A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 ikreket várunk

ma én is felhívtam főnököm, hogy konkretizáljuk le a dolgokat,

mondta, hogy ügyfélfogadási idő van a humánpolitikán :shock:, majd szól mikorra kapunk időpontot
eléggé meglepő :twisted: eddig sem szerettem őket, ezután sem fogom :twisted:

mi ugye 6 éves korukig lehetünk gyesen? csak ha rákérdeznek meddig akarok 6 órázni, akkor nem mondjak marhaságot

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Mi nem vagyunk betegek, bár hétvégén volt egy köhécselős kis vendégünk. Nem tudom még mi lesz belőle. Lányok úszni járnak hetente kétszer, és nagyon élvezik. Srácok továbbra is ütik vágják egymást, mindent tönkre tesznek :( Napota egy alvás van, de Gergő az elmúlt napokban jó ha 45 perceket alszik :( Alig van bármire is időm. Ha magamra kötöm, van hogy vissza alszik. Minden nap sétálunk velük legalább 30 percet. Nincs még bilizés :( De már mindketten beszélgetnek, és tanulgatják az új szavakat. Aranyosan formálva azokat :)
Bálint pl Dedő-nek hívja Gergőt, és érdekes, mert ha kérdezzük, hogy hol van Bálint, akkor is rá mutat. Igen, anno beszéltünk erről. Pedig hát nem öltöztetem őket egyformába, csak igen igen ritkán. Bár ebből sokan nem csinálnak problémát, mert az oviban is van egy középső csoportos ikerpár (lányok, egypetéjűek) és általában egyformában vannak. Bár lehet hogy ők akarják már így, nem tudom.

GYES: én is ezt olvastam most, mert hirtelen utána olvastam Móni, hogy hogy is van ez. 6 évig kapni a GYES-t, és csak heti 30 óra munak végezhető, hogy járjon a dupla GYES. Ha 8 órásat végzel, akkor a szimpla GYES jár. Viszont valami ilyet is olvastam, hogy az iskola kezdéshez van kötve. Tehát ha valakinek kora babája volt, és kicsit lassabb a fejlődésben, akkor elvileg tovább is kapja a GYES-t. De ahogy olvasom, itt minden gyerek teljesen jól fejlődik...

Írhatnátok egy-egy sort, hogy ki hogy van, majd vissza nézek holnap este, hátha kapok egy kis összefoglalót. :)

Kata
labkat

Jó reggelt!

Timi,akkor még időt kértek?Ők már voltak?

Törpi,klassz a videó :lol: :lol: :lol: apát állítsd a teraszhoz,aztán tekerj :lol:

Móni,ezt most komolyan mondod,hogy ugyanúgy aludtak??? :shock: :shock: :shock: Bakker,én meg úgy félek az egésztől,de asszem apával is lesznek harcaim,mert ő meg annyira várja,hogy ott aludjanak köztünk,én meg tudom,hogy ezt nem akarom elrontani,már beszéltünk róla,mondom legyen reggel 6 óra az az időpont,ami elött szó nélkül visszavisszük őket az ágyukba,és 6 után meg maradhatnak már köztünk.Nem rossz ötlet csak 1 gyerekkel megnézni maszatklubbot.

Lkata,mi jól,épp ágyat akarunk váltani,most ezen kattogok,hogy hogyan lesz.Nálunk most alvás-evés ok,Bada elég kezelhetetlen,néha Noémire is rájön,de őrá ha rászólók,egyből bocsánatot kér,ANYA BOCSÁNAT,ANYA VISELKEDEK,ANYA PUSZI...kicsit lelkisebb.Viszont asszem túlságosan bejött az ,ha rosszul viselkednek,akkor MAJD SZÓLOK PISTABÁCSINAK,ÉS KICSERÉLI A PELUST,eleinte csak abbahagyta a breakelést pelusozás közben,de mostanában nagyon megijednek,így inkább hanyagolom ezt,nem akarom,hogy ennyire féljenek.Pedig Pista bácsi a szomszédunk aranyos,szeretik is,csak nem jutott más az eszembe :oops:

Zsófi,taknyoltok?Kaja elött kell adni,annnyi csepp ahány kiló.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noba 2011.10.25 05:35-kor.

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Alexa éjszakázott, kb. fél 1-fél 6-ig ment az átjön-bújik-alszik-visszavisszük-5 perc nyugi-megint jön műsor, fél 6-körül mellettem végre elaludt, én meg felkeltem, mert már nem bírok aludni. :twisted: Cseréltem pelust, adtam nurofent, apja ringatta 3/4 órán keresztül. Ja, és este sem akartak aludni, 10-kor még ment a harc, hogy végre alvás legyen, vagy legalábbis csönd! Esküszöm visszasírom a picibaba korszakot, olyan jó volt akkor! Másnak az a nehéz, nekünk akkor volt a legnyugodtabb és legkönnyebb korszakunk!

Rana: házunkról van szó.

Móni: jó hír még nincs, de közelítünk felé. A jó majd akkor lesz, ha már nem a nevünkön lesz a ház! :wink:

LKata: jó volt olvasni rólatok! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,na,megint jó éccakátok volt :(

Képzeljétek múlthét csütörtökre vártam az overált Nonónak,tegnap írtam e-mailt,hogy nem ment-e vissza,mert ide nem jött,mondta este megnézi a feladóvevényt,na képzeljétek,elírta az irányítószámot,és visszaküldte neki a posta.Ma újra postázza,csajok figyeljetek oda nagyon,szívás neki,mert a 810-et most ő fizeti...

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: egy kávé? :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ja,most ittam a másodikat :lol: 5.45-kor keltem.

KépKép
noba
Budapest

Én még csak az elsőt, de ma lesz második is úgy érzem, meg estig még egy pár. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

RANA!IKRESEN KERESNEK!!!

KépKép
noba
Budapest

Timi :lol:

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,gyógypuszik!

KépKép
noba
Budapest

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Zsófi: jobbulást :wink:
Timi: drukkk akkor továbbra is :wink:
Nyulasz: akkor jöttök holnap??? :lol:
Móni: sztem érdemes kiprobálni maszatot aztán ugyis meglátod h bejön-nemjön :wink:
Kata: nálunk is volt egy rövid idöszak h egymás nevét mondták magukra is :lol: de aztán elmult, sztem ez normális :wink:
mi köszönjük jol vagyunk koppkopp csak taknyolás volt és bizti lesz is még bár inkább ne legyen :lol:
figyi, ikresre nem rakod fel az oldaladat? láttam h ott is hirdetnek mások is vagy expresszre ott is ingyenes :wink:
és én még mindig nem értem h van ehhez idöd de nagyon ügyi vagy az bizti :wink:
Rana: köszi köszöntést elfelejtettem megköszönni :oops: na hogy állsz télirucibeszerzéssel? :wink:

babusok
Budapest

Nyulaszanyu, örök hálám... :D Szegény Pistabácsi. :( Mi leaglább a szomszéd bácsival ijesztgetjük őket, akitől jobb is, ha félnek... :roll: Szégyellem hogy ilyesmihez folyamodok, sose gondoltam volna magamról. :oops: Nálunk Szeszély Kisasszony találja ki, hogy csak Anyának (vagy csak Apának!) engedi, hogy öltöztesse / pelenkázza / mossa a kezét, stb. és ilyenkor még az addigi munkát is tönkreteszi (letépi magáról az addig ráadott ruhát, ha nem az általa kiválasztott személy adta rá), na ilyenkor jön, hogy "Vagy engeded ANyának, vagy hívom a szomszéd bácsit, és ő adja rád." Egyelőre működik, és ilyenkor megszeppenve mondja, hogy "Inkább Anyával" (előtte kopogtatni is kell meg mély hangon dörmögni, mintha a sz.b már itt lenne az ajtóban és csak arra várna, hogy jöhessen segíteni... Nem tudom, meddig működik még ez, de amíg működik, időt nyerünk... :oops:

Kata, jó látni téged is! :) Sztem hogy "összekeverik" magukat a másikkal, az nem az egypetéjűség / ikresség miatt van, ne aggódj, eleinte az enyémek is a másikra mutattak a saját nevüknél, de hamar "megtanulták", ki kicsoda. :wink:

Na akartam még vmit, de elfelejtettem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Babus: de király ez a csizma! Nekünk is meg kell nézni a srácoknak jó e még a tavalyi hótaposó... kár hogy Vera olyan nagy lábon él, hogy neki már nem jó :(
Az öltetet köszönöm. Gondolkoztam rajta, hogy felrakjam, de akkor most felteszem :) Bár az árakat töröltem. Azt mondták páran túl olcsó lett így. És valahol én is érzem, hogy ennyiért nem éri meg. Mármint szerintem 10-12 ezer egy falvédőért azért nem sok ár! Egy takaróért sem. A párna ok hogy 2,5ezer. De a lényeg, hogy ott a címem, és lehet kérdezni. Már ketten kerestek meg de az egyik még vár. Ma felrakom a takarómat, a babásat, malackásat, lehet hogy azt várta, mert igértem, hogy lesz ilyen - micimackósat akart. Hát most lesz dögivel, mert valaki rendelt egy ilyen kis takarót tőlem. 3000-ért megvarrrom neki, mert ismerős, de ez sem éri meg szerintem

Kata
labkat

Ja és örülök, hogy jól van mindenki :)

Kata
labkat

Kata: igenis hirdesd magad ahol lehet ingyen ;) ööö FBon nem akarsz vmi nyereményjáték félét?(bár azt nem tudom h kell :oops: hagyományosan gondolom felirod a neveket egy kalapbol kihuzza vmeliyk gyerköc ;) és lefotozod ;) ) tudod olyan ha eléri az x lájkolot akkor sorsolás és a nyeremény mondjuk egy párna :) akkor biztos többen megosztanák az oldalt :):):) legalábbis aszem :oops: a nyagok igy csinálják :):):)

babusok
Budapest

Zsófi: Ami itthon van köhögésre nekünk: lándzsás utifű szirup (én ezt adtam legutóbb), Elyxirium thymy compositium, Stodal szirup, Robitussin Junior. Na meg méz. Jobbulást!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi: jobbulást! Én csak Stodalt szoktam adni. :?

A mai nap nem az én napom. Álmos vagyok, fáradt vagyok, minden kiesik a kezemből, pl. a kiló cukor az előszobában. Esküszöm, mintha valaki beborított volna egy vödör havat, úgy nézett ki. A lányok extrán hisztisek és egyedül vagyok. Ááááááá És még az idő is sz@r. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: jobbulást! mi is a sinecodot szoktuk de csak éjszakára jaj tudom annyira rossz ha köhögéstöl nem alszik :(:(:(

babusok
Budapest

Ja! És hívtak a MÁK-tól, hogy el kell utasítaniuk a gyes-kérelmemet, mert korán küldtem be, küldenek nyomtatványt és küldjem be újból, de a csatolmányokat nem kell, mert azokat elfogadják. Egyszer akarok valamit időben elintézni, dolgozhatok duplán! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

ekkora marhákat :shock: :twisted: :twisted:

Móni
KépKép
reunion

Zsófi! jobbulást Nektek

Móni
KépKép
reunion

Timi: hu nem mondod :shock: :evil: :evil: hát ez hihetetlen komolyan :twisted: :evil: :twisted: :evil:
ma tudatosult bennem h 4 nap pihi lesz jupijééé :lol: :lol:

babusok
Budapest

Timi: kitartás :wink: nálunk tegnap du volt müsor :? (keveset is aludtak csak 1 orát) ma jobb lesz remélem kialudták magukat mert 2 ora szunya volt
én meg haladok a fotoválogatással, mégiscsak megcsinálom holnap a naptárat ugyis most önnep jövö hét vége felé lesz csak kész sztem mááázli :lol: remélem legalábbis :oops:
tortát még mindig nem tom honnan :? :? :? :?
ma elövettem a régebben elrakott plüsskutyit meg röfit azt az örömöt ma egész nap megy a buli :lol: :lol: (persze azért lett elrakva mert állandoan veszekedtek, most koppkopp szent a béke és cserélnek is)
ez a játékelrakás nálunk nagyon jol bevált :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Na, kimentünk. Mire felöltöztettem őket esőruhába leizzadtam, 20 perc múlva meg jöhettünk be, mert be akartak jönni. Asszem ma befonom a szemöldököm, mire este lesz!

Babus: eltett játék jó ötlet, most én is szedtem elő. Most talán van pár nyugodt percem. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: két tanulság:
1. egy fecske nem csinál havat
2. a rest kétszer fárad, a szorgos meg egész életében
:lol:

Még nem is írtam: enyémek tegnap NEM aludtak. :shock: :shock: :shock: 5-ig ment a műsor, aztán kivettük őket. Nem értem én ezt (fejcsóva).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Törpi: Ti h vagytok?
Timi: :lol: :lol: :lol:
Csajok sütötökböl van akinek vmi bevált receptje???

babusok
Budapest

Rana: reggel hánykor kelnek Csajok?
Nyulasz: akkor jöttök holnap? tudod hova kell jönni? :wink:

babusok
Budapest

Babus: sütőtökkrémleves, sütőtökös krumplipüré.

Rana: :lol: köszi! Enyémek ma is 3 órát aludtak délután, bezzeg este megy a küzdelem, meg a szobarendezés 10-fél 11-ig. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus, én is hozzá szoktam keverni kru. püréhez, amúgy meg ált. elfogy a la nature, mielőtt bármit is csinálnék vele. :lol:
Kelés: változó. Mostanában fél8 (pl ma) és fél9 között. Ált. Letti kelt mindenkit, Ajsa aludna 10-ig is, ha hagynánk, olyan, mint az apja... :lol: De hogy mikor alszanak és mikor nem, abban nincs semmi ésszerűség. :( Pl tegnap kb akkor keltek, mint ma, jobban elfárasztottuk őket, mint ma, mégse aludtak el. Bár most redukáltuk az alvóplüssök számát 4-re (meg se merem mondani, eddig mennyi volt), és talán ezért aludtak el viszonylag "hamar". Na majd kiderül, elkiabáltam-e. :roll:

Timi, miért nem keltitek őket 2 óra alvás után? Én eddig elleneztem minden ilyen "szabályozást", de látom, enélkül nem lehet. Apám most mondta, hogy minket ennyi idős korunkban mindig keltettek reggel fél 7-kor, csak a rend kedvéért. :shock: :shock: :shock:
sütőtökkrémlevest hogy kell csinálni?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

mi is ugy natur esszük csak gondoltam jo lenne már vmi uj a sülten kivül :oops: :lol:
Rana: ja logika az nálunk sincs h mennyit alszanak mikor kelnek nem kelnek éjjel :lol: :lol:

babusok
Budapest

Rana: 1 fej vöröshagymát felaprítok, megdinsztelem, rádobom a felkockázott (kb. 2x2 cm) sütőtököt + 1 db krumplit fele akkorára vágva, de ezt ki is lehet hagyni, felöntöm annyi vízzel ami ellepi, sózom, ha puha botmixerrel lenyomom, tejszínnel felöntöm és a végén szerecsendióval ízesítem + egy kis citromlével. Natúr tökmagot szoktam hozzá pirítani, imádjuk. Van, amikor a hagymát-olajat kihagyom, akkor csak megfőzöm a tököt, ugyanúgy ízesítem+ 1 evőkanálnyi vajat teszek bele a végén.

Azért nem keltem őket, mert olyan jó az a nyugalom, pedig mindíg megfogadom, hogy 2 óránál tovább nem hagyom őket aludni, aztán este meg én iszom a levét.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ja, ismerős a helyzet, nálunk is volt ilyen, hogy örültünk, hogy csend van, így hagytuk aludni őket (a régi szép időkben, amikor még időben elaludtak)... :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

húúúú de durva volt ez a mai nap... :evil:
Nálunk arra nincs logika miért visít a gyerek meg miért nem :evil: :evil:

fura gyerek ez a Laura továbbra is gyéren mondogat 1-2 újabb szót
de 1 mondat simán megy neki :
don't worry Igle Piggle :shock:

Móni
KépKép
reunion

Móni: :lol: :lol: :lol: cuki nálunk van a tamba plüssállatsárkány ami énekel angolul és annak mondják a szövegét
Tikkabilla fun for you and me :):):) meg szoktam mondani nekik h let"s go baby mikor indulunk
Zsófi: jobban vagytok? lefáradás...jaja nem nagyon megy itthon :( ma Lalu bordásfalnak nézte a radiátort a fürdöszobában :lol: ment is az mms Apának egyböl :oops: :lol: 8)

babusok
Budapest

Babus,jövünk holnap,de hova és mikor? reggel írok majd,jó éjt!

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: 10re Gyékényes utca 45-47
Kép

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Zsófi,remélem már jobban vagytok!Én is stodalt szoktam adni,de pont most pakolásztam,és találtam sinecod cseppet,ki s kellett szednem a papírt,hogy mi az :roll: Segített valami?

Törpi,ti hogy vagytok?

Babus,10-re???????????? :shock: Azt hittem 5-kor van :roll: Persze-persze,jövünk.Milyen ruhában vagytok?Játszós,szabadidő,vagy csini,kell váltócipő?

KépKép
noba
Budapest

No és akkor nem ma van Lalu és Tami szülinapja,ugye? :roll: Múltkor írtad,de akkor jövőhét?Apa ma nem jön akkor?Mert enyém apa is eljött vlna szívesen,de 12-kor indulnak itthonról dolgozni,azt mondta 5-re nem valószínű,hogy hazaér,de így lehet el tud jönni.Meddig tart?

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: 10-11 :lol: mindenkéépen játszosban legyenek gyerekek mert nem jön ki a festék :wink: (a táncház van 5töl de az csütörtök :wink: ) és jövö hét szülinap 8) váltocipőt eddig nem vittünk hiszen kocsibol egyböl megyünk be sztem az max majd csak csimmánál kell
ja és hozz esetleg popsitörlöt vagy rongyit amit nem sajnálsz h menet közben tudjanak festéket letörölni ja meg egy törölközöt a végére kézmosáshoz és 1800Ftot aszem ennyi :lol:

babusok
Budapest

persze hozdd nyugodtan Apát akkor pont belefér neki :wink:

babusok
Budapest

Na,akkor a táncra emlékeztem :lol: arra még jártok?

Apa most kelt,majd megkérdezem...

Mi a jobb,ha hozok textilpelust,vagy popsitörlőt?Mennyire van meleg benn,poló,vagy pulcsi kell?Te mennyire vagy játszósban,mennyire kened magad össze,vagy kennek össze a lányok?

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Végre egy átaludt éjszaka! Illetve én átaludtam, a család többi tagját meg majd kifaggatom! :wink: Alexa este 10-kor kezdte a műsor (nem írtam el, kb. fél órát aludt), kapaszkodás, sírás, ha le akarom tenni, ömlik a nyála, ha fekszik, akkor ettől köhög, mert lecsorog a torkára és biztos fáj is neki nagyon, bár nem mutatja. Kínomban a nurofen mellé fenistilt is adtam, ezekkel nagy nehezen elaludt újra. 3 szemfoga kint van, az az egy kínozná ennyire, vagy a nagyörlők jönnek? :? Úgy sajnálom szegényt!

Nyulasz, Babus: jó maszatolást! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

hát most nem voltunk...aszem ehhez még kicsik :lol:
nekünk textilpelus van mániákusan törölnek :oops: azt meg nem kell kivenni ott van az asztalon igy egyedül is tudják :lol:
mi ugy vagyunk ahogy az utcán szoval harisnya gatya alul felül meg triko hujju polo és felhuzom az ujját olyan pont jo a hömérséklet sztem a polo sztem kevés azért de mi fázosak vagyunk de ugy rémlik többi gyerköc is hujjupoloban szokott lenni :lol: nem kennek össze engem talán 1x lettem festékes de azt gyorsan ki is mostam igy kijött :lol: azért biztos ami biztos ne a legszebb rucidban gyere :lol:

babusok
Budapest

Timi: hu de megszenveditek ezeket a fogacskákat :( de legalább aludtál végre kicsit :wink:
köszönjük majd jövünk beszámolni :lol:

babusok
Budapest

Sziasztok,

alakulunk, ma már bölcsiben vannak. Reggel vitamin és gyógyszer had lett beléjük kanalazva. Így megy az én két lányom "gyógyultan" a bölcsibe 8 nap után :? Azért remélem minden rendben lesz.
Stodal nálunk Emmának nem hat, de ő semmiféle homeopátiásra nem reagál. Míra kezdett kicsit köhögni, berekedni, neki tegnap-ma adtam, meglátjuk, mi lesz az eredmény, neki működni szokott, bár még Stodalt ő nem kellett, hogy szedjen.
A Sinecod 2-3 óráig elmulasztja a köhögést nálunk, de igazán ez a Codeines keverék jött be, amit a dokinénink írt fel.
Lándzsás útifű szirup viszont jól hangzik, tetszik, lehet kipróbálom.
Én döglődök még mindig, torkom kegyetlen rossz, de legalább nem vagyok lázas, mint múltkor.

Timi, végre!!!!!!!!!! Szegény Alexa :( Remélem ma jobb napotok lesz. Én se ébresztek soha délután, nekem akkor is 9 után, fél10kor alszik el Míra, ha 2kor kel, meg akkor is, ha 4kor. Emma meg leteszi a fejét és alszik mindenképp, így őt pláne nem ébresztem.

Rana, reggel ébreszteni fél7kor? :shock: Gondolom már akkor, mikor bölcsi/ovi volt. Amúgy miért? Ez nekem is szenvedés lenne, hisz még én is aludnék akkor :oops:

Amúgy mióta itthon voltak, szinte nem volt 8 előtt kelés, ha mégis, akkor még hozzám bújkáltak egy fél órát, pihiztünk együtt. Nagyon élveztem :oops: Most viszont iszonyat hiányoznak megint :(

Nyuszi, én megértem, ha nem akarod rászoktatni őket az átmászkálásra, de én gyarló, meg annyira imádom, mikor odabújnak :oops: Na meg ha vissza merem vinni, akkora visítást levág, hogy tuti a másik is ébred, és az akkor már a tragédiával egyenlő... éjszaka közepén két sziréna :lol: :lol:
De ez a 6os választóvonal egész jónak hangzik részedről, remélem sikerül tartani. De lehet, hogy nem is fognak mászkálni, hisz eddig nem ezt szokták meg.

Móni, na hogy alakultak a további alvások? Ügyik?

Zsófi, én meg pont azon vagyok, hogy amíg nem kell mennem dolgozni és 3/4 8-ra beérni, addig nem keltem előbb őket, elég lesz hozzászokniuk, amikor már valóban olyan korán ott kell hagynom őket :oops: Nálunk első héten amúgy 9re kellett őket hordani, nem tudom, Nálatok ez hogy lesz majd, mesélj, ha tudsz részleteket! Kíváncsi vagyok máshol milyen!

Babus, képeket hozz majd ám megint FB-ra! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Maszatolók meséljetek!

Zsófi: akkor ez a kombó bevált, nálunk is ugyanez jön be, ha taknyosak.

Törpi: jobbulást!

Alexával folyamatosan küzdünk, hogy aludjon. Apja az elmúlt napokban rászoktatta, hogy a vállán alszik el, most már ott tartunk, hogy hiába alszik, ahogy megpróbáljuk lerakni kipattan a szeme, meg a szája és üvölt, mint a sakál. Most délben álomba sírta magát, mert már apja is besokallt. Valahogy vissza kell állni a rendes elalváshoz. Durván hangzik, de semmi más nem működik nála és már mindketten hullák vagyunk, sőt mindhárman, mert így ő sem alszik sem éjjel, sem nappal. Mint kiderült kelt éjjel és hajnalban is megint, de legalább nem egész éjjel ment a műsor. Nem tudom miért csinálja. A foga? Vagy fél? :cry: Jaj, annyira nem tudom mi lenne a jó! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi! együtt érzek
nekünk sajnos az első másfél év így telt el kb, most kezd normalizálódni a dolog

Nálunk meg Rékának kinn van a felső 2 szemfoga és észre sem vettük, csak most 2 napja mikor fejjel lefelé rötyögött nekem

Alvás jól megy, tegnap mászkáltak ki-be este, de sikerül vissza kiabálnom :oops: őket
fura, hogy igazából nem mászkálnak, kopp-kopp
mintha még mindig éreznének ott valami korlátot

gondolkodom még raja, hogy legyen -e leesésgátló, mert az majdnem olyan hosszú, mint az ágy, és ha az ott van, akkor szinte ugyanaz mint előtte nem?

Móni
KépKép
reunion

Móni: az ikeás leesésgátló alacsony, ha az eredeti kiságyra rakod, akkor kb 10 cm, de a matrac miatt még kevesebb a magassága, ha nem potyognak le éjszaka, akkor szerintem felesleges, enyémek az elején még azon is átestek álmukban.

Törpi: ilyen hosszú 5 percem még az életben nem volt! :wink: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: