A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,
nekem is elszállt az üzenetem :?
Szóval:

Gladi,
gratulálok a kislánykához, gyönyörű.. :D

Zsuzsi,
szerintem menj el fogorvoshoz, mert lehet, hogy valami góc
van a fogadnál, és azt jobb mielőbb megszüntetni. Én tavaly és idén is nagy fogorvoshoz-járó voltam, de most úgy-ahogy rendben vagyok (kopp-kopp-kopp).

Era,
...drukkolok...!!Remélem, visszatér a jókedved és a pozitív hozzállásod :roll:

Katapetra,
Neked is mennek a drukkok, nem piskóta, hogy milyen számaid vannak már most..... :shock: :D

Kriszto,
képzeld, pont ma reggel mondta az egyik kolléganőm - PCO-s illetve inzulinproblémákkal küszködik - hogy a kapott gyógyszer + szigorú diéta hatására, 3 éves próbálkozás után végre teherbe esett! Rögtön Rád gondoltam :D

Zafír,
remélem, jobb a fejed! Szurkolok!!! :wink:

Mné,
remélem, pirit már végleg sikerült kitessékelni az ajtón... :D

Puszi Mindenkinek!
leeda

Halihó!

Jaj, Csajszik, nagyon jó, hogy kezd egy kis pozitív hangulat lenni itt a fórumon! :-)

Kata, neked el is felejtettem egy kalappal kívánni a kezdéshez, tök jó, hogy már itt az idő! :-) És nagyon szurkolok, főleg, hogy férjecske is itthon;-)!

Mné, szuper, hogy te is hamarosan kezdesz, remélem, lelked is jobban... :-)

Era, neked is hajrá, örülök, hogy ti is kezdtek!:-)

Zsuzsi, a te optimizmusod meg nagyon becsülöm!:-)

Kriszto, elmondhatatlanul örülök a szuper híreidnek, és külön biztatásként: barátnőmet pár éve endometriozissal műtötték, majd x idő múlva kiderült, hogy elég súlyos PCOs-e van, szedett gyógyszert IR-ra, diétázott, mozgott, és nemrég született meg a 2. spontán babája, pedig abszolút kérdés volt, lehet-e gyereke...! Úgyhogy hajrá!!! Ha a probléma fülön van csípve, akkor bármi lehet!:-D
Ja, és nagyon köszi, hogy beírtál a táblázatba, teljesen meg is hatódtam! :oops:

És köszi Mindannyiótoknak a dicséreteket!:-)
gladiolus

Gladius: Gyönyörű a kislányod.

Era: Ti akkor most kezdtetek? Kicsit le vagyok maradva. :?

Krisztó: Tetszik, hogy végre jó kedvű vagy. :D

Kvzsuzsi: Fogfájás? Húúú... az nagyon rossz. Nekem most az egyik bölcsességfogam kezdett el kibújni, de jobb lenne ha most maradna ott ahol volt eddig is. :?

Rencsi? Mi újság? Mikor mész legközelebb UH-ra?

Mné? Hol tartotok most?

Mi holnap megyünk reggel UH-ra. Reggel beadtam a szurikat. Hááát, nem gondoltam, hogy ennyi döfködés után remegni fog a kezem, de remegett rendesen. Délutánra nagyon szúrt a bal oldalon, remélem nem lesz semmi gond. Furcsa, mert a múltkor a long protokolos lombiknál semmi ilyen tünetem nem volt. Furcsa az is hogy most gyógyszereket is kapok a szurik mellé. :shock:
Na mindegy! Majd csak lesz valahogy.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir: Ügyes vagy, csak igy tovább! Remélem jó hireket kapsz holnap :wink:
Puszi

A férjemet nem engedték ma haza :cry: :cry: elegem van...........vasárnap óta azt mondom, hogy már csak kettőt kell aludnom, de még hányszor 2-t :cry: :cry: UTÁLOM ezt a helyzetet!!!!!!!!
Most már ELÉG!!!!!! :cry:
BOCSÁNAT, DE NAGYON MAGAM ALATT VAGYOK.......................
Sokan biztos azt mondják, milyen jó, nem kell csak tanulnia, és terhesednie....és este egyedül lefeküdni, reggel egyedül felkelni,terhesedi???????????Egyedül??????
katapetra

Katapetrám: Buta aki ilyet mond! Semmi nem jó egyedül. Ha választanom kellene hogy millióim legyenek vagy társam, nem a pénzt választanám. HATALMAS ÖLELÉS NEKED

Zafír
zafir100

Katapetra: Sajnálom! Ez hihetetlen! És miért nem engedik haza? És akkor mikor jöhet? Én is hatalmas ölelést küldök neked!

Kép

Mné
mné

Sziasztok! :lol:

Era: nehogy feladd!!! lehet, hogy most azt érzed, hogy fáradt vagy, pihend ki magadat, és hidd el utána sokkal jobb lesz, és újra erőre kapsz!! Vagy csak nézd meg Gladi csöpp kis lányát!! Annyi erőt ad!!
Nekem legalábbis ezek a képek rengeteg erőt adnak! Mindennap megnézem, én is akarok ilyen gyönyörűséges kis babát!!!

Zafir: hajrá tüszők nőjenek!! Milyen gyógyszereid vannak most? Nem csak hogy valahogy lesz, hanem gyönyörűséges szép tüszőid lesznek, amik szépen meg fognak termékenyülni, és legalább 3-at vissza is fogsz kapni!! Aztán meg csak nyugodtan terhesedsz majd!! :lol:

Kata: Jajjj, annyira sajnálom, hogy nem jön a férjed. Ez a legborzasztóbb igen, amikor már fel vagy készülve valamire, ünnepibe öltözteted a szíved a fogadásra, és aztán le kell vetkőztetni, mert nem jön!! DE fog jönni! Most már biztos nem kell olyan sokat várni!! És mit mond? Mi várható?? Ölellek!!!

Én ma voltam talpmasszázson! Húúú de nagyon jó volt.... amikor abbahagyta! :lol: Hát mit ne mondjak, nagyon kemény volt, egyszer kétszer azt hittem, hogy bepisilek úgy fájt!!! Még most is fáj itt-ott a talpam. Két hét múlva kell menni újra!
Azt mondta beindítjuk a petefészek működést, és olyan babáim lesznek, hogy csak na!! :lol: :lol:
Igy legyen! :lol:

További szép estét Mindenkinek!!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Katapetrám,
nagyon sajnálom... :cry: :cry:

Zafír,
nekem csak pénteken kell mennem , akkor talcsizunk!!!!!

puszi mindenkinek!

Kép
rencsi79

Zsuzsi: prednisolan, clostilbegyt és kálium-R amit még szednem kell a szurik mellett. Ehhez még bekapkodom a folsavat is. Gyógyszerfüggő vénasszony leszek mire elérek a punkcióig. :lol:
A talpmasszázs jó, én nagyon szeretem. Eleinte fáj, de később jobb lesz.

Rencsi: Biztosan kell majd mennem pénteken is. Ha igen akkor mindenképpen találkozni fogunk. :D

Katám: Még egy nagy ölelést küldök.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Katapetra, nagyon sajnálom,h nem jöhet haza a zurad és én is megértelek teljesen!!! Múlt héten egy kicsit dáthás volt a zuram (mikor festés is volt) és amúgy sem a helyünkön aludtunk és még a tetejébe ő lement a matracra, nehogy elkapjam....na másnap mondtam neki,h jöjjön inkább vissza...szóval te eddig HŐSKÉNT viselted!!! Várunk holnap,h mi volt UHUn!!! Addig is drukk!!!

Zsuzsi, csatlakozom Zafírhoz, idővel jobb lesz a masszázs ;) Én az uccsó stimu előtt már bírtam a 2 naponta járást, na nem volt éppen kellemes, de annyi mindent kibírtunk már,h mi nekünk egy kis fájdalom :lol:

Zafírkám, holnap dokkernél leszek egész délelőtt és nem tudom mikor érek haza, de sokat gondolok majd rád és drukkolok,h szépeket lássanak reggel Paragiék ;)

Rencsike, drukk neked is!!! Ugye nálad is fagyis beülti lesz? Hány embrikétek van az oviban?

Nekem ma megjött a vérképem háromnegyede...nem lett sokkal rosszabb az előzőnél. Van egy-két új belépő, mint bilirubin és összfehérje, de hívtam gyorsan Paragit és azt mondta semmi gond. És Melcsike Neked is köszönöm a mai beszélgetést!!!
Szóval az éhgyomri cukrom OK a terhelt most 7 lett ami 2 hete 6 volt...na majd holnap meglátjuk mit mond a doki...

Megyek csajok, holnap is megy a drukk! Vigyázzon mindenki magára és ahogy Fábry soha nem mondta "Kezeket a paplanok alá" :lol:

Jó éjt!

bari6

BArika, nekem nincs fagyikám, nagyon rossz arányban termékenyültek meg anno és ami elindult azt visszakaptam...szóval ez most egy teljesen "hagyományos" lombik.....de vicces mert Apánk direkt mindenből ugyanannyit ad mármint a gyógyszerek mert h az előzőnél ez már bevált :lol:

Zafír, akkor egyeztessünk priviben h bizti megtaláljuk egymást, kivi vagyok hányan lesznek holnap...majd írj h mi volt.

jó éjt!

Kép
rencsi79

Rencsi: Egyenlőre sokan nem vagyunk, párommal fagyoskodunk kettecskén. :wink:

Zafír
zafir100

Rencsi: 15-nél feladtam a számolást. Rengetegen voltak és ma nem is volt műtétes. :?

Zafír
zafir100

ZAfír, jajaj több mint 15en.....mikor végeztél? mit látott????? gyere mesélj!

a többieket puszilom rohanok

Kép
rencsi79

Köszönöm lányok a vígasztaló szavakat.....Nagyon jól estek...
Ennyire nem borultam ki , amóta kint van....szerintem most lett" tele a kút".

DE a jó hír, hogy ma elindultak hazafelé, sikerült kirimánkodniuk......így valószínű, hogy ma éjjel megérkezik....de nem élem már bele magam semmibe.

Barus: én nem megyek holnap uh-ra.... :wink: csa hétfőn, lehet, hogy rosszul írtam ki. :roll: Segond! :) Hétfőn, viszont úgy is elmondom :P

Zafír: Mi volt ma???

Rencsi: Te is ma mész/voltál????

Elveszítettem a fonalat......a szemeim "táskarádió"-ként csüngenek...ja és olyanok,mint a bagzó macskáé, JÓ pirik :?

Képzeljétek: a bal oldalam úgy feszül, és szurkál......nem kellemes :( Nem fáj, csak tompán érzem, és néha beleszúr, tudom, hogy ez azért van, mert nőnek a tüszők, de emiatt a closti miatt kicsit félek. Sohasem szedtem, és ahogy Ti is csodálkoztatok, hogy mekkorák voltak a 4. c.napon. Ugye nem durranhat ki a petefészkem? :( jó nagy hülyeségeket írok, mi?
A múltkor a rendes stimunál, csak akkor feszültek, amikor megkaptam az Ovitrelle-t, mi van, ha előbb van peteérésem, mint ahogy ők gondolják, és lekésünk az egész buliról? :roll:
És még egy kérdés, nekem azt mondta a doki, anno, hogy a stimutól kezdve NEM szabad már megerőltető sportot végezni, tőletek, mindig azt hallom, hogy jót tesz.......kész :!: tanácstalan vagyok! pedig nagyon hiányzik a mozgás!!!!!
katapetra

Rencsi: Ennyi embert soha nem láttam még ott. Pénteken lesz vérvételem is, így korán megyek, hogy beérjek hamar dolgozni. 8-kor már jöttem ki, de hogy aki 1/2 8-ra ment mikor végezhetett, azt nem tudom. 9 db van most, 6-9-ig vannak a méretek vegyesen.

Katapetra: Ne aggódj nem lesz baj. Én is kapok clostit és nekem is ugyanolyan tüneteim vannak a bal oldalon mint neked. A mai UH-n mégis minden rendben volt. Csak nyugi! Remélem ma már nem egyedül fogsz lefeküdni. :D

Zafír
zafir100

Csak egy gyors kukk,mert hulla vagyok!

Zafííííííííír, ez csudás szám!!! Jól emlékszem,h a leállított stimunál nem volt ennyi tüszőcskéd? Nagy-nagy drukk nekik!!!+++++++

Katpetra, ne félj nem fogsz kidurrani :wink: Mikor a leállított stimum volt akkor 15 nagy tüszőcském maradt bent és nem durrant szét a petefészkem. Annyi,h vigyázni kellett és semmilyen fizikai megterhelést nem lehetett csinálni ;) Ugyan hétfő még messze van, de gyere majd és addig is mennek a drukkok!

Rencsike, akkor asszem valakivel összekevertelek :oops: Drukk a tüszőcskéknek!!!

Nálunk minden OK volt ma a dokinál, annyi,h a 7es cukrom miatt mennem kell jövő héten is :( na sebaj...holnap majd jövök!

Pusszantok mindenkit!

bari6

Kata, akkor mégis haza jött a férjed? Talán már itthon is van, ugye? Szuper! Egy kis nyugvópont a nagy zűrben:-)
Kérdezted a mozgást... Szerintem van, amit lehet (sőt, kifejezetten ajánlott), akkor nem szabad már, amikor nagyon érettek a tüszők és könnyen kipukkanhatnak. De nálad az még kicsit odébb van, nem?
Drukk-drukk!:-)

Zafír, neked is! Nagyon jó kis tüszősereg!!:-)

Ó, Bari, azért ez a cukor-ügy nagyon vacak!:-( Otthon is kell mérned? Kitartást neked!:-)

Mindenkinek egy kalappal, és lécccci írogassatok többet, mert bár én nem tudok túl gyakran, annyira szívesen olvasom, mi van veletek!!!:-)
gladiolus

Sziasztok!
Teljesen új vagyok ezen a fórumon és remélem befogadtok. Jővőhét szerdán megyek első alkalommal Dévai dokihoz. Várom már nagyon és sokat is várok a kezeléstől. PCOS-em van és túlsúlyom is, egy ideje már tartom a a diétát és a fogyás is elindult. Remélem azért súlyfelesleggel is foglalkozik velem a doki, mert már nagyon régen szretnénk babát. Több ismerősöm van aki hasonló alkattal egészséges terhességen és szülésen van túl.
Amiért a Dévai Intézetet választottam, az az hogy anyukámnak anno ő volt az orvosa és tulajdonképpem ő segített a világra. Nem tudom ez számít e valamit, de hátha megint szerencsét hoz nekünk.
olvasgattam a fórumotokat és mindenkinek sok sikert kívánok!
kekuci
Budapest VI. kerület

Szia Gladiolus!

IGEEEEEENNN, itt van mellettem :lol: a férjem, 10 méternél meszebb nem is tudunk távolabb lenni egymástól! Teljesen kicserélődtem, ebbe biztos belejátszott az éjszaka is :lol: :oops:
A tüszőim, már a 4.c.napon is nagyok voltak, és ma vagyok a 7 c. napon, a clostit már nem kell szednem, juhúúúúú!
Óvatosan, de azért egy kis vádli, comb, fenék erősitő tornát beiktattam, egyedül a pocimat nem nyüstölöm.
Ti, hogy vagytok, gyönyörűséges kis Léna-hercegnővel? Szopizgat, alszik sokat, vagy sirdogálósabb? Éjszakák?
Puszillak, és köszönöm a jó tanácsot!

ÜDV kekuci! Reméljük, jól fogod magad itt érzeni,és sok hasznos infóhoz is hozzá tudsz majd jutni! Nekem is volt túlsúlyom, nálam nem PCO volt, hanem IR, de szépen kezelhető, diétázol ezek szerint te is! Sok sikert! Kivánom a legjobbakat, és mielőbbi anyaságot!
És gyere! :wink: majd a hirekkel, hogy mi volt?
katapetra

Sziasztok!

Zafir: Hajtá tüszőcskék! Nagyon szép nagyon már. Drkkolok holnapra! Kicsit jobb már a kedved?

Katapetra: Meg tudom érteni, hogy nem engedik távol a másikat. :-) Élvezzétek ki, amíg csak lehet. Most akkor Pozsonyba sem kell mennie? Az pedig, hogy szúrkál a petefészked, sajnos nekem is szokott, de Dévai azt mondta nekem, hogy az csak jót jelent. Hát akkor nem éreztem úgy... :?

Bari: Az a fránya cukor! Monynon le! Férjed jobban van már? Nem dáthás? Hogy haladtok a festéssel? Fiúk hogy viselkednek odabent?

Kekuci: Köszöntelek én is közöttünk. Szerintem nem lesz semmi baj! Mesélsz egy kicsit magadról? Mióta várjátok a babát?

Rencsi: Egy kalappal neked is holnapra! Mennek már a gyógyszerek?

Kriszto: Megkérdezhetem, hogy hogyan jutottatok el a Cirisbe? Honnan jött az ötlet, hogy beszélj azzal a dokinővel? És akkor most mi van a laparral? Bocsánat a sok kérdés miatt...

Pusza

Mné
mné

Drága Druszám! :lol: :lol: :lol: annyira vicces szó... :D :D
Ma megyek Csapóhoz, kíváncsian várom mit mond. A hab a tortán, hogy ma reggelre pirike beköszöntött (jelzem 44 nap után, egyre jobb vagyok! 8) már-már közeledek a normálishoz...) szóval... ennek ellenére mégis megyek beszélek vele, hogy akkor mikor és hogyan lesz a hisztero és a lapar.
3 napja szedem a meforalt. Jó, vagy mit tudom én, szedem, :lol: :lol: számolom a CH-kat, ez vicces, éhes nem vagyok, inkább jól lakott.
A Cirisbe úgy sikerült, hogy akivel beszéltünk dr.-nő, kicsit nagyon megcsalva Dévaiékat, ő ajánlotta, hogy menjek a mensmentis-be, oda kaptam időpontot dec. 6-ra, majd Barikánk segítségével ugyanahhoz a dokinőhöz a Cirisbe 4 nap múlvára (na ezt jól megfogalmaztam...). Szóval ő dr. Rencz Rita. Szerintem nagyon jó fej,kedves, aranyos, vidám.és azt mondta lesz gyerekem!!! :D :D :D :D Szóval nekem most, jelenleg Ő a minden! :roll: :roll: aztán majd meglátjuk persze, hogy mi lesz.

Kata! Jupijééééé férjecske itthon!

Tüsző növesztők hajrá, hajrá! Karácsonyra már remélem sok-sok kismamink lesz!!!

Kekuci! Üdv. köztünk! Mesélj magadról!!! Mióta, hogyan, hol próbálkoztatok?

Mindenkinek pusza, annyi meló van, hogy csak na.... ez a hosszú hétvége olyan jó is meg nem is..... sajna addig és utána irtó sok meló van, lesz...

Ki mit csinál a hosszú hétvégén???

Én Barikamamika-pocaksimizem (is)!!! :wink: :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Mikor mész Csapóhoz? Csak azért kérdem, mert nekem is mennem kell ma. :-) Én 3/4 6-ra vagyok hozzá hivatalos. És Te? És a Cirises dokinőre cserélted most Dévait? Vagy oda most csak inzulinos probléma miatt mész? Hűha azt hiszem, hogy egy kicsit elvesztettem valahol az agyamat. Voltál mostanában megint inzulinos vérvételen? Vagy a tavaszi eredményt vitted magaddal? Na jó, befogom. :-)

Mné
mné

Jól esik, hogy ilyen szivesen fogadtok. Rólam annyit kell tudni, hogy másfél éve próbálkozunk. Túl vagyunk 2 closty kurán sikertelenül. Nőgyógyászati és endokrinológiai vizsgálat után derült fény a PCO és IR-emre. A cukorterhelésem is elég rossz volt. Kaptam a meforált és CH diétára fogtak, amit próbálok is betartani. Mozognom is kéne, de sajnos két munkahelyem van és nem tudok rendszeresen eleget mozogni. 3 kg-ot fogytam eddig, úgy érzem valami beindult. Endokrinolóduson tanácsára a 3. meforalos hónapban visszamentem a nőgyógyászhoz újabb closty adagot kérni. Az orvos nem adott, kérte menjek meddőséggi központba, mert ő ilyen mélységben nem akar a PCO-val foglalkozni. Azt mondta az ultrahang nem mutat érlelődő petesejtet. Eléggé le voltam lombozva, de mivel ovu fájdalmaim voltak csináltam ovu tesztet és a 20 és 21 napon pozitív volt, a nőgyógyász a 14. napon mondta, hogy nem lát domináns tüszőt. Azt tudni kell, hogy nekemkb 40 napos ciklusokkal 17-18 napnál elöbb nem szokott ovum lenni a clostytól sem. Szóval mi ebben a hónapban is próbálkoztunk.
Rendkívül optimistán és bizakodva várom az első találkozást a DOKI-val. :) Úgy érzem most kerülök , majd olyan helyre ahol igazán tudnak segíteni rajtam.
Röviden ennyit rólam.
Bízom benne én is az elöttem szólóhoz hasonlóan, hogy Karácsonyra sokunknak eljön a várva várt babó!
kekuci
Budapest VI. kerület

Tavaszit vittem. Nem, nem a Cirisre "cseréltük le", Kaálira. (bár ne legyen rá szükség) Csak azért mentem oda a Rencz doktornőhöz, mert oda volt gyorsra időpont. és a mensmentis-t javasolták tulajdonképp, mivel ő ott is rendel, ezért jupijééé, hogy korábban a Cirisben el tudtam intézni mensmentises orvossal. :shock: :shock: Igen, bonyolult.
Fél ötre megyek. Remélem nem akar majd megvizsgálni. Csak megbeszéljük, mi lesz. Kb. mennyit kell várni rá?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Teljesen változó, hogy mennyit kell várni. Azt hiszem, hogy ilyenkor emég nem nagyon van megcsúszva. Inkább olyan 6 körül kezdenek el sűrűsödni az emberek... Remélem, hogy szimpatikus lesz neked is, és mindent meg tudtok majd beszélni.
Mostmár értem ezt az intézetes dolgot. Bocsánat... Kicsit le vagyok lassulva. Egész nap a számokat nézem, és már kereszteb állnak a szemeim.

Pusza

Mné
mné

Kekuci: Én is üdvözöllek közöttünk.

Barika: Az előző stimunál 10 tüsző volt 8 petesejttel, de a 7. ciklusnapon valóban nem voltak még ekkorák.

Mné: Köszönöm már sokkal jobb a kedvem. de azért lehetne jobb is. Remélem holnap jó híreket kapok és az fel fog dobni. Ti hol tartotok most?

Zafír
zafir100

Rencsi: Írtam privit!

Zafír
zafir100

Zafír: én meg már válaszoltam is:)))

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Tök jó ide benézni mindig, olyan pozitívak vagytok! :)

Kata,
örülök, hogy megjött az Urad, most aztán mindent bele csajééé!!!

Bari,
nagyon szép a pocid, sajnálom a 7-es cukrot, de ügyes vagy és vigyázol, hogy ne menjen feljebb!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy punkció utáni 3. napon vagyok és még mindig feszít az egész hasam, mintha tele lenne vízzel vagy egyéb mással ;). Most egy fél órája a jobb petefészkem is szúr eléggé, plusz ha wc-re megyek és ugyebár elöbbre dőlök, akkor késszúrás szerű fájdalom hasít az alhasamba.
Szerintetek?
Azt hiszem, holnap felhívom a dokim.

Sajna ahogy írtam beültetés nem lesz. Kettő embriónk lett a 13-ból! Nagyon kiakadtam! Remélem jövő hónapban rendben felébrednek és visszakapom őket!

Drukk mindenkinek!
gigibp

Puszi Lányok!

De jó, hogy vannak történések!!!! :lol: És hogy majdnem mindenki happy...
Zafir drukkolok holnapra!

Gigim: jaja, itthon van..... :lol: olyan hihetetlen, és jó érzés, hogy ott ül az iróasztalnál, és én bármikor megölelhetem....
Veled kapcsolatban, pedig mindenképpen beszélj a dokival, nehogy hiperstimus legyél.....nem akarlak ijesztgetni! Puszillak, és szoritok a fagyikáknak! :wink:

Ölelek mindenkit!
katapetra

Kata, akkor ne engedd el a zuradat egy percre sem! :wink: Amúgy sokat gondolok rád mostanság...ez a konyhafelújítás kikészít! teljesen depis vagyok emiatt, nem gondoltam, hogy ez ekkora munka! :shock: :shock: DE hétvégén készen lesz végre (többé-kevésbé).. :roll:

Mné, nálatok mikor lesz terhesedés?

Rencsi, Zafír, rajtatok a fórum szeme! :wink: Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Krisztó, én leginkább dolgozok a hosszú hétvégén... :cry: :cry: Bolondokháza van a munkahelyemen... :?

Nálunk a helyzet változatlan, holnap lesz meg a zuram kontroll hormoneredménye, akkor majd meglátjuk hogyan tovább.

Puszillak benneteket, a háttérből drukkolok mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok
Kriszto
Olyan jó,hogy végre jobb kedved van! :wink: Újra erőre kaptál,és jön is a baba hamarosan. :lol:
Barikám
Nagyon elrohant az idő,hamarosan már anyuka leszel!Remélem teszel majd fel sok képet! :wink:
Katapetra
Használd ki,hogy itthon van a párod. :wink:
Zafir
Nagyon szorítok!!Most sikerülni fog! :wink: :lol:
Zsuzsi
Masszást még soha nem próbáltam.Ha ennyire rossz,akkor szerintem ki fogom hagyni. :( :shock: Ha viszont használni fog,már kérem is a címet. :wink:
Kekuci
Üdv közöttünk! :D
Gladiorus
Gratulálok!Nagyon szép baba!Jó lenne ha majd,te is tennél fel több képet. :D

Lehetetlenség vissza nézni,olyan sokat írtatok mióta itt voltam. :shock:
:shock: :roll:

Mindenkinek szórítok!!!

Mi várakozunk,nincs donor.Mire oda jutottam,már nem is volt magyar. :(
Azért nem is jöttem közétek,mert én még mindig depi vagyok,talán soha nem is lesz más képpen.Annyira elegem van! :cry:
Párommal megint külön vagyunk,ez lesz a 4. alkalom.(lehet ez is 2-3 hónap lesz ismét,vagy ki tudja mi lesz velünk)Nekünk ez a 1,5 év betett a kapcsolatunknak de nagyon.Állandóan minden bajom van,hiába akarok nem veszekedni mindig a baba témán ugrunk össze. :( Gondoltam elmegyek egy orvoshoz hátha lehet valamit kezdeni velem,nem tudok megnyugodni.(de lehet agy műtét kellene) :cry:
Ezért is jövök ritkán hozzátok,mert mindenki kezd végre jobban lenni,és hamarosan sikerülni fog mindenkinek,én meg csak a rossz hangulattal jövök mindig. :( :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Én mondtam neked, hogy mi hoztuk el az utolsó előtti donort. :cry:
Próbáld meg a Humancellbe esetleg, hátha nekik van.

Rencsi: Örülök, hogy megismerhettelek. :D Írj majd, hogy mint mondtak a dokik. Hétfőn találkozunk. :D

Kretty: Várunk majd a párod eredményeivel, nagyon kíváncsi vagyok. :D

Gigi: Egyetértek Katapetrával. Én is hiperstimula tippelek, de mindenképpen beszélj az orvosoddal.

Szélkisasszony: Hogy vagytok?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Zafir, Rencsi: Mi volt ma a dokinál? Sokan vannak még? Mit látott a dokker?

Kagyló: De jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoztál. Még ha depis is vagy, gyere közénk, mert hiányzol nagyon! Sajnálom, hogy megint szétmentetek a pároddal! :-(

Kriszto: Mi volt tegnap Csapónál? Sajnos (vagy szerencsére) nem találtalak már ott. Sikerült mindent megbeszélnetek?

Katapetra Kérünk egy kis helyzet jelentés! Hogy vagy? Pocakod? Férjecskéd?

Bari: Hogy vagy? Férjed meggyógyult? Neked mikor kell megint menned a dokihoz?

Leeda: Régen jártál felénk. Hogy vagy? Mi jót csinálsz? Nem is kérdeztem, hogy a franciaországi nyaralás után sikerült kibékülnöd a pároddal.

Kretty: Gyere mesélj, milyen lett a párod eredménye?

gigibp: Sajnálom, hogy nem kaptál vissza babót. Megkérdezted a dokit, hogy miért? Én is azt javaslom, hogy menj vissza a dokihoz egy uh-ra, nehogy hiperstimus legyél.

Kvzsuzsi: Remélem, hogy nem fog sokáig fájni a talpmasszázs. Párod, anyósod hogy van?

Többiek merre vagytok? Tessék előbújni! Hiányoztok ám nagyon! Kisalag, Nene, Nyuszi, erikk, emerenc, és mindenki! Halihóóóóóó!

Kérdeztétek, hogy mi hogy állunk. Nos már csak a 2-4 napi hormon vv hiányzik és az emlő uh. A többi lelet megvan. :-) Úgyhogy ha megjön, és a pénztárcánk is úgy kívánja, akkor belecsapunk ismét a lecsóba. Érdekes volt a tegnapi nőgyógyászati látogatásom. Nagyon meg vagyok döbbenve... Kérdeztem, hogy lát-e tüszőt, és mondta, hogy van egy domináns a jobb oldalon, ami 14* valamekkora.. Hűűű, nekem ekkora általában a 12 napon szokott lenni gyógyszerrel, most pedig a 8. napon voltam, és semmit nem szedek... Na csak nehogy megint hamarabb megjöjjön...
Én valamelyik nap szeretnék kinézni a bolha piacra a hétvégén, de még nem tudom melyik nap. Hétfőn temető járat van, kedden pedig vendégségbe megyünk a férjem keresztmamájához. És Ti? Ki merre megy? Mit csináltok? Mit főztök? Én már teljesen kivagyok ettől az állandó mit együnktől!

Nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Pusza

Mné
mné

Mné: 5 műtétes volt ma. UH-n ha jól emlékszem 6-7-en voltunk. Nekem elég egyenlőtlenül nőnek, sajnos. Van egy 6-os, a többi 10-15-ig. 9 db van most. Mától megy a cetrotide. Hétfőn UH, szerdán (40%) vagy pénteken punkció.

Rencsi?

Zafír
zafir100

Nálunk nem kérdés a mit együnk. HÚST mi mást! :D

Zafír
zafir100

Zafir: Ezek nagyon szép számok! És a méret miatt ne aggódj, majd felzárkóznak a többiek is a vezérhez. :-) Köszönöm az infót az uhusokról.

Mné
mné

Zafir: ez igen kedvező, nem olyan rossz, mint ahogy leirtad, és szerdáig, vagy netán péntekig még bőven van idejük összerendeződniük :wink:
Méhny-t néztek?
Drukkolok neked!

Kagyló: :( sajnálom, hogy igy vagytok......

Mné drága: csodás a tüszőméreted!!!!! szeretgessétek meg egymást apával :wink: :oops: és legyen belőle baba :!:
Sok sikert a kezdéshez!
Hogy velem mi van? Minden szupi! :lol: Annyira kiegyensúlyozott a lelkem, nagyon örülnék, ha sikerülne ez a fagyis dolog, de ha nem akkor, most sokkal könnyebben átfogom tudni vészelni, mint az elsőt, és próbálkozunk majd tovább....
A méhnyh erősitő, vastagitó gyógyszer adagját visszavette a dokim, mert iszonyatosan klimaxoltam tőle, óránként leizzadtam, mint a ló....igy a napi adagom 4x1-ről, 3x1-re módosult (Estrofem).
A férjem többé kevésbé itthon lesz november-december hónapban, és ez nagyon megnyugtató.

Kretty, Rencsi:??????

A hosszú7végén hazaugrunk a szülőkhöz, ill. holnap veszünk egy új kanapét a nappaliba, csomó tök jó dolog!
Ma tejszines-spenótos csirkét csináltam, krumplipürével....holnap paradicsomos kápi lesz, oldalassal :lol: az egyik kedvencem!

Kivánom, hogy nagyon kellemesen teljenek az elkövetkezendő napok!!!!
katapetra

A rendelőben ma nem vették fel a telefont... :evil: Majd szerdán érdeklődünk!

Kata mikor lesz a visszaültetés?
Vendég

Kretty: sajnálom....ami késik, az még nem ért ide! :wink:
Tudom, milyen bosszantó lehet :twisted:

beülti?Hát jó kérdés...hétfőn megyek uh-ra, utána okosabb leszek, jó lenne ha ez jövőhétvégére összejönne.... :roll:

puszi
katapetra

Katapetra: Tudtam hogy valamit még meg akartam kérdezni Paragitól. A múltkor ilyentájt 9 volt, ha jól emlékszem. Párod meddig marad odahaza?

Zafír
zafir100

Sziasztok,

Zafír, én is nagyon örülök h megismertelek hétfőn folyt köv. :D

Csajok köszi az érdeklődést, hát tüszőgyár lettem..... :cry: több mint 30!!! tüszőm van, D nem volt túl boldog, kicsit azt is éreztem h nem hiszi h eljutunk a punkcióig....nagyon levette a gyógyszereket és kérdezték h menniy húst eszem mondtam h 350 körül erre az volt a válasz h akkor emeljük min 500 ra, de közebn számolgattam volt 500 amit eddig ettem, csak az ebéd volt 350...szóval ma megettem 1kg kacsát...céklával de már amikor uzsira is azt ettem akkor már akart visszajönni.....na mindegy rajtam nem fog múlni.Egyébként a L-Tyhroxin nyomta meg ennyire.... :cry:

Katapetra, te most melyik intézetbe jársz? azt tudom h máshova csak az kimaradt.most repesztőt kapsz csak aztán a fagyikat visszaültetik vagy hogy is van ez?

Mné, akkor mindjárt te is kezdesz!!!!! nekünk is sűrű lesz a hétvége, egy utolsó kettesben mozi, mert jó ideig nem tudunk majd menni :wink: , Domival sem voltam, 2x vendégség, nagybevásrlás....ja és Főzök mert húst hússal eszem.....

Krsizto, mesélj CSapóról nekem is ajánlották és nagyon gondolkodom h nála szülök majd, milyen volt ez első benyomás?

BArika, semmi baj, h összekeverted, biztos Julcsival, ők akartak fagyizni.Van egy barátnőm aki az első babájával cukros lett de valahogy elmúlt neki és a másodikkal ki sem jött...ja ez nem célzás akart lenni :oops:

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Rencsi, nem semmi ez a tüszőszám. Első stimunál nálam is kb. ennyi volt, nem volt egy élmény a vége. De neked biztos jobb lesz, ha levették az adagod. Élvezzétek ki a kettesben töltött időt.
Katapetra, várunk hétfőn a méretekkel.
Zafír, nekem nagyon tetszettek a számaid, rosszabb lenne, ha fordítva lenne, és egy ugrott volna ki.

Mi hétvégén két vendégeskedésbe megyünk, a többi két napot itthon töltjük. Apa szigeteli a garázst, mert Sári szobája nagyon le tud hűlni már most, mi lesz télen?!
Talán holnap du. eljutunk kettesbe mi is valahova a férjemmel, anyósomék jönnek babázni.
És lasagne lesz az ebéd, ami nálunk zöldséges. Vendégségbe viszünk opera royal tortát, ez lett az új kedvencem. Ott szerb rizses csirke lesz a menü.

puszi mindenkinek, kellemes hétvégét.

KépKép
momelcsi

Momelcsi,
visszaolvastam amikor anno írtál....nagyon hasonló a helyzet :cry: ugyanannyit és ugyanazt kaptunk, annyi más h nekem most 25re vette le és a Merional meg 1/8-t. kapok már csak...meglátjuk...remélem a 1 kg hús segít....abban bizti h a végén tuti vega leszek...

Kép
rencsi79

Rencsi: Ez nem semmi! :shock: Ennyi tüsző egy helyen... Nem fáj a pocakod? Jó mozizást kívánok!

Momelcsi: Hátad hogy van? Gyerkőcök meggyógyultak? Nektek is jó szórakozást a vendégeskedéshez. :-)

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Mné
mné

Szia

én középsz*rul vagyok, valamivel jobb. Gyerekek teljesen meggyógyultak, szerdán már voltunk babawatsun. Nagyon élvezték, kb. a víz simogatása, nem merülnek el, csak húzogatjuk őket és lebegnek. Még két alkalom van, aztán eldöntjük, hogy megyünk-e. erre biztos nem, mert alkalmanként gyerekenként 6000 lenne, mi meg nem vagyunk milliomosok.
De van a környéken babaúszás, majd körbenézünk.

Rencsi, én asszem 75 puregont kaptam végig, de merional a végén 1/8-ad volt, az tuti. nagy pazarlás:-) bár ez az olcsóbb, így sikerült is a második stimu és végén babák lettek.
Drukk, hogy minden rendben legyen, és jó néhányan meggondolják magukat és leálljanak.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!
Már nagyon várom, a szerdát (első időpontom Dévainál). Nekem egyenlőre még kínai amiket írtok, gyógyszeradagok, stimu stb., de mindenkinek sok sikert kívánok , és remélem hamarosan én is képben leszek mindennel.
A mai reggel elég rosszul indult, mert reggel ahogy jöttem le a lépcsön kibicsaklott a bokám és elvádodtam egy picit. Akkor fáj ugyan, de viszonylag könnyen ráálltam és még a közértbe is be tudtam menni. Amióta pihentetem egyre jobban fáj. Délután aludtam egy órát és most meg aztán még jobban fáj, ráállni rátudok, de sántikálok. :(
Anyukámnál vagyok most és itt paprikáskrumpli van beleszaggatott galuskával...hm nagyon fincsi...
kekuci
Budapest VI. kerület

Sziasztok!

Elmúlt a hasfájásom, valószínűleg a makacs székrekedéstől van. Hiába szedtem már Guttalaxot, egyszerűen alig jön valami. Bocs, ha undi voltam!!! :)
Amúgy tök gáz!!! Az össze terhes tünetet produkálom, pedig most aztán tuti, hogy nincs baba!

Rencsi,
le a kalappal előtted! Enegem már maga a hús evés is elborzaszt napi szinten, nemhogy az 1 kg naponta! Arról nem is beszélve, hogy a gyógyszerek mellé még ez is, mármint ami a pénztárcátokat illeti! A 30 nagyon sok, ügyes legyél a végén!!!

Mné,
hajrá kezdés, de én nagyon drukkolok ennek a gyönyörűséges tüszőnek!!!
Azért nem kaptam vissza a babákat, mert magas volt a progi szintem. Ne kérdezd ez miért baj, fogalmam sincs!

Kata,
jó időtöltést a pároddal!!! :)

Kretty,
mondtam a páromnak a méhpempőt és csodák-csodájára nem zárkózott el előle, pedig utálja a mézet! :)
Mennyi idő kb mire van valami hatása?

Én is dolgozom holnap és hétfőn, kedden megyünk a temetőbe, ma megmetszettem a málnáinkat és próbáltam a hajnalkát lehámozni a kerítésről, több-kevesebb sikerrel. Úgy elfáradtam, hogy lefeküdtem a napágyba és el is aludtam! Tök gáz vagyok! Pedig most a vasam se alacsony!

Szép napokat!!!
gigibp

Gigi, a spermiumok termelődéséhez bk 3 hónap kell. Ennyi idő biztos kell, bármit is kezd el szedni a férjed. Az enyém is kb ennyi ideje szedi. És nincs méz íze! :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: