A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Juj, de cukkerek vagytok! teljesen elérzékenyültem!!!
Puszi mindenkinek és kösziiiiiiiiiiiiiiii

(mai nap fénypontja is megvolt: drága, kedves kolléganőm bejött "felköszönteni" (2éves lesz a kisfia, akit azután kezdtek tervezni, miután mi is eldöntöttük, hogy legyen bébikénk), szóval lényeg 3hónapos terhes! juhééééé, ja és persze sajnálja, hogy terhes lett, mert nem így tervezte, csak gyorsan besikerült! :twisted: :twisted: . Nehogy valaki félreértse, öröm, hogy egy újabb kisélet kezdődik, de sajnos az ő előzményeitől hányok és mégis... most nagy a nagy lamour apával, boldog család stb... közben azért volt félrekacsintás, találgatás ki lehet a gyerek apja, na jó ez biztos túlzás,és csak én gonoszkodok, -és csak halkan jegyzem meg-hogy na meg az egész iroda ezen poénkodott egy ideig, tőlem függetlenül... hiába az emberek nem vakok, és nem is hülyék... vagyis ilyenekhez nem... lényeg, gáz, ha már van ok rá, hogy felmerüljön ez egyáltalán...., na jóóó befejeztem, csak muszáj volt kiadnom magamból ezt ami leginkább düh, de semmiképp sem irigység, mert a mi szerelmünket a férjemmel sokkal többre értékelem, mintsem egy ilyen kapcsolatot....)

Jövök délután, csak melózok ezerrel, végre!
Csak ezt kellett, hogy kicsit jobb legyen!

Kretty! Bazira vigyázni és juhéééé szerdán punkcióóóóó......

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kretty,
Ez jó hír.

Barika,
Mi az elején sokat kínlódtunk a mérlegekkel, aztán úgy döntöttünk, hogy kölcsönöztünk egyet. Ez bevált, nagyon szeretjük. Azt hiszem Nyuszi képei között van fent olyan, ahol látszik a mérleg is, na nekünk az a fajta nem jött be. Majd lefényképezem a miénket, mert ezt csak dicsérni tudom. Bálintot 2 hónapos kora óta mi már nem mérjük evés előtt és után, csak hetente 1x van egy kontroll mérés + havonta a védőnőnél.
Ma voltunk oltáson, és ott megmérték 61 cm és 6050g a nagy legény :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto,

Szülinap+laptető ????? ez jelenthet valamit :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty: hajrá!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szerdán megy a tuti cucc és egy szépséges számmal a tenyeredben ébredsz! Vigyázz Bazira!!! :D

Bari: annyira édesek lehettek. Azért irigykedem a "nem az igazi" mozgolódás miatt is! :wink: És nem sokára már majd kirúgnak a "hámból"! Szorítok a védőnői jó szerepléshez!Majd gyere mesélni!

Emerenc: mi újság?????

Leeda: :lol: :lol: mától egyedül vagyok itthon. Eddig Szélúrfi legalább elszórakoztatott. :? De már nem kell sokat várnom és haza ér... remélem.

Kriszto: hát nem a legjobb fénypont a mai napra, de... A Ti szerelmetek nagy adomány, gondolj erre. És a szülinapi gyertya elfújásakor ne felejts el kívánni!!!! Legyen sokkal-sokkal szebb ez a napod!!!!! Ölelés!!!!
szélkisasszony

Kriszto,
ez a csaj megérdemelne egy jópár taslit, az biztos...még hogy sajnálja...meg besikerült....grrr.... :twisted: na de igaza van Szélkisasszonynak: koncentrálj a szülinapodra meg egyéb szép dolgokra...ja és arra, hogy mikor rakod fel nekünk a sütis képet... :lol: :lol:

Szélkisasszony,
itt az idő, lehet fényképeket rendezgetni, photoshoppolni, stb. :D
Képzeld, múltkor valahogy letöröltem egy egész kupac képet arról a nyaralós link-ről, amit küldtem nektek. Most az a legelső könyvtár, nem tudom, hogy azt láttad - e, majd esetleg kukkantsd meg, figyelemelterelésre jó, mert rengeteg... :lol: :lol:

Nene,
hú, már hatalmas a vigyori-baba... :D :D

Emerenc,
majd mesélj, Veled mi a helyzet!

Többiek??? :D
leeda

Sziasztok!

Szóval bővebben: jobb oldalon bazikám mellett van még 2 17-es. Bal oldalon 6 db van, a legnagyobb 20-as, a legkisebb 17-es. Ma még megkaptam a 25 puregont és 1/4 merionalt, este cetrotide (mert ilyenkor már nem fejleszti vissza), éjfélkor ovitrelle. Itthonról dolgozom, hogy ne rázkódjon bazikám. :roll:

Zs76-ékat is láttam, nem tudom, hogy most indulnak-e, az biztos, hogy nem UH-ra vártak.

Krisztó, elhiszem, hogy az ilyen dühít, DE majd jót röhögsz, amikor 10 év mulva ő egyedül lesz 2 gyerekkel ti meg boldog családban, szeretetben!
Vendég

Mné, Krisztó: nagyon sok boldog születésnapot kívánok Mindkettőtöknek :lol:

Kretty: hajrá, hogy bazi tüsző kibírja szerdáig, és a többiek hozzá igazodjanak! :D

Bari: hurrá, új fog! ez tök jó dolog, most már legalább ezzel sem kell foglalkozni, télleg borzasztó, hogy neked kell szinte már páncélban közlekedni, mert az anyukák elfelejtik, hogy ők is voltak egyszer terhesek, és akkor biztos ők is féltették a pocijukat! :twisted:

kagyló: remélem, hogy ezek a tünetek, csak azt jelzik, hogy történik odabent valami :D

Nene és nyuszika: annyira édes Dodó és Bálint! :D tündériek, ahogy egymást nézik :D

ancsi: mi az, hogy a végeredmény már világos??? megjött :?: :?: :?:

emerenc: hajrá, tüszők növekedjetek szépen! :lol: mi volt ma???

Zs76: Ti mikor kezdtek?? :roll:

Nálam már bejelentkezett piri (pecsétel), úgyhogy napokon belül KEZDÉS!!!

Mindenkinek további szép délutánt :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Süti nem készült végül, vagyis brownie nem... kép nincs, de majd pótolom, ma Bécsiszelet vendéglő, majd fényképezek nagy husikát a stimusainknak!!!!

Zsuzsi! De jó, hogy ti is indultok!!!

Emerenc! Várunk a hírekkel!!!nagyon

Kretty! Pihizz nagyokat, lesz itt szép szám, nagyon úgy fest!helyes!! :wink: :wink:

Kagyló és Szélkisasszony! Pocisimi! babók tessék kapaszkodni! Mikorra van tervben a tesztelés?

Kisalag! Nálad kezdés???

Nyuszi és Nene! Ezek a gyerkőcök... eszméletlen helyesek, már vagy 100-szor megnéztem a képeket fb-on is...

Lassan jönnek haza Katapetráék is, lassan eltelik a két hét...

Barika, Leeda, Csuti, Mné és mindenki akit még kihagytam pusszantás!

Apumtól és anyumtól: az abszolút kedvenc...
Kép

kriszto

kriszto82

Kriszto: csodaszép csokor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó szórakozást estére és várjuk a képet a husiról!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kretty: azta!!! Nem semmi számok! Nekem összesen volt 7. Na ugye!!!! Ügyes vagy! Vigyázz Bazira!!! Annyira drukkolok!!!

Leeda: mindenképpen megnézem!! :wink: Köszi. És értem a finom célzást is, és rá is veszem magam... Minden napra kell valami elfoglaltság, különben megzizisedem! :evil: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Krisztó, nagyon szép ez a csokor!

Zsuzsi, hajrá kezdéééés! Akkor holnap beállítás?

Szélkisasszony, hogy vagytok?

Kagyló, remélem még ma is tart a pozitív kedv! :D
Vendég

Sziasztok!

Krisztokám, húúú Kálaaaa, de negyon szeretem én is :lol: Nagyon szép csokor! Ma estére jó szórakozást ;)
Ami a kedves kolléganőt illeti monnyon le és megható volt amit írtál a zradról és Ti családotokról ;)

Kretty, szuper méretek, tuti nem lesz gond BAZIVAL, pláne,h otthon pihizel!!! A többi tüszőcske meg aztán tökéletes méretű lesz szerdára. Juj de izgiii! Apának is drukk szerdára!!!

Zsuzsi, nem is lenne rossz egy páncél öltözet :lol: Juppiééé kezdéééés! Lesz itt terhesedés!!!

Emerenc, gyere majd plííííz!

Leeda, nálatok mi újság? Ti spontánkodtok továbbra is?

Szélkisasszony, biztos hamarosan te is érezni fogod a picurkát, picurkákat!!!

Nene, köszi a mérleges leírást és várom majd a márkát ;)

Ami a védőnőt illeti, sajnos amitől tartottam bejött...cukor volt a vizeletemben, amin nagyon fennakadt...(tudni kell,h nekem mindig van a vizeletemben cukor egy elvileg velem született vesés rendellenesség miatt lehet-az orvosok nem igen tudnak rá mást mondani) na de a védőnő nem érti és csak a fejét csóválja. Na mindegy, kaptam szénhidrátos táblázatot és napi 220 grammot kell tartanom...holnap kijön a lakásunkra,h miért ne kérdezzétek. Talán környezettanulmány miatt...Ennek örömére holnap 9-14 között sehova sem lehet menni.

Pussz és szép estét mindenkinek!

bari6

Bari, majd jössz ide hozzánk! :wink:
Vendég

Kriszto: nagyon szép csokrot kaptál anyudéktól! :) Jó étvágyat az esti vacsorához! :)

Kretty: még nem jött meg, a pecsételő az még nem menses! így még nem hívtam D-t! :)

Bari: a védőnő biztos azt fogja megnézni, hogy milyen környezetbe fognak születni a fiúk! :)) biztos meg lesz elégedve! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

[quote="kretty"]B írta:krettyari, majd jössz ide hozzánk! :wink:

húúú ez most kifogott rajtam :oops: este már nagyon nem forognak a kerekek... :oops:

bari6

Sziasztok!

Hú, de zajlanak az események. Végigolvastam, mindenkinek gratula mindenhez. (csokor - ilyen volt az esküvői csokrom, kezdéshez, csodás tüszőméretekhez, kitartáshoz)

Mi ma voltunk a zurammal fogorvosnál, nekem kettőt tömtek, meg poliroztak. Neki 4 év!!!! után csak fogkőleszedés. Remélem, a gyerekek az Ő fogait fogják örökölni, mert az enyém csak ráfizetés lesz...
Aztán mentem velük a neurológiára (a zuram már suliba ment, anyós jött velem), ott kipécéztek minket, tökre örülnek, ha megyünk a babákkal. Szerintem nem is kéne havonta járnunk, mert mindig megdícsérik őket, meg hogy a koruknak megfelelőek. Aztán adják a következő időpontot. Én meg szervezkedhetek, hogy jutok el a két gyerekkel....
Mire hazaértem velük, beájultak, össze-vissza ettek és nem tudtam, hogy most fürdessek vagy várjak vele. Mátyást korán elvittem, Sári maradt, de meg is bántam. Mindig az első gondolat a jó!!!!

Nekünk Momert márkájú mérlegeink voltak, egy lenn-egy fenn. Hát azért nem túl pontos, figyelni kell, hogy mindig ugyanarra legyen a baba feje, ne lökd meg két mérés között stb. De sokáig használtam, múlt héten mind a kettőt vissza kellett adnom, úgyhogy most vakon eszünk Sárával, Matyit tudom mennyit eszik üvegből. Bari, kérlek ne lépj te is a mérleg bűvöletébe, mert nem enged sokáig. Nene csinálja jól, ha látod, hogy fejlődik, akkor csak heti egy mérés. Hamar kiderül, ha gond van. Én nagyon alaposan mértem Őket, és teljesen rákattantam. Aztán Sári akkorákat rúg, hogy kiakad, meg ha bealszik, már nem rakom rá.
Max. egy-két hónapra bérelj, ha nem tudsz kölcsönkérni.
A haskötőt szívesen adom kölcsön, hátha majd másnak is tovább tudjuk küldeni.
:wink:

KépKép
momelcsi

Bari, végül mikor mentek 4D ultrahangra?
Vendég

Melcsi, köszi, rendes vagy!!! Gratula a jó eredményekhez!!!
Ami a mérleget illeti ezért is kérdeztem, mert a Momertet 6-8ezerért már lehet venni és tovább tudnánk adni. Sajnos az ismerősök is kölcsön kapták a mérlegeiket és a védőnős kölcsönzőset nagyon szidják...
A haskötőre meg remélem jönnek utánunk a jelentkezők ;)

Kretty, jövő kedden megyünk 4Dre :lol: és jövő kedden csapolnak le és iszom meg a fincsi cukrocskát :shock:

bari6

Jó reggelt :)

Bocsánat, hogy nem írtam, de tegnaptól dolgozok...és ellepet a munka :(

Igen megjött tegnap, de azért írtam, hogy egyértelmű, mert már múlt hét csütörtöktől tudom, hogy nem sikerült....

A véreredmény még mindig nem jött meg :evil: (no comment)

Apánkat még nem hívtam, nincs erőm ....Nincs kedvem végighallgatni hogy Ő megmondta ,hogy donor donor donor.....
Ti mindig visszamentetek???
Semmi kedvem visszamenni és megint kifizetni 20e Ftot... ( utikg+vizsgálat....tudom, tudom nem a pénz a kérdés, de nekünk ez a mostani lombik 650 e Ft volt), mikor még a folytatás nálunk is hományos...

Az biztos hogy nem adjuk fel, de erő kell a folytatáshoz.

Kretty, Emerenc, Kagyló, Szélkisasszony nagyon nagyon drukkolok :)

Pusz

Kép
ancsi80

Sziasztok!

Kriszto, utólag is boldog szülinapot kívánunk.

Tegnap nem tudtam jönni, utolsó útjára kísértük Dédit és még a házassági évfordulónk is tegnap volt. Dodót is elvittük a temetésre Apa kérésére, annyira tündéri volt. Hangját nem lehetett hallani, pedig fent volt, csak a végére bóbiskolt el, majd újra felébredt, jött a nagy barna medve :)

Bari, mérleg.......Pffff.............. Igaza van Melcsinek, nem szabad megrögzült mérlegelővé válni, de nehéz. Remélem Neked annyi tejed lesz, hogy nem is kell méregetned majd 2 hét után a lurkókat. De nehéz, mert akarva akaratlanul az ember mér..... Na, nekem Dodó 2 hónapos kora körül szaladt tele a t....m, akkor azt mondtam, itt a vége. Vezetjük, hogy mennyit eszik cumisüvegből, de nem mérem. Ahogy egyre nagyobbak a babák, ugrálnak, sír, mert eleve éhes és akkor még "szadizod" a mérlegen is...... Volt, hogy 30-40 g-al mért mást a mérleg egy mérés alatt.... Az meg sok...... Amúgy mi is kölcsönöztük, pont most jár le a kötelező 3 hónap, vihetik. A heti súlygyarapodást, amit eddig is mértünk, majd mérem Anyósomnál, de elég, ha havonta mérjük, mert mi baja lehet... Ha nem hízik, akkor sem tudom jobban megtömni a gyereket. De erről szó sincs. Szépen fejlődnek, hol többet, hol kevesebbet híznak, punktum... Szerintem venni nem érdemes a mérleget, mert 10 ezer alatt 3 hónapra kibérled (nekünk havi 2500,- Ft volt, azt hiszem Nenééknek is), aztán 3 hónap után örülsz, ha szabadulsz, vagy ha nem, akkor hosszabbítod. Amikor nagy lovak lesznek, akkor már úgysem azon méred. Remélem segíthettem.

Kretty, szuper híreket hoztál. :) Éppen tegnap néztük a Zurammal, hogy mennyien voltak az intézetben délelőtt....

Szélkisasszony, olyan régen írta már le valaki: csuriban vagyunk nagyon!!!!!!

Kagyló, hajrá!!!!!!!!!! Csuricsuricsuri!!!!!

Zsuzsi, Emerenc, halljuk halljuk a jó híreket, gyertek mesélni!!!!!

Haskötőkben is vannak méretek, így nekem is van egy , kedves leendő Kismamák, avagy Kismamák!! Én is szívesen kölcsön adom. Használtam, jót is tett. Mondjuk kár, hogy a zsírpárnákat nem tudja eltüntetni :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Na közben megoldódott :)

Hcg: 5 (tehát a sejtésem nem rossz, akkor valami elindult...)

Holnap mégiscsak felmegyünk, hát :oops: :oops: nagyon, de ez van...

Kép
ancsi80

Ancsi, nagyon sajnálom! Én mindig visszamentem és mindig volt D-nek valami kedves szava hozzám! :roll: És mindig megnézett UH-val is, hogy mindek OK-e, és mind a 2x látta, hogy volt mozgolódás odabennt, és azért ez erőt adott, hogy folytassuk. Hol csináltattátok a vérvételt?

Többiek, hogy telik a nap?

Én és bazi meg a tesójelöltek itthon vagyunk, dolgozunk. :?
Vendég

Drága Sorstársaim! :D

Köszönöm az érdeklödéseteket! :D
Kretty nagyon úgy néz ki, hogy együtt fogunk terhesedni! :lol: Nekem is szerdán lesz a punkcióm! Van 2db 20mmesem és csodák csodájára előjött egy 14mmes is! Ez akár felduzzadhat 17esre is! :wink: Csak el ne kiabáljunk semmit! Óriási alázattal örvendek......

Krisztó, álom szép a csokrod! :D ÉN IS A LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM! tELJESÜLJÖN SZÍVETEK VÁGYA! :D mné. Neked is hasonlókat!
A Kolléganőddel kapcsolatban, sajnos ezt meg kell tanulnunk helyre tenni....bár nem tudom még hogyan.....de remélhetőleg majd mi példát mutatunk!

Ez a haskötő nagyon jó lenne már nekem is! De óriási méretem van. :cry:

Valahogy nagyon szomorkás hangulatban vagyok.....megyek dolgozni és megiszom a 3l folyadékom......

Mindenkit puszillok! Barikám Drága és minden kismami leendőmami, külön-külön puszi!
emerenc

Ancsi! talán így lesz a legjobb, biztos ami biztos D megnéz.

Kretty! Nagyon szorítok bazikádnak, hogy a többiekkel együtt szépen érjenek és holnapra tökéletes petikéket adjanak.

Kagyló! Merre vagy?????????????

Ma én is itthon. :? Hajnal óta nem hagyom a mosdót 2-3 méternél messzebb távolodni és ezt a remek kis vírust még megkoronázta PIRI a maga kis finom görcseivel... így 61 nap után....
szóval remek.
tea és keksz
tisztítókúra

úgyhogy itt leszek ma én is :D

kriszto

kriszto82

Emerenc, de jó, még valakit személyesen is megismerek! :D

Csajok, én ennyit még egy punkció előtt sem idegeskedtem... :? Remélem bazi kibírja holnap reggelig!
Vendég

Jesszus, szegény Krisztókám, minden összejött akkor! Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!
Vendég

Kriszto: Ugyanolyan tünetekkel +magas lázzal -pirivel én is itthon vagyok. :(

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Krisztónak és Zafírnak!

Kép
Vendég

Kriszto, Zafír: jobbulást!!!! Mondjuk Kretty csokrától tuti jobb kedvetek lett!!! Ugye? :lol: :lol: :wink: Nagyon édes!

Kretty: tudom, hogy nem könnyű most neked, de próbálj nem stresszelni. (mondom én, aki két napja paramami-jelöltként létezem a világban)
De minden rendben lesz!!! Tuti!!! És találkozhatsz Emerenccel is, alszol egy jót és túl vagy rajta! Ja, és azt már említettem, hogy csodás szám lesz a tenyeredben? Na, mondom én!!! :lol: :lol: Nyugi!!!!!!

Ancsi: szerintem is jobb, ha elmész D-hez. Ő még sok mindent láthat!!

Zsuzsi: de nem sokára ti is kezdhettek!!!! Drukkolok!!!

Emerenc: neked is mennek a drukkok! Örülök, hogy örülsz! :lol: Holnapra jó alvást és szép számot kívánok!!!!!

Nyuszika: köszi!!!! És a haskötő felajánlással kapcsolatban még szavadon foghatlak! :wink: :D

Bari: talán épp kávézgatsz a védőnővel??? :lol: :lol: :lol: Akkor kedden megint nagyon lesz mire várni!!!! Olyan izgi!!! Biztos csodás lesz őket látni!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony te nem csak "jelölt" vagy már, hanem PARAMAMI! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szélkisasszony, bárcsak túl lennék már a kávézáson...még itt sem volt és elvileg 14:00ig van ma kint terepen... :shock: Na mindegy, csak egy kicsit bosszant,mert mehettem volna Anyukámmal meg a Nagynénémmel Pestre a Mamimhoz :evil: Kitartást PARAMAMI :lol:

Kretty, Bazi remélem jól van és már kevesebb mint 24 órát kell kibírni és találkozhatnak a szerelmükkel :lol:

Kagyló, nem jártál erre napok óta :(

Emerenc, szuper,h nem kell egyedül terhesednek ;) és le a kalappal a tüszőcskéid előtt!!! Gondolom Dévisz is elégedett ;)

Krisztokám, jobbulást!!! Remélem délutánra egy kicsit jobban leszel!

Zafír, jaj még lázad is van :( jobbulást neked is!!!

Ancsi, remélem Dévisz holnap mond valami biztatót. ;) Léleksimit küldök!

Nyuszi, neked is köszi a érleges leírást, így már igencsak körvonalazódik a dolog ;) Ma felbuzdulva a kölcsönzésen találtam itt Battán kölcsönzőt és egész jó áron :)
Sajnálom a dédit! Az én Nagyim múlt héten elesett a konyhában...ezért is szerettem volna menni hozzá...

Majd még jövök,ha jött és elment a védőnő.................

Pussz mindenkinek akit nem említett annak is!!!

bari6

Bari, azt csak én is remélni tudom, hogy Bazi meg van még! :? Baromságokat már megtaláltam a neten (mikor jó egy tüsző mérete stb)... :shock: :shock: :shock: Kezdek begolyózni... :roll:
Vendég

Sziasztok
Kretty
Ki fogja bírni bazika holnapig. :wink: :lol: És még ott sorakozik a többi is utána. :lol:
Szélkisasszony
Hogy bírod a várakozást?Mit érzel? :wink:
Kriszto
Gyógyuljál meg!!Szép kis nő lehet a kolléganőd! :shock: :roll: Volt egy kolléganőm akinek mind a 3 gyereke más pasitól volt. :shock: :roll: Azt mondta "akit be lehet palizni". :shock:
Emerenc
Nagyon jól állsz!Ebből most sikerülni fog! :wink: Jó sok kismama lesz. :lol:
Ancsi
Az jó,hogy valami megindult!Menjél vissza apánkhoz megbeszélni,hogy mi legyen a folytatás.Donorra nem tudom mit mondjak neked,hiszen nem egy könnyű dolog,feldolgozni. :( Nektek kell eldönteni,hogy még mentek tovább sajátból,vagy a párod és te,mennyire tudnátok elfogadni. :roll:
Barika
Fog még a védőnő jönni,készüljél fel rá. :wink: Ha előbb olvastalak volna,akkor mondanám gyere át hozzám. :lol: :wink:

Tegnap én is nagyon szenvedtem,igazából vasárnap estétől. :( Voltunk otthon grillezni,és csináltunk majonézes salátát.Nagyon ritkán szoktam tej termék félét enni,mert általában meghajt,vagy vakarozok tőle.De most sokat ettem,és hasmenésem is volt,meg ki is hánytam mindent. :( :evil:
Fáj a hasam is meg a gyomrom is,nem is mentem ma dolgozni sem,szabin vagyok. :roll: Ma már a 29. napon vagyok,inszemtől a 16. napon.Ezen a héten kellene,nem megjönnie. :roll: Beszélgettünk a párommal,hogy mi van ha nem sikerült,azt mondta döntsem el akarom-e okoskát ha még van rá mód,vagy kérjünk mást. :roll: :shock:
Sokkal jobban fogadja el a dolgokat,mint bármikor.Régen rosszul volt a gondolatától is,hogy donor legyen,most meg annyira bele élte magát,hogy lesz baba,így. :shock:
De vajon lesz olyan donor,aki le is tudd majd intézni?! :shock: :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Na csajok, korábban kellett volna írnom...éppen hogy elküldtem a hozzászólást már kopogtattak is :lol:
Jó ha itt volt 5-10 percet. Megbeszéltük a gyerekszobát (ágyak elhelyezése) meg kikérdezett,h kik lesznek a segítségeim...és már ment is...

Krettyyyy, asszem megvan a következő PARAMAMI :lol: ne olvasgass utána! Hidd el az is olyan mint a sejtes állapot! Kinek mi a jó! Pihenj és beszéld meg velük,h legyenek jó gyerekek :lol:

Kagylókám, jobbulást Neked is! Annyira drukkolok értetek is,h sikerüljön! Drukk,h piri elkerüljön még legalább egy évig ;)

bari6

Sziasztok!

Eddig 5 percenként volt áramszünet, így inkább kilőttem a gépet. :twisted: :twisted: :twisted:

Kretty: le vagy tiltva a netről mára!!!!!! Csak ide jöhetsz és dolgozhatsz! Ennyit engedélyezek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én tegnap nézegettem tüneteket! Szóval magamat is letiltottam! :evil: :evil:

Bari: szerintem csak azt akarta látni, hogy hova viszitek haza a babákat. Mamidat sajnálom! Megkaptad egyébként a válaszom? Mert nem látom az elküldöttekben!
:shock:

Zafír: és te?

Kagyló: neked is jobbulást!!! Már nagyon nem bírom a várakozást! És jelenleg SEMMILYEN tünetem nincs!!! :shock: :shock: :shock: MEGŐRÜLÖK!!!! Igaz, az előzőnél ilyenkor már állni is alig tudtam úgy fájtak a cicijeim, és még csak el sem indult semmi.... Szóval sűrűn értekezem a babókkal, hogy ne szórakozzanak, legyenek jók!!
Ja, és tuti sikerült neked!!!! Csak, mert tudom!
szélkisasszony

Barikám
Ilyen gyorsan kidobtad? :wink: :lol: Nem mondta az ajtóban a védőnő,hogy "vissza térek?" :lol:
Szélkisasszony
Nagyon aranyos vagy,de már fáj a pocim. :( Igaz még nem jelzet,hogy megjön,de bármikor itt lehet. :roll: Valószínűbb inkább,hogy itt fogok sírni. :cry:
Én is kerülöm azokat az oldalakat ahol olvasni lehet az inszemről. :roll:
Bennem is lehet még hormon szerintem nekem azért fáj a mellem is,meg olyan nagy. :oops: :shock:
Nem mindenkinek van tűnete,ezért nem is szabad azt nézni,mert mindent annak vehetünk a végén. :roll:
Lehet apánknak lesz igaza,amikor azt mondta nekem,ha legközelebb vissza jön akkor... :roll: :(

kagyló

Szélkisasszony,
Te tényleg paramami vagy :D :D Tessék lefoglalni magadat..azok a nagy görcsök szerintem nem véletlenül voltak, a barátnőnek is olyan hasfájása volt beágyazódáskor, hogy azt hitte, belepusztul. És a kisfia "rágta be" akkor magát, mint utóbb kiderült :D Szóval tessék magad lefoglalni a képgyártással, mert nagy dá-dá lesz.... :lol:

Nyuszi,
sajnálom Dédit...de örülök, hogy Dodóka ilyen ügyesen viselkedett!!

Zafír,
jobbulást!!!!

Kagyló,
szerintem sikerült Okoskával! Sőt, hétvégén kaptam egy Okoska-Törpös bögrét, ma reggel már abból ittam a teát - és eszembe jutottál

:wink:

:D

Kretty, Emerenc,
mennek majd a drukkok! Megtudjuk majd valahonnan az eredményt? Esetleg a Nagy Tesótól??? :wink:

Kriszto (aka Nagy Tesó),
Neked is jobbulást, remélem már el tudod kerülni a mosdót.... :roll:

Ancsi,
azért ez a körülményekhez képest jó hír, nem?? :roll:

Melcsi,
én is holnap megyek fogorvoshoz, kontrollra. Remélem, nem talál semmi oda nem illőt....

Bari,
nálunk egyenlőre csak a spontánkodás megy. Már amikor van rá módunk...

Csutiéktól kapott már valaki képet/újabb híreket?
leeda

Kagyló: szerintem az a majonézes saláta tényleg nem tett jót... :twisted: Beszélsz itt zöldségeket! Az tök jó, ha nagy a cicid és fájdogál! Ez a terhesség jele is!!!! Nyugi!!! Basszus, ha én nulla tünettel nem adom fel, akkor Te meg pláne ne!!!!! Együtt fogunk mi D-hez járni a pocakjainkkal! :wink:
szélkisasszony

Szélkisasszony
Persze,hogy nem adom fel! :wink: Nem is akarom addig amíg nem jön meg.De a cici,a hormontól is lehet nagy,fájhat.Ezek nem tűnetek,legalábbis szerintem nem kell bele élni magamat.Éppen azon gondolkoztam mikor is kellene,nem megjönni. :roll: Ha azt vesszük 14. nap volt az inszem,akkor a 28. napra.Ha a ciklusomat nézem,az össze vissza,ettől nem leszek okosabb,hát várnom kell. :roll:

kagyló

Kikapcsoltam a hülye oldalakat :oops: Egész délután fekszem, a zuram nem enged semmit! Szóval a hülye cikkek után mint jönnek a húlye műsorok! :lol:

Szélkisasszony,ne keress tüneteket! :wink:
Vendég

SZiasztok!

Azta milyen paráskodá megy itt. :-)
Hogy is szokta Kriszto mondani? Szúszáááá!

Kagyló: Helyes, helyes. Nagyon jó olvasni téged, hogy ilyen pozitív vagy! És szerintem is sikerült. :-) Nem is kérdeztem, hogy az inszemkor hány tüsződ volt? Aznap reggel kellett menned UH-ra? Vagy vaktában lövöldöztetek?

Szélkisasszony: Na ne már, hogy Te is mindent össze-vissza olvasol. Tessék csak szépen a babákra koncentrálni, és beszélgetni velük.

Kriszto, Zafir: Jobbulást kívánok!

Bari: Szerencse, hogy ilyen hamar letudtad a védőnőt. Ügyi vagy.

Leeda: köszönöm a linket. Még nem volt alkalmam megnézni a képeket, mert eléggé el vagyok havazva. Írtam neked privit. Megkaptad? Nálam egyik fiókban sem jelenik meg...

Emerenc és Kretty: Hajrá, hajrá terhesedés! Szép álmokat, és számokat kívánok holnapra!

Ancsi: Nem is tudom, hogy most örüljek-e vagy sem ennek a hcg eredménynek4 Minden esetre ha te örülsz neki, akkor én is. :-) Nem csodálom, hogy nem igazán van kedved visszamenni D.-hez. Nekem sem szokott lenni. Kitartást kívánok!

Nyuszi és Nene: Dóri és Bálint tündériek a képeken. Nagyon jó őket nézegetni.

Kvzsuzsi: Ezek szerint Ti is indultok! Akkor neked is mennek a drukkjaim!

Kretty: A net olvasgatása helyett szerintem nyírj ki egy pár malacot. :-)

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Szélkiasszony: Nem kaptam meg a privit. :(

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír: pedig már egy másodikat is küldtem... :evil: :evil:
szélkisasszony

Mné, örülök, hogy jöttél, remélem minden rendben veletek!

Netes oldalak helyett megnéztem egy romantikus filmet...most bőgök... :lol: :lol: :lol: Ajjjjjj, ezek a hormonok... :shock: :shock:

Krisztó, Zafír, jobban vagytok?

Bari, készül már a babaszoba? Sok mindent vásároltál már a fiúknak? Majd képet kérünk a szobáról! :D

Kagyló, hidd el, minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!!!!

Nekem ismét 24 napra megjött.
Mivel at FSH nem lett megnézve, ill. andrológián is gondok lettek, így kihagyunk egy ciklust.
19.-én megyünk konzira.

Szélkisasszony, Kagyló, Kretty, Ti már addig babások lesztek, tesztekkel alátámasztva!!! :lol: :lol:

Krisztó, Zafír jobbulást!!!
Én is átestem, bár a vírus csak hasmenést okozott, de non-stop!!!!

Era, hogy állsz a leletek beszerzésével????

üdv.: primula

Bari, anno Én is mérlegeltem, bár amikor már mozgott a mérlegen, akkor sok fals érték sikeredett.
Illetve akkor rágtam be, amikor egy kiadós szopizás után kevesebbet mért, na onnantól nem mértem.
Ez az én tapasztalatom. :(
primula35
Algyő

Megvolt a bőséges vacsora...természetesen husi :(

Tényleg most mindentől parázom, tegnap például azon túráztattam magam, hogy a cetrotide mégcsak nem is csípett, így biztos nem is haaaaaat... :oops: A zuram már azt hiszi, hogy nem vagyok normális :lol:

Na, nézem a híreket (a másikon a Jóbarátok van, de azon mindig röhögök, és akkor rázkódik a hasam... :shock: :shock: :shock: )

Pusszantás!
Vendég

Kretty
Ne parázzál már! :wink: Holnap ott lesz bazika! :lol: :lol:
Mné
3 tűszöm volt,apánk azt mondta dundik.Reggel voltam uh-n, 13 órára meg vissza kellett mennem.De valamikor 14 óra után kaptam meg okoska apucit. :roll: :oops:

Már belém beszélitek okoskát,pedig már be csomagoltam magam,mindenre felkészültem. :oops: :oops: :shock: Egész héten így leszek. :oops:

kagyló

Kretty, olyan jókat írsz, biztos volt valami abban a Cetotide-ban :lol: Tuti hatni fog. Én nagy Cetros voltam...és tanúsíthatom,h nem minden alkalommal csíp és pirosodik és hólyagosodik...szóval no para!!! Juj de jó lesz nektek holnap :lol: Megkapjátok a fincsi anyagot :lol:
A babaszoba fejben már teljesen megvan :lol: már csak a kedves kollégámnak kéne megadni az árajánlatot...de lassan 3-4 hete nem sikerül neki...holnap felhívom,ha nem ad ajánlatot akkor valszeg Faktum lesz...közben velük is beszéltem,mert nekünk ami a bútorcsaládban van ágy az most nagy lenne...de tök jó fejek voltak és mondták,h minden megoldható :)

Primula, neked is köszi ;) Mi lett az andrológián??? Mit mondott az andrológus? Itt jó párunknál van katonabaj, hátha tudunk valami okosat mondani ;)

Szélkisasszony, válaszoltam ;)

Hogy vannak a betegek? Remélem már jobban!

Leeda, hajrá spontánkodás!!! Ha jól sejtem megint külföldön van a párod :(

Mné, most Ti is spontánkodtok?

Hívtam ma Csutit: jól vannak mindannyian. A tejci beindult, amit meg is kaphatnak a csajok! Csutiról lement 14 kg csütörtök óta :shock: Talán a héten lesz gépe megint és amint tud majd jön.

Holnapra naaaaagy drukk a csajoknak és várjuk majd a híreket!!!

Puszaa

bari6

A zuramtól kaptam 2 angry birdses plüssfigurát, hogy egy kicsit jobb kedvem :D 8)
Vendég

Mné,
nem kaptam meg a prividet, semmi nem jött :?

Bari,
igen, sajnos már megint ott van...és idén még rengeteget lesz... :evil:
mesélj egy kicsit a babaszobáról! Milyen lesz? Színek, stb... :D :D

Kretty,
vigyázz Bazikára meg a többiekre is! Ja és holnapra majd vigyél be husis szendvicset, nehogy kimaradjon a holnapi adag :D

Puszi Nektek, szép estét, a punkciósoknak hatalmas drukkkkkkkk!!
leeda

Leeda,a husit már megsütöttem a szenyához! 8) Holnap nem tudom, mikor jövök, de amint tudok jelentkezem! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: