Pata Negra: juhuuuu

. Bár én sztem nem tudok menni....
Neeem, csak vicc volt

. Megkértem anyut is, hogy jöjjön ki, hogy vasárnap kicsit tudjak pihenni miután leszívjátok az agyamat

. Meg így el tudom vinni Botondot szombaton cirkuszba, édeskettesben

.
Húúú csajok, olyan happy vagyok

: Andornak tegnap egyáltalán nem fájt a hasa

. Voltunk csípőszűrésen, meg koponya-, has- meg csipőUH-n (minden tökkkéletes

), aztán meg ügyintéztünk, meg a Pólusban is voltunk... és végig tündérbogyó volt! Teljesen oda vagyok, meg vissza

. (Eddig azért akárhol voltunk, mindig trükközni kellett :S )
Eddig is imádtam őt, mert...mert ő ő, értitek (

), de az elmúlt 5-6 hétben csak evett, aludt, és a maradék napi kb. 8-10 órában zömében nyüglődött, vagy sírt

. Mondtam is apának, hogy ha első baba lenne, sztem elég csalódott lennék

. És apa és közte sem alakult ki túl szoros kapcsolat eddig, mert apa így nem tudott vele mit kezdeni (és hát én sem sokat...). Viszont mostanában, hogy már volt pár fájásmentes nap, látjuk az alagút végét

.
Ilyenkor pedig full kisangyal a bébi, csak akkor sír (vagyis ezt még annak se nevezném az eddigiekhez képest, mert ez inkább egy cuki kis jelzés, az meg idegtépő visítás volt

) mikor éhes vagy elfárad

. Ha ébren van, élénken figyel, gügyög, mosolyog, és nyugiban, boldogságban elvan

. Szerintem ő is értékeli szegénykém, hogy nem csak fájni tud a létezés

. (Azért ez mennyire szar lehet(ett) neki

). Szóval most nagy-nagy örülés van

. És csuriban a kezem, hogy ne is jöjjön már vissza, és stabilizálódjon végre ez az állapot

.
Végtére is már betöltöttük a bűvös 6 hetet, és a napokban eléri az 5 kilót is...
Pocok!
Diavetítő: kirááály! Én is nagyon szeretnék majd nekik

. Csak kérdés, hogy mennyire lesz nekik izgi

. Mert annyira interaktív már a világ, hogy lehet, hogy carni fognak rá. Értitek, anyumnak is nagy muri volt a körhinta, de a 360-as hullámvasút árnyákából nem tűnt nagy kihívásnak
Tike!
Óóó, szegénykéim!

Ez baromi car lehet neked is, meg neki is

. Botondnak is pont ebben az időszakban volt a dilije, de olyan fura, hogy tényleg a kisbaba miatt lenne?

Én pl. alig beszéltem Botondnak a babáról, tudta, hogy lesz, meg hogy hol van...stb. de sose meséltem neki arról, hogy majd mi lesz... max. megmutattam hol fog aludni, meg ilyenek, de sztem arról fogalma nem volt, hogy ez mivel fog járni. Szóval sztem nem is nagyon érthette, hogy majd féltékenynek kell lenni

. És ettől függetlenül zizi lett egy időre. Én most azt gondolom, hogy ez nem a baba miatt volt, hanem amiatt, hogy ilyenkor már nagyon terhes voltam, kevesebb időt szántam neki, gyakorlatilag csak elláttam, és amúgy meg örültem, hogy lyuk van a fenekemen

. És emiatt tökre bűntudatom volt, de két fulladás között tényleg nagyon nehéz volt őszintén örülnöm a lehetőségnek, hogy építhetek egy 76. garázst a földön zihálva

. ÉS látod, a babára sosem volt féltékeny, legalábbis nem volt semmi gáz ebből, imádja, türelmes vele...pedig a kicsi az átlagosnál több figyelmet igényel a nyűgjei miatt:(. Botond a szüléssel nem elvesztett engem, hanem pont, hogy visszakapott

. És ezt szerintem ő pontosan ugyanígy látja.
Szóval ne idegeskedj ezen előre, ez szinte biztos a pocaknak szól, de nem a babának feltétlenül, sztem azt még nem érti ő egészen

.