! :lol: Gondolom nem kell rá felhívnom a figyelmet, de mivel nekem is van, nem hagyhatom ki: neki is van "fotófeje"!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, én a tegnapit megfejelve ma még apával is összevesztem :twisted: :evil: . Úgy jött haza délelőtt, hogy ukkmukkfukk és egyből belémkötött, én meg nem vettem a lapot (ahogy mostanában ő szokta), hogy neki is lehet szar napja, és inkább meg kéne húznom magam, és belementem a vitába :oops: :? . Mediterrán temperamentumunkhoz hű veszekedés volt :twisted: :lol: :lol: :oops: A vége az lett, hogy elküldött, hogy nyugodjak le :evil: :arrow: Futottam egy háztömböt (1,5 km), kirohadt a tüdőm, de kitisztult az agyam. Utána már nem voltam mérges, csak rohadtul sértődött :twisted: :lol: . Aztán hallottam, hogy beszél telefonon és gáz van a versenyautóval, és akkor rájöttem, hogy baaaaszki, holnap verseny, neki meg nincs kész a kocsija :evil: :( . Szóval emiatt sík ideg.... :idea:
Utána mondtam neki, hogy megígérem odafigyelek arra, amin bepöccent, de nagyon szépen kérem, hogy a feszültséget ne vetítse ki rám/ránk, ha minden máshol para van, itthon akkor is legyen béke, mert minden más másodlagos (a tetves autója meg pláne :twisted: :lol: ). Szóval most béke van újra :wink: 8) .

Viszont tejem az nincs :( :cry: . A tegnapi kiborulásomnak "hála", ma 30-40-eket tudott enni Andor, úgyhogy órák óta cicin van :( . F@sz kivan, hogy nálam ennyire direkten működnek ezek a dolgok :? . Még jó, hogy tegnap biztos, ami biztos vettem Karamalzot, mindjárt neki is ülök, egy kartonnak :lol: :lol: :lol: .
De baromi pozitív vagyok: olyan csudaszupi hétvégém lesz, hogy hétfőre megint tele lesznek a csöcsök (de csak amenyire kell :wink: ) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Klarka!

Jaj, bocsi, de a múltkor nem írtam egy ideig, aztán meg az új oldalnál elfelejtettelek :oops: .
Szóval persze, én is emlékszem rád (bár esküdni mertem volna, hogy 3 kisfiad van :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: )
Hogy vagytok, milyen a kicsi? Teszel fel képeket? :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Aaaaaannyira jó, hogy ilyen optimista vagy!
Én inkább behergelem magam és a végére mégcarabb lesz mindíg...

Ma Borinak is gáz napja van, semmisemjó. "Dünnyög", ahogy Nimród mondja. A kis drágám ma már vitt neki játékot, énekelt neki, suttogott, simizte, és szép szóval is próbálta meggyőzni, hogy ne sírjon.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Én ma Cataflam-ot adtam Borkának, és Apa most hozza a Dentinox-ot :-)

Normaflore-t szerintem minimum egy hétig add, napi 1x.

KépKép

KépKép
kispocok13

7kg? Atyagatya :-)
Bori 6550, és hurkás, mint Nimród sosem volt :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Boo!
Vencel írtó nagyot nőtt mióta utoljára láttam és nagyon ügyi már :)
borostyánláncon nem gondolkoztál???Benettnek éjjel-nappal a nyakába
van és semmi baja pedig nagyon jön a foga,m írtóra nyáladzik és már látom a fogát
csak még nem tört neki át...

pocok!
ti sem ahsználjátok még a láncot???

voltam ma fodrásznál és eléggé levágta a hajam...azaz a lenövésemet
vágta le csak,de elég rövid lett ezért a hajam :roll: :roll:
de majd megmutatom a fotózásos képeket :)

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

De használjuk :roll: :roll: Lehet hogy anélkül gázosabb lenne, nem tudom. Amúgy ma a hasa is fájt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Normaflore-t én kettőt adok ha fosi van (meg most az antibiotikum mellé) Én addig adnám a helyedben, míg nem jön helyre, ártani nem ártasz vele.
Dentinox Zéténynek nem vált be, én is Nurofent adtam mikor szenvedett, de neki olyan csak egyszer volt annyira gáz, mikor a felső négyet egyszerre növesztette 11 hósan. Az alsókon szimplán csak koppant a kanál :oops:
Bencebaba tündérédes :lol: :lol: :lol:
Zétény pont így szokott csövezni a ruháskosárban :lol: :lol:
Miron képei eszméletlenek :lol: :lol: Mostmá' tényleg feltöltöm a picasara a közös képeket :oops:
............................
Időugrás
...........................
És már csinálom is 8) Nyuszi, neked is :wink:

Dodi!
Neeem, téged ezennel ünnepélyesen nem hívlak :twisted: :twisted:
Hüülllyeeeee :lol: :lol:
Csak én már nem karok erőszakos lenni, mert már annyiszor elkántáltam neked :)
Sudot előkészítettem, remélem nem felejtem itthon. Amúgy ez nem is a tiéd, azt lenyúlta Boo :lol: Ez már egy mááásik :)

Boo!
K. cuccait is idekészítettem :)
Amúgy Z. is rigolyás, bár így tárgyakhoz nincs olyan extrém kötődése. HA üveget váltottunk mindig lelkesebb volt az új iránt és nem kellett régi.
Ja szerintem is tök jó a Libero, főleg így télen, mikor sok a ruha és jó ha formatartó egy pelus. Most már hordunk újra bodyt, és tartja pelenkát, de volt az átmeneti időszak, mikor nem volt csak farmer, meg póló, nálam a pampers emiatt újra kigolyózódott.

Képzeljétek, tegnap óta nem is térek magamhoz, egy ismerős csajt (közös barátaink vannak és gyakran vagyunk egy társaságban emiatt) szerda este elkaptak az utcán elrabolták a kocsijával együtt, elvitték a susnyásba, kirabolták, meg össze-vissza vagdosták :shock: :shock: :? :? :evil: :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nekem azt javallották, hogy a Ráday utcában lehet, máshol nemigen :?
Parkolóházról lövésem sincs :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Parkolási kupon, 800.- ért lehet egész éjjel :wink:

http://pollackgarazs.hu/main.aspx?conte ... c489e3d899

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois itthon :arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nálunk Nimród éjjel kruppolt (mondjuk ezt már tegnap napközben borítékoltam, ezért figyeltem vacsi alatta telefont)... Nem sokat aludtunk, de rohama szerencsére nem volt. Apával küldtem ma dokihoz gyógyszerért, a mai esetleges fulladást is megelőzendő, plusz hogy ő is hallja, mit mond a doki, mert ugye nekem sosem hisz csak ellenkezik, okoskodik meg megsértődik :arrow: Doki full ugyanazt mondta amit én...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.10.30 14:21-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sehol senki?

akkor hadd büszkélkedjek kicsit... olyan fini ebédet rittyentettem ma (illetve már tegnap nagyrészt megcsináltam mára) :arrow: mézes-citromos csirkét kuszkusszal 8) 8) 8) nekem nagyon bejött, Apa csak nyammogta... ő inkább a "natúr csirkemell rízzsel" - típus, de én nagyon szeretem a megszokottól eltérő kajákat, szóval én jól éreztem magam :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

A kruppot nagyon sajnálom :( . És ez meddig még így... :roll: ? Ezt kinövik, vagy hogy megy? És minden felső-légúti betegségnél esélyes? Tesóm volt kruppos, de csak egy betegségénél, és aztán sosetöbbet. Kórházban is volt, asszem még 2 sem volt. És Botond is kapott egyszer puffot, az egyetlen betegségénél, mert anyu szerint "behúzott", de azóta nem volt semmi (mondjuk beteg sem volt).

Mi megnéztük ma a dunakeszi nagy játszóházat, és tök olyan, mint az Elevenpark, csak az a nagy mászós labirintus nincs benne, de van helyette más :P . Szuperjó volt, apa is meg én is a lelkünket kirohangásztuk, de tök jól éreztük magunkat. Apa mondta is itthon, holy milyen vicces, hogy megváltozik az ember értékrendje, mert sose gondolta volna, hogy egy játszóház után lelkesen újságolja majd vkinek, hogy dekurv@jó volt :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kajcsival ügyi vagy, én hónapok óta nem főztem :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Kinövik - 12-16 éves korra :evil: :twisted: Mert ilyenkor már elég nagyok a légutak ahhoz, hogy a gége és a hangszál duzzadt, gyulladt állapota ne kb 70%-ban vagy teljesen zárja el a légutakat.
Igen, ált minden felső-légútinál bejátszik sajna. (én pl ezért csak általános iskolás koromban ehettem először fagyit, mert para volt bármilyen megfázás, torokgyuszi.)

Nimród nemrég ébredt köhögve-fulladva fél óra alvás után (persze a félő-fulladó-köhögő gyereket Apa cseszett kivenni az ágyból azonnal, hanem elkezdte összerakni a kulacsát, majd a pánikoló kétévest meg akarta győzni hogy aludjon. Persze én vagyok a rossz, mert kivettem és mert mindenbe belekötök amit ő csinál.) Borit is felkeltette... Szuper lesz a délután...

Kaja :arrow: És tegnap még húslevest is csináltam meg sütit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.11.01 15:59-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Mindkét kölyköm taknyos :twisted: :evil: .
Andor már pénteken tüsszögött, meg szombat reggel kicsit taknyosan ébredt, de azóta alig-alig hallom csak, nem is csináltam vele semmit. Botondnak viszont nem volt baja, erre tegnap este, meg éjszaka sokszor felsírt, és gondoltam, hogy beteg lesz :arrow: reggelre full takonykór :? . De a kedve jó, tök élénk, csak szívni kell/kéne az orrát (amit nem enged , de kifújni sem tudja :evil: ). Most fejek neki is, hátha az anyatej segít meg vitaminok, Béres-csepp... Remélem csak meghűlt a játszóházban, mert a sok szaladgálástól jól leizzadt (hazafelé be volt öltöztetve)... Csak egy kislánnyal érintkeztünk, akikkel mentünk, remélem nem tőle kapott el vmit :roll: . Vele ugyanis még smaci is volt :P :lol: . De azért az elég nagy lúzerség, hogy az első csókjától beteg lesz, nem? :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A kicsi fiam reggel 70-et, délelőtt 20-at, és azóta 0-t tudptt szopizni :shock: :shock: :shock: :( :( :( :cry: .
Semmi fogalmam sincs, hogy vajon mi történt, de gyakorlatilag nincs tejem! :cry: .Eddig meg alig bírtam vele... Talán megint meg fog jönni? :roll: Mindenesetre ez most elég meglepő, és nagyon elkeserítő :cry: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

4 óra után most 30-at tudtam fejni :cry:

KépKép

KépKép
kicsidodi

:shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

:shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Asszem a rejtély megoldódott: visszakerestem, pont 4 hete volt ez a múltkor, és nekem mindig 28-29 napra jött meg, szóval gondolom, megint a menszi :evil: :( . De még nem jött meg ma...
Viszont ettől még nincs mit ennie a törpömnek :( . Illetve fagyis tej van, de nem nagyon eszi, és tök kicsiket alszik, mert ugye éhes marad :cry: .
Legközelebb erre a pár napra már sztem tápi is fog kelleni, mert fagyis tejem alig van már. Vagy fejek addigra, ha visszajön a tejem :wink: .

Szerintetek a fogamzásgátló nem oldaná meg ezt a problémát? Mert ezt nyílván vmi hormon változása okozza, gyógyszernél meg azok másképp működnek, nem? :roll: Nem akartam fog.gátlót, de a cél szentesíti az eszközt...

Amúgy hallottatok már a földön embert, akinek ilyen hamar megjött (rendszeresen), és ráadásul gondot is okozott?! Én lennék az, köszönöm! :twisted: :lol: :lol: :lol: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Szonibabának, ilyen hamar jött meg, ő a hat hetes kontrollon úgy volt hogy már menstruált is.De neki nem ment el a teje.
Döbbenek nálad mi van :shock:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: