Jesszus mennyit írtatok...
Kretty, a végén az én bajom eltörpült mikor Krisztoval beszéltem és mondta,h mi a helyzet. Annyit gondoltam rátok (persze Emerenc RÁD is) Tudtam,h min mész keresztül a nincs a mintában katonával. Örülök,h harmadik próbára sikerült

Györgyi olyan nagyon kedves a fiúkkal. Hidd el a folytatás jó lesz majd és minden OK lesz!!!
Emerenc, mint már délután is írtam, biztos vagyok benne,h holnap mindkét szerelmesetek meg lesz! Várunk majd teló után!
Ma a zugolvasó közös ismerősünk hívott és lecseszett a paramamiságom miatt, de mesélte,h volt bent nálad a kedvenc művésznőmmel

Remélem sok-sok pozitív energiával töltött fel!
Kagyló, csatlakozom az előttem szólókhoz, a fehér folyás még jót is jelenthet! Drukk!
Szélkisasszony, várunk holnap reggel ++++++++++++++++++
Kataperta, húúú nagyon szép helyeken voltatok!
Zafír, ha jól emlékszem egy hetet mondott Paragi Anyukája. Nagyon kedves hölgy volt. Azt mondta nála hagyta a telót a fia,h vegye fel és adjon időpontot akinek kell. Szóval,ha mást nem akarsz vele telón beszélni, időpontot tud majd adni
Jobban vagy?
Zsuzsi, mennek a tüszőnövesztő drukkok
Poszi, istenem de édes a csodababátok! És a pocifotód! Nagyon ügyi vagy...mi majd talán jövő hónapban megyünk fotóshoz

és jövő kedden 4Dre, remélem rendik lesznek a fiúk és megmutatják magukat!!!
Nene, köszi a képet, mentem a fejembe
Na csajok!!! NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET, HOZZÁSZÓLÁST! Jól esett nagyon!
Az van most,h megnyugodtam

vettem kencét a szájamra. Voltam beutalóért a házidokinál és megmutattam azt mondta,h semmi teendő nincsen vele...ÉÉÉÉSSSS megoldódott Benedek is. Voltam kismama tornán és a uccsó 10-15 percben relaxáltunk. Oldalt fekvésben voltam ("rajta támaszkodtam") és a lazulásnál már be is jelentkezett. Nagy kő esett le a szívemről....
Amúgy összevetve nem lett a mai napból olyan rossz nap, de tuti,h valami volt a levegőben, vagy már megint nagyon unom a meleget és az van rám ilyen hatással....
Nagyon drukkolok mindenkinek! Jó lenne,ha meglenne a következő paramami jelölt!!!
Puszikálok mindenkit! Külön puszi a lelki segélyszolgálatnak aki végighallgatta a sírásomat és a zugolvasó segítőmnek!!!