Sziasztok!
Kriszto, utólag is boldog szülinapot kívánunk.
Tegnap nem tudtam jönni, utolsó útjára kísértük Dédit és még a házassági évfordulónk is tegnap volt. Dodót is elvittük a temetésre Apa kérésére, annyira tündéri volt. Hangját nem lehetett hallani, pedig fent volt, csak a végére bóbiskolt el, majd újra felébredt, jött a nagy barna medve
Bari, mérleg.......Pffff.............. Igaza van Melcsinek, nem szabad megrögzült mérlegelővé válni, de nehéz. Remélem Neked annyi tejed lesz, hogy nem is kell méregetned majd 2 hét után a lurkókat. De nehéz, mert akarva akaratlanul az ember mér..... Na, nekem Dodó 2 hónapos kora körül szaladt tele a t....m, akkor azt mondtam, itt a vége. Vezetjük, hogy mennyit eszik cumisüvegből, de nem mérem. Ahogy egyre nagyobbak a babák, ugrálnak, sír, mert eleve éhes és akkor még "szadizod" a mérlegen is...... Volt, hogy 30-40 g-al mért mást a mérleg egy mérés alatt.... Az meg sok...... Amúgy mi is kölcsönöztük, pont most jár le a kötelező 3 hónap, vihetik. A heti súlygyarapodást, amit eddig is mértünk, majd mérem Anyósomnál, de elég, ha havonta mérjük, mert mi baja lehet... Ha nem hízik, akkor sem tudom jobban megtömni a gyereket. De erről szó sincs. Szépen fejlődnek, hol többet, hol kevesebbet híznak, punktum... Szerintem venni nem érdemes a mérleget, mert 10 ezer alatt 3 hónapra kibérled (nekünk havi 2500,- Ft volt, azt hiszem Nenééknek is), aztán 3 hónap után örülsz, ha szabadulsz, vagy ha nem, akkor hosszabbítod. Amikor nagy lovak lesznek, akkor már úgysem azon méred. Remélem segíthettem.
Kretty, szuper híreket hoztál.

Éppen tegnap néztük a Zurammal, hogy mennyien voltak az intézetben délelőtt....
Szélkisasszony, olyan régen írta már le valaki: csuriban vagyunk nagyon!!!!!!
Kagyló, hajrá!!!!!!!!!! Csuricsuricsuri!!!!!
Zsuzsi, Emerenc, halljuk halljuk a jó híreket, gyertek mesélni!!!!!
Haskötőkben is vannak méretek, így nekem is van egy , kedves leendő Kismamák, avagy Kismamák!! Én is szívesen kölcsön adom. Használtam, jót is tett. Mondjuk kár, hogy a zsírpárnákat nem tudja eltüntetni