A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katapetra,
gyönyörűek a képek, jól néztek ki és remélem felavattátok már a konyhát... :oops: :lol: :lol: Meddig lesz távol a párod?

Kretty,
na látom, tüszőcskék nagyon ragaszkodtak hozzád! Szorítok holnapra, a 3 szép petikéhez! :wink:

Emerenc,
neked is nagyon-nagyon drukkolok, tök jó, hogy szépek voltak a tüszők és minden rendben ment. A fejfájásod az időjárásváltozástól is lehet, na meg persze azért sok minden történt veled ma....

:D

Poszi,
jaj, nagyon szépek a képeid....és hogy mosolyog a baba az egyik felvételen :wink:

Szélkisasszony,
próbálj pihenni, és reggel tesztelj! Várunk!!!+++++

Jó éjt Nektek!
leeda

Sziasztok!

Gyorsan reagálok.
Bari, nekem is volt herpeszem terhesség alatt, úgyhogy nyugi. Nem jelent problémát.
Poszi, bárcsak két ilyen képet csináltak volna a két lurkómról. Mi nem kaptunk ingyen lehetőséget.
Kretty, Emerenc imádkozom értetek, de nagyon szép, hogy mind ilyen szép pete és meg is tudták szúrni őket. Nagyon várom a holnap 10 órát.
Szélkisasszony, reggel gyere a teszt eredményével, bár én még picit korainak tartom, de az ikreket talán már mutatja. :wink: én 15. napon teszteltem, és már szépen látszott.
Kagyló, meghajlok a kitartásod előtt, hogy kibírod tesztelés nélkül. A fehér folyás engem is végigkísért a terhességem alatt. Állítólag normális, ha nincs egyéb tünet.
Krisztó, most nagyon leálltunk a tali szervezésével :cry:
Katapetra, jaj de irigykedem erre a csodaszép nyaralásra, és hogy milyen jól nézel ki, biztos férjed is elcsodálkozott, mikor meglátott.
Izgis lesz a holnapi nap, megyek alszom, mert a gyerekek is végre elcsendesedtek. és mondok egy imát a babanetes barátaimért.

KépKép
momelcsi

Laptető :D Vegyen mindenki belőle, Kretty, Kagylo, Szélkisasszony és Emerenc pedig tripla adagot - legalább.... :D :D
leeda

Sziasztok!!!!

Kretty, Emerenc gratulálok!!!!!

Nekem sajnos csak 1-1 db petesejtet sikerült "párosítani".

Szélkisasszony, szorítok!!!!!

Bari, az andrológiai eredmény nagyon jó, csak sajna találtak benne vegyes anaerob flórát.
Ez már kb. 1 éve is volt, amire 3 antibiotikum kúrán esett át, ez szét is cseszte a bélrendszerét.
3 hónappal ezelőtti eredmény szerint már kiírtva , erre most újra megjelent.
Erre ismét antibiotikumot kell szednie. Szegény ki is van akadva!!! :twisted: :twisted:

primula
primula35
Algyő

Katapetra,
Nagyon szép helyeken jártatok, most egy kicsit irigykedem. Én már nagyon rég óta szeretnék eljutni Egyiptomba, és úgy terveztük, hogy idén megyünk oda, de ez most elmaradt, és ezek után még tuti jó pár évet várhatok rá :cry:
Tényleg a férjed mit szólt a konyhához?

Primula,
Ez mit jelent, hogy 1-1 petesejtet sikerült párosítani?
Neked is most volt punkciód? Valamit elnéztem?

Kretty, Emerenc,
Holnap várom nagyon a híreket, addig mennek a drukkok, na meg utána is :wink:

Szélkisasszony,
Nagyon remélem, hogy holnap Te is egy zebrás tesztet fogsz látni.

Melcsi,
De jó, hogy nálatok elcsendesedtek már a kicsik. Nálunk apa még most fürdeti, aztán még etetés, így még legalább 1 óra rabszolgaság :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

ja, Bari (paramami). Ez még lemaradt. Nálunk sem egyformán mozogtak, sőt Sári baromira elnyomta Matyit, és nagyon sokszor Matyit nem is éreztem. Bár sokáig fogalmam sem volt, hogy épp hol kéne keresni őket. Nyugi pár hét és minden nap fogod érezni kaja után őket. Nálunk sokkal lassabb és kíméletesebb volt a fiú, és azóta is így van. Nőuralom van nálunk!!!

KépKép
momelcsi

Jesszus mennyit írtatok... :shock:

Kretty, a végén az én bajom eltörpült mikor Krisztoval beszéltem és mondta,h mi a helyzet. Annyit gondoltam rátok (persze Emerenc RÁD is) Tudtam,h min mész keresztül a nincs a mintában katonával. Örülök,h harmadik próbára sikerült ;) Györgyi olyan nagyon kedves a fiúkkal. Hidd el a folytatás jó lesz majd és minden OK lesz!!!

Emerenc, mint már délután is írtam, biztos vagyok benne,h holnap mindkét szerelmesetek meg lesz! Várunk majd teló után!
Ma a zugolvasó közös ismerősünk hívott és lecseszett a paramamiságom miatt, de mesélte,h volt bent nálad a kedvenc művésznőmmel :lol: Remélem sok-sok pozitív energiával töltött fel!

Kagyló, csatlakozom az előttem szólókhoz, a fehér folyás még jót is jelenthet! Drukk!

Szélkisasszony, várunk holnap reggel ++++++++++++++++++

Kataperta, húúú nagyon szép helyeken voltatok!

Zafír, ha jól emlékszem egy hetet mondott Paragi Anyukája. Nagyon kedves hölgy volt. Azt mondta nála hagyta a telót a fia,h vegye fel és adjon időpontot akinek kell. Szóval,ha mást nem akarsz vele telón beszélni, időpontot tud majd adni ;)
Jobban vagy?

Zsuzsi, mennek a tüszőnövesztő drukkok

Poszi, istenem de édes a csodababátok! És a pocifotód! Nagyon ügyi vagy...mi majd talán jövő hónapban megyünk fotóshoz ;) és jövő kedden 4Dre, remélem rendik lesznek a fiúk és megmutatják magukat!!!

Nene, köszi a képet, mentem a fejembe ;)

Na csajok!!! NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET, HOZZÁSZÓLÁST! Jól esett nagyon!
Az van most,h megnyugodtam :wink: vettem kencét a szájamra. Voltam beutalóért a házidokinál és megmutattam azt mondta,h semmi teendő nincsen vele...ÉÉÉÉSSSS megoldódott Benedek is. Voltam kismama tornán és a uccsó 10-15 percben relaxáltunk. Oldalt fekvésben voltam ("rajta támaszkodtam") és a lazulásnál már be is jelentkezett. Nagy kő esett le a szívemről....
Amúgy összevetve nem lett a mai napból olyan rossz nap, de tuti,h valami volt a levegőben, vagy már megint nagyon unom a meleget és az van rám ilyen hatással.... :shock:

Nagyon drukkolok mindenkinek! Jó lenne,ha meglenne a következő paramami jelölt!!!

Puszikálok mindenkit! Külön puszi a lelki segélyszolgálatnak aki végighallgatta a sírásomat és a zugolvasó segítőmnek!!!

bari6

A férjem október végéig ellesz...... :cry: :cry:

A konyhától "elájult" :lol: :oops: nagyon büszke volt rám...... :oops: :)
volt benne meló....

hogy októberben mi lesz?......nemtudom......lehet, hogy nemtudunk indulni......mert ha péntek reggel nemtud katonát itthon hagyni az intézetben (bizti, ami bizti), akkor nagyon necces az októberi indulás...
.a karácsony nálunk is nagyon érzelmes szokott lenni......

Jó éjt, és köszönöm, hogy vagytok!!!!!! 8)
katapetra

Kretty, Emerenc:
Nagyon nagyon sokat gondoltam ma rátok és mennek a drukkok holnapra h jó híreket kapjatok amikor telcsiztek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszi a többieknek is!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

A mai teszt negatív lett...
szélkisasszony

Sziasztok

Szélkisasszony
Nem tudom,hogy hányadik nap vagy,de lehet korai volt még. :roll: :shock:
Még ne add fel!

Kretty,Emerenc
Nagyon-nagyon szórítok!!!!

Ma reggel már úgy keltem fel,hogy nem sikerült!Már érzem,a páromnak is mondtam,de csak csoválja a fejét.Azt kérdezte bíztos vagyok benne,mondom igen!Ha ma nem jön meg,akkor holnap reggel tesztelek egyet!
Tudom azt fogjátok mondani ne így álljak hozzá,de én ha egyszer valamit megérzek akkor az sajnos úgy is van... :roll: :(
Jövök majd délután,megyek dolgozni. :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szélkisasszony: Egész éjszaka alig tudtam aludni. Végig a fejemben jártál. Nagyon sajnálom, hogy a teszt negatív lett, de kérlek bízz még a gyerkőcökbe! Ölellek!

Mné
mné

Szelkisasszony, ameddig piri nincs, nincs veszve semmi!
Vendég

Sajna piri a farkas hathatós távoltartási végzése ellenére is egyre nagyobb mennyiségben jelentkezik! Szerintem ennyi volt!

Kretty, Emerenc: nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! Szépen elkezdtek osztódni a babócák! Majd minden kképpen írjátok meg mi a helyzet!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony.... :( Annyira sajnálom....................... :(

Kagyló, ha én arról mesélhetnék, hogy a várakozó időszakban hányszor éreztem a lelkemmel, hogy sikerült és hányszor, hogy nem......Egyik kedves zugolvasó ismerősömmel akkor naponta kapcsolatban voltunk, elemeztük a remek "tüneteket" és egyben sírba kergettük egymást az aggodalmakkal. Na meg Édesanyám....... Egyik nap stabilan hittem, hogy nem sikerült......... Másik nap optimista voltam............ És lám..........

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szélkisasszony,
egyetértek Krettyvel, még ne add fel! Annyit gondoltam Rád (is)....!!!
leeda

Szélkisasszony,
Nagyon sajnálom, hogy a mai teszt negatív lett, de ez még nem jelent semmit.
Tudod én a 20. napon tesztelem (azt az 1 napot már nem bírtam kivárni), de csakis azért mert annyira féltem, hogy negatív lesz, hogy akkor el fogok keseredni, és attól féltem a legjobban, hogy azért lesz negatív, mert túl korán tesztelek, és akkor is elkeseredem.
Na ezt jól megaszontam :shock:
A lényeg, hogy bízz. Ölellek.

Poszi,
Azt hiszem tegnap már nagyon este volt nekem, és kifelejtettelek a sorból, hogy nagyon édi a bébi, és Te meg gyönyörű kismami vagy.
Ezek a képek szuperek. Nagyon rendesek, hogy ingyen mehettek még 1x. Nekünk nem sikerült ilyen jó kép, mégsem mehettünk még 1x ráadásul ingyen :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szélkisasszony, nagyon sajnálom és üzenem pirinek,h MONNYON LEEE!!!

Kagyló, remélem Te pirid megijed és lemond! ;) DRukk+++++++++

Rencsiii, mi van veletek??? Hogy van Domi?

Julcsi, Te is rég jártál erre :(

Zsuzsi, Neked hétfőn kell majd UHUra menned?

bari6

Meg masfel ora.... :shock: :shock: :shock: :shock: Addigra megbolondulok! :D
Vendég

Szélkisasszony! Én is sajnálom a negatív tesztet és azért még egy kicsit szorítok, jóóó? Ki tudja, lehet, hogy csak tréfásak a gyerkőcök....

Kagyló! Várom a holnapi csíkos teszted!

Emerenc és Kretty! Elképesztő, még másfél óra! áááááááááááá én is begolyózok addig! :lol: :lol: Addig is drukkkkkkkkkkkkkolok.

Megnézem a táblit és megpróbálom megcsinálni....

Majd segítsetek, ha vmit elrontok.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Majdnem elfelejtettem! :oops: :oops:

Drága Melcsi! Nagyon boldog névnapot kívánok!! Puszillak

kriszto

kriszto82

Már csak 1óra10perc :lol:

Melcsike, Boldog Névnapot!!!!

Krisztokám, már teljesen jól vagy?

Kretty, hogy van a pocid?

bari6

Sziasztok!

Szélkisasszony, :cry:
Kagyló, kitartás még......+++++
Kretty, izgulok Érted is, hogy mind a 3an meglegyenek, de szerintem ez nem kérdéses......
Bari, Kedves Zugolvasó Barátnőnk gyönyörűséges Hercegnőjével tényleg meglepett+ Nagyon örültem Nekik! Utána egy kicsit elis szomorodtam, mert ha tudom, hogy nem messze tölünk volt kórházban meglátogatom........ :cry:

Nagyon messze van ez a 10óra......és nagyon bennem van az a rossz érzés.....múltkor is annyira bíztam....aztán nem termékenyültek meg.....talán,talán most.
melcsi, az imát nagyon köszönöm! És még, még ha kérhetem....... :wink:
Katapetra, gyönyörű helyeken jártatok! Nagyon csinos is vagy! Szépek a képek és jó, hogy megosztottad velünk. Szerintem Neked nem lesz szükség lombikra.... :wink:
Krisztokám, köszönöm, hogy érdeklödtél utánunk és adtad az infot a többiekenek. Találkoztam E.vel kérdezte mi van Veled. Ők most indulnak..

Gyerekek, elképesztő, hogy mennyi ismerősöm van már az Intézetben! Mikor jöttem ki a kórteremből 3al is találkoztam + még reggeli órákban 2vel. De nagyon örülök neki, mert nagyon sok kedves ismerősöm lett. Szomorú is.....de jó is..... :)

már csak egy óra Kretty.........
emerenc

Emerenc, MIND A KETTEN MEGVANNAK, ne aggodj! Most hiznak a lombikban, holnap meg mar anya pocijaban!
Vendég

15 perc.............

kriszto

kriszto82

Már csak 15 perc...
Drukkolok!!!!!!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Primula! Most akkor hogy is van ez????? Mi a helyzet veletek??????

kriszto

kriszto82

10

kriszto

kriszto82

Kimegyek az irodabol, keresek valami csendes helyet a telefonalashoz... :roll: :roll: :roll:
Vendég

5 perc :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kriszto: :D :D :D :D :D :D
szélkisasszony

Na jó, nálam 10 óra van!!!!
szélkisasszony

Talán egy picit türelmetlennek tűnök, de mi van???? Remélem, mindketten örömtáncot jártok!!!!
szélkisasszony

Most telefonáltam!
Kálmánnal beszéltem! Annyira aranyos drága, kedves volt!
Mindkettő gyönyörű, megtermékenyültek! HALLELUJA!
Anyuci leszek!
Persze semmit el nem kiabálni! psszz....kop-kop

Kretty?????????????????
emerenc

Emerenc: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
EZ SSSSSSSZZZZZZUUUUUUPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR

Kép
rencsi79

Emerenc: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Anyuci leszel!!!! Már lerágtam az összes körmöm... Annyira örülök! Végre egy jó hír!!!! Ma csak jó híreket akarok hallani!!!!

Kretty?????
szélkisasszony

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Emerenc, gratulalok drukkolok holnapra is!
Vendég

Barika: köszi a kérdést.....sok minden történik nálunk holnap derül ki h kezdhetünk-e, akkor lesz meg a pajzsmirigy kontroll eredménye.....szóval izgulunk rendesen....
puszi

Kép
rencsi79

Kretty: :?: :?: :?: :?:
Mi történt???

Emerenc: :D :D :D :D

Kép
ancsi80

Krettyyyyyyyyyyyyyyyy?????? Ugye neeeeeem???

Emerenc, drukk továbbra is!!!

bari6

Emerenc,
gratulálok!!! :D :D

Kretty,
rossz hírt kaptál? Semmi?????
leeda

Kretty: mi történt????? :shock: :shock: :shock:
szélkisasszony

2 egyaltalan nem termekenyunt meg, egy meg gondolkozik. Kalman nem sok joval biztatott. Eljutottam odaig, hogy nincs ertelme folytatni, mivel annyira rossz a ferjem spermakepe, hogy ez mar nem az elso eset, hogy megtermekenyiteni sem tudja egyiket sem. Sajnos nekunk itt volt a vege!
Vendég

Kretty, bízzunk még egyetlenkében!!! Sokszor a lehetetlen helyzetből is adódhatnak jó kimenetelű helyzetek!!! Na ezt megmondta, de gondolom érted!
Tudom most ki vagy, de mivel Apának van katonája ne adjátok fel! Én tiszta szívemből tudom javasolni Erdei doktornőt, aki nekünk is nagyon sokat segített! Kitartást!!!

bari6

Kretty: bízzatok még egyetlenkében!!! Sajnálom, hogy így alakult, de kérlek ne adjátok fel! Nekem is hasonló gondolatok járnak 2 napja a fejemben, de tudom, hogy újra meg fogjuk próbálni! Annyira szeretnélek megvigasztalni! Borzasztóan sajnálom!!!!!
szélkisasszony

Kretty,
szorítok! Barinak igaza van, náluk is mindig milyen rossz volt a helyzet, és mennyit javult....ne add fel!!!!!!!!
leeda

Jaj, nekem is mikor kellett elmennem a géptől... :evil: :evil:

Drága Emerenc! Tudtam, tudtam,tudtam, anyuci leszel! Csak kitartóan hidd el, bízz benne és úgy is lesz, hiszen már 2hetes terhes vagy! :lol: :lol:

Kretty! Basszus, basszus, basszus... nem hiszem el...
Kihez jár most dokkerhoz a férjed? Kérlek hidd el, hogy van megoldás, vagy lesz!!! Hatalmas Ölelést küldök neked! most nagyon sok a meló, de írok neked majd privit, van egy ötletem, felvetésem.

kriszto

kriszto82

Lanyok, koszonom a biztato szavakat, de nalunk LEHETETLEN javulast elerni, ugyanis a ferjem vesetrenszplantacios listan van es ez kizar minden lehetseges kezelesi modot! Jelen pillanatban nem birom abbahagyni a bogest, most keresunk egy maganklinikat es elkezdjuk az inszemet donorral. ha ez sem megy, marad a valas.
Vendég

Kretty! álllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllj, előreszaladtál!!!!!!!!!!!!!!!!!
írom a privit máris...

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: