Sziasztok!
Zafir, Rencsi: Mi volt ma a dokinál? Sokan vannak még? Mit látott a dokker?
Kagyló: De jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoztál. Még ha depis is vagy, gyere közénk, mert hiányzol nagyon! Sajnálom, hogy megint szétmentetek a pároddal!
Kriszto: Mi volt tegnap Csapónál? Sajnos (vagy szerencsére) nem találtalak már ott. Sikerült mindent megbeszélnetek?
Katapetra Kérünk egy kis helyzet jelentés! Hogy vagy? Pocakod? Férjecskéd?
Bari: Hogy vagy? Férjed meggyógyult? Neked mikor kell megint menned a dokihoz?
Leeda: Régen jártál felénk. Hogy vagy? Mi jót csinálsz? Nem is kérdeztem, hogy a franciaországi nyaralás után sikerült kibékülnöd a pároddal.
Kretty: Gyere mesélj, milyen lett a párod eredménye?
gigibp: Sajnálom, hogy nem kaptál vissza babót. Megkérdezted a dokit, hogy miért? Én is azt javaslom, hogy menj vissza a dokihoz egy uh-ra, nehogy hiperstimus legyél.
Kvzsuzsi: Remélem, hogy nem fog sokáig fájni a talpmasszázs. Párod, anyósod hogy van?
Többiek merre vagytok? Tessék előbújni! Hiányoztok ám nagyon! Kisalag, Nene, Nyuszi, erikk, emerenc, és mindenki! Halihóóóóóó!
Kérdeztétek, hogy mi hogy állunk. Nos már csak a 2-4 napi hormon vv hiányzik és az emlő uh. A többi lelet megvan.

Úgyhogy ha megjön, és a pénztárcánk is úgy kívánja, akkor belecsapunk ismét a lecsóba. Érdekes volt a tegnapi nőgyógyászati látogatásom. Nagyon meg vagyok döbbenve... Kérdeztem, hogy lát-e tüszőt, és mondta, hogy van egy domináns a jobb oldalon, ami 14* valamekkora.. Hűűű, nekem ekkora általában a 12 napon szokott lenni gyógyszerrel, most pedig a 8. napon voltam, és semmit nem szedek... Na csak nehogy megint hamarabb megjöjjön...
Én valamelyik nap szeretnék kinézni a bolha piacra a hétvégén, de még nem tudom melyik nap. Hétfőn temető járat van, kedden pedig vendégségbe megyünk a férjem keresztmamájához. És Ti? Ki merre megy? Mit csináltok? Mit főztök? Én már teljesen kivagyok ettől az állandó mit együnktől!
Nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek!
Pusza