A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bertus: Boldog szülinapot!!!!!

Vindo: mission completed! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovi: nekünk jó dolgunk van. 16-an vannak. :lol:

Bertusnak biztos jót tenne az ovi..Emmát anno ezért vittem fél napra bölcsibe..mert nem tudtam már lekötni.....azóta is imádja...persze ha nincs hely.. :shock: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Piroska, a Tanárnő (nagyon helyesen) komolyan veszi a saját tantárgyát, de különben nagyon jószívű (de szigorúan következetes, ami szerintem nagyon jó dolog - én mindig az ilyen tanáraimat szerettem nagyon), és félelmetesen nagytudású. Hatalmas tiszteletem. Szóval én ezért szeretem. Mások meg ezért nem... És nem mondhatnám, hogy tökéletes voltam, mert mind a 2 félévben megbuktam az első vizsgán, és csak a másodikon mentem át... mindkétszer 3asom volt végül. Szóval 3 gyerek mellett nem megy olyan tökéletesen a tanulás, mint szeretném, 3 diplomámból eddig 1 kitüntetéses, és 2 kiváló, ezek max. jelesek lesznek mostmár... De arra sincs sok esély. Na jó, adok magamnak egy kis felmentést, és mondjuk megelégedek a jóval... Csak kérdés, hogy egészségügyi szakemberként elég-e "jó"-nak lenni... Hát, nem. Szóval, amivel esetleg évközben elmaradok, és fontos a szakma tekintetében, azt bepótolom, amikor be tudnak segíteni nekem itthon. :) És igen, mellettük lehet tanuni. Mert nagyon jófejek. És idén (sajnos, de az okról a zártban lehet olvasni) viszont több időm is lesz. Persze, több szakom is. :) Na, elég belőlem. :)
Még egyszer - nektek szóbeli vagy írásbeli vizsgátok lesz?

Nekünk is volt teknősünk, Vindo! :) Nagyon édes lény a sütkérező Paccs! :)
Apátok... :D

Tűzöltós csajok aranyosak. :) Fiaim nagyon kedvelik a járgányokat. :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Mind a két teknős egyszerre mászott fel a kövekre :shock: 8) Döbbenet.

Juba, sikerült porszívózni?
Tud amúgy, igaz, csak pótkerékkel. De a nyáron úgy tepert vele a játszótérre, hogy nem győztünk utána futni.
Hát igen, az ingázás nem egy kellemes dolog.

Dóri, előtted meg le a kalappal, ennyi mindent vinni egymás mellett :wink:
Ezek azért elég távol vannak a zenétől... :wink: MIntha azzal foglalkoztál volna korábban :roll:

Kép
vindolanda

Nem jár az olyan messze, mint gondolnád... ;) De sztem erről már írtam korábban hosszabban. vagy g-mailen vagy zártban. Majd egyszer megkeresem, és újra felteszem vhova. :)
Nagyon jófejek a tekik. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Hát, Dóri, már biztos régen olvastam :roll:

Nálatok az óvodában a komplett ágyneműt hazaadják hétvégére?
Én most renitenskedtem, mert itt az a szokás, hogy a párnát meg a paplant is viszik. De ma gyalog voltam, egy táskával, ami tele lett pulóverrel, kabáttal, ágyhuzattal, és fél úttól Rugót is kezemben hoztam, meg még vásárolni is voltunk. Így aztán szóltam, hogy hagy ne vigyem már haza kézben a paplant meg a párnát is :roll:

Kép
vindolanda

Bertus drága, Isten éltessen nagyon sokáig! :-)

Móni, valami gyönyörű vagy a camelia-képeken, a gyermekeiddel együtt! :-)

Zdori, puszi a kedves szavaidért, köszönöm! :-)
Hát nem vagytok semmik Piroskával, majd lesem a titkotokat, hogy tudtok ennyi mindent menedzselni egyszerre! :-)

Vindo, G. nem semmi :-) Szép a tekitek! Akkor novemberben látjuk egymást :-)

Húúúúúúúúúúúúú, most nagyon az első pszichó-szakos hét lázában égek, nagyon tetszett eddig, ami nem annyira, azt meg leadtam. Most két napig csoportos sajátélményezés van, nagyon bírom, ritka jó csapat jött össze, rengeteget röhögünk. Két szemináriumot doktorandusz tart, lazák és lelkesek, én szeretem a fiatal tanárokat, mert azok általában komolyan veszik és készülnek. A női agy-férfi agytól tartottam kicsit, hogy nagy esszencializmusba torkollunk... és nem, remek a tanár, a BME-n doktorált neuropszichológus, jól teszi ki a hangsúlyokat, szóval bejött. Jó újra diáknak lenni, már hiányzott a tanulás.
A könyvek nagy részét begyűjtöttem, már csak valamikor időt kéne találni rá, hogy elkezdjem olvasni őket. Közben a tanszékünkön is beindult az élet, MA-k is, úgyhogy nem fogunk unatkozni. S. tehermentesített kicsit a héten, még a jövő hét is sűrű lesz, de aztán beáll a rend, én is tudom Ádit oviba vinni-hozni bizonyos napokon.
irina

Sziasztok!

Gyerekek mesét néznek, Z alszik én meg a kávém iszom.
Bocsánat, hogy nem tudok jönni, valahogy mindig van valami. Befőzés, vasalás, kinti munka stb.....

Mindenkinek köszönöm szépen a dicséreteket :D Nagyon jó fotós Cami és nagyon kedves ember, aki mellett pillanatok alatt fel lehet oldódni :D

A csinikém tortáját én csináltam, és Juba ez egy őszibarackos joghurttorta volt. Legközelebb hívj fel és szívesen segítek, mert ez a krém az egyik legegyszerűbb krémek egyike :)

Zsuzsinak, Gergőnek, Péterkének, Bertusnak én is sok boldog születésnapot kívánok :lol:

Pénzügyet szeretnék tanulni és pénzügyi tanácsos leszek ha nagy leszek :roll: na meg kitartó és elvégzem :oops: Alapból vannak jó és használható ötleteim, megérzéseim. Akkor már tanulok ilyesmit és talán fizetnek is érte :)

Vera nagyon tuti Maggie táskája, titkon abban reménykedtem ám Maggie, hogy neked nem tetszik és akkor Én vehetem meg :oops: de legalább megszületett bennem az elhatározás, meg fogok tanulni varrni. Ilyen csodákat nekem is kell készítenem 8)

Dettyk Panka nagyon ügyes :)
állásügyben mi újság?

Tündi tetszik a nagyfiúnak az iskola?
nálatok mi újság?

Vindo G :lol: :lol: :lol: ez nagyon jó poén :lol: :lol: :lol:
teknős nagyon cuki :D

Dóri üdv újra :)
hogy Te milyen sokat tanulsz :roll:

Piroska Te is :roll:
Én nem tudnám elképzelni, hogy nappalin járjak suliba.
Alvással javul a helyzet?

Irina ó de irígy vagyok :oops:
Biztos szuper dolgokat tanulsz, a pszichológia a titkos szerelem nekem. :)

Maggie szegeden vannak rokonaim, ha gondolod megkérdezem őket tudnak-e valami olcsó de jó szállást.
Te se vagy semmi ezzel a tanulással :)

Kaqk ó de várom már a Dalma képeket :D
már csak pár hét :D

Panndi szépek a gyerekek :D

Szó volt a csajos ruhákról, hát cicus is imádja. Most próbálok neki hálóinget vadászni mert azt szeretne.

gyanus hangok a fürdőből :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak pacsált egy kicsit.

Képzeljétek, csütörtökön rámcsörgtek a telenortól, hogy itt van a kapu előtt és átveszem-e a készüléket. Átvettem. Z-től kaptam egy telefont :D Mert a másik már nagyon sz.r volt. Csak lestem de örülök neki :D Most próbálom megismerni, mert okostelefon és túl sok mindenhez ért a telefonáláson kívül ( na nem az a drága fajta, a cég saját márkás készüléke elfogadható áron)

Juba na milyen a szemüveg?
Tetszik Bertusnak?
Tudom, még lógok szemüveges képpel, a hétvégén igyekszem, csak vár még rám egy csomó alma megfőzni almalének meg 10 kiló paradicsomból kell ketchupot főzni és még ebédet is kéne kreálni, meg megígértem csininek, hogy kimegyünk a Szabacsi napokra.
Nyugi, Zizi meg fogja szokni, hogy nem lehet piszkálni. Pöti se szokta, csak néha :) de olyankor is mondja, "szemü nem sza" szemüveget nem szabad :)

Legnagyobb szívfájdalmamra pöti abbahagyta a szopit. Egészen szerda estig kérte. Aztán csütörtök reggel már nem :cry: és azóta sem :cry: pedig én úgy imádtam. Az csak a miénk volt, kettőnké.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Móni valóban nagyon szuperek a képek! hihetetlenül jól nézel ki!!!! A szopit sajnálom, Áron is hasonlóképp hagyta abba, de vigyázz, mert én ilyenkor szedtem fel 10 kilót, szopi abba maradt, étvágyam megmaradt és hihetelenül 2-3 hónap alatt jól felufrottak a kilók:-(

Vera nagyon ügyes csajszi vagy!!!!!

Csajok hajrá tanulás, én is tanulgatom a logisztikai ügyintéző tanfolyamomat....kicsit rákellene a nyelvekre is állni, de ha Áron ovis lesz, akkor rendeteg időm lesz :roll:

Képek a szülinaposról:
https://picasaweb.google.com/bertokhenr ... fGa1drFkwE

Heni
KépKép
heni81

Zsuzsinak, Gergőnek, Péterkének, Bertusnak boldog születésnapot kívánok sok szeretettel, Isten éltesse őket!

Móni, Danival nekem is szomorú volt a szopimúlás, de azért fel a fejjel, attól mg ugyanúgy szeretitek egymást, csak ennek épp vége van. :) :(

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Hahó!

Most csak gyors mert készülnöm kell a bográccsal...

Szelinát Isten éltesse sokáig!

Móni!
Hát igazából tegnap hoztuk haza a szemcsit,egyenlőre azt mondja,hogy homályosan lát benne,még szoknia kell azért a balos öt és fél dioptria!Mondta a doktornéni,hogy hagyjuk ha leakarja venni ne erőltessük,adjunk neki időt és az agyának is kell idő,hogy megszokja.
Most reggel már feladtam neki,egész jól tűri,majd meglátjuk,tényleg nem akarok erőszakoskodni.

Jaj szegénykém,hogy Te is mennyit dolgozol :shock:
Én csak lekvárokat tettem el anno mert kertemet ellepték a csigák és majdnem mindent felzabáltak!Még a sárgarépát is ami kilátszott a földből lezabálták,pedig annyit szórakoztam a kapálással és egyebekkel,igaz nem ültettem be túl nagy részt de akkor is :evil:

Na most futok,este még jövök(ha nem leszek hulla fáradt)!
[/b]

juba0

És ha lesz energiám majd írok amoda,tartok egy kis panasznapot....

juba0

Szelinát is Isten éltesse!

Juba, sajnálom, hogy rossz neked most... Kitartást, erőt Nektek! Kicsi lányod meg ügyes lesz a szemüveggel!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo, leírtam OTT.

Kép
Kép
Kép
zdori

Szelina Boldog Szülinapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Szelinek boldog születésnapot :)

Kész van holnapra Zsófi tortája, remélem tetszeni fog neki!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Szelinek sok boldogságot!!!!

Juba!
Akkor jól alakul ez a szemüveg dolog Bertusnál! Azért ez jó hír!

Móni!
Elhiszem, hogy nehéz most, de ez így van rendjén.

Heni!
Jók a képek! Lovagolni is voltatok? Nagyon ügyik!

Nálunk is megvolt a zsúr, aranyosak voltak, jól sikerült. :)

Kép
gica1

Hoppá, Szelinek hétfőn lesz. Akkor még nem kívánok semmit :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Most használom először a Piroska által figyelmünkbe ajánlott jegyzetfüzetet. Eddig mindig két oldalon nyitottam meg a babanetet, és amíg egyiket olvastam, a másikban reagáltam. De ez jó :D!

Vindo, még most röhögök G tegnapi sztoriján :D:D:D. Hááát, van ilyen ;). Rugó is két keréken nyomja már?

Bertusnak utólag boldog szülinapot :D!

Juba, tényleg, hogy tetszik neki a szemüveg? Ja, olvasom özben :).

Vindo
, nálunk a huzatot sem adják haza, mert az ovi sajátja, és mosodában mosatják-szerencsére. Ez csak pár éve van így, Bencénél még a huzatot hordtuk haza, de a párnát, paplant soha...Most csak a pizsit.

Móni, de rendes Z :). Sajnos egyszer eljön a pillanat, amikor már nem kérnek belőlünk többet :(. De Te mindent megtettél, és megadtál neki. Nagyfiú lett :).

Heni, szuper képek :D!

Csajok, Szelinek csak hétfőn lesz a szülinapja, bár biztosan nem bánja, ha előre felköszöntitek ;).

Nekem jövő hét végén lesz az első konzim, most veszem fel a tárgyakat, és írom a felmentési kérelmeket. A ped. pszich. rész ugyanaz tanítóin és óvodapeden., abból felmentést kérek. Amit még felveszek, az az egyházismeret (ref. suli., kötelező), és a szakirányú dolgok, pl. játékped. és módszertan, testnev. az óvodában, bájáték módszertana, óvodapedagógia, alk. ped. az óvodában és hasonlók. Vannak még fehér foltok, és még nem kaptam határozatot, hogy mehet-e két év alatt (de remélem, igen. Van egy csoporttársam, aki ugyanebben a cipőben jár, szerencsésen egymásra találtunk beiratkozáson:) ).

Ma egyébként remek napunk volt, "erdőztünk" ezerrel. Most is azt gondolom, hogy kibírnám, ha ilyen nyugalomban élhetnék :). Kép

Vindo, ezt neked küldöm, remélem, látszik. Hatalmas volt :).
Kép
dettyk

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK A ZSÓFIKNAK!!!!

ÉS SZELINÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HÉTFŐRE :wink:

mindjárt jövök egy pirítóssal a notebook elé :arrow:

Kép
vindolanda

Milyen jegyzetfüzet? :lol: Hol?

Kép
vindolanda

Vindo, a fésülködős csaj melletti fejlécben, a keresés mellett van.
dettyk

Tényleg, Móni, fel a fejjel. Gergő már felnőtt baba 8)
Telefon - de jó valakinek:)

Panndi, zsúros képek?

Tényleg, Heni, meglestem a képeket. Nagyon bájosak :D

Juba, hogy telt az első nap szemüvegben?

Dettyk, nem semmi pók 8) 8) 8)
Megmutatom majd Rugónak is :D
Egy kalappal a gyorsított ütemtervhez :wink:

A férfiak még kinn vannak, a maradék térkövet pakolják talicskákban. Szerintem megzuhanyozok, amíg bejönnek :arrow:

Kép
vindolanda

Nem semmi :wink: Kösz.

Kép
vindolanda

Csúcs képek! :)

Zsófiknak boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo
fent van egy olyan gomb, hogy jegyzetfüzet. Ott, ahol a profil gomb van. Amikor belépsz ide a fórumra, akkor megnyitod és ahogy görgeted, mindig ott marad azon a helyen, így tudsz folyamatosan jegyzetelni, hogy kinek mit akarsz mondani. Én oda nem jutottam el, mert folyton csak két percem van, az arra elég, hogy elolvassam, amit írtok... :(

Dóri
írtam, meg minden. :)

Póók, jaaaj... :)

Na, menni kell...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ja, akkor Szelinek hétfőre!

Zsófiknak boldog névnapot!!!

Hű, mekkora pók!!!!!

Vindo!
Akkor most már végéhez közeledik az építkezés?

Kép
gica1

Dettyk!
Jó kis képek! :)

Kép
gica1

Na, most éjfélkor keltem, most ráérek egy kicsit. :) Igaz, hogy már egy óra van...

Viranka
olyan jó lehetett ez a tűzoltóság, annyira szeretik az ilyet a gyerekek. :) Ha megismerkedem egy tűzoltóval, tuti, hogy megkérem, hadd nézze meg őket a kislányom. :)

Juba
akartam kérdezni, hogy ez a Zina becenév, vagy ez a rendes neve? Érdekes név, tetszik. :)
A csigákkal valahogy úgy vagyok, hogy szegények, nem nagyon szeretem őket. Az éticsigák még csak-csak, de a meztelen csigák, attól teljesen rosszul vagyok. Pedig nem tehetnek róla szegények, de olyan rondák... És minden kert tele van velük. Gondoltunk rá, hogy kiírtsuk őket, de sajnálom, akármilyen ronda, azért szegények... Ültettünk a kertbe rozmaringot és levendulát, mintha azóta nem lenne annyi...

Vindo
nálunk az ágynemű huzatot adják haza csak. Elég az is...
Jó a sztori. :) Még jó, hogy eszébe jutott és nem vitte be a munkahelyre. :)

Irina
jó az, amikor akasszák a hóhért, nem? :)

Móni
ha azt akarsz tanulni, akkor tanuld azt. Mindegy mit, csak tanulj, ha úgy érzed, hogy jól jönne. :) Ne gondold, hogy én el tudtam volna képzelni a nappalit... De aztán rábeszéltek. Na, azért még egyszer nem csinálnám. Most az egyszer, csak most! :) Ez a Pöti becenév? Milyen tájékozatlan vagyok, csomó nevet nem ismerek...

Heni
logisztika, nem rossz. :) Van róla elképzelésed, hogy hol fogod hasznosítani? A nyelv az nekem is kéne. Most tanulgatom az angolt a fősulin, de a nyelvtanom elég gáz... Na, mindegy, ez van.

Dettyk
ugye hogy jó a jegyzetfüzet? :) Erdő, Istenem, de hiányzik már egy kis kikapcsolódás, egy kis kirándulás...

Boldog névnapot kívánok Zsófiknak

Boldog születésnapot Bertusnak és Szelinának! :)

No, most már rólunk:
a drága férjecském elment az Ikeába venni egy ugyanolyan gagyi kanapékeretet, amilyen előtte már leszakadt (a matracot megtartottuk, nekünk az is elég volt, de anyukám nem bír oda leülni, mert neki a csípője fáj, így venni kellett egy másik keretet). Hát naná, hogy egy elem nem jó, most menni kell holnap az Ikeába, kicseréljük azt az elemet. Most a lakás tele van a keret elemeivel, mindenhol ágytartozék van a fal mellé felállítva. Áááá, utálom!
A kislányom most futóbringán nyomul, szereti nagyon. :) Előtte nem volt nagy kedvenc, de most valahogy belejött. Csak az a baj, hogy dombon lakunk és sokszor elindul, megy vadul, aztán jó nagyot esik. Szerencsére a futóbringa könnyű. Nem tudom, nektek milyen bringáitok vannak, de szerintem én olyan könnyű bringát veszek, inkább kifizetek 40.000 ft-ot (még nem tudom, miből), de félek, hogy széttöri a vékonyka kis lábát egy olyan nehéz bringa... Vagy csak én gondolom így?

Na, vár az anatómia. :)
piroska.103

Halihó!

Én is megvagyok. Tegnap este már nem volt erőm bekapcsolni a gépet. A konzultációk nagyon tetszettek. Annyira elijesztettek bennünket a btk-tól, hogy tisztára görcsben voltunk, de nagyon kellemesen csalódtam. Igaz, egy rakat tanulnivaló van, de a téma érdekes (bár a tantervelmélet kissé száraz). A szombati szeminárium meg kifejezetten tetszett, majd jó hasznát veszem. A feladatot (tesztet kell készíteni) meg is lehet csinálni, igaz nem két óra alatt. De rengeteg segítséget kaptunk. Az biztos, hogy komolyan veszik a témájukat (érthető is). A kollokvium is csak három részből áll majd. 2 beadandó + 1 írásbeli vizsga.

Lassan rájövök, hogy nem alszom majd én sem a következő időszakban.

Mónikám, előre is nagyon köszönöm!!!! Szívesen veszem. Most a Máv Szálláson aludtam, eddig ez a legolcsóbb (1800) Nagyon kedvesek voltak, kávét 70 forintért tudtam inni. Nem egy Hilton, de tiszta az ágynemű, keveset, de azt jól aludtam. Gratulálok a telefonhoz. Bocs, de tetszik a táska. :oops:

Viranka, oksi, a részleteket megbeszéljük Beával.

Irina, szuper. :lol: Idővel nekem is bajom van. :wink: :lol: Lehet, hogy már írtam, de azt találtam ki, hogy munka után nem jövök haza, hanem beköltököz a könyvtárba. Nincs is messze tőlünk, a lakásunk és az ovi között van. Ha hazajövök, akkor úgyis mást csinálok, ott meg legalább csendben molyolhatok valamit. + éjszakák. Valahogyan majdcsak hozzászokok. Ádi hogy van?

Isten éltesse Szelikét, Bertust! Nagy-nagy pusszancs nekik!

Dettyk, hajrá! Szupi képek.
dmaggie

Na, akkor használom a jegyzetfüzetet:)

Ez a bolond gyerek átállt a koránkelésre. Ma is hét előtt kelt, de közben tegnap csak kilenc előtt feküdt... Így aztán nyűgös, a tegnapi nap sem volt egy főnyeremény vele.
Kipattan reggel az ágyból, bekukucskál a függöny alá, és közli, "nincs alszik-idő", aztán megy dolgára.

Most mi is éjszakáztunk, én tegnap fejeztem be a román-magyar kutatás elméleti részét, küldtem is tovább éjjel a fordítónak.

Maggie, ahol 70 ft egy kávé, az rossz hely nem lehet!!!
Ez a könyvtár nagyon jó ötlet.
Melyikbe jársz?

Mi is megyünk holnap, visszavisszük Rugó könyveit az ittenibe a védődő után.

Piroska, mi a békákkal küzdünk... Van egy kis saját gyártmányú kerti tavunk, beleköltöztek...
Képzeld, mi három tő levendulát ültettünk el tegnap:)

Matrac ... majd megoldódik a helyzet.

Rugónak szimpla fémbicikilje van, esett már párszor, de szerencsére még nem lett baja.

Képzeljétek, a kisebbik bátyám megjelent egy új terráriummal, amit szerzett valami selejtezés során a munkahelyén, és elhozta Rugónak. Van hozzá laminált háttérkép is... Át is telepítettük a teknősöket rögtön.

Lehet, ma elmegyünk, megnézzük a hintaágyakat. Rugót addig lepasszolnánk a játszóházba.

Itt van Rugó, mennem kell.
vindolanda

Ja, és tegnap előtt este a következő mondattal örvendeztetett meg (Piroska, Rugó három évesen mondta ki az első szavait):
Apa nagy dolgozó. Apa szerel notebook egyetem.

(Este nem jött haza G., az intézetben tette rendbe a gépeket. Így aztán ketten nyomtuk végig az estét.)

Kép
vindolanda

Fura, néha már el lehet vele beszélgetni. Érdekes érzés :roll:

Viszont minden tervem ellenére vsz. járni fog angolra. Aki az óvodában tartja az angolt, ismeri (G. munkahelyén dolgozik, és együtt szoktak játszani). Megjelent a hölgy az óvodában, Rugó odarohant, kézen fogta, és beállt a sorba, mikor névsorolvasás volt, nem lehetett elküldeni :roll:

Kép
vindolanda

Rugó de édes...menni akar angolra!!!

Nekünk is csak a huzatot adják haza 3 havonta kb.

Móni: új teló....rendes férjecskéd. :lol:

oh nem is tudom mit olvastam.

Zsófik most ünnepelnek?

Boldog Névnapot!!!!!

Panndi: Zsófinak boldog szülinapot!!!

bocsi nem tudom mi volt még.. :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bocsánat,én teljesen úgy emlékeztem,hogy Szelinek 17.-én van a szülinapja!

Heni!A fiúk nagyon édesek és Péter hihetetlen ügyesen lovagol!!!

Gica!
Képeket rakj fel kérlek a gyerekekről,olyan kíváncsi vagyok rájuk!

Dettyk!
Hajrá suli,drukkolok,hogy engedjék a két évet!
Ne mondd,hogy ezt a vadállatot kint találtátok?!!
Vindó most ne olvasd,utálommmmmmmm a pókokat!!
Nem tudom én falun lakok,ez is elég nyugis,nekem néha túl nyugis is,én mindig azon agyalok,hogy mennyire jó lenne a városi nyüzsiben!

Zsófiknak Boldog Névnapot!!!

(jó ez a jegyzet de az a hátrány,hogy nem tudok kiemelni semmit...)

Vindó! Az első szemüveges napunk majdnem végig szemüveg mentesen telt!
Nem ért rá felvenni,én feladogattam rá,mire kettőt fordultam már le is vette,a buli hevében nem tudta viselni!

Piroska! Zina a rendes neve!(latin eredetű,jelentése rózsa)Köszi,nekem is tetszik!
Hát nem tudom,én is sajnálok még egy legyet is kinyírni de ezek a csigák kikészítettek,teljesen lezabáltak mindent a kertben,olyan pipa lettem rájuk,hogy ha tudtam volna mivel kell őket kinyírni én megtettem volna...
Jajj ezek az IKEÁS cuccok a halálom,két komódom van onnét,meglehet őket nézni,egy nagy határ .....!!!
Lejött a fogantyú,eltört a nyűanyag sín,brutális!
Bicajjal kapcsolatban nem tudok mit mondani,Bertinek még nincs,nem egy bicajos fajta de jövőre én is szeretnék egyet venni neki mert én nagyon szerettem kiskoromban!

A tegnapi szülinapos képeket mindjárt felrakom,jó volt bár szereztünk pár sérülést,főleg szegény Zizi,neki a szeme sarka repedt fel...
juba0

Berta és Zina igen csinosak :D
És látni a szemüveget is 8)
JUba, nagyon hasonlítanak Rád!

A legyeket én sem ölöm meg. Elég ügyes vagyok légyfogásban, de kiviszem őket az udvarra, és ott elengedem :roll:

Hintaágy beszerezve. Épp G. szereli össze, de úgy látom, borozásba fulladt a szomszéd sráccal, aki meg a pavilonjukat festené :roll: :roll:

Nagy akció volt a Praktikerben, egy tízessel volt olcsóbb, mint a rendes ára. Betettük a kocsiba, és hárman ültünk mellette. Már meg sem kottyant :lol: A dupla matrachoz képest gyerekjáték volt.
Igaz, egy kicsit elzsibbadtam, mire hazajöttünk, kb. 10 cm helyem volt deréktól felfelé, és csak féloldalt tudtam ülni.

Dög meleg van, a 47-es út mellett a földeken fürdőgatyásban dolgoznak az emberek.

Kép
vindolanda

Fürdőgatyában :roll:

Kép
vindolanda

Zsófinak boldog szülinapot itt is!

Zsófi-naphoz is Isten éltessen!

Függőágy... 8)

Megyek, mert éhenhalnak...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Panndi Zsófijának és Tünde Domijának!!!
Ölelem Szelikét utólag is a szülinapja alkalmából, remélem, minél több ünnepeltről látunk itt képet!!!

Juba, nagyon szépek a lányaid, és hát valóban le sem tagadhatod őket! Imádom Bertust szemüvegben! :-)

Maggie, szeretjük Szegedet a jó áraiért! :-) Jó, hogy a könyvtárazást így meg tudod oldani!!! Hát nekem arra már nem fog idő jutni, de nem baj, mert a legtöbb alapkönyv már megvan, az évek alatt összegyűjtöttem.
Igazából részemről egy hazardírozás ez a félév, mert komolyan gőzöm sincs, hogy fog minden összejönni úgy, hogy az eddigi dolgok is meglegyenek. De hát épp ez benne a kihívás :-)

Vindo, éljen Rugó négyszavas mondata!!! És jó az az angol, biztos szeretni fogja!

Móni, sokat gondolok ám Rád pszichoszakon, én biztos vagyok benne, hogy egyszer összejön az álmod! ;-)

Bocs, hogy keveset írok és nem mindenkinek, most kissé sűrű volt a hétvége, fáradtak vagyunk, S. dolgozott éjjel, én meg 2 napig ugye csoportoztam, ma nagyszülők, igazából ki sem tudtuk még engedni magunkat rendesen.
irina

Köszi a köszöntéseket, hoztam egy képet a szülinaposról :) (Előkében van, nem tudom róla leszedni, mert hogy Fruzsin is van.. :) )

Kép

És a torta:

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Juba, jók a képek, lányok nagyon nagyok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vindo
egyébként miért baj, hogy a békák beköltöztek? Kárt tesznek valamiben vagy sokan vannak?
Nem most csináltátok meg a teknősöknek a helyet? Ezek a teknősök folyton költöznek? :)
Ez ari. :) Mit csinál apa egyébként az egyetemen? Csak nem informatikus? Akkor képest, hogy három évesen kezdett beszélni, jó sokat beszél. Nem vagytok kétnyelvűek a családban? Mert ott szokott olyan lenni, hogy későn kezd a gyerek beszélni, ahol az egyik szülő más anyanyelvű, mint a másik és két nyelvet hall a gyerek.
Szerintem nem fogsz ártani az angollal, max a pénztárcád fogja megsínyleni. :) Ha megy, hát megy. :) Egyébként van ebben valami, mert a kislányom is folyton angolul mond dolgokat, számol angolul és néha énekel halandzsát és azt mondja, hogy ez angolul van. :)

Juba
rakattintasz az előnézetre és akkor kiemelhetsz. Vagy utólag szerkeszted a hozzászólásod, de akkor az is idő...
Nagyon szép név, tényleg. :) Nekünk eddig csak jó Ikeás cuccaink voltak, de ez most nagyon gagyi...
Nagyon szépek a képek! :) Gyönyörű kicsikéid vannak. :) Látom, azért a szemüveg néha van, néha nincs. :) Milyen szép szemecskéi vannak, tőled örökölte? :) Ja, az ünneplős ruha nálatok is megvan, látom. :) Jó kis pénztárcakímélő dolog ez. :)

Vindo
a hintaágyat vettétek egy tízessel olcsóbban? Mennyiért vettétek?
piroska.103

Panndi
de ari kis szépséges szöszke lánykád van! Ez a torta nagyon szép! :) Gondolom, nem te sütötted... :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

piroska, köszi :) De, én sütöttem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Zsófinak utólag is boldog születésnapot kívánunk!!!

Panndi, beindíthatnád a tortasütő vállalkozásodat, ugye tudod???

Piroska,
mivel most nincs szezonja a nyári dolgoknak, ezért voltak jól leértékelve a praktikerben. 33 lett volna az eredeti ára, szóval két méteres, olyan fémhálós az anyaga, és párnát is adtak hozzá, de most 23 volt az ára (amit a kasszánál 20 000-nek számoltak, de erre csak később jöttünk rá).
Hát, semmi kétnyelvűség nincs bennünk. Ez Rugó tempója, és ezt el kellett fogadnom, még ha néha nehéz is volt :D

Angol: mivel az angolos tanító abban az egyesületben van most alkalmazva, ahol G. a helyi fejes, így nem biztos, hogy megsínyli a pénztárcánk. Bár engem zavarna a dolog, ha így lenne. :oops: :oops: :oops:

Teknősök: eredetileg a kerti tóban éltek nagy teknősök, de azok tavaly sajnos megadták magukat. Egy elkóborolt, egy meg meghalt. Így most kicsiket vettünk, ezeket Rugó szobájában tartjuk egy kis terráriumban.
Fürdőkádat cseréltünk tavasszal, és a régi öntvény volt. Elvittük egy vasasba, pont kijött a két teknős ára. A terráriumot meg a kisebbik bátyám szerezte. Olcsón megúsztuk :roll:

G. abban az intézetben informatikus másodállásban, ahol a doktorimat csináltam.

Irina, csak kibírod valahogy, ügyes csaj vagy Te :wink:

Szelinának boldog születésnapot kívánunk!

Ma itthon vagyunk, védőnőhöz megyünk délre, meg a helyi könyvtárba. Rugó tigrises könyvet akar...

A legfontosabbat le sem írtam. Tegnap este nyolc előtt feküdt le Rugó, és elaludtam vele. Reggel hétig nyomtam, iszonyatosan fitti vagyok. Már annyira fáradt voltam, hogy szörnyű :?

Kép
vindolanda

Na, amíg a hintaágyban küzd kinn, rakok pár képet.

Terasz hintaággyal. A műanyag tető alá még jön egy réteg bambusz vagy nádfonat, az még nincs beszerezve. A terasz előtt füvesítenünk kell, de várjuk az esős évszakot.
Kép

Itt a hintaágy közelről, Rugó benne:
Kép

Ez itt Enci cica, aki a szomszéd portáról áttelepült bambuszok között pihenget. Már kb. 40 szál bambusz nőtt az udvarunkon. Kép

Az új teknős-lak, laminált karibi hangulattal...
Kép

Rugót nagyon érdeklik a mágnesek. Itt is mágnesekkel játszik. Nézegeti, melyik felük tapad össze, és a lakásban mire lehet felrakni. Ha valamire nem megy, azt mondja, fa, ha igen, akkor fém 8)
Kép

Kép
vindolanda

Szóval a békákra visszatérve, tiszta békanyál tőle a tó :x

Kép
vindolanda

Na, nem írogatok itt tovább. Olyan egyedül érzem magam :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: