Kretty, írok-írok, bocsi, hogy így lemaradoztam, de lelkes olvasó voltam ennek ellenére!
Most már hamarosan tényleg nem fogok dolgozni, így sokkal se sokkal több időm lesz, és visszakapcsolódok a fórum vérkeringésébe
Most viszont ha nem haragszotok meg, külön-külön nem írok, mert vissza kell olvasnom titeket, lemaradtam az elmúlt 2-3 napról- rólunk annyit, hogy jól vagyunk Kisbuksival, nagyon-nagyon élénk, iszonyatos hullámzásokat művel a pocimmal

imádnivaló! teszek fel pocifotót holnap, bár a facebook-on is láthattátok!
A babaholmikat most kezdtük el beszerezni, most ennek a lázában égek, és gyakorlatilag nem is tudok másra gondolni, mint a sok kütyüre

Még nem sok minden van meg, inkább csak a ruhácskák, de már elvégeztem a nagy árösszehasonlításokat a neten, és összeírtam, hogy mit honnan szerezzünk be....a babakocsit is kiválasztottuk már, illetve megrendeltük a bababútort is: FAKTUM zsiráfosat kap a kis mütyür, és ha az állapotom fogja engedni, én fogok festeni a falra, zsiráfos-oroszlános-dzsungeles cukiságot. Ezt csak akkor akarom elkezdeni, amikor megjön a bútor (hónap közepére ígérték) az arányok miatt, viszont ha késni fog a szálíltás, és már túl nagy lesz a pocim stb. akkor marad a bordűr és a matricák. De remélem nem így lesz, és tudok neki én festeni, mert már úgy elterveztem, és egyébként is szoktam rajzolni-festegetni, így ez a szívügyem.
Tényleg, Nene és Nyuszika, szerintetek megéri megvennem a tommee tippee-s anyatejes kezdőszettet????
puszi mindenkinek, most megyek kicsit lefekszek, mert beszakad a hátam, és közben izgatottan várom Csuti hívását, ígérte, hogy ha tud, este még felhív! Ígérem, megosztom az újabb híreket!
Jaaa még annyi, hogy már egy hete be akartam menni Csutihoz, hogy ismételten lássam a nagy pockóját, de valahogy nem jött össze, vagy neki volt dolga, vagy nekem, és ma amikor írtam neki, reméltem, hogy mondja, hogy most majd mehetek....erreeee hív, hogy "megszülettek"