Sziasztok,
alakulunk, ma már bölcsiben vannak. Reggel vitamin és gyógyszer had lett beléjük kanalazva. Így megy az én két lányom "gyógyultan" a bölcsibe 8 nap után

Azért remélem minden rendben lesz.
Stodal nálunk Emmának nem hat, de ő semmiféle homeopátiásra nem reagál. Míra kezdett kicsit köhögni, berekedni, neki tegnap-ma adtam, meglátjuk, mi lesz az eredmény, neki működni szokott, bár még Stodalt ő nem kellett, hogy szedjen.
A Sinecod 2-3 óráig elmulasztja a köhögést nálunk, de igazán ez a Codeines keverék jött be, amit a dokinénink írt fel.
Lándzsás útifű szirup viszont jól hangzik, tetszik, lehet kipróbálom.
Én döglődök még mindig, torkom kegyetlen rossz, de legalább nem vagyok lázas, mint múltkor.
Timi, végre!!!!!!!!!! Szegény Alexa

Remélem ma jobb napotok lesz. Én se ébresztek soha délután, nekem akkor is 9 után, fél10kor alszik el Míra, ha 2kor kel, meg akkor is, ha 4kor. Emma meg leteszi a fejét és alszik mindenképp, így őt pláne nem ébresztem.
Rana, reggel ébreszteni fél7kor?

Gondolom már akkor, mikor bölcsi/ovi volt. Amúgy miért? Ez nekem is szenvedés lenne, hisz még én is aludnék akkor
Amúgy mióta itthon voltak, szinte nem volt 8 előtt kelés, ha mégis, akkor még hozzám bújkáltak egy fél órát, pihiztünk együtt. Nagyon élveztem

Most viszont iszonyat hiányoznak megint
Nyuszi, én megértem, ha nem akarod rászoktatni őket az átmászkálásra, de én gyarló, meg annyira imádom, mikor odabújnak

Na meg ha vissza merem vinni, akkora visítást levág, hogy tuti a másik is ébred, és az akkor már a tragédiával egyenlő... éjszaka közepén két sziréna
De ez a 6os választóvonal egész jónak hangzik részedről, remélem sikerül tartani. De lehet, hogy nem is fognak mászkálni, hisz eddig nem ezt szokták meg.
Móni, na hogy alakultak a további alvások? Ügyik?
Zsófi, én meg pont azon vagyok, hogy amíg nem kell mennem dolgozni és 3/4 8-ra beérni, addig nem keltem előbb őket, elég lesz hozzászokniuk, amikor már valóban olyan korán ott kell hagynom őket

Nálunk első héten amúgy 9re kellett őket hordani, nem tudom, Nálatok ez hogy lesz majd, mesélj, ha tudsz részleteket! Kíváncsi vagyok máshol milyen!
Babus, képeket hozz majd ám megint FB-ra!