Vindo, köszi a feltöltést, most már képben vagyok

.
Rugónak utólag boldog szülinapot!
Kaqk, az utolsó 2 hónapban már én sem híztam, és nem kis súllyal született egyik gyerek sem

.
Maggie, melyik az nybf

? Hááát, Szeged azért több, mint 100 km, olyan messzire nem akartam elmenni. Így is problémás a gyerekek elhelyezése, amikor konzultáción leszek, és ha végre sikerülne munkahelyet találnom, így is félek, mennyire tolerálják majd a sulit...De ez legalább 10 percre van tőlünk.
Szökés szerencsére nálunk sincs. Reggel úgy kell visszahívni, hogy puszit adjon, mert már szalad is be rajzolni a barátnőkhöz. Egyetlenegyszer mesélte, hogy pityergett és haza akart jönni, mert egy nagycsoportos (ismerős) kislány, cukkolta őket, és nem engedte hintázni. De akkor is megnyugodott. Nagyon élvezi az ovit, a héten már fogat is mosnak, és neki ez egyébként is mániája

.
Viranka, örülök, hogy Mirának tetszik a suli

. Bence sajnos továbbra sem túl lelkes, és az bánt a legjobban, hogy pont az angoltanárral van gondja, amikor annyira fontosnak tartom a nyelvet. Egy unszimpi tanár elveheti a kedvét

...
Viszont természetismeretből már dícséretet is kapott, mert túlteljesítette a házit, arra azért büszke volt

.
Juba, biztosan kinőheti a szemüveget, nyugi. Jobb, hogy most észrevettétek még. Szerintem nagyon aranyosak, olyan cuki kiscsajos kereteket lehet kapni. Hugom kislánya is szemüveges, ő borzasztóan kancsalított, és már szinte teljesen rendbejött, már a lencsét is sokkal kisebb dioptriára kellett cserélni

.
Irina, igazad van a vonalzóval kapcsolatban

. Itt sok olyan bizalmas infót is megosztunk egymással, amit nem biztos, hogy jó lenne, ha minden ismerősünk olvasna

. De mostmár Vindo feltöltötte a táblázatot, én újra naprakész leszek

. Még egyszer ne haragudj, kérlek

.
Vindo, az alvajárás, vagy beszélés érdekes dolog

. Kamaszkoromban volt olyan, hogy az étkező közepén ébredtem fel, és fogalmam nem volt, mit keresek ott

. Beszélni, sőőőőt, énekelni állítólag a mai napig szoktam, de nem ébredek fel

. Gyerekeim is szoktak néha beszélni, szerencsére ritkán. Bence ma éjjel iszonyatosan csikorgatta a fogát, és mormogott. Hugom kislányával nem vagyok hajlandó egy szobában SEM aludni

. Ő hánykolódik, bevándorol egy franciaágyat, folyamatosan nyög és beszél

. Lehetetlen tőle aludni...
Piroska, gratulálok az örömhírhez

! Ezek szerint nem fogunk tudni eszmét cserélni

. Nagyon örülök, hogy sikerült

.
Panndi, biztosan jól fogja magát érezni Zsófi.
Vindo, Rugó és a csajozás

...
Regi, boldog névnapot utólag is!
Boldog szülinapot Lizinek, Zitának és Dorkának, bár valóban régen hallottunk mindegyikről

.