A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Ancsika, úgy-úgy ölelnélek és hihetetlen milyen és mennyi erőd van! Cuki a vonalzód!

Emerenc, mikor lesz az első UHUd?

Kretty, ohh néztem egy nagyot, de tudjuk,h a tüszőcskék ilyen kis viccesek! Megy a drukk és tuti minden OK lesz majd! Most a husira mit mondtak?

Zafír, tegnap lestelek Battán, de írásod szerint még nem voltatok. Ugye üzensz majd,ha jöttök?

Mné, kitartás és hidd el, majd eljön a jobb idő is. Sajnálom a szüleidet Nektek gyerekeknek sem lehet egyszerű. Anyósodnak is jobbulást!

Kisalag, még mindig visszaolvasol??? :lol:

Szélkisasszony, örülök,h minden OK volt! ++++++++++++++++

Kagyló, Neked is küldöm +++++++++++++++

Én ma elmentem kismama tornára :roll: hááát mit ne mondjak...nem tudtam végigcsinálni :shock: volt benne pihi bőven és azt hiszem hetente egy alkalom tökéletesen elég lesz a séta mellett.

Pusza mindenkinek és szép estét és mennek a drukkok!!!

bari6

Bari, a hús szóba sem került!

ÉS A LAP ALJÁT MOSTMÁR JELNEK VESZEM..... :? :(
Vendég

Kretty! IGEN ez egy JEL: mivel ha nem leszel kicsit pozitívabb, akkor lebokszollak! Jóóóóó???? :wink:
Egyetlen jó tanács: próbálj meg futni egy néhány percet reggel este akár egyhelyben is, akkor elvileg egyenletesebben terjed az "anyag" és talán mindenkinek jut belőle! Nekem egyszer bejött egyszer nem.Egy próbát megér! Én nagyon szorítok! Csak ne izgulj, az tuti nem jó.

Kisalag még mindig visszaolvas :lol: :lol: :lol: Jaj ezen jót nevettem. Gyere majd mesélj!!!!

Mné! Annyira örülök, hogy jöttél és hihetetlen, hogy mindig van valami. De olyan erős vagy! Ha nem is 2011, de 2012 lehet még a mi évünk! :wink: Jóó?

Többiek pusza, megyek, kimerültem a vasalásban... :lol: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Úgy legyen. Akkor hajrá 2012. :-) Egyébként ma néztem FB-on, miután írtad, hogy közeledik a szülinapod, hogy mikor is lesz... Hát, mit ne mondjak eléggé elcsodálkoztam, hogy 1 nap van kettőnk között a javamra. :-) Úgyhogy a mi évünk (is) lesz 2012, és punk-tum!

Szép estét mindenkinek!

Mné
mné

Sziasztok!!!!

Ancsi, erre a helyzetre nem lehet semmi okosat írni.
Sajnálom....

Kretty, még nincs veszve semmi!!!!!
Ha úgy alakulna, egyet is leszívna???

Én ma szereztem be a leleteimet, és persze gubanc az van benne. :cry: :cry:

A 3. napi hormonprofilból kimaradt az FSH, szerintetek ez nagy gond???
Helyette más hormont kértek.
Holnap hívom D.-t, kíváncsi leszek mit mond!!!

primula

Szélkisasszony, hogy bírod a húst-hússal???

Era, annyi mindent kérnek a Kaálihoz képest, hogy bele lehet gabalyodni rendesen.
Vérvétel előtt nézd át, hogy jól van-e a beuató megírva!!!!
Saját tapasztalat!!!
primula35
Algyő

Barika: Naná hogy szólok, azért is tervezem keddre a dolgot, hogy utána tudjunk talizni. :) A vérvételnél úgysem fog menni, mert akkor rohanok majd vissza dolgozni.

Kretty: Ki mondta, hogy csak a lap teteje hozhat szerencsét? A lap aljára kerülni ugyanakkora esély van. Az utolsó hozzászóló mindig lezár valamit és az utolsó szót megszerezni lássuk be, nem könnyű feladat. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

ÓÓÓ ezennel a laptetőmet felajánlanám mindenkinek akinek szüksége van rá!

Szüzecskék vagytok Mné Krisztoval :lol: a férjem 15-i ;)

Primula, sztem nem lesz baj, max indulásnál még megnézik ;) nem hinném,h ez miatt csúsznátok!

Azt elfelejtettem írni,h sajnos a kb. a 10-12 hét körül figyeltem fel a hajhullásra. Valóban elvileg ilyenkor erősödni szokott és szülés után hullik, nálam sajnos nem így van. most már érezhetően kevesebb van, hozzá teszem, még így is elég sok van. Majd kb. 3 hét múlva lesz vv és akkor néznek TSH-t...majd kiderül...

bari6

akkor közkíííívánatraaaaaaa: ííííme ééééén :lol: :lol: :lol:

szép estét mindenkinek, sziasztok új Dévaisok, szép számban vagyunk ismét és annyira jó h a babások sem hagynak itt minket!

itt vagyok de megint eltünök egy hétre, mert tesóm meglepett egy hét nyaralással, így együtt leszünk, mint egy óriási nagy család: tesóm a párja és a gyerkőc, az anyós + após, anyu és mi a párommal, szóval nyolcan kelünk útra egy kis együttlétes pihenésre. Úgyhogy lesz megint egy kis lemaradásom, mert itt ismét felpörögtek az események és nagyon sokatokért lesz megint izgulnivaló :wink: Tessék pocakosodni!

Fogyókúra: azt hiszem megtaláltam az igazit: napi 2X por, 1X igazi étel. A nap többi részében semmi rágnivaló, még rágó sem, viszont rengeteg víz az 5 óránkénti étkezések között. A rendes étel pedig valóban rendes: hús (na persze, hogy ez jut azonnal eszembe), tészta, főzelék, gyümölcs.... CSOKI, KRÉMES; szóval minden földi jó. No nem untatok tovább senkit....

Még erőt gyűjtünk, magunkra figyelünk és sokat dolgozunk, így egy kicsit eltereljük a figyelmünket a pocakosodásról (ezért minden ovulációt kihasználunk :oops: :twisted: :wink: , egyszer csak bejön, hátha..)

Nagyon várom mindenkiről a híreket, az uh-s eredményeket a tüszőkről, képeket a babákról ;) szép jó éjszakát!
kisalag
Fót

Kretty
Kép
Kisalag
Valamikor én is ittam ilyet.Most már csak ez marad nekem:
Kép
Mné
Köszönöm szépen a válaszodat. :wink: Már késő lenne apánknak szólni,de ha nekem is a 2012 év lesz majd a babás,akkor legközelebb szólok,hogy kérem az utrot.
Kriszto
Hiába kérdezem meg,hogy vagy,soha nem kapok rá választ. :(
Inkább nem kérdezek semmit sem,de ennek talán örülni fogsz. :wink:
Kép

Megvettem a tesztet! :shock:
Szerettem volna a kettőből egyet holnap felhasználni,de a párom elvette. :(
Szerinte várjam meg a 21.-ét. :roll:
Majd jövö héten,ha délután lesz megkeresem,és megcsinálom. :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

szia kagyló, milyen kreatív lett a leveled: csupa mozgás :)
imádni való lehet a párod (a pasik már csak ilyenek: se velük, se nélkülük :) én személy szerint remélem, hogy nem fogod megtalálni a tesztet és kivárod a rendes időt :roll: türelem :P
kisalag
Fót

Jó reggelt :lol:

Köszönöm a vonalzó dicséretet, hát igen ilyenkor látszik az évek mulása....A sok sok reménytelen hónap, de mindezek ellenére ma már sokkal jobb, már nem folynak a könnyeim megállíthatatlanul, tudjátok uj nap, uj remények....

Nemsokára megyek vérvételre, kérlek szorítsatok, hogy a hcgm legalább 5 és 10 között legyen mert akkor beigazolódik, hogy tényleg láttam a csíkokat , nem csak odaképzeltem...

Fura az emberi természet, tegnap barátnőmmel beszéltem telefonon, neki 2 pici gyermeke van (akiket imádok), de sajnos az edésanyát elveszítettük tavaly, a családja meg szétesőbe van(nem a férje, hanem a testvére, apukája) és akkor abban a percben elszégyeltem magam, én sírok, hisz nekem is nagyon sok mindent adott az élet, boldog kapcsolat, szerettetteljes család, aki összetartó, biztonságos anyagiak... már csak egy dolog hiányzik ( mondjuk az mindennél jobban), de ha kitartok, biztos hogy meglesz , hisz édesanya leszek, vagy így vagy ugy, de neki olyat vett el az élet, amit már soha nem tud visszaadni és azóta valahogy egy különös belső nyugalom járt át, hogy nem követelőzhetek folyton, hanem türelmesen küzdök és megyek az uton tovább.....Remélem apánk megérti ezt és enged még saját lombikot, hisz valahol biztos vagyok benne hogy vár a mi kisbabánk, addig pedig annak örülünk és abból merítünk erőt amink van :D

Na most jó hosszú lettem, de remélem akik még küzdötök egy kis erőt merítetek belőlem :)

Na majd jövök később

Pusziiii

Kép
ancsi80

Sziasztok Lanyok, koszi a biztatast!

Kagylo, kis rafinalt vagy!

Szelkisasszony, azert faj a pocid, mert jol megharaptak a babak!!!! :wink: Szupeeeer!

Mne, orulok, hogy rendezodnek a dolgok! Es annak is, hogy elobujtal! :D

Most dolgozok, mert delutan suliba kell mennem... :(
Vendég

Sziasztok!

Csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, mert ahogy vissza akartam lapozni lefagyott a gépem!

mné, így nem tudtam elolvasni, hogy mit írtál, amint tudom bepotolom, de minden rendben lesz! És igen lesz kisbabánk! :D
Krety, drukkk, drukkkk.

Kagylo, megértem a türelmetlenséged, de ha elöbb tesztelsz mint kéne és téves eredményt ad........+++++++++++++++++++++++

ancsi80, a szívemből szólsz! :D Pontosan így látom a helyzetem én is! Minden nap hálát adok a jó istennek, hogy szerető családom van és nem múlt időben! A kisbaba ,meg jönni fog! Nagyon drukkolok, hogy bebizonyosodjon, nem káprázott a szemed! (Így van ez a sok negatív után már azt hiszük, hogy nem jól látunk ha: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szurkolok!

Rohanom kell dolgozni, még írnék......
Pénteken UH. Majd meglátjuk!
puszi!
emerenc

Mné: igen, mondta a férjem, hogy volt itt valaki a "kismamás oldalról" így mondta :) de hogy nem tudta megjegyezni a nevét! :lol: hát férfiak! :) már akartam én is kérdezni, hogy ki volt az aki meglátogatott? Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni :cry: , talán majd legközelebb :D

Bari: kismama torna??? úúú az nagyon izgi, hát csak így tovább, ügyes kismami vagy! :)

kisalag: de jó Neked, hogy még mész nyaralni, hova mentek??? én is el tudnék menni még 1 hétre, de most már inkább úgy, hogy vinném a kiskutyámat és a kiscicámat is, mert mostanában alig vagyunk itthon, és már látszik a szemén, hogy ki van a kis lelke :(

kagyló: tényleg jó lenne, ha kibírnád a 21. napig! :shock: Mikor is lesz az??

ancsi: hihetetlen kitartás és erő van benned, asszem itt mindannyian csodálunk ezért, még csak most derült ki, hogy lehet, hogy nem sikerült, de már indulnál a következővel. :)
Azon nem gondolkodtatok, hogy egyet kihagytok, és elmentek inkább 2 hétre nyaralni, vagy telelni valahova, hátha segít, szerintem mondjuk biztos, mert legalább lesznek fantasztikus élményeitek, kikapcsolódtok a mindennapokból, és hátha a pihenés nem várt eredményt hoz :roll: :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

sziasztok
Ancsi
Még szép,hogy 5 és 10 lesz a hcg! :wink:
Szórítok!
Kretty
Addig is szépen nővekednek,még te dolgozol,meg tanulsz.Holnap meg jó sok lesz ! :wink:
Emerenc
Nem tudom megcsinálni,mert nem tudom hová tette a párom.Most értem haza,és még nem volt időm megkeresni.Igaz ekkora lakásban bárhol lehet.Csak arra emlékszem gabriellt vettem,meg Hcg valami a neve,és 25-ös. :roll: Azt sem tudom az most inszem után a 11. napon kimutatja-e. :roll: :oops:
Zsuzsi
21.-én kell tesztelnem,és akkor kell hívni apánkat is.Gondolom mennem is kell majd megnéz,ha sikerült,ha nem. :shock:

kagyló

Kagyló!
Nem, nem mutatja ki! Aki kíváncsi... tudod, nyugalom! Még elég korán van... amúgy érzés?

Köszi, jól vagyok... mindig van valami sajnos, de legalább nem depizem most.

Izgulok értetek, azért írok keveset, mert a kezem csuriban és így nehéz gépelni.

Pusszantás

kriszto

kriszto82

Kriszto
Nem is tudom milyen érzésem van. :shock: Hétvégén még azt éreztem,juhé sikerült,most inkább azt,hogy nem. :oops: Tudod a hormontól bármilyen tünet lehet,és én mindent amit érzek annak tudok be.Pl:Olyan,hogy fáj a mellem,de nem középen,hanem az egész.Mindig fáj a hasam hol erősen,hol alig.Szerintem a petefészekből érzek ilyen néha nyilalásokat is. :roll: De ez sem állandó. :shock: Ki tudja,hogy ilyenkor kell-e egyáltalán érezni valamit,az is lehet,hogy nem.
Jó lenne ha sikerülne,mert soha nem áltam még így a dolgokhoz mint most. :D

Tudom milyen rossz a depi! :( Sajnos én is állandóan evvel szenvedek minden egyes kudarc után. :oops:

Sikerülni fog majd neked is!!!! :wink:
Csak ki tudja kinek mikor jön el az idő,hogy babás lesz! :roll:

kagyló

Sziasztok!

Ancsi: én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, fantasztikus a kitartásod!!! Nagyon drukkolok nektek! És a vérvételen is minden rendben lesz!!!!

Bari: kismama torta? néhány hete még nem ülhettél autóba sem. Tök jó!!!! Én azt hallottam egy gyógytornász lánytól (egyik reggel az intézet előtt :oops: ), hogy csak gyógytornászok tarthatnának hivatalosan kismama tornát. Nagyon jó lehet végre megmozgatni magad, de azért óvatosan!

Mné: örülök, hogy a családotokban kezd mindenki helyre állni. És a 2012-es év sokunk éve lesz majd meglátod!

Kretty: a mozgás tényleg segíthet. Bár, ha jól sejtem rohangálsz most eleget. suli, munka... :roll:
Remélem is, hogy ekkorát haraptak!!!
:lol: :lol: :lol:

Primula: még bírom. Ma is a párom csinálta az ebédet és isteni lett. Tzatziki-vel és ajvárral gyros husi! nyami... már egész hozzászoktam. És hát muszáj is!

Zafír: hááát. úgy legyen! :lol: :lol: :lol: Aztán majd később vakargatjuk a fejünk! :roll: De bármennyi lurkónak örülni fogunk!

Kagyló: én is pont így érzem magam, csak nekem éppen, hogy nem az egész cicim fáj... :roll: De nem keresem a jeleket, csak bízom. Nagyon bízom!!! Ahogy te is!!! A teszt lehet, hogy még tényleg korai volna. Bírd ki még egy kicsit! :D

Kisalag: de jó, hogy jöttél... és máris mész? :( De nagyon jó pihenést kívánok! Tényleg hova utaztok?

Kriszto: tudom, hogy már sokszor leírtad a bolt nevét, ahol újra hitelesített teszteket lehet venni, de megtennéd a kedvemért még egyszer?? :oops: :lol: :lol: :lol: Köszi.
szélkisasszony

Sziasztok!

Nagy hírrel jövök!

CSUTIÉK MA (kb 2 órája) SZÜLŐK LETTEK!!!

Jól vannak ;) Ami miatt valszeg jöttek a babák,h felment a vérnyomása, B babának nem volt már magzatvize (tegnap volt UHUn) és valószínűleg A baba be volt ékelődve mér a szülőcsatornába.....

2 baba 1600 gramm felettiek kicsivel, egyik baba pesig 1490 azt hiszem, de ma este vagy holnap délelőtt beszélünk még és majd mondja a pontos infókat!!!

Drága Csuti, innen is hatalmas gratula!!! Sok-sok egészséget és tejcit!!!

bari6

Juhééééééééééééééééééééé itt is!!!!!!! subidubidúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

kriszto

kriszto82

Kedves Csuti család!!! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá lányok! Isten hozott titeket ezen a világon!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Gratulálunk Csutiéknak :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Csuti,

Hatalmas gratula!!!!!!
Isten hozott Titeket kis angyalkák :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Barika kérlek add át Csutinak, hogy m is nagyon Gratulálunk nekik!

Mné
mné

GRATULÁLOK! És tényleg mind a 3 baba kislány (nem nézték el az UH-n? :D ) Nevek?
Vendég

Újabb Dévai-babák :lol: Csajok, én nem bírtam abbahagyni a zokogást amikor felhívott Csuti!!!!
Nagyon jó egészséget kívánunk nektek !
Vendég

Csuti Gratulálok! Sok boldogságot! Elegendő tejcit! És lányok egy kicsit hagyátok majd anyát piheni is! :lol: :lol: :lol:
emerenc

Poszi, igazán írhatnál magatokról, hogy vagytok? babaszoba hogy áll, stb!!!

Kagyló, szerintem is korai még a teszt! Inkább süss valami fini sütit a zuradnak! :wink:

Bari, várunk az újabb infókkal!
Vendég

Nahát!
Felnéztem a FB-re és láttam bari írását. :) :) :) úgyhogy rohantam ide több hírért :lol:
Drága Csuti!
Nagyon sok szeretettel gratulálok és kívánok jó egészséget az egész családnak :lol:
Kép Kép Kép

szurikáta
szurikáta56

Kretty, írok-írok, bocsi, hogy így lemaradoztam, de lelkes olvasó voltam ennek ellenére!
Most már hamarosan tényleg nem fogok dolgozni, így sokkal se sokkal több időm lesz, és visszakapcsolódok a fórum vérkeringésébe :wink:

Most viszont ha nem haragszotok meg, külön-külön nem írok, mert vissza kell olvasnom titeket, lemaradtam az elmúlt 2-3 napról- rólunk annyit, hogy jól vagyunk Kisbuksival, nagyon-nagyon élénk, iszonyatos hullámzásokat művel a pocimmal :lol: :lol: imádnivaló! teszek fel pocifotót holnap, bár a facebook-on is láthattátok!
A babaholmikat most kezdtük el beszerezni, most ennek a lázában égek, és gyakorlatilag nem is tudok másra gondolni, mint a sok kütyüre :D Még nem sok minden van meg, inkább csak a ruhácskák, de már elvégeztem a nagy árösszehasonlításokat a neten, és összeírtam, hogy mit honnan szerezzünk be....a babakocsit is kiválasztottuk már, illetve megrendeltük a bababútort is: FAKTUM zsiráfosat kap a kis mütyür, és ha az állapotom fogja engedni, én fogok festeni a falra, zsiráfos-oroszlános-dzsungeles cukiságot. Ezt csak akkor akarom elkezdeni, amikor megjön a bútor (hónap közepére ígérték) az arányok miatt, viszont ha késni fog a szálíltás, és már túl nagy lesz a pocim stb. akkor marad a bordűr és a matricák. De remélem nem így lesz, és tudok neki én festeni, mert már úgy elterveztem, és egyébként is szoktam rajzolni-festegetni, így ez a szívügyem.

Tényleg, Nene és Nyuszika, szerintetek megéri megvennem a tommee tippee-s anyatejes kezdőszettet????

puszi mindenkinek, most megyek kicsit lefekszek, mert beszakad a hátam, és közben izgatottan várom Csuti hívását, ígérte, hogy ha tud, este még felhív! Ígérem, megosztom az újabb híreket!

Jaaa még annyi, hogy már egy hete be akartam menni Csutihoz, hogy ismételten lássam a nagy pockóját, de valahogy nem jött össze, vagy neki volt dolga, vagy nekem, és ma amikor írtam neki, reméltem, hogy mondja, hogy most majd mehetek....erreeee hív, hogy "megszülettek" :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ismeretlenül is gratulálok Csutinak!!!
Egy újabb csoda.......

Ez vár Mindenkire!!!!! :) :)

Primula
primula35
Algyő

Poszi, mi Avent márkát kedveljük, van amúgy tommee tippee-s üvegünk is, nekünk erről az jött le, hogy "ömlik a szájába a tej". De ez babafüggő is :) És ha már kezdő csomag, AVENTnek is van újszülött kezdő csomagja, 4 cumisüveg, cumisüveg mosó kefe, cumi volt benne, nekünk bejött, így én azt mondom, a kezdő szettek jók!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Vettem feketemacskás füllbevalót, holnap abban megyek UH-ra, hááááátha szerencsét hoz! :D :wink:

Ééééés a zuramtól kaptam egy Angry Birds-es ágyneműgarnitúrát...hiába, a függőség az élet minden területén jelen van... :oops:
Vendég

Poszi,
Én nem ismerem a tommee tippee-t. Nekünk nem jött be az Avent-es cumisüveg sem, mert nagyon ömlik belőle a cucc, és mivel Bálint még nyelni is lusta, ezért a kaja nagy része folyik ki a száján. Nálunk ami bejött a normál, régi típusú NUK-os cumisüvegek, és a MAM-os üveg. Egyetértek én is Nyuszival, hogy nagyon gyerek függő, hogy mit fog elfogadni, azaz szerintem attól is függ, hogy mit szokik meg. Mi örököltük a tesóméktól a NUK-os üvegeket, így ahhoz csak cumi fejet kellett venni. Bálint ezt szokta meg, az AVENT-es cumisüveget később kapta, és a MAM-osat is, de annak hasonlít a kialakítása a NUK-ra, ezért azt megint elfogadta.

Kretty,
A fekete macskás fülbevaló tuti szerencsét fog hozni :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti: hatalmas gratula Nektek a babákhoz. Lányok Isten hozott Benneteket ebben a világban! :lol: :D :lol: :D :lol: :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Oxygénnel együtt mi is gratulálunk Csutiéknak. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Csutikámnak én is nagyon gratulálok, remélem nem sokáig fogják a kórház vendégszeretetét élvezni. Szokjanak gyorsan össze, egyenek rendesen, és hamar mehetnek.
Jaj, ma olyan szörnyű nap volt, egyfolytában üvöltöttek a gyerekek, egyedül voltam, de estére ez egy tökéletes hír, nagyon boldog vagyok tőle.

Nekem az AVENT jött be, bár Sárinál is folyt nagyon az elején, mert gyorsabban szívott mint nyelt. De Matyi most is ezt használja, és nagyon szeretjük. Mostanában próbálgatunk Sárinak más márkákat, NUK és MAM (ez talán) és vettünk Baby Bruint is, ezt még nem próbáltuk.
Tommy Tippee-t nem ismerem.

KépKép
momelcsi

Csutiéknak!

Gratulálok az örömteli eseményhez
Isten hozott, ölelésért nyújtózó aprócska karok,
szunyókáláskor félig lehunyt szemek.
Isten hozott, apró kezek és apró lábacskák,
édes kuncogások és mosolyok.
Isten hozott egy világban, amely csak rád várt...
hatalmas szeretettel!
Kép

kagyló

Kagyló nagyon szép a kép, meg amit írtál :D
Vendég

"Azért, mert szerettek jöttem a világra,
S lettem új fény, csillag, szülők boldogsága!
Szeressetek mindig, igaz szeretettel,
a kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!"

Csuti: nagyon nagyon sok szeretettel gratulálok pici lányaid érkezéséhez :D :D

Uhus lányok mennek a drukkok, nagyon várom a híreket :wink:

Velem helyzet változatlan :?

Kép
ancsi80

Ancsi, a hcg eredmény mikor lesz meg?
Vendég

Még nem tudom, majd olyan 10 körül telefonálok és rákérdezek :?

Te mikor és hányra mész?

Kép
ancsi80

Csuti: gratulálok és ezúton is nagyon - nagyon sok boldogságot kívánok a Picurokhoz és a továbbiakhoz!!! :D :D :D :D

Szélkisasszony,
örülök, hogy tetszettek a képek, legalább kicsit máson gondolkodtál - remélem legalábbis.... :D és hiába mondom, hogy ne legyél tünetvadász, én is az lennék :lol: :lol:

Ancsi,
majd gyere a hírekkel, drukkolok!!!

Kretty,
Angry-Bird függő vagy? :lol: :lol: Én is szeretem, különösen a hangokat benne, a malacokét meg kimondottan... :lol: :lol:
Majd mesélj, mi volt UH-n!!

Poszi,
biztos gyönyörű lesz a szoba, várjuk majd a képeket - mindenről :D

Kriszto,
remélem, kipihented a vasalás fáradalmait... :lol: mi lesz a következő süti, amivel megörvendeztetsz minket? Legalább fényképen...??? :lol: :lol:

Mné,
majd teszel fel képet a gyógyult kutymutyról?
leeda

brownie..... :D :D :D

kriszto

kriszto82

najóvanámKrisztokám...Te is nyálcsepegtető lettél mint Kagylóóóó :lol: :lol: mjd ha jössz egyszer hozzám legalább lesz miből választanom :lol:

Ancsika, nagy drukk az eredményhez!!!

Szélkisasszony, Kagyló +++++++++++

Kretty, remélem jó hírrel jössz majd és szerencsét hoz a cicu :lol:

Csajok, ma délelőtt nem leszek gép közelben, utána meg megyek az ideiglenes fogamért, de ha Csuti jelentkezik leadom a drótot a nagy tesónak és írja majd nektek!!! :lol:

Ancsi, Kagyló nagyon szép idézeteket írtatok!

Pussz mindenkinek!

bari6

Kretty: már tűkön ülök. és ez a jelen helyzetemben nem tűnik túl kényelmesnek... :wink: Szóval nagyon várlak a hírekkel!!!!! És a húsevéssel hogy állsz?

Poszi: annyira örülök, hogy írtál pár sort magatokról is. Sokszor eszembe jutottál, mert a stimu elején még gyorsan elmentünk egy rock koncertre, igaz mézes pálinkát már nem ihattam... :? A babaszoba biztos csoda szép lesz, ha te tudod kifesteni, ha nem. Gondolom, már ti is választottatok nevet... Vagy lemaradtam róla? Persze az sem kizárt. :oops: Vigyázz magadra!

Kriszto: nyami-nyami...
szélkisasszony

Még várok az intézetben. 4 műtét van, de nemsokára én következem!

Leeda, nekem is a hangok tetszenek a legjobban! :lol:
Vendég

Kretty,
nem semmi, még a váróból is bejelentkezel :D Várunk a hírekkel! És addig még 1-2 Angry-Bird pálya belefér figyelemelterelésképpen... :lol: :lol:

Kriszto,
úúú, azt is úgy szeretem...jó csokisan... :D

Bari,
várunk majd az új foggal :lol: :lol:
leeda

1 bazi még megvan, de a kicsik is belehuztak! 8) Majd még jövök, most vérvételre kell mennem
Vendég

Beszéltem Csutival! Jól van, a helyzethez képest, persze! Még nem nagyon látta a csajokat, de hamarosan áttolják hozzájuk.
Dorka, Blanka és Laura inkubátorban. De szépen felsírtak, amikor világra jöttek, tegnap 14.38, 14.39. 14.39-kor. És egészséges, szép, nagy fekete hajú kishölgyek mindannyian.
Apuka repdes, száll, BOLDOG!!! (pedig ha tudná hogy hamarosan bugyi-undora lesz, mert ellepi az egész lakás a bugyiiiii :lol: :lol: )

Szóval minden oké, jó volt hallani Csuti hangját, noha picit fáradt és meggyötört, de ez érthető.

Pffffffffffff, basszus bőgök, ismét. Olyan jóóóóóóóó

Kretty! Juhéééé kicsik, tessék kavarni a nagy bazi után szépen!!! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: