Na, most éjfélkor keltem, most ráérek egy kicsit.

Igaz, hogy már egy óra van...
Viranka
olyan jó lehetett ez a tűzoltóság, annyira szeretik az ilyet a gyerekek.

Ha megismerkedem egy tűzoltóval, tuti, hogy megkérem, hadd nézze meg őket a kislányom.
Juba
akartam kérdezni, hogy ez a Zina becenév, vagy ez a rendes neve? Érdekes név, tetszik.
A csigákkal valahogy úgy vagyok, hogy szegények, nem nagyon szeretem őket. Az éticsigák még csak-csak, de a meztelen csigák, attól teljesen rosszul vagyok. Pedig nem tehetnek róla szegények, de olyan rondák... És minden kert tele van velük. Gondoltunk rá, hogy kiírtsuk őket, de sajnálom, akármilyen ronda, azért szegények... Ültettünk a kertbe rozmaringot és levendulát, mintha azóta nem lenne annyi...
Vindo
nálunk az ágynemű huzatot adják haza csak. Elég az is...
Jó a sztori.

Még jó, hogy eszébe jutott és nem vitte be a munkahelyre.
Irina
jó az, amikor akasszák a hóhért, nem?
Móni
ha azt akarsz tanulni, akkor tanuld azt. Mindegy mit, csak tanulj, ha úgy érzed, hogy jól jönne.

Ne gondold, hogy én el tudtam volna képzelni a nappalit... De aztán rábeszéltek. Na, azért még egyszer nem csinálnám. Most az egyszer, csak most!

Ez a Pöti becenév? Milyen tájékozatlan vagyok, csomó nevet nem ismerek...
Heni
logisztika, nem rossz.

Van róla elképzelésed, hogy hol fogod hasznosítani? A nyelv az nekem is kéne. Most tanulgatom az angolt a fősulin, de a nyelvtanom elég gáz... Na, mindegy, ez van.
Dettyk
ugye hogy jó a jegyzetfüzet?

Erdő, Istenem, de hiányzik már egy kis kikapcsolódás, egy kis kirándulás...
Boldog névnapot kívánok Zsófiknak
Boldog születésnapot Bertusnak és Szelinának!
No, most már rólunk:
a drága férjecském elment az Ikeába venni egy ugyanolyan gagyi kanapékeretet, amilyen előtte már leszakadt (a matracot megtartottuk, nekünk az is elég volt, de anyukám nem bír oda leülni, mert neki a csípője fáj, így venni kellett egy másik keretet). Hát naná, hogy egy elem nem jó, most menni kell holnap az Ikeába, kicseréljük azt az elemet. Most a lakás tele van a keret elemeivel, mindenhol ágytartozék van a fal mellé felállítva. Áááá, utálom!
A kislányom most futóbringán nyomul, szereti nagyon.

Előtte nem volt nagy kedvenc, de most valahogy belejött. Csak az a baj, hogy dombon lakunk és sokszor elindul, megy vadul, aztán jó nagyot esik. Szerencsére a futóbringa könnyű. Nem tudom, nektek milyen bringáitok vannak, de szerintem én olyan könnyű bringát veszek, inkább kifizetek 40.000 ft-ot (még nem tudom, miből), de félek, hogy széttöri a vékonyka kis lábát egy olyan nehéz bringa... Vagy csak én gondolom így?
Na, vár az anatómia.